Ενότητα 10: Δημιουργία & χρήση του blog / Διάλεξη 1 / Δημιουργία & χρήση του blog - Μπράτιτσης Θαρρενός (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
Δημιουργία & χρήση του blog: Στην ενότητα αυτή θα λάβουμε με ποιο τρόπο μπορούμε να φτιάξουμε ένα απλό πρώτα να ξυπνήσουμε λίγο τι σημαίνει ΠΑΟΚ πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα Logan και τις εκπαιδευτικές χρήσεις του Block θα οδηγηθούμε στο μάθημα του δεύτερου έτους μαζί με τις υπόλοιπες υπηρεσίες στην παρούσα φάση αυτό που θα δούμε είναι με ποιο τρόπο μπορούμε να φτιάξουμε ένα δικό μας λόγο και να το διαχειριστούμε σε μια δωρεάν υπηρεσία τι είναι λοιπόν ένα απλό καταρχήν το blog είναι ένα χώρος στον οποίο μπορούμε να μορφή μηνυμάτων να καταχωρήσουν με διάφορα κείμενα εικόνες βίντεο γενικότερα υλικό το οποίο μπόρει να πολυμεσικό υλικό μέτωπο θα καταχωρίσουν με αυτό αυτόματα παίρνει μια μοναδική διεύθυνση ανά μπορώ εγώ θέλω να πόσο κάνει δυνατή το συγκεκριμένο μήνυμα πως έτσι λέγεται το έχω κάνει μπορεί να επισκέ την συγκεκριμένη διάθεση έναν άγνωστο στο blog μου υπάρχουν πόστο όλα αυτά που έχω φτιάξει κατηγοριοποιούνται κατατάσσονται χρονολογικά με χρονολογική σειρά μπορώ να κάθομαι σ' αυτά καταχωρήθηκαν και επιπλέον των καταχωρίσεων μου ζητάει μου δίνει τη δυνατότητα το σύστημα να βάλω κάποιες λέξεις κλειδιά τις οποίες χρησιμοποιήσω για να μπορέσω να αναζητήσω μηνύματα προς ποσταρίσματα που έχουν κάνει τα οποία σχετίζονται με τη λέξη κλείνει τη συγκεκριμένη μπορώ να βάλω τις λέξεις κλειδιά λόγω λέξεις κλειδιά διένειμε τυποποιημένες θα βρει μια έτοιμη λίστα με λέξεις κλειδιά αν διαλέξω εγώ λες θέλω και τελικά μπορώ να φτιάξω το δικό μου σύστημα αναζήτησης κατά Καλλίδρομο στο οποίο όμως επιτρέπει σε περίπτωση που το blog μου πια έχει πάρα πολύ υλικό μα μπορέσουν να πλοηγηθούν εύκολες αυτό και να αναζητήσω όλα αυτά που θέλουν να χτίσω λίγο σαν επιπλέον μπορώ να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα στόμα μηνύματα καθαρό εμπόριο κόσμος που επισκέπτονται το μου όχι μόνο μας διαβάζει αλλά να μου καταχωρίζει σχολεία αποκαλούν και με τον τρόπο αυτό θα μπορούν να ανοίξουν μια διαδικτυακή συζήτηση οποιουδήποτε χρήστη επισκεφτείτε το blog μου και θέλει να εκφράσει μια γνώμη πάνω σε αυτό που γράφω χωρίς να εξηγήσουμε πάρα πάρα πολλά τεχνικά ζητήματα πάνω στο Block μια και οι περισσότεροι χρήστες σήμερα είναι εξοικειωμένοι με το με την έννοια του Blue και τα περισσότερα ειδησεογραφικού και αλλού που τύπου PSI ακολουθούν τη δομή ένα λόγου που βλέπουμε για παράδειγμα στα sites εφημερίδων και άλλων ενημερωτικών μέσων ειδήσεις καταχωρούνται με τη μορφή μηνυμάτων από κατοχή χρήστες πιστοποιημένοι χρήστες η IKEA είχε % μπορούμε να το θα ελέγξουμε και θα του αυτό όμως μπορεί να είναι μπορούν να καταχωρούν τα μηνύματά τους το οποίο είτε θα καταχωρούνται απευθείας και μάλιστα μπορούν να ανταλλάσσουν δυσκολεύοντας έτσι μπορούμε επιτρέψουμε τη μεταξύ τους συζήτηση πηγή σε περίπτωση που θέλουμε να ελέγχουμε το τι θα καταχωρείται για ευνόητους λόγους έτσι ενδεχομένως θέλουμε να επιτρέψουμε την ομολογία θέλουμε να επιτρέψουμε προσβλητικά αλλά προσβλητικού περιεχομένου τύπου μηνύματα ηττοπάθειας θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε αυτά τα σχολεία να περιμένουν την έγκρισή μας διαχειριστής του δικτύου να δώσουμε το λόγο αλλά και για να δώσουμε λίγα μεταξύ άλλων διαχειρίζεται το λόγο μας και μας δίνει αυτή την έγκριση για να μπορέσει να δημοσίευση σχολίου θα πάμε να δούμε τώρα μια υπηρεσία δωρεάν ουσιαστικά πάνε δύο διαφορετικές υπηρεσίες εξαγοράσθηκαν μια σάλες υπήρχε το μπλοκ στο . ακόμη και το γνωρίζετε αλλά ακόμη και τα δύο ουσιαστικά εξαγοράστηκαν από την Google που γράφοντας τη Διεύθυνση Α με λογίζεται έλα μου έτσι θα οδηγηθούμε σε μια σελίδα αλλά εδώ μου δίνει μου ζητάει να μπούμε στο σημερινό κόσμο έτσι πρέπει να αφορούν έργα όπως το gmail επειδή έχω ειδική μονάδα συνδεδεμένος μου βγάζει αυτή τη διεύθυνση αλλιώς θα βγάλει τη δυνατότητα όμως τη δυνατότητα να φτιάξει ένα καινούριο κωδικό τους πρέπει να την έκταση καθώς λοιπόν και βλέπω μια αρχική οθόνη όπως στην περίπτωση του μπλε που ήταν στο προηγούμενο μάθημα η οποία περιλαμβάνει όλο το ταμπλό στο οποίο έχω φτιάξει στο παρελθόν πάνω πάνω έχει τα στοιχεία του λογαριασμού όπου και εγώ μπορώ να τα τουλάχιστον αλλά στο λογαριασμό που πριν αρχίσει το έτσι έχει τη λίστα με τα site μου μετά λόγου το οποία θέλω μόνο πόνο τα μυθιστορήματα επεξεργαστώ αυτό που θα κάνω όμως στην περίπτωση του βιβλίου είναι να πατήσουμε και πουλημένοι στα λόγια να φτιάξουν καινούργια στα λόγια ένα καινούργιο πλοίο και ουσιαστικά είναι αυτό που θα δει ο χρήστης μπαίνει για πρώτη φορά μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον ενώ πατώντας εδώ μου λέει θα φτιάξουν νέο ιστολόγιο οτι την θελω μάχη των ιστολόγιων θα το πουν βρε δοκιμαστεί φόρο τρεις το πρωί γύρω από αρχές πληροφορικής έτσι ποια θα είναι η διεύθυνση του και εδώ μπορώ όπως στην περίπτωση του γουίλι είτε να βγω να αγορασμένο το made με τον τρόπο που εξηγήσαμε την προηγούμενη φορά είτε να φτιάξω κάτι το οποίο θα είναι του τύπου κάτι τέλειο look Φόδελε στόχος μας λοιπόν και εγώ αρχές πληροφορικής νέο πλειοψηφικό τέλεια κω έτσι το οποίο δεν είναι διαθέσιμο να το χρησιμοποιήσει θα κάμω όπως στην περίπτωση του βιβλίου της πληροφορικής δύο μου βγάζει το σηματάκι αυτό στο πλάι μου λέει ότι διέθεσε αυτήν διαθέσιμα ανάγονται χρησιμοποίησε το επόμενο θέμα ντρέπονται ουσιαστικά λογική ακριβώς όπως της Google έτσι το επόμενο βήμα είναι να διαλέξω ένα πρότυπο από τα διαθέσιμα που έχει έχει κάποια χρήσιμα έρχονται να μπορώ να φτιάξω μου το έλεγαν δεν μπορείτε να δείτε ακόμη περισσότερα προτιμά να προσαρμόζονται στον άγιο Σάββα Δημοκρατία για να ξεκινήσουν ας κάνουμε ένα απλό έτσι ωραία πάταγο αφού τα λεφτά αυτά το ύπουλη δημιουργήστε ένα ιστολόγιο περιμένουμε λίγο μου λέει λοιπόν ότι δημιουργήθηκε με επιτυχία έτσι και έφτασε σ'ένα περιβάλλον ελέγχου το οποίο λέγεται τα σπορ και βουλή ένταξης καταρχήν με ενημερώνει ότι ο χώρος χρησιμοποιούνταν της το αποδέχομαι πάτωσε και μέτοχοι λοιπόν το Passport του ιστολόγιου μου μου δείχνει τα εξής παρόντων πάνω έχει τέσσερις κουμπάροι και το ενα κουμπακι με πάει στην αρχική σελίδα του για έτσι το δεύτερο κουμπάκι μπορεί όχι συμμάζεμα μολύβι μου δεν θα το φτιάξουμε καινούρια ανάρτηση καταχώριση με κεντρικό μήνυμα ένα απλό πως έτσι το τρίτο κουμπάκι που φαίνεται σαν οι δουλειές που πολλές απ αυτές που έχει μέσα το φύλλο και το τελευταίο που υπάρχει δείχνει το bloomberg στόχος αξίζει να πάμε να το δούμε σε μια καινούρια κατέληξα να δούμε τι έχουμε φτιάξει λοιπόν πάμε στο μήνυμα κατά της ένταξης εγώ και μου βγάζει γλώσσα βιβλιοπωλεία της πληροφορικής έτσι και μου λέει ότι δεν υπάρχουν καλές αναρτήσεις δεν υπάρχει τίποτα άλλο λέει ποιος ενοχλήσεις που το έφτιαξε έτσι έχει το προφίλ του δικού μου καμβάδες προβολή πλήρους προφίλ θα μου βγάλει τις πληροφορίες που καταχωρίζονται στο λογαριασμό και την ώρα αυτά δεν έχει κάτι άλλο συνεπώς πάμε να επεξεργαστούμε να δούμε τι άλλες δυνατότητες μέσα αποκτώντας μπορείτε για να μπορέσουμε να δουλέψουμε με το ιστολόγιο μας έτσι στο das πρώτη λοιπόν προχωράμε ένα βήμα παρακάτω και βλέπουμε λέει καταρχήν έχουμε ένα πλαίσιο πραγματοποιούνται ενημερώσεις σε σχολεία εν αναμονή έγκρισης είτε δημοσιεύματα σχόλια 0 προβολές σελίδας σήμερα Ανάρτησεις 0 αναγνώστες Μείνε λοιπόν έχει τις εξής κατηγορίες σχολεία τα οποία επέλεξα τη θέλω να εγκρίνουν πριν δημοσιευθούν εκτιμούν γράφει έναν αριθμό μου λέει πόσα είναι αυτά και κάνοντας σκληρή μέρα με πάει να τα διαβάσω για να δώσουν την έγκρισή μου όχι δημοσιευμένα σχόλια όσα πέρασα την εξειδικευμένη για κάθε δημοσίευση κάνοντας κλικ εκεί μπορώ να σταθώ προβολές σελίδων σήμερα μπορεί να μου δείξει πόσες σελίδες από τις σελίδες του blog μου όπως επίσης η νόσος το bloomberg επισκέψου μόνο του λόγου μου το επόμενο κόμμα σημαίνουσα αναρτήσεις μου δείχνει τα μηνύματα που καταχωρίζει τις αναρτήσεις μου έτσι και το αναγνώστες ουσιαστικά μετράει πώς ήταν επίσκεψη στο blog μου αντίστοιχα στο κέντρο της σελίδας βλέπω αυτό που λέει προς πολλές Έλληνας μουσουργός που ουσιαστικά μόνο στατιστικό στοιχείο του πόσοι επισκέφθηκαν τον ιούλιο και μάλιστα μπορεί αυτό το στάτους κβο στατιστικά έναν πιο σύνθετα πατώντας ορίστηκαν οι προβολές σελίδας θείο προβολές σελίδων χθες δεν τον προηγούμενο μήνα ιστορικό έτσι τ ν φρέσκο το πλοίο μολις το έφτιαξα προφανώς τα στατιστικά είναι μηδαμινή αν αλλά μου βγάζει πάντως επισκεψιμότητα βάσει του χρόνου πολλά ήταν τα στοιχεία της Ανάρτησης και είναι πιο δημοφιλής κι είναι λιγότερο δημοφιλής εδώ κάθειρξη και πηγές επισκεψιμότητας έχουμε δόγμα μου δείξει πως καπνίζω βρήκε τη συγκεκριμένη καταχώρηση απ'όπου στη βουλή πριν αν πονάς ζήτησε του προέκυψε σελίδα μου μέσα από μια αναζήτηση στην μηχανή αναζήτησης το Google κλπ και να δούμε τις λέξεις κλειστά όταν αυτό τσαμπουκάδες και ένα χαρτί που μπορεί να μου δείξει παππού ποιες χώρες επισκέφθηκαν νόμοι οι χρήστες που επισκέφθηκαν το Leon πάμε λοιπόν ς μπροστά στη κάνουν έτσι και πάμε να δούμε επισκόπηση τυπικό βύσμα σπάει στο αρχικό στην αρχική σελίδα του βλέμμα έτσι μου δίνει και κάποιες πληροφορίες το πλοίο και κάποια μηνύματα από το περιβάλλον ενδεχομένως να διαφημίσουμε τις δυνατότητες για να μπορέσουν να Now το να ενημερωθώ και να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν θέλω έχει ένα μη βιώσιμο εδώ όπου δίνει κάποια κάποιες οδηγίες θέλουν κάποια βοήθεια σε ζητήματα τα οποία ενδεχομένως δεν ξέρουν πως να το κάνουν τώρα παράδειγμα να φτιάξω το πρότυπο του ιστολόγιου μου να το κάνω κοινόχρηστο μπάνιο βλέπει τον κόσμο μέσα από την υπηρεσία του κλασικού Plus είναι το αντίστοιχο του Facebook που πρόσφερε την Google να κερδίζουν χρήματα μέσω του ιστολόγιου ουσιαστικά να επιτρέψω στη Google δείχνει διαφημίσεις κι εγώ να παίρνω χρήματα μέσα από την επισκεψιμότητα των του δρόμου και διάφορα άλλα τέτοια ζητάω καταυλισμούς της βάφτισης προφανώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ανάρτηση έτσι σε περίπτωση που είχαν οι τρεις αυτοί εσείς θα μου βγάζει εδώ μια λίστα στην οποία μπορούσαν να της μαζί βλέπονται βάσει ετικέτας να δημοσιεύσω κάποια ανάρτηση στην οποία έχει να την κάνω πρόχειρη να την κατέβασα το Blue me φαίνεται δυνατή διαγράψω τίποτ' άλλο για να μπορέσουμε να έχουμε υλικό να δουλέψουμε ακόμα φτιάξουμε δύο τρεις αυτής της απλοϊκές και να δούμε τι μπορούμε κάνουμε αυτές θα απαντήσω λοιπόν πάνω στο κουμπάκι με το βολή υπάρχει κατάθλιψη με την ανάρτηση το πως το μήνυμα που φτιάχνουν ένα μπλοκ θυμίζει λίγο τον τρόπο που δουλεύουμε είμαι δηλαδή έχει ένα μήνυμα e-mail έχει στηρίζω και περιεχόμενο τίτλος πόνου θα γράψουμε το πρώτο μου μήνυμα κρύβει η πρώτη μου καταχώρισε στο κάνουμε έτσι για να ανάρτηση χρησιμοποιεί την ορολογία που χρησιμοποιεί τη προτιμούν ανάρτηση αξίζει μου έβγαζε δημοκρατικό ένα πλαίσιο στο οποίο μπορώ να γράψω και βέβαια έχω ένα menu στο πάνω μέρος του όποιος λέει ότι έχει όλα τα ρυθμιστικά για να διαλέξουν γραμματοσειρά ανέξοδα γράμματα μάθανε αλλά μικρά μαγεία αφορά ορισμένα διαφορετικό χρώμα καθόταν μπορώ να κάνω αλλιώς συνδυασμό αναλογικών ανάλογο βίντεο το καθεξής ας δοκιμάσουμε που και θα γράψουν αυτοί είναι οι πρώτη ανάρτηση υπάρχουν κράτη ας βρούμε πάλι από του ίδιου του ένα βιβλίο Αλβανού πάλι αυτό που διαλέξαμε την προηγούμενη φορά έτσι αντιγράφουν τη διαίσθησή του και διερχομένων πατάω στο εισαγωγικό βίντεο μου λέει θες να βάλεις ένα δικό σου πέντε δεν μπορώ να έχω τραβήξει ένα βίντεο με το κινητό μου με τη βιντεοκάμερα με τη φωτογραφική μου μηχανή να έχω περάσει στον υπολογιστή μου και τον υπολογισμό του στυλ ότι ενδεχομένως μπορώ να βγω απ' το ίδιο το κινητό στο περιβάλλον του πρόκειται να αποστέλλονται απευθείας ένα βίντεο μόλις έχω τραβήξει έτσι μπορώ είτε να πατήσω το κουμπί ύπουλη επιλογή δείτε για μεταφόρτωση κέρατο στυλό πάνω ήταν ανέξοδη εξερεύνηση των Windows και να το παρακάτω τράβηξαν το έξω μας αυτό πλαίσιο λύσης ενώ κι αν είναι το γιο του τότε ευθύνες μου βγάζει αυτό το περιβάλλον βάζω τη διάθεση που μόλις έχω αντιγράψει πάτο την αναζήτηση για το πριν είναι αυτό που ήθελα να κάνω κλικ πάνω τους προεπιλογή και επέλεξα λοιπόν περιμένω λίγο χώρες και έχει βάλει το βίντεο ακριβώς από κάτω έτσι κι αφού όλα τα ρυθμιστικά όργανα πολλούς δεσμούς και οτιδήποτε τέτοιο απ'τη στιγμή που ολοκλήρωσα τότε μπορώ να κάνω το εξής πολλών και για το συγκεκριμένο μήνυμα μπορούν ασθενών που λέει και θες και να βάλουν γιος του είναι μια ένδειξη ότι συγκεκριμένα το συγκεκριμένο μήνυμα έχει μέσα ένα βίντεο του βίντεο κόμμα αστείο για την αναστροφή της έτσι μπορώ να βάλω σε CD και στέλιο χωρίζοντας τες με ακόμα και αργότερα ανέβω αναζητήσω στις αναρτήσεις Δράση επιλέξει κλείνει αστείο θα επιστρέψει το συγκεκριμένο συγκεκριμένη ανάρτηση έτσι το τέλος κοπέλας εξειδικεύει τις εδώ φαίνονται To πρόγραμμα δολαρίου ουσιαστικά θα φανεί δεν μπορώ να τον βάλω να εμφανιστεί σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα το μόνιμος σύνδεσμος μου λέει ότι θα φτιάξει αυτόματα ένα μόνιμο σύνδεσμο τη διεύθυνση η οποία θα διατεθεί σε αυτή την ανάρτηση η οποία έτσι όπως μου το δίνει αυτόματα θα είναι αρχής πληροφορικής 2.8 . 100 κάθε έτους 2015 καθώς 0 9 κάθε είδους μπλοκ πως τελεστεί ml δηλαδή οι πλέον αρμόδιοι για να φτιάξει τη διάθεση χρυσό κουπί τη βασική θέση του λόγου του ιστολόγιου βάζει τη χρονολογία βάζει το μήνα καθώς και παροχής και απαριθμεί πίσω βάσανα ως θετικό δηλαδή για να ξεχωρίσει της ανάρτησης που αντιστοιχούν στον ίδιο μήνα κι έτσι με αυτόν τον τρόπο δεν μπορούν να έχω την ίδια απόδοση διεύθυνσης συνδέσμου URL δηλαδή στο δύο διαφορετικά σε μια πρώτη αυτή αν δεν μου αρέσει αυτό που δίνει αυτός και θέλω να βάλω μια δικιά μου διεύθυνση πολύ συγκεκριμένη έχω το λόγο ενδεχομένως να το κάνω αυτό το άτομο κάτω βουλή προσαρμοσμένος μονίμως σύνδεσμος και ρυθμίζω διαφορετικά την όλη διαδικασία δεν έχει νόημα να το κάνουν το τέλος στην τοποθεσία εγώ μπορώ να του ρίξω πάνω στο χαρτί και να γράψω εγώ που ήμουνα για να μαρκάρει μαζί με το μπλοκ μαζί με το με την ανάρτηση να λήξει εκεί που ήμουν έκανα τη αναρτήσεων μπορώ να έχω μια τέτοια εικόνα του δεν υπάρχουν λόγια διότι καταχωρούν αναρτήσεις ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και έχουν και μια εικόνα του που ήταν κάθε φορά που έχουμε κάνει έρωτα στο έργο των ενοριών και των και μετακινήσεων ντους και από κάτω έχει κάποιες επιλογές υλοποίηση είναι ουσιαστικά αυτό που αναφέραμε στην αρχή λέει σχόλια αναγνωστών να επιτρέπεται να επιτρέπεται διαλέξαμε επιτρέπεται δεν μπορεί κανείς από το να κάνει σχόλια το οφείλουμε στον επιτρέπεται λειτουργεί MA συνθέσεων άγραφη κάποιος να δείχνει πως ενώ το διεθνές οικονομικό σύστημα καλύτερα πρωτοχρονιά στο εμφάνιση είτε με πραγματικά να μην δεχθεί καθόλου αλλαγές γραμμής μπορούν να γράψουν μπιραρία να αλλάξουν γραμμή από τις πέντε δε χρειάζεται να κάνω τίποτα άλλο πατάω τέλος που ολοκλήρωσαν μπορούν να φωτίσουν προεπισκόπηση όπως θα φανεί αυτό έτσι μου λέει στο πλάι είναι προεπισκόπηση μου βγάζει Πατεράκη έτσι και μου λέει να γραφεί πάνω πάνω τη διαίσθηση την ημερομηνία Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 θαρραλέοι προτιμώ βάφτιση που έχουν τίτλους αυτοσκοπό κατοχή το κείμενο προτιμά να αφήσει και το βιντεάκι στο πληρωμών να κάνω πίσω λέει να το παίξετε μου καλύτερα ας καταλάβουν στη σκιά του γιου του έτσι 100 πεζοπορική και από κάτω λέει ποιος θα μου το έγραψα τη ρόδο Γράψα και έχει διάφορα εικονίδιο από κάτω θέλω να κάνω σερ το συγκεκριμένο όπως συγκεκριμένα ανάρτηση στο Facebook στο Pinterest στο λογίων τη στείλω email να τη βάλω στο wine Plus και από κάτω έχει την δυνατοτήτων να βάλω σχόλια λοιπόν το κλίμα αυτό σε περιόδους με ευχαριστημένος με αυτό που κάνω μπορώ εξαιρετικά αντί να αποθηκεύσουν και να γράψω τη δημοσίευση αργότερα και ενδεχομένως να προσθέσω κάτι άλλο οι παπάδες απειλεί σοβαρά να φας ότι έχω κάνει τώρα την απάντηση δημοσίευσε και πατώντας δημοσίευση περιμένουμε λίγη ώρα δηλαδή στη λίστα φαίνεται προτιμώ να αφήσει έτσι με λέξεις κλειδιά είναι του αστείο βίντεο λέει ποιος την έφτιαξε έχει 0 σχόλια αυτή τη στιγμή έχει προβληθεί σε όσων χρηστών 0 εφευρέτες και έμπορο που κρατούν εδώ να αφήσω attitude την επεξεργαστούν να προβάλλω μέρα την κοινοποίηση του κακού να διαγράψω ας πάμε να κάνουμε ανανέωση του blog μας και βλέπουμε τι δώρο είχε την συγκεκριμένη ταύτιση λέει προτιμώ ταύτιση υπότιτλος είναι σύνδεσμος όποιος οδηγήσει εκείνη τη διεθνή μας έφτιαξα αυτόματα που τείνει να προηγουμένως έτσι γραφιάδες πληροφορικής ιδιοτέλεια μπλοκ που τελευταία καθώς λίγες 15 καθισμένοι κάθε έτος μπλοκ παύλα αποστέλλει έτσι και αλλά κάθε φορά που θα αποδώσει και θα φαίνεται αυτή η ανάρτηση δουλευτεί προτιμώ να αυξηθεί το επίδομα κάτω κάτω όλα αυτά τα ρυθμιστικά και μου λέει ότι δεν υπάρχουν σχόλιο διάρκεια εγώ έχω μπει στο συγκεκριμένο μπλοκ με το δικό μου το δικό μας πέρυσι είχε μου βγάζει αυτό το κολπάκι το σηματάκι με το βόλεμα και και να μπορέσει να επεξεργαστούν την ανάρτηση και να βλέπει το περιεχόμενό της να προσθεσω καποιες λέξεις τις λέξεις ενδεχομένως να αλλάξουν δουλειά να κάνουμε τίποτε άλλο άρα δεν είναι μόνο ο τιτάνας τρίτος χρήστης από συμπτώματα και θα προσπαθήσουμε να επισκεφθούν συγκεκριμένης έλεος επισκευής θα δούμε ότι θα βγάλει την δυνατότητα να γράψω κάποιο που σχόλια απάντηση στη βουλή δεν υπάρχουν σχόλια μπορεί να απασχολεί ο ίδιος έτσι έχω κι εγώ τη δυνατότητα των σχολική μάλιστα μου λέει ότι μπορώ να βγάλω την το σχόλιό μου ως χρήστης του Twitter έτσι μετά τα στοιχεία μου ήρως χρήστης όποιος έχω έναν κωδικό value λοιπόν θα γράψουν όπως όλοι βάζω να έτσι τόπος συνάντησης δεν το κάνω όμως κωδικό κ δημοσίευση και θα δούμε τι θα κολλήσει ουσιαστικά κράτος που του κάτω από την ανάρτηση μου έτσι λέει από κάτω ένα σχολείο κάμπου κατοχή το σχόλιό μου και λέει αυτός χρήστης έτσι την τάδε ημερομηνία και ώρα έκανε ένα σχόλιο το μπρουνέι σχολείο νούμερα μπορώ εγώ σαν διαχειριστής του ιστολόγιου να διαγράψω να απαντήσω σε αυτό έτσι θα θέτουμε ετοιμάσουμε ΔΗΜΑΡ κάνουν κέντρο στον δοκιμαστικό στάδιο προτού καν απάντηση και θα γραφούν εγώ απάντηση στο σχολείο έγιναν δημοσίευση και θα κάνω ένα σχόλιο δύο ξυλεύεται εδώ έχει το καθένα έχει την απάντηση του και θα κάνω και προσθήκη σχολίου επιζώντων του σχολείο δύο θα κάμω δημοσίευσε για να δούμε τη διαφοροποίηση και θα δούμε λοιπόν λέοντος προς τα πάνω ότι υπάρχουν αυτής Δημήτριος σχολεία του έναν στο νότο ένα που λέει να πάμε στο σχολείο να είναι όντως απαντήσεις στο σχολείο ένα και βλέπουμε το σχολών και σχολών δύο είναι στο ίδιο επίπεδο οι απάτες στο σχολείο ναι είναι ένα βρίσκεται λίγο πιο ανεξέλεγκτο άμεσα αυτή η μορφή αποτύπωσης ανταλλαγή σχολίων λέγεται thread σκάσει μια συζήτηση μηνύματα όπου όταν ένα μήνυμα ένα σχολείο πάντα σε κάποιο άλλο τότε βρίσκεται κατά κάποιο τρόπο και μας τρομοκρατούν είναι διάτρητο με που βλέπουμε στην εξερεύνηση των πολιτών όταν έχουμε φάει κλπ κλπ έτσι αλλά λειτουργεί με τη λογική σου κλπ σχόλια και αυτό το δρόμο καταλαβαίνουμε εύκολα ποιο σχόλιο απαντά σε πιο ομαλό σχολείο κάθειρξης προφανώς δεν υπογράφουν πολλοί χρήστες όλα αυτά τα σχόλια έτσι με τον τρόπο αυτό ανοίγει μια συζήτηση με όλο τον κόσμο πάμε πίσω στο Home πάμε πίσω στο Dashboard μας κόβουμε θα κάνω μια ανανέωση στις σελίδες και θα δοθούν δώρα ότι πάλι μου δείχνει τέτοια στοιχεία γιατί προτιμώ να χτίσει με τη Nestle κλπ αλλά εδώ θα δούμε το λαό τι μου γράφει ότι έχουν καταχωρηθεί τρεις Σχολε ς η ήμασταν νόμου γράφει ότι κάποιος έχει διοικητή έκανα ανανέωσης 100 έρχονται σχολεία και κάθε φορά που έγραφαν στον καταχωρώντας στη Θεσσαλονίκη την ίδια ανάρτηση ότι έχει δει κάπου έχουν δει τη συγκεκριμένη ανάρτηση τέσσερις φορές πάμε στα σχολεία προϊόντα κάνουν κλικ στον αριθμό τρεις πάνω και με πηγαίνει να διαβάσω έτσι άρα εγώ μπορούν να έχουν μια πλήρη εικόνα του πώς σχολιάζονται αυτισμού μέσω του μπας και χρειαστεί να ψάχνω το blog αναλυτικά έναν τρόμπα σαμάνθα Hope ασχολείται και με πήγε μου έδειξαν να αναρτήσει το πλήθος των προβολών αυξήθηκε κατά ένα είναι πέντε Μαξίμου εδώ έχει μια διαφοροποίηση λέει όλες οι αναρτήσεις και λέει δημοσιευμένο προφανώς μια είναι δημοσιευμένα είναι δημοσιευμένη οπότε είναι ίδιος αριθμός έτσι δώρο στις ετικέτες αν κάνω κλικ μου βγάζει τις τρεις ετικέτες που χρησιμοποιήσει αμήχανα διάκος καταχωρήσεις αυτές συνολικά άσκοπης πεντακόσια ετικέτες οι τέσσερις Ετικέτες νομίσματος κοντά σε αυτήν τέσσερις θα μπορούσα εγώ Max διαλέξεων με επιλέξω από τη λίστα των καταχωρίσεων έχω κάνει ταυτίζονται έχω κάνει μόνο αυτός που αντιστοιχούν στη λέξη στην ετικέτα στην λέξη κλειδί που έγγραφο εκείνη τη στιγμή ας δούμε τι άλλες δυνατότητες έχουμε έτσι πάμε στο σελίδες και μου λέει λοιπόν ότι αυτή τη στιγμή δεν έχω φτιάξει κάποια σελίδα στο ιστολόγιο μου λοιπόν εδώ πρέπει να να ξεκαθαρίσουμε τι διαφορά έχει το ένα το άλλο ετσι θα υπάρχει λίστα με τις αναρτήσεις και μάλιστα τώρα θα προσπαθήσω να φτιάξω αυτή η ανάρτηση οι τρεις αυτές οι 10 αναρτήσεις γιατί στην πρώτη σελίδα βλέπω 10 δεκάδες αναρτήσεις και μετά αλλά τους έλειπε έτσι και έχω τη δυνατότητα να φαινόμενο από πάνω στου πουλιού έχω στατικές σελίδες σταθερές έλληνες Big band τέτοιο περιεχόμενο και μπορούν να προσθέσουν πληροφορίες θα δούμε πώς να το κάνουμε παρόλο που λέμε δημιουργία σελίδας έξι θα λοιπόν αυτή σελίδα 2ου εδώ μέσα προφανώς μπορώ να γράψω ότι θέλω να ξέρει μπορώ να βάλω βέβαια και συνδυασμούς εικόνα της ας κάνουμε αυτό το τελευταίο πράγμα που σε συνδυασμό και μου λέει ότι μπορώ να σύνδεσμος αυτός είναι συνδέσμους προς μια άλλη διαίσθηση πως μια άλλη σελίδα άρα εγώ θα μπορούσε ενδεχομένως να βάλουν το σύνδεσμο που αντιστοιχεί είναι αναπτύσσει ένα πρόγραμμα πριν έτσι ύλη να αποτυχίες σε μια διμερή διεθνή ο κάνοντας κλικ κάποιος πέρα ασθενή μέλισσα μια σπάτουλα λόγω κατευθείαν μπορεί να ανοίξει ένα νέο παράθυρο δομείται στη βουλή αυτών μπορεί αυτό να αυτό δεν έχει σημασία αν λήξει αυτή επιλογή έχει να κάνει με το αν κάποιος μπορεί να παρακολουθεί τη γη με ταχύτητα στη συνέχεια δεν έχει σημασία αν είναι πραγματική όλο και θα πατήσω δημοσίευση άρα λοιπόν εγώ και μια σελίδα τι συνέβη επίσης μπορούν να σχολεία έτσι στην οποία παίζει μοναχό πόσοι την έχουμε δει κάνω κλικ εδώ θα το κάνω κλικ εδώ θα την επεξεργαστούν έτσι μπορώ να αλλάξω όλη αυτή στοιχείο όχι πέρα και μάλιστα πάνω σε επιλογές θα δούμε ότι ενώ μπορεί να μην επιτρέπονται άλλα σχολεία έτσι αν όμως έχουν ήδη προλάβει και καταχωρηθεί σχόλια παράδειγμα στην αναπτύσσει ένα έχουμε ήδη τρεις σχολεία ποτέ στην ανάρτηση να πούμε σε λίγο θα βγάλετε την επιλογή να επιτρέπεται να μην επιτρέπεται α υπαρχόντων να μην επιτρέπεται από τρεις υπαρχόντων άρα αλλά έχουν γίνει κάποια άλλα να εμφανίζονται αλλά να κλειδώσουν τη δυνατότητά του να μπορεί να καταχωρήσει κάποιος καινούρια σχολεία από το σημείο που τη χρονική στιγμή που επιλέγω αυτό το σύνταγμα κάνει αυτή την επιλογή και μετά τι μπορώ να κλειδώσουν τα σχολεία να γίνονται σχόλια αλλά να μην δείχνω αυτά που έχουν ήδη γίνει έτσι άλλες ρυθμίσεις Αιγινήτειο που είδαμε και στην καταχώρηση περί λοιπόν κλείσιμο ακόμα βγάζει ενημέρωση έκαναν ημερήσια αποθήκευσης βιασμό αγοραίες και πάμε πίσω στο ιστολόγιο μου κάνε κλικ στον τίτλο του να το φορτώσει έτσι δε που δεν έχουν ρυθμίσει το ιστολόγιο δείχνει σελίδες φόρουμ στην επισκόπηση του ιστολόγιου εδώ φίλε μου ότι έχουν αυξηθεί τα νούμερα έτσι ποσά δημοσίευμα ανά σχολή όπως προβολές σελίδων αφού όπως ανάρτηση έχω κλπ και υποστηρίζεται εκτιμήσεις στις ρυθμίσεις λοιπόν μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση αν θεωρώ ότι έκαναν λάθος εδώ μπορώ να φαίνομαι εγώ ότι είμαι υπεύθυνος του ιστολόγιου και Γωγώ πατώντας στη νησίδα το μπορεί να επιτρέψει τη σάλτσα μάραθου και δίνουμε κρίσης κλπ στους στα σχολεία καταχωρούνται το ιστολόγιο είναι δημόσιων πόρων βρήκανε οποιοσδήποτε και μάλιστα μπορεί κανείς να αναζητήσει στη Κουκούλης άλλη μηχανή αναζήτησης να να το επιστρέψει στα αποτελέσματα αναπτύσσονται ιστολόγιο μου δεν μου αρέσει αυτό πάτο επεξεργασία και μου δίνει τη δυνατότητα δημόσιο τους όρους δηλαδή ιδιωτικό μόνο οι συντάκτες αυτού του ιστολόγιου όσους έχω βάλει δηλαδή που Πανόπουλο συγγραφείς να μπορούν να μπαίνει σε αυτό το ιστολόγιου και ιδιωτικό ούτε που μπορώ άπορος θέσω εδώ αναγνώστες της μελέτης δηλαδή ένα προσκάλεσε και να επιτρέπουμε σε αυτούς μα δεν με τον κωδικό τους για να διαβάσουν αλλά θα μπορούν να γράφουν στο στόλο θα ανακάμπτει και στους ανάρτησης έτσι και μπορούν μια παράδειγμα είναι ένα σχολικό ιστολόγιο ένα ιστολόγιο το οποίο αφορά το μάθημά μου να βάλω όσα μάθαμε στις δύο συντάκτες τους φοιτητές και τους μαθητές μου έτσι και να κρύψω το ιστολόγιο από τον υπόλοιπο κόσμο έκαναν προσβάσιμο και επεξεργασμένου λόγου μας έτσι παρακινούσε να παραμείνουμε έτσι κεντρώος άλλο προβολών κάνουν ρυθμίσεις είναι για τα σχολεία έτσι το οποίο εν συνεχεία τις ρυθμίσεις σε κάθε ματς ξεχωριστά που λέει το εξής ότι μπορεί να κάνει ένα γόνιμος χρήστης χωρίς μάθετε η διοίκηση να κάνει σχόλιο πρέπει να κάνω κλικ εδώ πωλούνται δύο on μπορεί να κάνει σχόλιο μόνο αυτός που είναι εγγεγραμμένος δηλαδή με κάποιο τρόπο να έχει κάνει ανάλογη είτε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό του της Google gmail δεν χρησιμοποιώντας το λογαριασμό του Facebook έτσι πιο πολλά πολεμήσω γραφικά site τύπου Block από κάτω επιτρέποντας πολεμούμε κάνει κάποιος δηλώνει πως τα στοιχεία του Facebook η μονομέρεια αυτού του ιστολόγιου Χίου όπου ουσιαστικά τους ζητάει το όνομα χρήστη και το password και βλέπει έναν είναι αυτοί τους οποίους έχω περάσει έχω στυλίστα που δεν περί έχουν δικαίωμα δηλαδή να τους ενημερώσουν πάνω σε αυτό έτσι τι μπορώ να αντιδράσω μόνο σε χρήστες που έχουν λογαριασμό Google δεν μου κάνει λάθη του Facebook κάτι άλλο θέλω και καλά έχουν λογαριασμό Google και να φαίνεται το προφίλ τους αναθεώρηση σχολείο κάτι δεν καταλαβαίνω το Badminton δημοτικού και μου δείχνει τη δίνει βοήθεια πάνω σε αυτό λέει λίγο μπορώ να ελέγξω το σχολείο προτού δημοσιευτούν για να δώσει την έγκριση όχι όταν υπάρχουν σχολεία ελέγχονται εμφανίζεται ένα πίνακα ένα σύνδεσμο στον πίνακα ελέγχου αυτού Ντόμπριντ λίγες χολιγουντιανές για έγκριση σχολείο δημοσιευμένα οπότε μπορώ να σου πω εγώ πάντα θα γίνεται αναθεώρηση άρα όλα περιμένουν την έγκριση εγώ μερικές φορές θα βάλω κάποια κριτήρια τίποτε άλλο έχω οπότε ενεργοποιημένο ο βρίσκονται καταχωρημένα σχόλιο αμέσως τα ψώνια που τοποθετούνται ενσωματωμένα λέει στην ανάρτηση νέα ανάρτηση γιατί ακριβώς 80 σχολεία ακριβώς όπως το χανε μέχρι τώρα πλήρης σελίδα δηλαδή γίνει συγκεκριμένης ομάδας σχόλια αναδυόμενου παραθύρου θα έγραφε από κάτω έχει τόσα σχολεία ανάρτηση κάνοντας κλικ θα βγαίνει ένα καινούριο παραθυράκι του οποίου θα μου δείχνει σχόλιο τι μπορώ να κρύψω έτσι εμφάνιση επαλήθευσης λέξεις ζώο θα δώσει τη δυνατότητα για να δούμε και τη βοήθεια λέει ότι πρέπει λέει τα άτομα αποφυγή σχόλιο στο ιστολόγιο μας θα ολοκληρώσουν βήμα επαλήθευσης λεκτικούς κειμένου ουσιαστικά τους δείξει είναι το λεγόμενο κάψα έτσι λέγεται μας δείχνει κάποιες λέξεις και λίγα αυτά που κάτω ότι έχετε την βλέπετε για να περιορίσουμε λίγο ότι το έδαφος είναι επιθυμητό σχολική κυρίως την καταχώρηση σχόλιο από ειδικά προγράμματα 12 πάγκοι γεμίζουν σχολεία διάφορα ιστολόγια έτσι και εμφάνιση η απόκρυψη σύνδεσμο αναφοράς δίπλα από τα ψαρά αυτής μας δείχνει τις διευθύνσεις εκπαίδευσης μπορώ επίσης βάλε ένα μήνυμα στη φόρμα σχολείων Αντιμάχεια κλάδου καθώς το σχολείο σου να γράφεις κάτι μαύρα ένα μήνυμα προσωπικό δικό μου έτσι όπως για παράδειγμα μπορούν να αντιληφθούν ότι το τηλέφωνό μου και να το ρυθμιζόμενο παίζει πριβέ πείτε μου το μήνυμα ώστε να καταχωρήσει ακροατής να του πω εγώ το δικό μου μήνυμα για να πολιορκούσε πρώτα έτσι Amazon πουλάει κινητό και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο καθολικό νέοι ότι φτηνή διεύθυνση με την οποία έχω κάνει εγγραφή στο ιστολόγιο αυτός ο δικός μου έτσι άρα όλες τις καινούργιες πληροφορίες ότι υπάρχουν καινούρια σχόλια καινούργιες αυτές κλπ θα μου τα στέλνει σ' αυτή την σ'αυτή τη διεύθυνση με τη μορφή e-mail άρα ακόμα και αν εγώ δεν συμμετέχω συνδεδεμένο στο blog μου ιστολόγιο μου μπορούν να ενημερώνομαι για το γεγονός οδηγεί έχουν καταχωρηθεί κεντρικά σχολεία μπορώ μου δεν πήγα να τον δω να φτιάξω μια διαίσθηση πέθανε το πρώτο συνθετικό του σημερινού . κάτι παπάκι πλέον ευτέλεια ακούω κι εγώ αντί να συνδέομαι στο περιβάλλον του λόγια και να κάνω και δουλειές αναρτήσεις μπορώ να συντάξουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείο να στείλουν αυτή τη διεύθυνση και να δημοσιεύεται αυτόματα ανάρτηση στο blog μου αλλά μπορώ να κάνω πάρα πολύ εύκολα με αυτοκίνητο για παράδειγμα τον βρίσκουμε οπουδήποτε κι έχω συνδέσει δεδομένου επιτόπου για να μήνυμα ενδεχομένως Piccolo καμία φωτογραφία μόλις έχω τραβήξει ένα βίντεο μόλις έχω τραβήξει στέλιο αυτό το Mail και αυτόματα έχει δημοσιευθεί σε πραγματικό χρόνο στο bloomberg και λέει οτι μπορώ να επιλέξω τη στενή λογική να δημοσιεύεται αυτόματα να περιμένει ως πρόχειρο γ κόμματος γραμμένα και να το επιβεβαιώσω κ πίσω ανάρτηση Le bon απενεργοποίησε αυτή την δραστηριότητα έτσι το μπορώ να βάλω διάφορα στοιχεία όπως πώς θα φαίνεται η ώρα ημερομηνία κτλ να κάνω διάφορες τέτοιες ρυθμίσεις προτιμήσεις ανασύνθεση της στο είναι κάτι το οποίο θα έλεγα μια απλή χρήστες μια έμπειρη χρήστες ας το πράξουν καλύτερα έτσι και στον άλλον ουσιαστικά έχει τη διεύθυνση του μπορώ να χαρακτηρίσω λίγο το τόσα έθιμο Άνετον πολύ περιεχόμενο για ανηλίκους μάλωνε τότε όταν κάποιος επισκεφθεί το blog μου του site το συγκεκριμένο το βγάλαμε δημότη ενδέχεται να περιέχει το κατάλληλο περιεχόμενο θέλει να συνεχίσει ή όχι έτσι Google Analytics είναι μια υπηρεσία δεν θα στηρίξω τον δεν έχει και νόημα η οποία μπορεί να κρατά στατιστικά επισκεψιμότητας αποφάσισα να γίνω επαγγελματίας εκλογές ενδεχομένως να μην διαφέρει αυτό για να βλέπω πώς μπαίνουν από πού Αναλυτικά στατιστικά ανά ημέρα μήνα και το εξής είναι μια διαδικασία βάθεμα την άνοδο του Ολάντ βρίσκονται αυτές λοιπόν είναι οι ρυθμίσεις να δούμε το πρότυπο ετσι ετσι μόνο θα ξαναδείς πολεμιστή έτσι θα φαίνεται συγκινητικό αυτό το απλό πρότυπο δουλεύουν έχει κι άλλα πρότυπα έτσι μπορώ να διαλέξω πολύ περισσότερο στο μορφές για να φτιάξω το όπλο μου ας βάλουμε ας βάλουμε στην έτσι επιλέγοντας αυτό μου δείχνει πως θα είναι το blog μου ορίστε αυτό το μπλε χρώμα πολύ ωραία εφαρμογή στο ιστολόγιο αποτελεί σήμερα το ιστολόγιο μου θα με αυτή τη μορφή δαίμονες το πρότυπο που θα διαλέξει θα καταλήξει στην Κύπρο μπορούν ανά πάσα στιγμή πόνο τροποποιήσεων μπορούν να το προσαρμόσω διαφαίνεται διαφορετικά στο κινητό στο NYSE σταθερό υπολογιστή έτσι λέει απλό δυναμικές προβολής παραθυράκια εικόνες κλπ λέξη στο φόντο το πόσο δηλαδή θα είναι δηλαδή να μπει κάποιος με πολύ καλή οθόνη καθώς άγνωστα αυτόματα μέσα από την πολύ μικρή με κοτόπουλο ντομάτα μπορεί να προσαρμοστεί η διάταξη του πώς πάνε έτσι μπορώ να κάνω διάφορα τέτοια πράγματα και εδώ τη συμβουλή να δοκιμάσουν βλέπουμε τη γενιά και ανάλογα κ Σάλλα για συλλογή έχει κάποιες μικρές ρυθμίσεις όπου λέει θα φαίνεται διαφορετικά στα ακίνητα οι στα φαίνεται με τον ίδιο τρόπο στο σταθερό και στα κινητά έτσι και μπορώ να επιλέξω διαφορετικό πρότυπο κιθάρα διαφορετικών προτιμώ για σταθερούς και φορητούς υπολογιστές για κανονικούς υπολογιστές ετσι ίδια τάξη ουσιαστικά νεκρώσει στημένης ελέω του ιστολόγιου έτσι λέει λοιπόν ότι πάντα έχω το μέλλον από κάτω έχω την εικόνα του χέφνερ έτσι το οποίο μπορούμε να το επεξεργαστούμε από κάτω έχει 9 μπορούν να βάλουν διάφορα πράγματα και έτσι κι αλλιώς αυτές διότι αν αποκαλούν στο Mail είναι αυτές του ιστολόγιου κύκλο εξάρτησης το PSI παρά ουσιαστικά έχει την αρχική του ιστολόγιου όπου για να το δούμε λίγο στην αρχή δόθηκε λέει αναφορικά με το χρόνο και το μήνα ποσά αυτής έχω κάνει έτσι κι αυτόν εγώ κλείνει κάνοντας κλικ πάνω στα βελάκια και δείχνει δίπλα με πάρε θέση πόσο μου πόσες ανάρτησης έχω σε κάθε χρόνο σε κάθε μήνα αντίστοιχα και ανοίγει για όλη τη λίστα τομέα αναπτύσσει έτσι πληροφορίες πληροφορίες εδώ είναι το ποιος είμαι εγώ που είναι ιδιοκτήτης του πλούτου αλλά δε θέλω τον διαγράφω αυτοκινήτου το παίρνει και το πετάω έξω αθηνών γράφει κάτι άλλο ποτό έξι εργάσιμων είναι καινούριο παραθυράκι και σ'αυτό το παραθυράκι μπορώ να του βάλω πράγματα δηλαδή να δείχνει πιο συλλέγονται δείχνει από που μπήκα να το καταργήσουν εντελώς αμήχανα και τίποτα άλλο έτσι την αναλώθηκαν budget θα μου βγάλει την άλλη μια λίστα με αίτημα κράτησε το προφίλ μου αρχή εκεί να βάλω μια εικόνα φαίνεται σταθερή να βγάλουν τις σελίδες να φαίνονται αυτό το κάνουμε τώρα στο πάνω βεβαίως να γράψω κάτι για να κείμενα κι έτσι έχει δύο πάρα πολλές επιλογές να βάλω πράγματα για όπου θέλω και είχε διάφορες διάφορα σημεία της ελλάδας τα οποία μπορούν να βάλω τέτοια δομικά στοιχεία λοιπόν πάμε στο κάτω όχι δεν μάθαμε μερικά τζετ σημερινής έξι και φαίνεται η Αρχική σελίδα και θα βάλουν λουκέτο σε λοταρία που φτιάξαμε πριν και έτσι υπότιτλος είναι προαιρετικό θαλής έλληνες προσπαθήσουμε έτσι θα φαίνονται έτσι του ένα διπλό άλμπουμ που έχω θητεύσει αποθήκευση διατάξεις και είπαμε να κάνουμε ανανέωση ιστολόγιο μας Νότια Αρχική σελίδα σελίδα δύο κάνω κλήσεις λέω εγώ θα βουτήξει αυτό που είχα γράψει πριν και μάλιστα μπορούν και αυτοί να κάνουν σχόλια έτσι και αρχική σελίδα μου δείχνει τις αναρτήσεις στο ιστολόγιο μου αλλά εγώ μπορώ να βάλω αυτό τον τρόπο να εμφανίζονται και να βάλω σελίδες Στέλιος Verstappen στατικό περιεχόμενο όλου του περιεχομένου μπορούν αφού για παράδειγμα μια φόρμα επικοινωνίας όπως είχαμε μπει στο βιβλίο μπορώ να σου κατά πληροφορίες γ.γ. πληροφορίες για το τι θεματολογία πληροφορίες για τη θεματολογία του στολογίου οτιδήποτε άλλο κρίνουν απαραίτητο να υπάρχει ως μόνιμος σύνδεσμος μόνιμη σελίδα εκεί πέρα πολύπαθο στατιστικά κέρδη και δεν υπάρχει καν με τη χρήση διαφημίσεων για να βγάζουν λεφτά πραγματοποιεί ανέξοδου σκοπού του συγκεκριμένου μαθήματος έτσι θα μας απασχολεί το φάρμακο όπως είδαμε στο βιβλίο είναι εικονίδιο υπόδειγμα στην Καρδίτσα του φυλλομετρητή του προς εμάς μπορώ να βάλω ότι εικόνα θέλουμε να ενωθούμε σαν μπαλόνια και φωτογραφικά την άτυχη έξοδο b που είναι το σήμα του πλοίο και μας δείχνει τη φωτογραφία εάν το του blog μου ιστολόγιο μου είμαι ξέρουμε παιδευτικό να φανώ το κλασσικό καπελάκι του ακαδημαϊκού τοποθετούνται σε στο σχολείο αλλά θα βλέπω απασχολεί άμμο έτσι τα στα τρεις σχολεία πριν σελίδες είναι συνήθως με αναρτήσεις έλενα διετέλεσε αγωγιάτη πασυκι Έλληνας να πεθάνετε ταύτισης εξωτισμό υπάρχει δεν μπορώ να διδάξω και το βαφτίζει βλέπουμε πολλές αναρτήσεις πάμε τώρα να δοκιμάσουμε να κάνει μόλις δυο τρεις αυτής έτσι για να πάμε να δούμε με ποιο τρόπο φαίνονται αυτές έτσι ανάρτηση δύο καλοτυχία κάποια πράγματα δημοσίευση θα φτιάξει και μια ανάρτηση τρεις είχε πραγματική σχέση βλακωδώς λίστα έτσι βλέπω δίπλα από σχολές της ελλάδας σχολές κλπ κλπ θα φτιάξω αρκετές θα ξεπεράσουν τις 10 μάλιστα ένα άλλο περιεχόμενο αυτής έχουν και οι κενές Yamaha γεννιούνται διαδικασία πιο γρήγορα απλά θέλουν να ξεπεράσουν τις 10 για να δείξω με ποιο τρόπο στην πρώτη σελίδα θα έχω περισσότερες από 10 μου βγάζει την δυνατότητα μα πόσο Παλαιότερες αναρτήσεις γιατί όπως είπα στην αρχή ένα ιστολόγιο μου δείχνει πάντα της ι καταχωρεί μάλλον της ταύτισης ημερολογίου με χρονολογική σειρά κατά συνέπεια μου δείχνει αγώνας τι σκέφτηκε λοιπόν στο ιστολόγιο πρώτη φορά μου δείχνει τις πρώτες τις πιο πρόσφατες και θα μου έχει από κάτω έναν σύνδεσμο να φτιάξει την 13η έχει από κάτω έναν σύνδεσμο ο οποίος οδήγησε δεύτερης ήταν με άλλες αναρτήσεις πάμε να δούμε έτσι κάνω ανανεωση βλέπω λοιπόν τη 12η είναι 11 15 προχωρά προς τα κάτω μέχρι την εξής λέω εγώ έξι λοιπόν 12 11 10 μια 8.6 επτά αυτό μπορώ να πειράξω ρυθμίσεις βλέπουμε εδώ στο πλάι ότι στην αρχή ειπώθηκε του ιστολόγιου λέει πλέον το 2015 έκανε 12 ταυτίζονται σε όλους τους είτε είναι ξεδιπλώνοντας το σεπτέμβριο έχουν 12 11 10 στην ιδιωτική έτσι κάνοντας κλικ σε κάποια σε καθένα αυτό μπορώ να προλάβω απευθείας στη συγκεκριμένη ανάρτηση κάτω κάτω τώρα υπάρχει ένα πουλί αρχική σελίδα αυτό που βλέπω αυτή τη στιγμή οι Παλαιότερες αναρτήσεις πάνω πατώντας υποβάλλεται σε αναρτήσεις μου βγάζει την ένα και δύο και μάλιστα τώρα μου πάει την έχω φτάσει στις παλιές μου βγάζει και το μυώδες έτσι αλλά αν είχα πάρα πολλές θα μου έβαζε παλαιότερες και νεότερες μάχονται θα μπορούσα να έρθω τώρα που δείχνει από την νέα μου δείχνει μέχρι την τρεις είναι ενεργοποιημένο και τον ότερες και το παλαιότερες έτσι οπότε αυτό το δρόμο πλοηγού με η αποδώσαμε μαύρο σαν αυτές που θέλουν είτε από την αρχή δόθηκε ιστολόγιο οπότε πάω με βάση την ημερομηνία καταγραφής της εκάστοτε με αναρτήσεις αν κάνω κλικ οποιαδήποτε ταύτιση συγκεκριμένα εκείνη βέβαια θα από ομάδα την ανάρτηση θα μπορέσω να κάνω σχολεία που κρατούν έτσι με τον τρόπο που θα κρίνει κι όλα αυτά με εμφανίζονται από την επισκόπηση υποθέτω αμέσως λέει λοιπόν το ότι σήμερα έρχεται μια δυο μερες έχω τέσσερις σχολεία ας δούμε τα σχολεία έτσι λέει ότι έχω αυτό το σχόλιο έρχεται πρώτη σε Έλληνα αυτό βγήκε μια απάντηση αυτό είναι στην ανάρτηση προτιμώ αυτής προτιμά να αφήσει ουσιαστικά είναι αυτή που κάνει πρώτη δεν βλέπω ακόμα του το σχόλιο αυτό το κενό στην ανάρτησή του στο εισηγμένες αναρτήσεις και διαχειριζόμενα από κουτιά γράφουν ότι θέλουν επεξεργάζονται το προβάλλω καθεξής έτσι όταν ολοκληρώσουν μπορώ από όπου έχει το σήμα του λούνα αποφασίζει όλα τα ιστολόγια που έχω φτιάξει αυτό λοιπόν είναι το ιστολόγιο μόνοι στη δεξαμενή άνοιξαν βασίζεται στο Bloomberg αυτή την οθόνη το πορειες πληροφορικής μόλις έφτιαξα κάνοντας κλικ εδώ θα μπορέσω να πω εγώ θα μπορέσω να το επεξεργαστώ αποσπώντας προτού αλλάξει όλες αυτές τις ρυθμίσεις μέχρι τώρα μπορώ να κάνω περισσότερες αλλαγές μαύρο απευθείας από απευθείας σε μια υποκατηγορία του Dashboard από αυτές που είδαμε στην αρχή τι μπορώ με βάση αυτόν να φτιάξουν νέες λογιών πατώντας εδώ που λέει στο στον στόλο για να γράψω κάτι που κάνω στη βουλή οι ΗΠΑ πηγαίνοντας το πρωί στη λίστα με τις αναρτήσεις και να μπορέσουν ουσιαστικά τη λίστα που μόλις είχαμε πριν και μπορούν να διαγράψω μου και να κάνω οτιδήποτε άλλο αυτός είναι αυτό το σύνδεσμο έτσι 12 μάρτης δύο με παρουσιάστηκε στο ίδιο σημείο στο Μπάμπεργκ μαύρο της ανάρτησης έτσι όταν ολοκληρώσουν από κει και πέρα μπορώ να διαγράψουμε το ιστολόγιο παντού μέσα στην στις ρυθμίσεις βαρεμάρα στο ιστολόγιο αποφασίζονται θέλω να το φτιάξω όπως ρύθμιση διαγράψουν ή να πληρώσουν από σύνδρομο του λογαριασμού έτσι και μπορούν να κάνουν να επανέλθω ανά πάσα στιγμή για να δουλέψουν τόσο κοντά όμως δεν θέλω να κάνω κάποιες δεν διαφέρουν από τα αντίστοιχα μενού για να κάνω κάτι άλλο θέλω να περάσω καινούργιο καταχωρήσεις δε χρειάζεται να μπω στο Dashboard του μπορώ όπως λέγαμε πριν στέλνοντας e-mail κατευθείαν έχοντας ενεργοποιήσει εκείνη τη δυνατότητα και να κα Καμμά βαφτίσεις καινούργιες στέλνοντας ένα e-mail πίνακα όλες αυτές τις διαδικασίες που ήταν χωρίς να χρειάζεται να συνδέομαι και μάλιστα μπορώ να κάνω οποιαδήποτε συσκευή από tablet από κινητό τηλέφωνο αποχωρεί το σταθερό υπολογιστή και χωρίς να χρειάζεται να είμαι στον νίκο RS είναι περίπου όλες για ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε και όλα τα στοιχεία μπορούμε να πειράξουμε όταν φτιάξουμε ένα καινούριο ιστολόγιων την χρήση των μισθολογίων θα την μελετήσουμε στο βαθμό του δεύτερου έτους εφαρμογές πληροφορικής στην εκπαίδευση είναι ένα μια υπηρεσία την οποία δεν χρησιμοποιούνταν και περισσότερος κόσμος όπου ζει παρά υπάρχει δίνει τη δυνατότητα παράλληλης κολικό δίκτυο στον εκπαιδευτικό να φτιάξει το δικό του στόλο και non paper ότι θέλει τις ιδέες του για διδασκαλία έρευνες που έχει κάνει άρθρο όχι δημοσίως ενδεχομένως συνέδρια κλπ είναι ενδιαφέρον εκπαιδευτικό υλικό που έχει η κα που δραστηριοποιήθηκαν με τους μαθητές τους σύνταξη έτσι ο Ολάντ βέβαια υπό την αίρεση ότι πρέπει να προσέχουμε τους νόμους περί προσωπικών δεδομένων άρα θέλει μια προσγείωση στην ανάρτηση φωτογραφιών μέσα στην τάξη με τα παιδιά το καθεξής αυτά είναι όλα γνωστά άρα το να φτιάξουμε ένα μπλοκ με εξαιρετικά εύκολα ή μια δωρεάν παιδεία υπηρεσία η αγωνία από την υπηρεσία του Πανελλήνιου σχολικού δικτύου παρέχονται αναλυτικές οδηγίες από το Πανελλήνιο σχολικό δίκτυο ουσιαστικά μέσα από αυτό το μάθημα οίνων με τις βασικές δραστηριότητες οτιδήποτε κάνουμε είναι εύκολο να το αναιρέσουν το διαγράψουμε άρα οι σύμβουλοι και σ'αυτή την περίπτωση ίδια αν αποφασίσετε ότι θέλετε να φτιάξετε ένα ιστολόγιο μπείτε φτιάξτε ένα δοκιμαστικό ιστολόγιο πρώτα κάντε καταχωρήσεις και σιγά-σιγά δοκιμάζοντας θα εξοικειωθείτε μου όλες τις δυνατότητες ρυθμίσεων που δίνει το περιβάλλον του το πλοίο κύριων και τίποτα άλλο παρά ένα χρήσιμο πιστεύει ξεκινά το πιο ερχόμασταν και να μπορούμε να μπορείτε με ένα εξοικειωθείτε να προσαρμόζουν το Blue Star στα δικά σας μέτρα πριν κλείσουμε τα ας δούμε ένα τελευταίο θέμα στην πρώτη πρώτη ανάρτηση είχαμε κάνει τα τρεις σχολεία πάμε λοιπόν να δούμε τι θα πάμε στις εκλογές και της λέω ως ρύθμιση βουλή σχόλια αναγνωστών που είχαμε στιγμής αντιδρά και ΝΟΤΑΜ επιτρέπονται Φάνης υπαρχόντων να μην επιτρέπονται αποκλίσεις αρχόντων κάνουμε αυτό του απόκρυψη και θα πάμε να πείθουμε έτσι θα μπω στην πρώτη της και θα δούμε η ανάρτηση το βίντεο και από κάτω τα σχολεία που είχαμε φαίνονται και δεν μου δίνει κανένας πληροφορίες για το πόσα σχολεία έχουν γίνει μπορώ πάλι στις ρυθμίσεις της προτιμώ να αφήσει έτσι επεξεργασία στις επιλογές και λέω μην επιτρέποντας χωρίς αλάτι ίσως υπήρχαν μέχρι στιγμής θα κάνουν όσοι έξω από την όσον καθότι τα τρεις σχόλια που είχε κάνει έτσι και εκεί που δεν έπρεπε Posted δύσκολη βουλή δεν επιτρέπονται νέα σχόλια έτσι βλέπουμε λοιπόν στις καταστάσεις του BABOR να κάνω νέα σχολεία απάντηση κλπ άγουρο αδιέξοδο σχόλιο πρόβλημα μέχρι στιγμής αλλά και Blue που εγώ θέλω να κλειδώσουν είτε γιατί έχει ξεφύγει μια συζήτηση παρόλο που εγώ πάντως επιτρεπτά είτε γιατί το λόγο χρησιμοποιείται ως για μια εκπαιδευτική δραστηριότητα και έχει παρέλθει το χρόνο στον οποίο έχουν δικαίωμα μαθητές φοιτητές μου να αναδημοσιεύσει σχόλια κλείδωμα αυτή τη δυνατότητα αλλά παραμένουν σε δημόσιων σχολείων που έγιναν μέχρι τότε είναι πάρα κλείσε μου τελείως Ετσι για να δώσουν μια μια ιδέα αν και θα εξηγήσουμε καλύτερα στο βαθμό που αυτό δεν τους σε ένα μάθημα στο βαθμό του Τροόδους να στηθούν τρεις κάλπες και δημιουργίας μια δραστήρια το κάναμε την αφορούσε φωτογραφίες ζητούσαν τους φοιτητές να ανεβάσουν φωτογραφίες στο blog τους ΚΥΑ που κρατούν συγχαρητήρια στους να σχολιάσουν τις φωτογραφίες με τεχνικούς όρους προσπαθώντας να μάθουν τι πήγε λάθος τη γυναίκα στις ρυθμίσεις των φωτογραφιών και δεν είναι όσο καλά θα έπρεπε να ανεχόμαστε τη σκοτεινή θα μπορούσανε να φαίνεται καλύτερα είχε καλύτερη έκθεση στο φως αν το διάφραγμα το κλείστρο έχει άλλη ρύθμιση του κατακτητή και αυτό το έργο μέσα από τέτοια συζήτηση και σχολιασμό να εξοικειωθούν καλύτερα με τις τεχνικές ρυθμίσεις των φωτογραφικών μηχανών γεννά τις μάθουν καλύτερα μοιράζονται τις εμπειρίες τους έτσι θα μπορούσαν να μαντέψουν τι φταίει και ο αυτός που έκανε την ανάρτηση να απαντήσει σ'αυτό το σχόλιο να πει τι ακριβώς έκανε για να δούμε αν ήταν επιτυχής εύστοχη παρατήρηση του προφήτη και πάει λέγοντας έτσι αν μπορούμε να κάνουμε τέτοια πράγματα γενικότερα πάντως η όλη διαδικασία αρκετά εύκολη δεν είναι συνθετικά καθόλου έτσι και μπορεί οποιοσδήποτε σε έκανε να φτιάξω δικό του ιστολόγιο ανάδοχοι εκτιμώ ΓΧΣ καταχωρεί πράγματα