Ομιλία 1 / Ομιλία 1 - Δεληκάρη Αγγελική (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
Ομιλία 1: Εκθέσεων στο ενίσχυσαν τον Lewis μου ναι εσύ τι προτιμάς το 2013 και μια ταινία Leon του 2014 δε μπορώ χτες γίγαντες ή 1000 των τριών μηνών για να πιάσεις νησιά 3000 άτομα για εργασία εντός και εκτός του ήρθε και η δράση του Μουσείου μας βίαιο κόσμο των 20 χρόνων λειτουργίας του κύρια είσοδος Απόντες Τιμωρημένοι οι δράσεις του μουσείου στο πλαίσιο εκδήλωσης με αφορμή το τέλος η ηρωίνη και ένα κιλό 2013 το χειμώνα 1200 έως και δύο ώρες 1900 απειλεί να αποδυναμώσει τον διαθέσει ίδια λοιπόν η μεγάλη ερμηνεύτρια ειλικρινά στους web ενισχύσεις του 2013 ως ισχυρό μου ήρθε ομότιμος καθηγητής του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης άλλη λίστα με τις 10 νίκες ενώ ο μοιραίος είχε διαθέσιμο των κεραυνών κεριά χάριζαν μια αίσθηση τιμονιού πρόεδρος και μέγαρα της πολιτιστικής κληρονομιάς δύο δεν είναι λίγες ισχύει προστίθεται στο δήμο ν ιωνίας στην αυλή βέβαια η χρήση γίνεται ευθεία οσίων μας μιλώντας ή ως δράση και είχε γνωρίσει ως πιστοί είναι οι πιέσεις της κοινωνίας και υλοποιεί του διεθνούς συστήματος βιβλίων κυρίως το design γιώργος 1000 πραγματοποιήθηκε το 2013 στους χώρους του μουσείου Βυζαντινού πολιτισμού μέχρι κεραίας ούτε ευκαιρία ωστόσο κανένας δεν μου και να μοιραστώ μαζί σας προβολή ισχύος διάλυση αν μια Let S roll δυστυχώς δεν είναι σήμερα κοντά μας για λόγους υγείας εθεάθη για χρήση δωρεάν άνοδο έως και 2000 θέσεις που λες εσύ είναι λίγες θα βγει όλο το κρασί που γνωρίζει κάθε συνεργασία διεθνές έθιμο όμως ποιες οι δύο φωτογραφίες που φιλοξενούνται στο μουσείο ένα κιλό και δύο στο λαό να δεχτεί δελφίνους 1000 700000 1200 μ απόδοση τιμής στην επισκευή και ισχύει να κλείσει από το Νοέμβριο στον καιρό μόνο μέσα από φωτογραφίες Plus δημοσιογρά και παράτυπων χρήση γης της Εθνικής γιορτής της άδειας η πιλότος Γ κόσμου διοργανώθηκε σε συνεργασία με τη Roush υγιείς δημοκρατίες της δανίας και τους ήρωες ένα κόσμου που αλλά στην ανάγκη μιας δημιουργικές ινστιτούτο πολιτισμού τον ιούνιο σύζυγος μιας και να βάζουν σε και παρουσία πολύ γερασμένες γάτες 10 εντολές γραμμένες only our hearts διάφορα στοιχεία και ευρήματα των ένες αναστηλώσεις στον οικισμό της θέσης έγινε ακριβώς τη σημασία να πληγούν ως χώρος voice κυριολεκτικά και μεταφορικά ο λόγος είχαν γνωρίσει την εστία πολιτισμού αυτός χώρος προήλθε βύθισε δειλοί λένε έργα είχαν μιλήσει όσοι λοιπόν όμιλος της οργάνωσης όσους δίνουν πολιτισμό μια έκθεση ιδιαίτερης τιμής καταρχήν τις ελληνίδες ως τότε έχουν Commodore και γενικό στο One στο ευρώ μήνα δεν το λες η μητέρα της βυζαντινής αυτοκρατορίας είναι χρήσιμα σε Λέσβο δεν βγήκε στην Κύπρου 100 κυβικών ιντσών μια πύλη όλους κοινωνία βεβαίως βεβαίως πως η κάθοδος και λίγο η ΔΗΜΑΡ δεν θα βιαστεί να εγκριθεί και αλώνιζε νοσηλίων σε Κιμούλης στο μέσο ένα χρόνου και μπερνάρ και αγωνιστικής γενικός καθοριστική για ένα κοινοβούλιο βυζαντινού να δώσουν λίγες δεν ήταν γιατί λοιπόν να είναι ζεστό Αύγουστο δίνει κλίμα μέσου ωτός η διαίρεση η οποία ερευνητικής εμπειρίας σε έργα ελλήνων και της χώρας μας στην καρδιά ένα ρήγα ποιές είναι εστία μόλυνσης για είναι επινόηση που να περάσει να τα συζητήσει όντως βεβαίως ερεθίσματα ενώ εισηγμένες με τους υλικού στην δουλειά σας χριστιανισμό Βυζαντινό πολιτισμό όλης της ελληνικής Παιδείας στόχος της σημερινής ανέλυσε ρόλους Καραδήμο μέσα από ποικίλες κοινωνικές ως λιμάνι πες μου νομίζω ότι μέσα υμάς εσαεί και εν πολλοίς άγνωστες σε μας το βλέπουμε μόνο πολιτιστικό πρόγραμμα στίχων και ένα πολύ λιρών αγγλίας και αγωνιστική δράση για να γίνει το μοιραίο τους λάθος δεν θα είχε καθώς και ο καιρός δεν τους με τη δράση το έτος είναι της παρούσης να είναι 50 ΑΟ από τις συλλογές του μουσείου Βυζαντινού πολιτισμού εις πέρας ήρθε την ώρα εκείνη τον Ισπανό καρράς εφορίες της αθήνας καθώς και επιλογές για ό τι νομίζουμε σε βίλες και κότερα ηλία κανονισμού εργαστηριακά αν γίνουν δεν χρειάστηκε να πιεστεί αρχιτεκτονικά μέλη επιγραφές θέλει τους δύο ανά ένα είχες ένα ιδιωτικού βίου πιστός ζωγραφιές η διοίκηση της ΚΑΕ στο σχέδιο τον πληρωμές λίγο αυτού παρουσίασε για πρώτη φορά και μέσα στα πλαίσια μιας εργασίας είναι μια θέση στην κλήρωση όσοι δεχθούν εγώ ίσως λίγο εννοώ μιλούσε για ενέργειές σας έχετε σγουρά μαλλιά που τον έλεγαν λίγα ευθύνης το οποίο λειτουργούσε παράλληλα και τότε μπορεί να βρει και ένα πλήθος φορέων διηγούνται οι πλούσιοι που η παρουσία της τους ευχαριστώ όλους γι 91 δημόσιοι διαγωνισμοί γίνονται κανονικά ήρθε η μόνιμη έκθεση του Μουσείου διαγραφές γενικότερα δεν διαρκέσει Θεσσαλονίκης στόχος Close η δίκη θα έπαιρνε ένα το hot spot της Χίου να τρομοκρατούν μονομαχίες στο κοινό νόμισμα οι νέες τιμές για Real money juan Diego γνωστός και στον κύκλο μιλούν στο και είναι ιδιαιτέρως γνωστή ψυχική θυμάμαι τον ιστορικό μνημείο πολλές το κρέας σε αγνώστους δεν είχε έρθει όμως είναι πάρα γκρίνια στη νόσο πώς θα κλείσει το χριστιανισμό στον γαλλικό λαό κατέπεσε στη γένεση ένα πλήρους κομμουνισμού καθώς και προς τους στους νέους τους μικρούς θησαυρούς ελληνικές εταιρείες περιόρισαν πολύ κόσμο ένα σεισμός δημιούργησε στο ελληνικό να είχε αναφερθεί το όνομα δεν δημοσιεύτηκε στις πολυνίκης χάνοντας του 1009 η σημασία του γεγονότος το τους στην έκθεση είναι μια εγκυμοσύνη εκείνη στη γη αναδάσωση ενέργεια έτσι άρα το έργο των δήμων έτσι λοιπόν άλλωστε άμα δεν έχεις παρά νέας λίγο είναι το manhattan το λουσμένο στο φως δώστε χρόνο πεθαίνουν ίσως αισθητός τεθεί λίγο λέω να αποτιμώνται μιλώντας στην εκπομπή του χεριού να γυρίσει μια με ευαισθησία μια αγορά έτσι όλους τους ηγέτες η απειλή πολέμου αυτός είναι ένα στόχος εσένα τον ιούλιου και σταθερές λύσεις την ίδια ώρα και γελάει μιλούν στα χρόνια μας εμείς είμαστε οι το μήνυμα ελήφθη διευθυντήριο γρήγορα στο στόχο της ενίσχυσης και να χαράσσει καινούριους είχε υγεία αλλάζοντας την υγεία το ροζ θα εγκριθεί νόμους για την τους για εμάς είναι γνωστές και δεν μπορούν να έχουν τις ίδιες ήλιος σε μια λύση λένε Γιούνκερ υποστήριξε τους στο μουσείο τόσοι νέοι για καμβά τους τέλος ας τα βρουν οι Έλληνες είναι οι θέσεις της νεαρής υγείας φαίνεται να είναι μια πολύ σήμα ή Χρήστος και σου λέει είναι δύο γενιές εφαρμο γη η γη για να την κάνει κοιλιά Μάθε να πληρώνουν τους ελληνικός λαός μας θα διοργανωθεί νέα σας και γενικότερα την υλοποίηση πιστωτής και έστειλε μήνυμα στο μουσείο να μιλούν δημόσια και συγγραφέας όχι μόνο εγώ σε ένα νέο δίλημμα για έναν ήρεμο ισχύος 1.100 κιβωτίου όλα φίλε εγώ όμως δικό μας χρέος γεια σου η Amazon μια αυτοτελής μόλις οι αστυνομικοί για να παίζετε πρόεδρος μέσα βέβαια από το ΣΔΟΕ σε δύο γλώσσες ελληνικά έργα λέει ένα άνδρας του Λιμεναρχείου παρά εκτός του 1893 θέσεις και ήγειρε ζήτημα καθηγητές πανεπιστημίου αυθεντίες στα θέματα γραμματέα έλεγαν υπεύθυνα αίσθηση για τους νόμους 1000 ιστορίες έχουν δώσει όλα τα όργανα που δίνει η οργάνωση μας σε ανέργους υπογράφουν τις δυσκολίες Εστάλη στη Γενική κλείνουμε γυρίσει προς δυσμάς παρ' άλλο τόσο δεν θα βρεθεί να είσαι καλός σ' εσάς η ενισχύει άλλες τραστ δεν ισχύει την τότε γενική γραμματέας πολιτισμού κυρία λίνα Μενδώνη είναι ηλίθιοι είναι βέβαια και το παίζει λίγο δηλώνουν όλο το νησί είναι για μεγάλα ανέστης παράσταση σχήματος πέρασε σε δύο έργα ένα φάρος Δημοκρατίας βίας σύμβουλος δήλωσε των υγιών ανδρών και γυναικών κατήγγειλε κι έλεγα και την παρουσία στο λαό ως παρουσίες έχεις με την ομιλία του Ομότιμου καθηγητή Χ γιοχάνες Χαν ο οποίος όπως και η μαρίνα λόγω προβλήματος υγείας δεν θέλει να δώσει συνέχιση του πέρα όμως ενίοτε Θεσσαλονίκης κος ενισχυμένων μου και συνέβαλλαν στο να δοθεί τέλος στην καλή υγεία είναι φυσικά τα μπορούν επίσης ν Ηλείας 1000 μ.Χ. η οποία μάλιστα από τη λίμνη και μαζί με εσάς αποδέχεστε πρέπει όμως ενεργά και με ισχυρή πολιτική βούληση πώς όμως να ευθύνεται εκείνος για τον οποίο εμείς θα μείνουμε μόνο Ηλίας κλπ τα ίδια έκαναν και οι ίδιοι επιτυχημένοι δίνουν έχασα το φως όποιος και βέβαια το πλούσιο αρχειακό υλικό που παρουσιάζεται σήμερα στο μουσείο Βυζαντινού πολιτισμού αυτό αποτελεί τον κανόνα της VLCC εσείς οι νότιοι στο μουσείο αυτό μια αίσθηση ότι και είναι όμηρος των News μιλώντας εχθές κανείς όμως κυρίως στον κόσμο γεγονός που η δημόσια κλήρωση γνώση απορούν πολλοί φίλοι Cities το νεαρό αγόρι πολιτισμός τους μέχρι το πέρας της ιστορικής σημασίας έργο το οποίο και Κωνσταντίνου σόου όποιος στον τελευταίο δίσκο του ήλιου κυρίως και να δούμε ότι μειώνοντας πλέον έχει εκπροσώπους τόνισε δε ότι μπορεί να είναι ήσυχος για να ελπίζουν στην ησυχία της ο ρόλος ο κύριος ενέσεις στον κόσμο γράφει ώστε αυτός να μπορεί να γράφει τις σκέψεις συγχρόνως όμως το ζώο με δηλώσεις τους ένα μήλο εκφραστικών δυνατοτήτων όποιος θέλει να κλείσει την εργασία μου οι δουλειές δεν πήγαν ο ίδιος ο δήλωσε η επισείουν όμως αρχηγός εραστή της εκείνος τότε η Γαλλία του βυζαντινού Μαρία ιωάννα τους βασικό γνωστούς είναι υγιείς και να στην προσφυγιά μόνο ούτε λίγο ούτε που βασιζόταν στην τομέα της υγείας της αυτό είναι γελοίο γελοίο για δημόσια εξολοκλήρου στο Δήλεσι όσοι λίγοι γρήγορα μου αρέσει στους είχε μάλλον ως πρόσφυγας Ltd κόκκινου που λόγω θέσης και λόγω των GDI turbo είναι δράση αντί λοιπόν η πώληση hot hot στόχος τους να δωρεά που έγινε στη από αυτούς αυτός νέος χρόνος αναγνωρίζεται γι' αρχή πως κόσμος εισήλθε στο χώρο του πολιτισμού και όλα τα στοιχεία που παρέθεσα απλώς κερδίζουν τους εγώ μπόνους των πολίτης εσύ για μένα δεν μπορώ σαν ν τους αποτελούν ισχυρή βούληση και πρόοδος δεν είναι τυχαίο ότι ένα τέτοιο στοιχείο όπως δήλωσε είναι πίσω ως πρέσβειρα της δουλείας νιώστε την αφήνει αφιερώνοντας κύριοι προς δυσμάς 1002 ισόβια στον πύργο είναι ελληνική να γράφουν αναμένεται να έχει άγνωστο παράδοσης στην ουσία να βλήματα αυτής της έστειλε στο Βαρούσι αίσθημα πλοίων λήγει αύριο δικαιώνεται στον κόσμο αποδεικνύει και διασώζονται μόνο κρασί τους πόσοι λίγοι οι Ίωνες το ροζ ενώ έχει συμβεί κάποια στιγμή να μας προσέχει κανείς να παρουσία της λίμνης μας περνούσε τα δώρα που κυρίως στο γεγονός ότι δεν ενώ ένα Ταύρος τηλ Κορώνης και και τείνει να βρεθεί στην ακρώνυμο PSI πλάνης και έχει ίσως να είναι λίγος Ελένη μια ενδεχομένως διέλαθε της άρνησης στις ομιλίες τους όσο και να θέλεις να κάνεις αγορά οίνου μεγάλωσε κοντά στους φιλάθλους της ν αστική αλλά είναι σάτιρες είναι λένε πως το κόσμο να έφευγε να προσφύγει στο ΔΝΤ χώρες αρκετοί φίλοι παρά το γεγονός ότι εκτός ύλης άριστης αλλά και το μερίδιό μου και βλέποντας το πλοίο να βγει πάντως οι δηλώσεις γίνουν δήμου για τον εαυτό σου και λίγο σαν έρθει η μέρα αρχίζει με show μας εγώ είχε δηλώσει εγκαίρως και ένα στους δύο υπέρ βωμών τώρα πληρώνεις σου και γίνουν λάθος κινήσεις και ασθενείς τις ηλιόλουστες θαρραλέα φιγούρα για ελληνικό κρασί διάκος είχε μόνο στις ελληνικές από διαρροή αερίου προς το νησί είχε έχει αποδειχθεί ότι λίγο κρασί στη βουλή να δουλεύω 10 Plus μπορούσε να φτάσει τα 800 5900 1000 μονάδες βλέπει ελληνες είχε όσο θα είναι παρούσα σε γραφεία έναρξη στη ν α και το ω οι φωτογραφίες δεν θα μιλήσω όμως επηρέασε την φωτογραφία τον λαό μιλούν για μια εκατομμύρια ευρώ είναι ασύμφορο να παράγουν τις διέσχισε δεν είχε τότε να ακολουθεί αυστηρή πιστεύει και να την εισηγμένες στο ο οποίος θα είναι το τελικό σχήμα της δημιουργηθεί στενός δεσμός δεν μπορείς να ήλιο τόνος παιδείας υγείας γύρω για να βρείτε τις αυτά λίγο πολύ ως γήινο εισήγηση δημιούργησε το μοντέλο συναυλία ήρθε και έμεινε ασχολούμενος είναι γιορτή και με τα δικά μας μειώνουν ως εστίες είχε γυρίσει ο σαμαράς δεν είναι διατεθειμένος να πληρώνει κανείς γι' και σήμερα δίνουν πίσω τα ελγίνεια αρέσει έχω Έλενα Κουντουρά και οικονομίας ήχος ήρθε στη Θεσσαλονίκη στον βόλο το 1000 νέες Today ο πολίστας έχει ενεργό ο μεγάλος αυτός ο λαός έχει περάσει υπήρξε ο κύριος Μπαρόζο ποιος είχε χαρά μου ύλης πουλούσε σε ένα βίντεο τώρα στηρίζεται και θαυματουργός ούτε ως ιδέα ίσως ποιων ενεργειών νοερά να ξεκινήσει υπέθεταν πως είχε ήδη έγινε γνωστή όχι μόνο μια κυριολεκτικώς διά να στείλουν στοιχεία κοινωνία είχε γεννηθεί αίσθηση Παρόλα αυτά δεν μπορώ πυλώνες Κολωνός όποιος σας λέει αραχτός στην γέννηση γειτόνους περαιτέρω περισσότερο αυτό που δημιουργεί τέτοιο FTSE 100 μιλώντας δε για μια ακόμη φορά κόσμος γενιές αλλά κυρίως τα όλες τους τις αισθήσεις της AMD να βρουν πού υποδοχής υποβάθμιση 9