Ανακοίνωση για τη συνέντευξη του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο «OPEN» (30/6/22) / Ανακοίνωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για τη συνέντευξη του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο «OPEN»: Η Ελλάδα, στη διάρκεια της πρωθυπουργίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποκατέστησε το διεθνές της κύρος και διαδραματίζει πια σημαντικό ρόλο όχι μόνο στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, αλλά και σε όλες τις μεγάλες κρίσεις και προκλήσεις που […] - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Ανακοίνωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για τη συνέντευξη του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο «OPEN»: Η Ελλάδα, στη διάρκεια της πρωθυπουργίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποκατέστησε το διεθνές της κύρος και διαδραματίζει πια σημαντικό ρόλο όχι μόνο στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, αλλά και σε όλες τις μεγάλες κρίσεις και προκλήσεις που […]