Future Library INELI-Balkans Innovator | Kosovo - Arber Jashari (Future Library, 2016)
: issued by the G!R High Committee Innovation in the library where I work Is done in many levels I work at the National Library of Kosovo, in Pristina And it's a very young country Of course, we do not have a lot of resources Αλλά προσπαθούμε να είμαστε όσοι μπορούμε με τα πράγματα που έχουμε. Η ενδυναμία σήμερα σημαίνει να φτιάξουμε νέα ιδέα, από τα οποία είναι η ιδέα να ξεκινήσουμε με έναν νέο δημόσιο μέρος στη λιβάρα μας, το οποίο ελπίζουμε να εξελίξουμε στις επόμενες μήνες. Αυτή είναι η πραγματικότητα μας. Η Ελλάδα-Παλκάνσια είναι σημαντική σε πολλές τρόπες, νομίζω. Η πρώτη φορά που είχα την ευκαιρία να βλέπω την Ελλάδα-Παλκάνσια online, την εμφανία για την Ελλάδα, πιστεύα ότι ήταν καλό. Όπως γνωρίζουμε, η περιοχή που ζούμε έχει ένα πολύ δύσκολο τελευταίο παρελθόν, και εμφανίσεις σαν αυτά, πιστεύω, είναι πολύ σημαντικές για να συνεχίσουν διάφορες κοινότητες. Και πιστεύω ότι οι λιβάρες έχουν ένα σημαντικό ρόλο σε αυτό. Έχουν ήδη παίξει ένας καλός ρόλος για να συνεχίσουν άνθρωποι, και να συνεχίσουν λιβάρια από διάφορες χώρες, για να δουλεύουν μαζί, για να είναι ενδιαφέρονες μαζί. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό. Είχα πολύ υψηλή εμπιστοσύνη από το πρόγραμμα. Φυσικά, η υψηλή εμπιστοσύνη μου είναι να δουλεύω με άλλους δημιουργούς ανθρώπους από την περιοχή, αλλά επίσης από άλλα χώρια, από το Ιναιλία Βασίλειο. Και κάποια από τις άλλες εμπιστοσύνης είναι, φυσικά, να εφαρμόζουμε τις ιδέες που πάντα έχουμε σε σχέση, αλλά για τις οποίες χρειαζόμαστε υποσχέσεις. Ελπίζουμε ότι μέσω του Ιναιλία Βασίλειο θα γίνουμε εξέσκηση σε περισσότερες υποσχέσεις. Νομίζω ότι υπάρχουν διάφορες τρόπες να χρησιμοποιήσω αυτήν την εμπιστοσύνη για τους προσωπικούς μου, αλλά επίσης και για τους προσωπικούς της Ιναιλίας που εργάζομαι. Το πρώτο και πιο εύκολο είναι να δημιουργήσω σχέσεις με ανθρώπους από άλλα εμπιστοσύνη. Και να μάθω από εξετάσεις που εμπιστοσύνη έχουν μέσα στη Ιναιλία, και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το πιο σημαντικό πρόγραμμα που θα ήθελα να δώσω είναι ότι πρέπει να δώσεις την εμπιστοσύνη και να δώσεις την εμπιστοσύνη και να δώσεις την εμπιστοσύνη. Το πιο σημαντικό πρόγραμμα που θα ήθελα να δώσω είναι να χρησιμοποιήσεις αυτή την εμπιστοσύνη. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τη συνεργασία, για την εμπιστοσύνη και για τα εμπιστοσύνη πρόγραμμα που είναι τόσο πραγματικά στη Ιναιλία, τώρα και στο μέλλον.