Πνευματικό Κέντρο Ενότητας Νέας Πεντέλης | Αποκτούμε δεξιότητες, δημιουργούμε κοινό (Future Library, 2014)
: Γεια σας, είμαι η Μαρία Ιβωνιανού, είμαι από το δήμο Πεντέλης, που καλύπτει τις βιβλιοθήκες Πεντέλη Μελίσσια. Το θέμα που μου αρέσει είναι αν επιλέγατε εσείς το θέμα ενός εργατήρου για το σομνάδι, ποιο θα ήταν και γιατί. Το θέμα που κάναμε σχετικά με το φως και το σκοτάδι, γιατί δημιουργεί ποικιλία ιδέων και πραγμάτων που μπορούν να εφαρμόσουν κανείς. Ευχαριστώ πάρα πολύ.