TUC Researcher's Night 2020: FM Radar (Technical University of Crete, 2020)
: [♪ Μουσική εκ διαφάνωσηςั from fuel.co.nz in [♪ Μουσική Μουσική Είσου Εντάξειλου Συνεχισμένου Π.Ξ. Μ.Κ. Επίρρος Μ.Κ. Π.Ψ.Ω.Τ.Μ.Μ.Τ.Ο.Μ.Τ.Ο.Μ.Τ.Ο.Μ.Τ.Ο.Μ.Τ.Ο.Μ.Τ.ΟΜ.Τ.ΟΜ.Τ.ΟΜ.Τ.ΟΜ.Τ.ΟΜ.Τ.ΟΜ.Τ.ΟΜ.Τ.ΟΜ.Τ.ΟΜ.Τ.ΟΜ.Τ.ΟΜ.Τ.ΟΜ.Τ.ΟΜ.Τ.ΟΜ. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE