Πολλαπλούν μυέλωμα (Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών Αθηνών), 2019)
: Λέγομαι Παραγέτσος Χαρασχόπουλος, όπως είπε ο κ. Σταματόπουλος και έχω πολλαπλό μιέλωμα. Τα πράγματα πώς αρχίσανε 6 μήνες πριν την 13η Νοεμβρίου του 2017. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα σαν ηλεκτρισμό στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα σαν ηλεκτρισμό στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα σαν ηλεκτρισμό στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες. Όταν έκανα ποδήλατο ή κάποια γυμναστική ένιωθα ένα χτύπημα στους παιχνίδες.