Πρόληψη της Εγκληματικότητας - Ο Διοικητής του Τ.Α. (DimosPallinis, 2012)
: Ο δικητής του Εκκληματικότητας της Ασφαλείας. Ο δικητής του Εκκληματικότητας της Ασφαλείας. Ο δικητής του Εκκληματικότητας της Ασφαλείας. Ο δικητής του Εκκληματικότητας της Ασφαλείας Ο δικητής του Εκκληματικότητας της Ασφαλείας Ο δικητής του Εκκληματικότητας της Ασφαλείας Ο δικητής του Εκκληματικότητας της Ασφαλείας Ο δικητής του Εκκληματικότητας της Ασφαλείας Ο δικητής του Εκκληματικότητας της Ασφαλείας Ο δικητής του Εκκληματικότητας της Ασφαλείας Ο δικητής του Εκκληματικότητας της Ασφαλείας Ο δικητής του Εκκληματικότητας της Ασφαλείας Ο δικητής του Εκκληματικότητας της Ασφαλείας Ο δικητής του Εκκληματικότητας της Ασφαλείας Ο δικητής του Εκκληματικότητας της Ασφαλείας Ο δικητής του Εκκληματικότητας της Ασφαλείας Ο δικητής του Εκκληματικότητας της Ασφαλείας Ο δικητής του Εκκληματικότητας της Ασφαλείας Ο δικητής του Εκκληματικότητας της Ασφαλείας Ο δικητής του Εκκληματικότητας της Ασφαλείας