Σε πλήρη εξέλιξη η κατασκευή του Ανοιχτού Θεάτρου Λευκάδας (Municipality of Lefkada - Δήμος Λευκάδας, 2023)
: [♪ Μουσική Γαλλιά Μουσική κυνήτων Nahui Scipola data freezing band Βρισκόμαστε στο χώρο του Ανοιχτού Θεάτρου Λευκάδας και με πολύ μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώνω την πολύ σημαντική πρόοδο των εργασιών. Ήδη η σκηνή έχει οριοθετηθεί και πίσω μας τώρα αυτή τη στιγμή εκτελούνται οι εργασίες στερέωσης, πάυλα, σιδερούματος των Κερκίδων. Το μεγαλύτερο έργο το οποίο εκτελείται αυτή τη στιγμή είναι το Λευκάδας. Προϋπολογισμού 6,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ένα έργο όλων των Λευκαδίων. Σύντομα θα είναι γεγονός. Με πολύ μεγάλη προσπάθεια καταφέραμε να ξεμπλοκάρουμε αυτό το έργο κάτι το οποίο δεν πίστευε κανένας ότι θα ολοκληρωθεί. Και μετά από 20 χρόνια έχουμε όχι μόνο την έναρξη των εργασιών αλλά πολύ σύντομα θα έχουμε και την ολοκλήρωσή του. Ένα έργο κόσμιμα, ένα έργο αναγκαιότητα για τον πολιτισμό της Λευκάδας. Ήταν μια ακόμη δέσμευση που έγινε πράξη. Υπότιτλοι AUTHORWAVE