Την Επίτροπο για την Καινοτομία, Έρευνα, Πολιτισμό, Εκπαίδευση και Νεολαία, Mariya Gabriel, συνάντησε στο Στρασβούργο ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Δημήτρης Γαλαμάτης / Την Επίτροπο για την Καινοτομία, Έρευνα, Πολιτισμό, Εκπαίδευση και Νεολαία, Mariya Gabriel, συνάντησε στο Στρασβούργο ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Δημήτρης Γαλαμάτης Η κα Gabriel δήλωσε ενθουσιασμένη για το σχεδιασμό των δράσεων της ΓΓΕΕ, καθώς και για την πρωτοβουλία της Ελλάδας να είναι η πρώτη χώρα κράτος μέλος που θα εντάξει τις οδηγίες της […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Την Επίτροπο για την Καινοτομία, Έρευνα, Πολιτισμό, Εκπαίδευση και Νεολαία, Mariya Gabriel, συνάντησε στο Στρασβούργο ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Δημήτρης Γαλαμάτης Η κα Gabriel δήλωσε ενθουσιασμένη για το σχεδιασμό των δράσεων της ΓΓΕΕ, καθώς και για την πρωτοβουλία της Ελλάδας να είναι η πρώτη χώρα κράτος μέλος που θα εντάξει τις οδηγίες της […]