Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2018 (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2018)
: Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής Αγρίνιο 5-21 Ιουνίου Ψάχνοντας το Σταυρό του Νότου στις Μουσικές του Κόσμου Αγρίνιο BAND Ορχιστρα Πικίλης Μουσικής της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρίνιου Πλατεία Δημοκρατίας Ώρα Ενάρξης 9 Ίσοδος Ελεύθερη Μουσική Ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Μουσική