Future Library INELI-Balkans Innovator | Romania - Vlad Andreescu (Future Library, 2016)
: Μουσική Στην εργασία μου, πιστεύω ότι η εμπορία μπορεί να σημαίνει όλα τα εργασία και τη μεθοδολογία που χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε νέες εργασίες για την κοινότητα. Μουσική Στην Ελληνοπαλκάνο είναι σημαντικό, γιατί μπορούμε να βάλουμε μαζί εμπειρία, την εμπειρία μας και την γνώμη μας, για να κάνουμε κάτι και να βρουμε λύσεις για τα προβλήματα μας. Μουσική Η εμπορία μου και στην ίδια στιγμή, η πιστεύω, είναι ότι μπορούμε να μοιραστούμε την εμπειρία των Ρωμανιών σε πολλές άλλες χώρες. Μουσική Πιστεύω ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία των Ρωμανιών για να δημιουργήσουμε, να εξελίξουμε και να διασχέσουμε. Μουσική Όλοι έχουμε σχετικά τα ίδια προβλήματα και δύσκολη, αλλά μαζί μπορούμε να βρουμε εύκολα λύσεις και ευκαιρία. Μουσική