Επίκεντρο: Η νέα δράση της ActionAid στην Ελλάδα (ActionAid Hellas, 2017)
: [♪ Μουσική ΦΟΥΛΘΑΚΙΚΑΙΚΤΟΛΕΚΤΟΣΚΙΚΑΙΚΤΙΚΤΟΛΕΚΑΙΚΑΙΚΤΟΛΕΚΤΕΥΟΟΡΟΥΝΑΣ ΜΠΧΤ΄ΕΤΟΥΝΑΝΟΣΚΑΙΚΤΟΛΕΚΤΕΥΥΝΑΜΠΤΟΛΕΥΝΑΝΕΝΕΝΕΝΕΝΕΝΕΝΕΝ παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Οι ενήλικες έχουν την δυνατότητα να πρευθυνθούν σε εξειδικευμένους επαγγελματίες για ψυχοκοινωνική, νομική και λογιστική στήριξη, καθώς και για συμβουλευτικές υπηρεσίες σε έδραση σε εργασία. Τα παιδιά και οι έφηβοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε επικοιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιούμε σε συνεργασία με εξειδικευμένες οργανώσεις σε τομείς όπως η ρομποτική, ο προγραμματισμός, τα οπτικοακουστικά μέσα, τα εικαστικά και το θέατρο. Δείχνουμε έναν άλλο διαφορετικό δρόμο, τον δρόμο της ενδυνάμωσης που φέρνει μόνιμες αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων.