Θεωρία Σκυροδέματος - Υποενότητα 19 / Διάλεξη 19 / ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ: Μέσα σε αυτό το video θα σου παρουσιάσουμε μια πρόβλεψη καιρού θέματος σε μια κάτοψη περίπου ίδια με την κάτοψη τέσσερις τις αφίξεις τέσσερις των ασκήσεων πράξεις όσους έχουν το όταν βρέθηκε στο E-Class την ίδια 100 περίπου ίδια σας διέξοδο πέρα ακριβώς έχουν ουσιαστικά δύο πλάκες δεύτερη είναι λίγο μεγαλύτερη δομή διαστάσεις έχουμε τις κολόνες μας ενώ το σχέδιο φάνηκε πολύ καλό θα γίνουμε λίγο πιο θα κάνω λίγο γρήγορες δεν έχουμε τίποτε λοιπόν αυτός αφορά αφενός με τον ο κ αυτήν εικόνα ένα αποχή διάσταση διάσταση την επί 30 στις δρόμους πιάσουν από τις κολόνες C της ξεχωρίζουμε έχουμε και μια έτσι χοντροκομμένα σας βάλτε πλάτη Δείτε δεν σου έτσι ώστε να παρουσιάσουν τη λογική των προβλέπει τρεις όχι τόσο το φτάσαμε το αυτά εδώ είναι 4,4 , και 4,5 μέτρα αυτό είναι ενάμιση Κ1 κ ευθύμιο 120 25 κατά τρεις κομμώτρια 50 30 εικόνα τέσσερις προσφέροντας στον κολώνα πέντε ψάλλοντας τα κάλαντα Κ6 Κ7 18 όσον αφορά τις δοκούς ΝΔ 101 25 60 εδώ είναι 22 25 εξαιτίας την όλες εδώ εκεί λοιπόν εδώ νιώθω πως των Κρητών τέσσερις τρεις Α5 έξι όλες εδώ και 25 60 μέρος αυτών φωκίων λύση μια κλείσει 25 60 10 56 Test τρόπο μια δεν δοκιμάσω λοιπόν χρειαστεί 25 60 οι πλάκες μας V1 τι κάνω εδώ πέρα είναι 15 bar και μάλιστα όπως βλέπετε είναι προέβη στην έχει πλάκα δύο νίκη αυτή τη ρευστή είναι κατά τα άλλα με πλάκα τρεις είναι 13 και είναι μονοετές φυσικά ενσαρκώνει προφορικό λοιπόν αυτά όσον αφορά τον είχαμε να δούμε λίγο και τη θεμελίωση θα προσκαλούνται και άλλοι τόσοι τρεις ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε ένα τομή κάπου εδώ και ειδικούς μέλη Χριστού της μείωσης για λόγους συντομίας και πρακτικότητας για ανάδειξη της όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την άσκηση θα τα δεδομένα Καταρχάς είναι ότι το βάθος θεμελίωσης του παραιτήσου με πέντε μέτρα το ύψος αυτού του γεγονότος πέρα μιλάμε για αυτόν τον αυτό το αρχείο στο παρότι λοιπόν ηχείου νήσων 15 μέτρα ενώ το βάθος ύψους τις πουν παράλληλα επίπεδο στα πέλματα είναι 0 , 50 κι αυτό 40 για να μην κάνουμε ευχόμαστε να μην ταιριάζει πιο αυτά είναι που απαιτούνται 8 δε όλα τα μέλη να στείλει τον θεό των θεμελίων έχουν όλες αυτό παρά στην τωρινή διάρκεια δύο δύο μέτρα εδώ πάνω έχουμε ουσιαστικά τα μέλη ακολουθούν τις τρεις αυτές ΔΟΥ τούμπας θα ακολουθήσουν την διαδρομή των πλακών των στύλων του ορόφου αυτό μετρήσουμε θα κάνουν τρομερή πίεση σκυροδέματος που απαιτείται για τη θεμελίωση όπως επίσης και για την όπερα πλάκα διάστημα στα στόπερ της ΑΕΚ βλέπει υπάρχει στην δεν ξέρω αν έχουμε τίποτα τα στοιχεία που απαιτούνται επίσης για λόγους ακούμε για λόγους συντομίας θα τα καταλαβαίνετε ότι απαιτεί δουλειά τα παιδιά αυτά έχουν διαφορετικές διατομές λόγω του ότι πεθαίνουν και διαφορετικά δομικά στοιχεία παρόλα αυτά θα θεωρήσουμε ότι όλα αυτά για λόγους συντομίας μετρήσεις θελήσουμε και αυτό απαιτεί να είμαστε συνετοί επειδή θα ξεκινήσουμε τις προεργασίες κείτονται ζήτησε ζητείται να γίνουν οι μετρήσεις μόνο υπολογίσουμε τους όμως καταρχάς δεν θα χρησιμοποιήσω καθόδου μπορώ όπως στην πρώτη συμπύκνωση και δονήσεις αυτό το πτώση 10% απλά στο τέλος αφού υπολογίσουμε τον λόγο δεν πρέπει να ξεχάσουμε σε καμία περίπτωση να πουν πολλαπλασιάσουμε τελικώς το τελικό νούμερο το ερχόμενο αλλά ο όγκος των στοιχείων όπως προτιμά είναι έχει σχέση με το logo από τις από τους φίλους των πόρων μέχρι το κους promo της θεμελίωσης αν ξεκινήσουμε τώρα και υπολογίσουμε τον νόμο τους φίλων όπως ο κόμβος ε υποστρωμάτων λοιπόν Κ1 ας πούμε ότι μιλάμε άρα λοιπόν το βάθος της θεμελίωσης είναι πέντε με όγκος του Κ9 είναι 0,30 κι 0,50 δεν σε όγκους στην Κ2 είναι 1,2 p 0,25 είπε δεν August κ τρεις είναι 50 επί 30 ξανά δύο φορές κόμβους κ τέσσερις 40 40 συν ακόμα τέσσερις 0,4 πριν όπως του κ πέντε πουλιέται πέντε είναι 40 40 αρκεί αυτό δύο φορές όντως όπως Κ6 είναι 50 επί 30 αυτό έγινε τρεις φορές 100 επί 20.25 αυτό έγινε δύο φορές και 50 επί 30 και αυτό θα γίνει τέσσερις μας αλλά έχουμε τέσσερις στενός με διάσταση 50 30 πμ 3.353000 φορές έχουμε δύο σκύλους διάσταση 1,2 δεν 25 και έχουμε κυρίως σκύλους με διαστάσεις 0,4 επί 0,4 αυτά όλα ένα πολλαπλασιαστή πέντε που είναι το ύψος των στύλων σαν μέλη άμα κάνουμε τις πράξεις αυτές οι διαπραγματεύσεις συνέπεια τρεις δεν ποια κομμάτια τους θα σου πει δήθεν 25 πμ πέντε διαπάλη που μια σωστά είναι κομμάτι της την τρεις ποια επειδή 1,6 κανείς ούτε με 7,6 κυβικά μέτρα άρα ώμους στηλών αυτή τη φιλία ισούται με 7,6 κ.μ. και τους πάμε στους τόκους οι τόκοι έχουν όλοι διατομή 25 επιλέξιμου το συνολικό μήκος των τόκων είναι 9 αυτές τις δύο και Alain L αυτήν 18 πέραν αυτής δύο 27 27 μετριέται στο πόστο μέσου συν 12 μέτρα διάθεση βιότοπος 27 και 12 κάνει 39 συν 12 μέτρα γι' αυτές τις δύο όπως όλοι μας κάνει 06 12 51 με άρα ως συνολικός όγκος των τόκων είναι 0 , 25 έτη 0,6 όχι 51 ας ελέγξουμε αυτό 51 αλλά προς το παρόν κωμικός απόδοση εδώ είναι 12 με και άλλα 12 με 140 ίππους και 300 ευρώ τέσσερις 24 δ 56 μας κάνουν να μετρά 23.33 και άλλα είναι αμέτρητα ούτε στον ίδιο κ.ά. είναι αμέτρητα δρ κινούνται 51 και κάνουμε αυτό πολλαπλασιασμό αγάλματος συνολικός όμως πόσο κοντά είναι δεν 25 πριν 0 έξι μας κάνουμε 15 επί πριν ένα σκάνε 76,5 και αυτόν τον δεν κοντά ισούται 76,5 βρήκαμε αν πάμε τώρα να υπολογίσουμε στις πλάκες όμως κοντά σε και τους μισούμε δεν θα πάμε να υπολογίσουμε τον κων όπως λοιπόν πλακών είναι αυτές οι δύο πλάκες έχουν το ίδιο πάχους οπότε μπορούν να πούμε 12 μέτρα διάσταση επί 9 επί 15 ακόμα 15 πειθώ κάποιοι να κι αυτός όμως μεγάλη κάποιοι ενώ αυτήν πλάκας μάλλον συν στην αυτό το μπαλκόνι εδώ περα έχει ενάμιση επί 9 επί 13 πιο αυτό μας κάνει έχουν gr ενίσχυσε το νούμερο αυτό σχολικό τόξων LX κλπ αρκετά μεγάλο 15 12 πλην όμως κάνει Πέμπτη 10 π.μ. 9 μ.μ. some 16,10 13 επί ενάμιση πήρε είναι σωστό 1,76 στον εαυτό μας κάνε κλικ κρασί 6,2 δισ 17,96 εκατ ΕΒΕ έκτακτη κλαδικών 17,96 παρά πέντε λοιπόν με αυτούς ας κάνουμε πάλι την πράξη τους φίλους των είμαστε λίγο ας κάνουμε αυτή τη φορά έτσι έχουμε τέσσερις κολόνες πέντε τρεις αλλά τέσσερις φορές τι θέλει ακόμα τρεις έτη 0,5 αυτό είπε ο στίβεν που το ύψους σε έχουμε δύο κολώνες που αισθάνονται σαν τη ομάδες 0 ομάδες συν ζει στο νησί ηχείο και δύο κολώνες που είναι βλέπουμε δύο τελικούς αυτό ισούται σκάνδαλο στην πράξη τον έλεγχο αυτό το νούμερο μου φαίνεται ήδη φαίνεται αρκετά μεγάλο τέσσερις επί πέντε 0,6 και είναι και ο στόχος δύο επί τρεις τρεις σούπερ για την αθήνα δύο επί και με το βραβείο 25 σου και επιβεβαιώνει σήμα δεν ήταν βιώσιμη εξ ίσου 6η πέμπτη σου 8,30 όποιος όμως φαντάζει πολύ πιο σωστό από κοινού το 76,5 ειδικά εγώ δεν έχω τη δυνατότητα ελέγχου για να φάμε κανά προηγουμένως μπορείτε να το Δείτε στο video μετά το κραχ του 1005 καλά ενώ βλέπει κάποια λάθη κάποια εμπειρία που έχω γιατί δεν είμαι το ουσιώδες είναι έτοιμη και το αντικείμενο αγορές βάσο Σωκράτους κάποια εμπειρία βλέποντας στο νότο δεν είναι κάτι κάτι γίνεται ένα νουμε αυτά τα νούμερα πρέπει να είναι συναφή τα δύο περίπου περίπου έτσι πάνω-κάτω στις κάποιες στιγμές να θυμηθεί ένα συνήθης οικοδομικό έργο πρέπει αυτά τα δύο έχουν περίπου ίδια τάξη μεγέθους και πλάκες σαν μεγάλη της άγραφο θα σβήσουμε του αυτό το τεράστιο νούμερο πίστες το βάλουμε 8,35% δεν χάνετε κανένα τέλος πάντων σβήσουν και αυτές τις πράξεις έχουμε υπολογίσει τον κόμβο τριών από τα τέσσερις δομικά στοιχεία τα οποία απαιτούνται τώρα θα σας κάνω απλουστευτικό φέτος θα κάνω κανονικά πρέπει να πάρουμε το κάθε παιδί λίγο ξεχωριστά και υπολογίσουμε τον όγκο του κάθε παιδιού έτσι αυτό δεν αυτό δε το κάνω τους τρόπους πολλές τρεις πέντε έξι 8 φορές δεν προκύπτουν τα πράγματα προφανώς δεν τα στοιχεία και θα κάνετε 8 χώρες στην ίδια διαδικασία στην προκειμένη περίπτωση μάλλον πέτρινου πάροχο χαρτί θα δώσουν στοιχεία για κάποιο ας πούμε ότι έχουμε αυτό κεντρικό όπου το Conference το Α Ψ είναι ίδια ποσότητα όχι ίσως δύο μέτρα κι αυτό δυο μέτρα να πούμε ξέρουμε επίσης ότι το αρχείο συνεχίσουν 25 μέτρα πλατεία αυτή εδώ η απόσταση αποφάσεων συνάδει μα και ξέρουμε επίσης ότι και το το ύψος τους παρέλυε εδώ είναι 0,4 στην περίπτωση λοιπόν έχουμε λέει Σ'αυτή την περίπτωση λοιπόν ο μπους που πωλούν μας δίνεται από τον τύπο ήσουν ένα τρίτο επιλέγω επειδή η στην πρυτανεία Ρωμιοσύνη τετράγωνη και ρίζα β ποιοι μεγάλο η μικρό όπου δείτε μεγάλο είναι το εμβαδόν της βάσης δηλαδή τις βάσεις πέδιλο άρα με τα μεγάλα SUV δύο επί δύο τέσσερις μέχρι και το μικρό είναι το εμβαδόν αυτής της συμφωνίας στην προκειμένη περίπτωση σε εμάς είναι αν μιλάμε π.χ. την Κ1 είναι 0,5 , τρεις ήσουν ακόμα 15 μέτρα στο άρα έχουμε όλα τα δεδομένα οπότε μπορούμε να αντικαταστήσουμε αυτό λοιπόν άλλαξε πιστεύω όλα αυτά δε χρειάζονται τα πίσω έχει πάντα καλύτερα άλλες προεκλογικό είναι άλλοτε τελικά ύψους του κάθε παιδιού 8 φορές μετέχουν 8 πετρελαϊκοί ένα τρίτο τέιλορ γιοτ οδηγήσουν 0,5 , του ύψους 1,1 γνώση με την από πέντε πήρε στο β κεφάλαιο είναι τέσσερις είχαμε συμβατότητα ο 0,15 σήμερα ρίζα τέσσερις έτη 0,15 παράγων πως κάθε των παιδιών είναι ίσος 8 p 0 , επί 0,5 ποιοι μας κάνουν πράξη μέσα σε βαγόνι του μετρό γύριζαν τέσσερις φορές στο 15,6 η ρίζα το 0,6% ούτε με κάτι ψήνουμε 15 συν τέσσερις ίσον 4,92 σκάνε στο όλο αυτό ισούται όμως κάνουμε πράξεις π.χ. δεν πέφτει επειδή δεν 33 P8 ήσουν 6,57 6,50 εκατ κ.μ. ανάβουμε έγραψε πέρα ποτέ όμως το πέτρινο ισούται με έξι , 57 κ.μ. και καταληκτικά μπορούμε να πούμε εξίσου πρώτον δεν είχαν ποτέ του την προσαύξηση 10% τι δεν έχουμε κάνει σαφώς πάρα του μπορούμε να πούμε ότι το τελικό αυτής της κάτοψης μαζί με μέλος α είναι στο αίμα των ασθενών σύντροφε το call σε πλακών σε θέλω γλυκό ούτε 7,6 συν 8,5 είναι 17 , όχι 6,5 τώρα ίσον στα 1,6 SCe 8,35 17 ἔχομε πριν το ψήσιμο έξι χρόνια πριν κατακτήσουν 40,48 κ.μ. τώρα 15.2 ενώ το σαν άρα συνολικός όγκος φονικών σκυροδέματος μάλλον τους στήνουν κτλ είναι αυτός και αφαιρούν υπολογίσουμε τους Locomondo σκυροδέματος που απαιτείται για να πληρώσει για να γεμίσει το χώρο μετά τη συμπύκνωση δόνηση λόγω των SS άρα το σκυρόδεμα τους ισούται με 40,48 τη 1,1 δηλαδή μέσα στα 4,53 δηλαδή 45 κ.μ. περιέχει έτσι λοιπόν κάνουμε μια μέτρηση ένα την κάτοψη και ένα κτιρίου σχετικά απλό έτσι και στο μέλλον σας ευχαριστώ πολύ