Ανακύκλωση γυαλιού (Ministry Environment & Energy, 2012)
: «Κλπ του και στ Για κάθε γύαλλινο μπουκάλι για κάθε γύαλλινο μπουκάλι χρειαζόμαστε όση ενέργεια και μια λάμπα σε οκτώ ώρες. Σκέψου πριν το πετάξεις, το γυαλί δεν είναι σκουπίδι.