MWC 2016: Η ελληνική αποστολή / Το Mobile World Congress, η σημαντικότερη διεθνής εκδήλωση για τη ψηφιακή επικοινωνία ξεκίνησε στις 2 Μαρτίου στη Βαρκελώνη. Το ελληνικό εθνικό περίπτερο, με σύνθημα «Αναπτύσσουμε το Οικοσύστημα» διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και με την υποστήριξη της ελληνικής πολιτείας. Συμμετείχαν περισσότεροι από 30 εκθέτες, παρουσιάζοντας καινοτομικά προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης […] - Dim Man (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2016)
Το Mobile World Congress, η σημαντικότερη διεθνής εκδήλωση για τη ψηφιακή επικοινωνία ξεκίνησε στις 2 Μαρτίου στη Βαρκελώνη. Το ελληνικό εθνικό περίπτερο, με σύνθημα «Αναπτύσσουμε το Οικοσύστημα» διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και με την υποστήριξη της ελληνικής πολιτείας. Συμμετείχαν περισσότεροι από 30 εκθέτες, παρουσιάζοντας καινοτομικά προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης […]: Με πλήθος επισκέψεις από εκπροσώπους ξένων εταιρειών και οργανισμών που διερευνούν πιθανές προοπτικές συνεργασιών αλλά και διεθνών φορέων με κορυφαίους τους εκπροσώπους της ITU ολοκλήρωσε την παρουσία της ελληνικής αποστολής στο MWC στο μεγαλύτερο ραντεβού της παγκόσμιας αγοράς κινητών επικοινωνιών που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στη βαρκελώνη η φορά που η Ελλάδα συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή της ψηφιακής επικοινωνίας δες 70 περίπου εταιρείες μια πολύ θετική απήχηση από τους συνεργάτες μας απ όλο τον κόσμο που είχαν επισκεφτεί για μια ακόμη φορά έλαβα έγιναν πολλές επαφές καινούργιες κοσμητικές περιοχές που μέχρι τώρα ήταν γενικά στο χάρτη της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων μας όπως είπε πόσα χαρτιά αφρική λατινική αμερική κεντρική ανατολική Ασία Κούτρης με ολοένα και περισσότερους διαφέρουν συνεργάτες σημειώνει πως καταιγιστικών εξελίξεων στον τομέα της τεχνολογίας των κινητών επικοινωνιών που αναμένεται να αλλάξει ριζικά τον καθημερινό τρόπο ζωής μας αλλά και το επιχειρείν οι ελληνικές εταιρείες έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν την Ελλάδα που καινοτομεί που παράγει νέες ιδέες και τα φτερά της στις διεθνείς αγορές μέσω συνεργασιών και νέων επιχείρημα κονδύλια πολλά χαμόγελα σήμερα θεωρώ λοιπόν ότι έχουν περάσει τα αποτελέσματα που έχουν αναφέρει έχουν και πολύ περισσότερο τα οποία θα βελτιώσουμε τις επόμενες μέρες και ευελπιστούμε να μαστε εδώ και καιρό μου από μας να έχει ακόμα δυνατότερη παρουσία εταιρείες ερευνητικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα η πολιτεία καθώς και νεοφυείς επιχειρήσεις συμμετείχαν με διάφορους τρόπους αυτή την αποστολή εταιρείες όπως ήδη είπα η Entersoft η Singular Logic η κρήτη το δία κρόνου της Cyta αλλά και στα ταξί με σημαντική δυναμική όπως δρ Anytime έλαβαν μέρος στο φετινό κόνσεπτ που ήταν 24 ώρες μετά τη χρήση ελληνικής τεχνολογίας δουλεύουν πάνω σε ένα concept το οποίο είναι 24 ώρες ελληνική τεχνολογία δηλαδή πως ένα άνθρωπος μέσα σε 24 ώρες μου πρόταση μόνο ελληνική ΜΚΟ μπορεί να περάσει την ημέρα του αυτό αναδεικνύουν μέσα από τον λαβύρινθο που βλέπετε πίσω μου έχοντας όλες τις εταιρείες και τις 70 τον τύπο δείχνοντας ικανή κάθε εταιρεία έχοντας το λογότυπο της καθώς και ένα μικρό βιντεάκι αυτό ο είλεται και Experience που έχει πέσει στο επίπεδο μιας συσκευής στον τοίχο την όποια συσκευή την ακουμπάει πάνω σε ένα από αυτό το NFC TAGS και μπορεί να δει ένα βιντεάκι που εξηγεί κάθε εταιρεία κάνει τα μέλη της αποστολής επεδίωξαν μαθαίνω στην εδραίωση του ονόματος της ελλάδας στον διεθνή χώρο της υψηλής τεχνολογίας και του mobile Internet ειδικότερα σε δεύτερο επίπεδο διερεύνησαν τη δυνατότητα δημιουργίας συνεργειών και τη δικτύωση των επιχειρήσεων με αντίστοιχες επιχειρήσεις του εξωτερικού είσαι διοργάνωση έγινε από τον Σύνδεσμο επιχειρήσεων κινητών εφαρμογών ελλάδος τη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και το Enterprise Greece είχαμε επίσης πολλές άλλες χώρες έχουν γεμίσει όμως του χώρου και αισθητικά μεγάλα περίπτερα κάτι μας βάζει μια πρόκληση να αναπτύξουν την Ελλάδα σαν έναν ως κόμβου της καινοτομίας και της τεχνολογίας κάτι που μας το αναγνωρίζουν αλλά πολλές φορές δεν φαίνεται τελικά να πολυτεχνείο και το πανεπιστήμιο έχουν βγάλει έχουμε βγάλει φοβερούς μηχανικούς δημιουργικούς ανθρώπους οι ευκαιρίες είναι παγκόσμιο ποίηση εκεί κάπου πρέπει να βρούμε το δρόμο επιθυμεί η πιο σημαντική επένδυση στα μυαλά των ανθρώπων και όχι μόνο στα μπετά ίσης υποδομές βλέποντας την παγκόσμια αγορά βλέποντας το παγκόσμιο γίγνεσθαι όπου προστιθέμενη αξία από τους δημιουργούς από τους επιχειρηματίες που πανεπιστημιακούς επιστήμονες και μηχανικούς είναι το εργαλείο για να καταλήξει το μενού των κλπ η πλατφόρμα την οποία φτιάχνουμε είναι να μάθουμε να γυμνάζεται κανείς το σπίτι η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα άλλα προϊόντα που υπάρχει στην αγορά είναι έτοιμη η πρώτη φορά που κάνουμε γυμναστική στο σπίτι κοινωνική τι μπορεί να κάνει ένα κοινός φίλος σου να το λες και είμαστε μαζί και μετρήσιμη δηλαδή κάνουμε Connect όλα τα τελευταία σοβαρά επιβίβασε στο οποίο μπορείς πλέον να παρακολουθήσεις ζωντανά τη μέτρηση πάνω στην οθόνη δουλεύουμε με το Πολυτεχνείο Κρήτης από τις έχουμε παιδιά που δουλεύουν ήδη στην Ελλάδα διάβασα σαντάνσκι δεν μας γνώμονας επειδή ακούνε για να για να παράξουν γιατί κάνουν φανταστική δουλειά νταβός βγαίνει πολύ έτσι στον κόσμο αλλά είναι μαζί σας η αλήθεια είναι ότι αν και δεν δικιά μου δουλειά έχει να κάνει με την ανάπτυξη των εφαρμογών για κινητά της εταιρείας πιστεύω ότι εμείς οι έλληνες έχουμε έχουμε το πάθος είναι και την έμπνευση και μυστικισμό των θεμάτων γρήγορα είμαστε γρηγόρης διάλυση και κοιτάμε πώς θα τείνουν να φτάσουμε όσο πιο γρήγορα μια επιθυμητή λύση για τον πελάτη αυτό πάθος νομίζω είναι πολύ καλό για τη το μεταδίδουμε και σε άλλους