Με νέους δρόμους η Τοπική Κοινότητα της Καμπής 6 χλμ. συνολικά οι αποκαταστάσεις (ARTA WebTV, 2023)
: Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί καταφέρουμε να κάνουμε πολύ σημαντικά έργα για τους δημότους μας. Εδώ να πω ότι η σημερινή εργολαβία, που είναι κοντά στα 1.300 μέτρα από το πρόγραμμα LEADER, μαζί με αυτά που έχουμε κάνει και τα έχουμε αποδόσει στους δημότητές μας το προηγούμενο διάστημα, ξεπερνάμε τα 6 χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεων δρόμων εδώ στην Καμπί και είναι ένα έργο που βελτιώνει την καθημερινότητά τους. Από εκεί και πέρα θυμίζω ότι άλλο ένα μεγάλο έργο το οποίο υλοποιήσαμε ήταν η νέα αγιότριση στην Καμπί που έγινε και ήδη είμαστε στο στάδιο των μελετών για να μπορέσουμε στο κέντρο του χωριού πίσω από την εκκλησία να κάνουμε μια πολύ ωραία ανάπλαση στον χώρο αυτό. Οπότε είναι σημαντικά έργα για τους δημότητές μας και ευχαριστώ πάρα πολύ όσους συνέβαλαν γι' αυτό και τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, τον αρμόδιο του δήμαρχου αλλά και το πρόεδρο και το τοπικό συμβούλιο του χωριού γιατί με την αγαστή συνεργασία καταφέρνουμε να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο. Ναι, είναι το πρόγραμμα του ΛΙΝΤΡ που συνεχίζεται από την ίδια εταιρεία. Συνολικά στα δημοτικά διαμέρειά με τις Καμπίς μέχρι στιγμής έχουν ασφαλτοστεί γύρω στα 6 χιλιόμετρα. Όλες οι παρεμβάσεις που γίνονται, μικρές και μεγάλες, θεωρούμε ένα δίκτυο που πραγματικά και δώσαμε ιδιαίτερη σημασία και προσοχή και νομίζω ότι θα ικανουποιήσει όλους τους κατοίκους και τους διερχόμενους από το τοπικό διαμέρισμα. Ευελπιστούμε ότι μέσα στην περίοδο του Καλογυριού όλες αυτές οι ασφαλτικές διορθώσεις ή καινούργιες ασφαλτοσότητες να μπορέσουμε να τις εκτελέσουμε σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα ώστε να μην έχουμε σημαντικά προβλήματα. Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Τσιρουγιάν, στον κύριο Χριστούλη που δείχνει μεγάλο πάθος για να φτιάξουμε κάποια πράγματα στο χωριό. Κάνουμε μια μεγάλη ασφαλτοσότητα 1300 μέτρα και συνεχίζουμε. Είναι πάρα πολύ θετικό γιατί ο δρόμος ήταν πολύ χάλια, βοηθάει γιατί είναι μέσα στον οικισμό και το βλέπουν θετικό. Στην παρόσα εργολαδία προπολογισμού 500.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LEADER. Συνεχίζουμε τη βελτίωση δημοτικών οδών του Δήμου Αρτεών στα διάφορα τοπικά διαμερίσματα. Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώσαμε τη διάνοξη και ασφαλτόστρωση στην Κορωνησία μήκος 1200 μέτρων. Σήμερα βρισκόμαστε στην Καμπί όπου ασφαλτοστρώνουμε τοπικούς δρόμους μήκος 1200 μέτρων και μετά συνεχίζουμε κεραμάτες, κοστακιούς και Άγιο Σπυρίδανα.