Why the secret to success is setting the right goals | John Doerr | TED (TEDx Patras, 2018)
: Είμαστε σε μια κρίτικη στιγμή. Οι κυβερνήσεις μας, μερικές από τις υπέροχες εργασίες μας, μας καταφέρνουν. Γιατί? Σε κάποιες περισσότερες είναι επειδή είναι κακοί ή ανθρωπιστικοί. Αλλά συχνά, οι κυβερνήσεις μας καταφέρνουν. Γιατί? Είναι επειδή είναι κακοί ή ανθρωπιστικοί. Αλλά συχνά, οι κυβερνήσεις μας καταφέρνουν. Γιατί? Είναι επειδή είναι κακοί ή ανθρωπιστικοί. Αλλά συχνά, οι κυβερνήσεις μας καταφέρνουν. Και αυτό είναι αξιόφωνο. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Πώς θα διαβάσουμε αυτές τις ευγενείς υπερήφασεις? Πώς θα επιλέξουμε τον καλό σύστημα? Δεν θα είναι εύκολο. Πολλοί έχουν επιτρέψει, άλλοι έχουν χάσει. Και σήμερα θα δώσω μαζί σας τι πραγματικά κάνει τη διαφορά. Αυτό είναι, τι είναι σημαντικό, πώς και γιατί είπαν σημαντικές και αυτασιακές στόχοι. Οι σωστά στόχοι για σωστά λόγια. Παρακαλώ, το 1975. Ναι, αυτός είναι εμένα. Έχω πολλά να μάθω. Είμαι ο μηχανικός εγγενείας, έχω μεγάλα καρδιά, αλλά εργάζομαι με τον Andy Grove, ο οποίος ονομάζεται ο καλύτερος αγώνας του ή κάποια άλλη εποχή. Ο Andy ήταν ένας υπέροχος αγώνας και επίσης ένας διευθυντής. Και μου είπε, «Γι' αυτό όμως δεν σημαίνει τι γνωρίζεις. Η εξεκουσία είναι το πιο σημαντικό». Και ο Andy εμβανιζόταν ένα σύστημα που ονομάζεται «Αυτοκτονικές και σημαντικές αποτέλεσσες». Λέγεται από το μυαλό, όχι? Και όλα είναι σχετικά με εξαιρετική εξεκουσία. Λοιπόν, εδώ είναι ένα κλασικό βίντεο από το 1970 με τον κ. Andy Grove. Οι δύο κλειστικές φράσεις του διαχείρισης από αυτοκτονικές εξελίσεις είναι οι «Αυτοκτονικές» και οι «Αυτοκτονικές αποτέλεσσες». Και συναντώσουν τα δύο αυτοκτονικές εξελίσεις. Ο «Αυτοκτονικός» είναι η κατεύθυνση. Ο «Αυτοκτονικός» πρέπει να εξελίσσει, αλλά στο τέλος μπορείς να δεις και χωρίς να πεις «Δεν το έκανα ή δεν το έκανα?» και να πεις «Δεν το έκανα, απλώς». Οι «Αυτοκτονικές» ή οι «Αυτοκτονικές αποτέλεσσες» είναι η κατεύθυνση. Οι «Αυτοκτονικές» είναι η κατεύθυνση. Οι «Αυτοκτονικές» είναι η κατεύθυνση. Οι «Αυτοκτονικές» είναι η κατεύθυνση. Οι «Αυτοκτονικές» είναι η κατεύθυνση. Οι «Αυτοκτονικές» είναι η κατεύθυνση. Στην, λοιπόν,endeировαμε throttle. Τη obsession Alan offering to create the goal. Έβρασε δύο 있어서ια και τελ BrusselsCr synchronizing. Και ότανポ buat ότι Kick Up Function μπορείς να ανακτ replace την κατευθυνσιακή γίν eerste ité είναι και ο heavens. Και η κατευθυνσιακή γίνηση! Πικρα10 λίγα ευ gorilla 102 Зευ目前 και να δημιουργηθούν μια καθαρή και συμπεριφερή αίσθηση του λόγου. Θέλω να σας πω μια ιστορία. Υπέρασα με έναν υπέροχο εργασμός. Ονομάζεται Jeannie Kim. Υπέρασε μια εταιρεία που ονομάζεται NUNA. Η NUNA είναι μια εταιρεία για υπέραση υγείας. Όταν η NUNA βρίσκεται, χρησιμοποιούσαν υγεία για να υπέρασαν τις υγείας χρήσεων των πολλών εργασμών στις μεγάλες εταιρικές εταιρικές. Και τότε, δύο χρόνια πριν στη ζωή της εταιρείας, η κυβερνητική κυβερνητική δημιουργία δημιουργήθηκε να δημιουργήσει το πρώτο πραγματικό κλειδί για το Medicaid. Θα ξεκίνησετε ότι το Medicaid είναι το πρόγραμμα που υποστηρίζει 70 εκατομμύρια Αμερικανούς, τους φτωχούς, τους παιδιούς και τους ανθρώπους με δυνατότητες. Η NUNA, εκείνη τη στιγμή, ήταν μόνο 15 ανθρώπους. Αυτή η εταιρεία έπρεπε να δημιουργηθεί σε ένα χρόνο, και είχαν ένα ολόκληρο πρόσφατο που έπρεπε να υποστηρίξουν. Και, πραγματικά, δεν θα έκανε πολύ χρήμα για το πρόγραμμα. Αυτό ήταν ένα μόνο για την εταιρεία της NUNA. Και η Γιννή το έκανε. Έκανε την ευκαιρία που δεν έκανε. Γιατί? Είναι ένας συγκεκριμένος λόγος. Η γινή της νέας αδερφής, ο Γιμάνγκ, έχει αυτοσυμβίωση. Και όταν είχε πέντε χρόνια, είχε την πρώτη αυτοσυμβίωση στο νησί της Disneyland. Έκανε στον χρόνο και σταματήθηκε. Οι γινήτές της είναι δημοκρατικοί δημοκρατικοί, που έκανε στον χώρο με μικρές υποστηριότητες, μιλάμε μικρός αγγλικός. Έτσι, έκανε στον Γιννή να εφαρμόζει την οικογένεια της στον Μεδικαίο. Είχε πέντε χρόνια. Εκείνη την εποχή, η γινήτή της είχε πέντε χρόνια. Αυτό το σημείο δημιουργήθηκε τη δουλειά της. Και η δουλειά της την εξελίξε και την έκανε σε αυτό το συμβείο. Εδώ είναι η Γινή να σας πει γιατί. Η Μεδικαία σώθηκε την οικογένεια μου από την πραγματικότητα. Και σήμερα προσφέρει για την υγεία του Γιμάνγκ και για πολλές άλλες. Η Νουνα είναι η αγαπημένη μου λευκή. Κάθε ροδέτα είναι μια ζωή που η ιστορία της πρέπει να μιλήσει με δικαίωμα. Και η ιστορία της Γινής μας λέει ότι ένας συμβουλευτικός σκοπός του γιατί μπορεί να είναι η σύνορα για τα προσφέρα μας. Ξέρετε, αυτό είναι αυτό που θέλουμε να έχουμε εξελίξει. Και οι προσφέρας είναι σημαντικοί. Είναι δημιουργικοί. Είναι εντυπωσιακοί. Και είναι ένας τρόπος εξελίξεων ενάντια στη δουλειά. Πιστεύετε ότι ένας σκοπός εξελίξεων ενάντια στη δουλειά θα είναι ένας δημιουργικός εξελίξεων ενάντια στη δουλειά. Όμως, για χρόνια, ο Bono έχει χρησιμοποιήσει τις ΟΚΟΡΟΤΟΣ για να δημιουργήσει μια κυβερνητική αγωνιστική δουλειά ενάντια στη δουλειά και στη δουλειά. Και η μία του οργανισμού έχει δημιουργηθεί σε δύο πραγματικά, αυτοκτονικές εξελίξεις. Ο πρώτος είναι η δουλειά για τις πιο δυνατές χώρες στον κόσμο, ο δεύτερος εξελίξεως τη δουλειά αντι-ΧΑΡΟΡΟΤΟΣ. Γιατί είναι αυτά τα καλύτερα εξελίξεως? Παρακολουθήστε μας. Συγκεκριμένη, εξελίξεως. Πραγματική, εξελίξεως. Πραγματικότητα, εξελίξεως. Εμφανιστική, εξελίξεως. Ας ακούσουμε μόνο το Bono. starting in the month of October 2011 What do you mean by my work? When I'm thinking of my career? What can I say? What should I say? Should I be secludedkat Tomatoes' Before starting my career? What do you want to know? και η μαγεία είναι πάνω από το κομμάτι και είναι εξαιρετική. Με το Genie, έχουμε ανοίξει τα ευαίρια. Με το Bono, έχουμε ανοίξει τα ευαίρια. Ας παρακολουθήσουμε το πώς. Ξέρετε, οι πώς είναι οι σημαντικές αποτέλεσσες. Αυτό είναι το πώς συναντήσουμε τις προσδοχές μας. Οι καλές αποτέλεσσες είναι συγκεκριμένες και στιγμές. Είναι αγγρασμένα, αλλά δημιουργημένα. Και το πώς πρέπει να συναντήσουμε αυτές τις προσδοχές μας, οι καλές αποτέλεσσες είναι συγκεκριμένες και στιγμές. Είναι αγγρασμένα, αλλά δημιουργημένα. Είναι μετρικακή και εφαρμογητική. Αυτές είναι οι καλές, σημαντικές αποτέλεσσες. Στην 1999, εγγραφήσα ο OKR σε τους συγγραφέντες του Google, ο Larry και ο Sergey. Εδώ είναι, 24 χρονών, στο γαράζι τους. Ο Sergey είπε ενθουσιαστικά ότι θα τους εφαρμογήσει. Όχι, δεν το έκανε. Αυτό που είπε ήταν, «Δεν έχουμε κάποια άλλη τρόπο για να κατασκευάσουμε αυτή τη συγγραφή, οπότε θα το δώσουμε». Και το έκανα ως ένα τρόπο ενδόξεων. Όμως, κάθε εβδομάδα από τότε, κάθε Google εφαρμογήθηκε τα προσδοχεία της και τις σημαντικές αποτέλεσσες της. Τα έκαναν και τις εφαρμογήθηκαν για όλους τους να τα δουν. Αυτές δεν χρησιμοποιούνται για δημιουργήσεις, ή για προσδοχές, αυτοί είναι εφαρμογημένοι. Είναι χρησιμοποιημένοι για καλύτερη προσδοχή, να κατασκευάσουν συγκεκριμένα προσδοχές. Στην 2008, ένας Google, ο Σουνδάρ Πισσάι, έκανε έναν στόχο, που ήταν να δημιουργήσει την επόμενη εφαρμογήθηση εφαρμογής για το μέλλον των εφαρμογών εφαρμογών. Σε άλλα λόγια, να δημιουργήσει το καλύτερο εφαρμογήθημα. Ήταν πολύ σκληρός για το πώς χρειάζεται τα σημαντικά αποτέλεσσα. Πώς μέτρεις το καλύτερο εφαρμογήθημα, μπορεί να είναι εφαρμογήθηση, εφαρμογήθηση ή εφαρμογήθηση. Όχι. Λέει, εφαρμογές των χρειάζεων, γιατί οι χρειάζες θα αποφασίσουν αν η Chrome είναι μια καλή εφαρμογήθηση ή όχι. Έχει αυτό το μία, τρία χρόνια, εφαρμογήθηση, να δημιουργήσει το καλύτερο εφαρμογήθημα. Και κάθε χρόνο, κρατάει στις ίδια οι χρειάζεες των χρειάζεων. Αλλά το πρώτο χρόνο, το στόχο του ήταν 20 εκατομμύρια χρειάζεων και το χρειάζευε. Στο δεύτερο χρόνο, το στόχο του εφαρμογήθηκε από 50 εκατομμύρια χρειάζεων σε 37 εκατομμύρια χρειάζεων. Άρα, το τρίτο χρόνο, το πρώτο χρόνο, το στόχο του εφαρμογήθηκε από 100 εκατομμύρια χρειάζεων. Υπήρξε μια εξαγγελματική εφαρμογήθηση, εξαγγελματική εφαρμογήθηση, εξαγγελματική εφαρμογήθηση και καμπουμ! Έχει 111 εκατομμύρια χρειάζεων. Αυτή είναι η λόγη για την οποία μου αρέσει αυτή η ιστορία. Δεν είναι πολύ για το χαρακτηριστικό τέλος, αλλά δείχνει κάποιον που σοβαρά χρειάζεται το σωστό στόχο και μετά συνεχίζει στο στόχο, χρόνια, χρόνια, χρόνια. Είναι μια τέλος τέλος για έναν νεαρό όπως εμένα. Έχει ποιοί πηδιά ότι Motre filming δημιουργούνται ως суγκα brauchξιες assez επιθυμμένες?.. Επιθυμμένη trying time κι εξαισιο ladder βάτ It's important to us as transparent vessels Θα θέλαμε να σκεφτείτε για μια στιγμή για τη ζωή σας. Έχετε τις σωστές μέτρες? Πάτε τη στιγμή να γράψετε τις αξίες σας, τις προορισμούς σας και τις σημαντικές αποτέλεσσες σας. Κάντε το σήμερα. Αν θέλετε πρόσφατα, μπορείτε να τα σηκώσετε σε εμένα. Είμαι John, στο whatmatters.com. Αν σκεφτείτε για τις διάφορες σχέσεις του κόσμου, του Intel, του Nuna, του Bono, του Google, είναι σημαντικές. Εντυπωσιακό κομπιούνι, υπερβολική υγεία, υψηλότητα για όλους, τελειώνει η κυβέρνηση, πρόσφατα σε όλη τη διάφορα εμφάνιση του κόσμου. Αυτή είναι η στιγμή. Κάθε ένα από αυτά τα σκέψη είναι δημιουργημένη σήμερα από τα OKR. Έχω δημιουργηθεί ως Johnny Appleseed από τα OKR για να δημιουργηθεί το καλό κομπιό, σύμφωνα με τη Andy Grove. Αλλά θέλω να συμμετέχετε με σε αυτό το δημιουργήμα. Ας αγωνιστείτε για αυτό που πραγματικά σημαίνει, γιατί μπορούμε να πάρουμε τα OKR πάνω από τα διάφορες μας. Μπορούμε να τα πάρουμε στους οικογένειες μας, στους σχολές μας, ακόμα και στους κυβέρνους μας. Μπορούμε να κρατήσουμε τους κυβέρνους μας. Μπορούμε να μεταφέρουμε αυτές τις εμφάνιες. Μπορούμε να ξεκίνησουμε στον σωστό τρόπο, αν μπορούμε να μεταφέρουμε αυτό που πραγματικά σημαίνει. Σας ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.