Freedom Pass για νέους 18-25 ετών (Υπουργείο Υγείας Κεντρική Υπηρεσία, 2021)
: краφτια μουσική Αυτό το καλοκαίρι θέλεις σωστή προετοιμασία Αν είσαι 18 έως 25 ετών και πληρείς τις προϋποθέσεις, μπες στο freedompass.gov.gr, κάνε τη μετισί σου και απόπτυξε το δικό σου Freedom Pass. Σ' αυτές τις διακοπές, κάνε περισσότερα.