5η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ._07.04.2023 (ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ, 2023)
: Σύμφωνα με την καταμέτρηση που υπάρχει, ο αριθμός των παρόντων Δημοτικών Συμβούλων είναι 19, δεν ακούγεται, ακούγεται, αλλά τώρα ακούγεται, ναι. Ο αριθμός των Δημοτικών Συμβούλων είναι 19, δεν διαπιστώται απαρτία, κατόπιν αυτού ματαιώνεται η συνεδρίαση, θα σας τα λέει καινούργια πρόσκηση με καινούργια ημερομενία και ώρα. Ευχαριστώ πολύ.