2. Θέματα επιχειρηματικού περιβάλλοντος , στρατηγικής ανάλυσης (ανάλυση PEST, ανάλυση SWOT), διαχείρισης γνώσης και επιχειρηματικής ευφυΐας / Διάλεξη 2 / Γίνεται αναφορά σε σημαντικές έννοιες διαχείρισης γνώσης, στρατηγικής ανάλυσης, επιχειρηματικής ευφυΐας, αποθηκών δεδομένων και εξόρυξης δεδομένων - Σκουρλάς Χρήστος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Γίνεται αναφορά σε σημαντικές έννοιες διαχείρισης γνώσης, στρατηγικής ανάλυσης, επιχειρηματικής ευφυΐας, αποθηκών δεδομένων και εξόρυξης δεδομένων: Για εισαγωγή Γαζώρου διά της βίας κι ένα θέματα διαχείρισης και με το ν ζωή επίσης μέσα σε αυτό το πράγμα λίγα θα πουλήσει τις θέσεις και άλλο να σου έρθει αυτός πρέπει να περάσει νέα Φίλης λίγες λίγες μέρες για τη μέσα σε ένα κι άλλα σου λένε οι άλλοι για τους κοινούς μας πρώτο θέμα ελέγχου έτσι επτά μέρες με τη διαίσθησή μου θα μιλήσω στη να ξεκινήσω να ζούσαμε με βία η βία δεν είναι μέσο όρο εγώ μπορεί να περιγραφεί ως ήλιου να λίγα βιβλία η πρώτη ήδη έργα του αυτό κατά λέει πως η χώρα θα πάει στις της λύσης του έτσι όπως η ύση η λίζα έχει σαφή την ανοιχτής πρόσβασης βάρος χάρες θέλω να πάω που όμως αυτό είναι λύση όσοι τους φασαρία παρά H Μαρία γι μέσα στη μιζέρια ΗΠΑ το χρόνο παρά οι ίδιοι και έτσι να σας κατευθύνει κανένας μου χάος και τους δικούς Asus δεν έχει λύσει τα χέρια σε τομείς έννοια όμως της να είναι για ρωσία όμως τεχνογνωσία να πούμε κύριοι ουσιαστικά η ΔΕΗ θα στείλει γνώσεις λέγαμε Λιαρέλη ένα δηλαδή ένα μπαρ στο έργο ο αιωνόβιοι αρχείο υγεία μιλούν άσχημα αλλά ήταν ήδη αργά το μέγα δώρο αλλά και για έγκαιρη και βεβαίως θα αποτελέσει και συγκριτικό πλεονέκτημα για τους δεν έγινε γνωστό ποιο θα ήταν ίσως η ναυτιλία είναι όμως μια κι εκείνος λέει ευρώ και αυτοί να μιλήσω τους ώστε να να σας μεγάλη εδώ αυτό το μοντέλο τον πονάνε κι έτσι πού ακριβώς προσπαθεί να κάνει ένα δηλαδή να μπορέσουν να περάσουν άλλα γνώσης τη έτσι είναι και οι τέσσερις εκδόσεις της σειράς με τα του για παράδειγμα το ποσοστό ίσο με τη μισή της αέναης βεβαίωση ποσών παράδειγμα για να μη τους για εκείνους και να τις δω σας εγώ σας λέω πως ναι ένα ειδική γνώση για να της βγει είναι όμως και να την οδηγήσει ως τους όχι βεβαίως από τις σου μια υγιής λένε σε φίλους της έτσι αυτό το οποίο μας απασχόλησε την προηγούμενη φορά τα έργα και οι θέσεις της ΚΕ που χρειασθεί μας για παράδειγμα ας ομιλία της βούλησής μας κι η εταιρεία προσπαθεί να έχει τις αισθήσεις του στη Λάρισα επόμενο βήμα πα ω τι κόσμος θέλει αυτή η αναπτυξιακή στρατηγική της κι εγώ όμως σας δουλεύει να εξορίσει πίσω έχοντας σκοράρει θυμόμαστε δήμου θιάσους πολύωρα καθώς το ζήτημα της διαφάνειας της βουλής θυμίζουν τις μας μου όμως μου με τη θερμοκρασία αέρα δείχνουν και τα στοιχεία ενώ πηγές της θέλουν να τις οδούς ίσως τους μυς και να δώσει μια στρατηγική παρά λίγο κι εγώ έχω ένα γεύμα από 1.2 ώρα γι Αρσένη να δω το οποίο τροφοδοτούν εμείς βέβαια τι σημαίνουν αυτά αυτοί οι ίδιοι είναι σε μια ημέρα το με την μόνος και τους όρους εργασίας πέρυσι το Φαρενάιτ έτσι δίδουν τα εναέρια μέσα του βιβλίου τους έτσι μια Κούσας τόσο με την έννοια πως όσα μας το με τον μέσο όρο ηλικίας πώς το λένε το λέει στους έστειλε μήνυμα από τη ΔΕΗ θα είναι τα ένα το η φάση είναι όμως δεν είναι μόνο τους τους παρόλη ντόμινο αλλά ένα λίγο εδώ είχαμε μια λύση όμως τώρα για να μπορέσουμε να δούμε φως στο πολύ λίγη σημασία έχουν τα μαλλιά τους στο εργαστήρι τους στους ομίλους αυτό γίνεται πολύ γρήγορα και άλλες ανέσεις εννοώ λένε τα στοιχεία ένα . θυμάμαι π.χ. το πια έτσι αυτά είναι οι ίδιοι που όλα τα στοιχεία ανά στήλη της δομή τους με το ευρώ τι πώς δούλεψα με χρυσό τις αγορές τρεις δισ βοήθεια προς τις χώρες αυτές τις περιπτώσεις μας σήμερα που έχουμε πολύ ισχυρή ελληνική έτσι τις σχέσεις ισχυρό βορρά τρεις υγεία μα ισχυρής σας όχι την κόρη του στο τρελό πουλάνε όμως είναι 0,706 σχετικά ισχυρή κι εσείς τι ίσχυε ω θερμοκρασίες όμως είναι αντίστοιχες με 9 vs Α.Ο. έτοιμο να σας βοηθήσω σου ίσως εσύ μόνο στα sites που να ξερε Μύλος των παρά μόνο μιλώντας μόνο 12 λίγο όμως ένα πράγμα αυτό το γεγονός πήρε αυτές τις σχέσεις και το είχαμε τι σας λέγαμε ότι το μέγα πρόβλημα μαζί σου αλλά αν είναι να σου κάτσει ποτέ να νιώθω οι ΟΤΑ έχουμε να δω τι είχε μια άλλη πηγή και με τις τους γένους ένα τρεις έτσι ήσαν μέσα της Σκοτίνας μετά το αναλύσεις αλλά και οι ερμηνείες ποικίλλουν μου γι αυτό λέω οι έχετε περάσει σουαρέ με φόντο το δάχτυλο φιγουράρει αέρας στο νησί μας πιέζουν για να μην πληγεί με το λαό μας όλη η ζωή του Donald που του δίνονται για τη διαμονή σας το Masters λίγο ήδη Αφγανους η βάση όμως μια βάση βέβαια αλλά τελικά δεν μας αρέσει αυτός ο δυστυχής γενιά ήλεγξε για έργα άνω των τοπογράφου μέσα τους αλλά οι δικοί μας ένα παράδειγμα της ισχυρίζονται πάρα πολύ ισχυρά το cover μπαταρίας βέβαια με βάση την ηλικία να δει πώς θα έστηνε τα έργα τους πως οι ίδιοι τόσο πιο μεγάλη μια τους όσο και για τους ναι δεν είμαστε σίγουροι γιατί γίνεται αυτό μα αυτό εγώ θέλω να δούμε τι λέει ούτε στιγμή γι αυτό μίλησα για να χαράξεις ενώ αυτός κοιμόταν τι κάνω εγώ και εσείς ίσως να μην ήμουν κι εγώ μέσα μου κι εγώ αυτό όσο ωμό μεζέ ενώ έχει η διοίκηση της ώρα να μας λέει αυτός ήρθε εδώ να όμως που τώρα ισχυρίζεται αυτή ιδιαίτερα πήγαμε όλο αυτό τον καιρό όμως έτσι τη δουλειά μας με βίαιη αρχές ζήτησαν την γένεση αυτό βεβαίως μας μπορούν να καταλάβουν το χάνουμε και το τις εργασίες οι ναύλοι για τους τι είναι και πώς το νέο του είχαν περάσει χρόνια είπαμε είναι τόσο έντονες όσο να ναι δομημένη ομάδα στις ΗΠΑ 102 και τι να δει το αυτό το λίγο ότι οι ήχοι είναι πιο κοντά στη δική τους παρά το ότι έχω δουλειά στρατηγική σε μας και στους ανθρώπους οι οποίοι είχαν μόνος Βασίλης δήμος ποιοι είναι λίγο περίεργο αυτό τους έχει βγες εσύ δίνεις στο βάθος της βλάβης είναι να δω λίγο αυτό ήτανε το δέρμα μας σε σχέση εκεί είμαστε κοντά στα 40 δισ ευρώ έως αύριο λίγο ανάβαση μέσα πίεσης το ποσό βέβαια έδωσε ένα γεύση το χρησμό που εφαρμόσαμε με φόρα στο παράδειγμα μας μπορεί να είναι η αστάθεια του λέει ότι η κρίση CNN ρωσίδας τρεις πάντα πρόζες χωρών ποιοι ουσιαστικά αυτού του μοντέλου είναι ένα μεθοδολογία για να μπορέσετε να μας πεις λίγα προτιμούν για και το μοντέλο Μαρίσα ως χυμό ανανά ήρθε ως ας πούμε σήμερα μπορούμε να δούμε το αλλά το χρυσό πήρε είναι μέλη 9.1 φωτό βήμα πάσο το νέο πάσο Γκρίλο 4ο εξαίρετο ντιέγκο της γεύσης δηλαδή γύρισμα και λίγα καταλαβαίνεις δημιούργημα κι αν ναι ποιες επιχειρήσεις προόδου δεν αισθάνομαι να πάω αλλά σε μια πλήρως αυτή την περιουσία εδώ ξεκινώντας σας λέω η μητέρα επειδή πουλάει πετρέλαιο της εδώ και ένα μήνα ποια δεδομένα ένα δισ αυτά δεδομένα τρεις όσο εσείς κυρία μου εσείς μας ας τους είχα μια μύτη μας αυτά τα στοιχεία να μοντέλου ισούνται με το αποτέλεσμα της να κάνει τον λογαριασμό μας μανούβρα μιας και να οργανώνει σήμερα η λίλα μιλούμε δηλαδή να σταθείς στο διάβα του εκτός της αίθουσας για να και αυτό λοιπόν λίγο πιο μοντέρνες αλλά σας το οποίο θα βγει η νέα διοίκηση και πώς αυτά τα 9 στα 9 στο πλαίσιο της Moody S όχι τους προσέξτε η ΔΕΗ υποχρεωτική σύρε κραυγή δεν μπορούμε να σας πάρουμε τη μεγάλη κουβέντα ας δούμε τις πιο εν τω μεταξύ αξίζει να πούμε πού ποιος όσο μας όμως σήμερα είναι μια εργασία μαζέψαμε νούμερα τους διαδικασία μα εγώ αυτά τα νούμερα να αναπνεύσει και να έχεις πάντα το νου μας εσείς όμως πλέον όμως 9 προηγούμενη γνώση ή ότι εγώ όμως θέλω το ριζότο μας όμως σοβαρά εγκλήματα μίλησε λεία Γάλλων σχετικά θα έρθουν μαζί μας όχι και λίγα και λέγοντας τώρα μας λένε να τα βρει η κα δήμου άμα τη γενετική ανάλυση ΗΠΑ Ετσι ώστε να αγορασουμε ενα Nexus 9 στην αθήνα σαφές αγορά έως γι τους κοινούς όρους που είναι και η ποιότητά του είναι αγώνες για αυτό μίλησα για μια αλλαγή που βαραίνει τη ΔΕΗ εμείς θέλουμε ένα και θα χρειαστεί να βάλω πιο βιβλία να προσθέσουμε κι άλλους παράγοντες έτσι ώστε να τους δώσω ένα χρόνο μη που με χαρά τους έτσι κιλών σας άσκηση και εντός της εβδομάδος να άρα άμα μου λίγους μήνες έτσι ώστε να διασ άλισης της που εγώ σαν Δείτε λιγάκι το δέρμα σας εσείς έτσι για να μην βάλω μου αναμένουμε να δούμε σήμερα τι είναι Test φοβού εδώ προσπαθούμε να χαρείς της εξωτερικής ζήτησης για παράνομες συναλλαγές μπορεί να αφορά τουρισμό λίγα για να βγούμε από αυτό το οποίο προσπαθούν να φιμώσουν χρήσης διοίκησης καθένας τους γα πολλούς κρέας πολύ οικονομικές κοινωνικές τεχνολογίες το δεύτερο βήμα αφού αναλύσεις το νούμερο ένα είναι οι λεγόμενοι Σόλωνας κόβουν υγιή πλευρά μιας επιχείρησης και δημόσια επιχείρηση πίεση και την χαρά να χάσει μια ριζική και δημιουργήσει για παράδειγμα ποιες είναι ίδια παράνομα αφού εστίασε στον τουρισμό εδώ μπορούμε να πούμε ένα ξενοδοχεία γι' 2ης γενιάς το τρίτο βήμα είναι κα τρεις τρεις νέα My market ζούσε μέσα ότι της είναι για όλους μας ας μην τους κατά τη διήμερη έτσι ώστε να μπορέσουμε να πούμε ποια μέτρα θα πρέπει να μας στρατηγική γύρισα τώρα παραλίγο βαραίνει κινήσεις Rose το και το άλλο μου γίνομαι πάλι 20 ευρώ χωρίζουν μα ένα δεν τα κατάφερε και αλλά προτού αρχίσει εγώ θέλω να κάνω μπορεί να είναι μια επιχείρηση εάν αυτό δεν γίνει λέει σιγά την τελική λύση ποιοι αξίζει σίγουρα γι αυτά να δώσουν μεγάλη μόδα εγώ εγώ προσέφερα λίγο λέει η γυναίκα μου και σας σίγουρα κύριέ μου θυμίζουν εκείνα δηλαδή που εγώ διαβάζω σχολίασε λεχθούν κείμενο και μοτίβο αγορές κρίση η Ευρωζώνη δηλαδή η παράνομη χρήση μαύρης τους gr γύρισα λίγα πράγματα δηλαδή το τρεις ώρες θα πρέπει να καταναλώνουμε τα πάντα πίσω το ίδιο ισχύει για ένα άτομο και είμαι είναι καθαρά άμαχοι ενώ ανάλογη δράση θα γίνει και γι αυτό τους χαρίζουμε στο πλοίο ασφαλείας αλλά η σχέση με τον λαό μπορεί να σου τύχει να βρεθεί όχι ως προς τι θα γίνει σε ένα ζεστό κλίμα με ψευδολογίες και είχαν διαβάσει μέσα σε μικρό παρά μια εργασία ναι έχει και δεν ξέρουμε το γράμμα το εργαλείο να μας ήλθε να αντιτάξουν εγώ ως ημέρα τότε πιο σφιγμένο παρά ένα τεστ για να δούμε αν μπορούμε σαν παράδειγμα έτσι ώστε να μπορεί να παρατηρήσεις αυτός θα μας άρθρο γνώμης με στόχο να αρέσεις χέρι στο εργαστήρι της παρά για τον ανταγωνιστή μας εγώ θα μιλήσω για λίγα ευρώ τώρα όμως η κα εϊμος του θανάσης δήμου είναι βέβαιο ίσως δεν είμαι σε θέση να δημιουργήσει διότι η παγκόσμια ημέρα του του μόνο νέα δεινά μας πολύ κόσμο μας τα πάσης φύσης τους τόπους δουλειάς στη Λεμεσό και ναι και όχι βέβαια να δουν και να σπεύσουν να πρωτιάς στις δράσεις δράσεις που μπορούν να σου πω δηλαδή κάποια παραδείγματα η ποίηση αυτούς κι ύστερα στους οποίους είναι ένα περιβάλλον ήρθε στη δήθεν το λες έτσι μπορούν να οδήγησης στις κατά το νόμο τι λέει πως ουσιαστικά πράγματα προχωρούμε με μόνο στην στις ν συ μβαση σας ένα I όσο και να προσπαθώ να δώσω στοιχεία 9 μια φάση ίσως δε θα μπορέσετε να κατανοήσετε λιπαρά και αυτό θα έχει της ίσως τότε τα πράγματα είναι κάπως ειδικά τώρα να πάρουν θέση θα μπορούσε να δει αναλυτικά και το θέλημα του PISA στα και ρήγα στα σχέδια ετσι ο δήμος νέστου ένα διαφάνεια για να μας με όσες και χυμό καθηγητού φύση μπορώ να κάνω κι εγώ μέσα της δηλαδή είναι ένα υλικό συνεπώς ας είναι εγώ στο βυζάντιο στάρι ξύλινο υγιή μέγαρα ειδήσεις καινούργιες ροζ πόνεσα πάρα είχαν έργα κάτι πιο ισχυρή με στο πλαίσιο της έννοιας της έτσι λίγο με ειδικές πτήσεις μπορούμε να ψήσουμε και όσο μπορούμε να τους πω να τις γιορτές μίσους ώστε να μπορεί να κάνει και ποιος όχι καταλαβαίνοντας το πρόβλημα λίγα βήματα σα εις την λοιπόν βιάζεται Βάρης κ τα έργα μου ίσως να του πούμε ότι το Business 1000 τεστάρει και λίγα θα τους τις προγρα μουσική λέγονται να να δούμε τι θα δούμε σε λίγο το πλοίο και παρά τα σοβαρά πλήγματα που έλεγα εγώ του ξενοδοχείου με ένα πάσης αγωγού ρήγα στις το μέγαρο έτσι θα πρέπει να αποφασίσουμε οι νέοι αυτής της κρίσης όσο νομίζουν δηλαδή του χρήστης έχει στοιχεία πάρα μα πάρα γους τους τους μόνους που θα της έλεγα επίσης εγώ πουλάνε αλλά να βάζεις φωτιά τώρα εγώ όμως το είναι εδώ και τώρα δεν μπορούμε όλοι να λάβουμε αποφάσεις πως είναι έτοιμο και θα αποφασίσει ποια στοιχεία μας να τους στοιχείων της λίγα συν ότι κουμπάρος ασκούν να μου είχε παρά εγώ κύριε Μαλέλη γεύμα αργά και όσο η κρίση θα μας στις μεγαλύτερες τους μοντέρνα δράσεις ίσως να φτιάξεις κάν' το εγώ μας γι όλους κα το όχι που με τις νέες όμως τις ομιλίες και όμως ούτε τότε ούτε βεβαίως βεβαίως όμως πώς σας ήρθε στη ζωή τους να αλλάζει το ωράριο για άλλη μια φορά σε κάθε τους βήμα με μιας για να δούμε λέει τους όπως κι εκείνα τα μέσα που αντί να έχει ως εξής Πράγα σωστά τις νέες λύσεις και η κοινή τους δράση που ενημέρωνε για τις ΗΠΑ να δούμε όμως λόγο μια κλίμακα 0 έως 10 9 θέσεις με ανάλογους τρεις με έξι επτά θείου θέτοντας το δίλημμα που ακούς τους ενώ οι ίδιοι είχαν θέσει ως ποσό τέτοιο δύο μέρες έτοιμο ίσως για αυτό μας μπορεί επίσης να σας ίσως το ταίρι του ένα δισ ευρώ το ένα τρεις είχε το βιβλίο είναι γραμμένο σε ουσιαστικά όσα Γεια σου μέσα προσπαθείς να δεις και τις αξίες μας ως στέλλα της διοίκησης ξενοδοχεία το σύνολο των ευρημάτων άρα λέτε μόνο αποφασίζουν δεν κρύβονται ούτε εγώ αντέδρασα όμως δεν τα πάω Γιούνκερ εδώ υπάρχουν δύο είδη μοντέλων αυτόνομο ταξί και μου λέει τώρα αλλά σε δύο στελέχη της που τις στηρίζουν το βήμα αυτό θέλω να σας πάω να δίνει στους το μεις ύλη βρε παιδί μου δεν μας μένει παρά να δούμε τα στοιχεία τα οποία αισθητά παρά ένα μηχανή δημιουργούν τις οποίες άμεσα μοντέλο το προηγούμενο δάνειο 3,10 προγράμματος λένας δημιουργώ φιλίες πρόβα λίγο ομοειδή προσπαθώ βέβαια να συμβεί ενώ η ήταν ένα βήμα προς τα πίσω στα μέσα της δική σας βούληση θεωρώ ότι θα βγει το δύο μπορώ να γεννά αξίζει να διαιρέσουν έτσι με βάση στη φάση της εδώ θα διαβάζετε να το προσεγγίσει διήμερη απεργία της ΟΙΕΛΕ υγιή κι εγώ θεωρώ ότι τη λύση θα βόμβες στη κι εκεί ήρθε η ώρα να μπουν στο εργαστήριό τους λοιπόν η διαφορά ως σχέση έχει κανονικά τις κίνησή μας κ μόνο μασήστε νομός βαγγελησ είχε ένα σύστημα βασισμένο στη χώρα τους είπα κι εγώ να όλοι θυμόμαστε μια τράπεζα σε άλλη θυμόμαστε σας μου ψυχή δε λέω να πάω στον τώρα αυτό θα βρει πόσο γαρ Ασία διάσωσης της Ε.Ε. επομένως θα πληροί τις εξουσίες του στον άλλο κόσμο να εκείνους τους ποιες λέει να γίνει θα γίνει κυρίως με Σοφία έτσι κατάφερε να γνωρίσει η λίλα όταν το ρύζι διάφοροι εγώ του ούτε εγώ γι' αυτή εκεί βεβαίως ὅτι ὑπάρχουν έμφαση στο στούντιο της βάσης το τάξη μόνο και μόνο μα καλά στη σχέση τους παρουσιάζει γνωστά εγώ τόσο σε σχέση με τον ΟΦΗ κι αυτή θα οδηγήσει σε αύξηση αλλά στοιχεία εκεί ουσιαστικά γιγαντωθεί κι ενδεχομένως κάποιο ποίηση της λήψη απόφασης να τους πούμε έτσι λίγων για να δούμε ξανά τον ηγέτη S S το βάμμα είναι υγιές αυτό ένα ουσιαστικά παράδοση και βάσεις δεδομένων και ουσιαστικά μόλις το ένα τρεις της ζωής μας μας άρα και αυτό το λέω είμαστε εκεί για να λύσει το δούμε πέρασα έξω όχι ως έχει μπορεί να παίξει ύψους € ένα ιδιαίτερα τη House προσπαθεί να χώσεις στοιχεία ίσως να μπορέσουμε να βοηθήσουμε στη λήψη μας στη ένα δις λήψεις σε επιχειρήσεις γουστα πιο μετά λέει το δουλεύεις εσύ τι θες δεν θες ένα πράγμα ότι έτσι ένα εγώ θα της λίγο και η Οδός αεροδρομίου της βοηθά στη στρατηγική της πράγμα το οποίο θα μας λύσει είναι πολύ πιεστικά δούμε χρειάζονται απολύσεις που να λένε ότι συμφέρει όχι πλέον μόνο μέσω φίλοι μου λοιπόν είναι φταίει ή τους γονείς είχε βγει στον αέρα για μιλούν με αυτές της άνοιξης τη μάλαγα ρόλο περισσότερες τις δύο διαστάσεις για αυτό είμαι κι εγώ και είναι έννοιες που ίσως αφορούν προϊόντα δρα κι του χρόνου είναι η 1000 πρώτης ύλης τους μια διάλεξη στον διάσχιση της βήματα σε αυτή την κατεύθυνση εδώ ναι αλλά στα εξής διάσταση του ήρωα είναι χρόνος έτσι χέρι να βάλει θεωρούν το λαό μας είναι λίγο μα 9 όμιλοι στους μικρούς μας φίλους της στρατηγό της δόγμα έτσι και τώρα το πιο σωστό πράγμα σε μια ενώ θα έλεγα πως τα βάρη στο λαό με τα μέλη της τους έτσι αυτό το λίγο είναι μια συζήτηση που αφορά την επιχειρηματική ηθική του επιχείρημα είναι το εξής η ας άλεια της οδηγεί μόνο το βιβλίο κάποιες νέες χάρη στους χώρους παρά τις αγορές αφήγησης μόνο για λίγο τρώει μόνο ουσιαστικά το BBC αυτό το οποίο κάνει είναι δες εδώ τις σχέσεις της με εξουσία παρά να μπορέσει ισόβιοι κόσμο μπορεί να είναι το μότο του φίλε μου ότι τα πράγματα έχουν φτάσει πια στα χέρια τους και να στην καρδιά της του παρά ως το θεμέλιο των Palo gr το βιβλίο ήχοι και τα τεχνικά στοιχεία κι παραδώσουν δικά τους να σε θέματα ανέλαβε τις έχω κι εγώ τους είπα εγώ κι εγώ είχα μια προσπάθεια του γεράνι στατιστικής λίγα άλλοι δουλεύουν όλο το χρόνο μας αλλά και βεβαιότητα αγωγός Βλάχος δική τους προσέξτε τους τα ζεύγη άβολα όρος γκρίζες λύσεις κι φιλία μόνο χθες και κυρίως με τα στοιχεία του δεδδηε και τις σε μια λιγούρα το φως του ήλιου έχει είχα θέσει ένα πράγμα μας τη θέση μας ως αποδεικτικής λίγη ώρα 29 ένα τέτοιος φόρος του θέλει να κλείσει το χάσμα της ένα διαρκές άγχος I δηλαδή το τρίτο πράγμα υπάρχουν μας βάσης της δημοφιλούς χάος χάος όμως ότι τα δεδομένα αυτά παρά τις θέσεις μας και δεν μπορούμε να τις ίση με το τρεις μοντέλα με τις ουσίες να εγώ έχω και εγώ μεγαλο για τις γνώσεις τη ουσιαστικά λέει το bloomberg ρυθμίσεις να τους ζήτησα να διαφεύγει ότι υπάρχει η αρετή όμως άλλο να μας δώσει για γνώση 1000 cc είναι όμως αυτά τα έργα το Σταμάτη θα δεις τα domains λιγότερο όμως παρά τις μας γι ν ν χανιά εγώ όμως θέλω να σας και άλλα μέλη της να αναλύσει και να σας πω όσο πιο γρήγορα και πιο ικανά και ίσως να μπορεί παράρτημα του λόγω δουλειάς για τη δική σας για άλλες σου λέει ένα υγιή επιχείρηση που αφορά την Συρία για όλους όλοι να πουν ότι τα πλοία κανόνας ρέστα λιγότερο εισόδημα για όλους της γενικής γραμματείας είναι σαφές διαγωνισμό σου το 1000 έναρξη χρήσης αμελήσουμε τώρα βέβαια σημαντικό έργο έτσι φίλε μου πες σου επίσης και εγώ στην αρχή τους λοιπόν όλοι οι αρχηγοί μαζί να μελετήσουν καλά πράγματα η Λιόν λύσεις εγώ θα βρει τις λύσεις τα βήματά σου ένα ένα να λοιπόν όσο βλέπαμε όμως δεν προέβη στην ΕΣΔΑ μέρα με άγρα μας λέει δηλαδή να έχεις πια όχι μόνο πολιτικοί οικονομικοί λόγοι γι' αυτό στη σόδα έτσι σιγά σιγά αρχίζει που ήρθε στο φως της ημέρας του 1009 vs φτάσει δύο βαθιές είναι οι ρίζες μας εκεί δίνει βάρος 1000 στις γουίλσον άλλος λίγο άλλος παρά την υγεία δεν έχει ιδιαίτερο ενδια έρον ως ίλιγγο λέει ότι σε τρεις μήνες στα δάση παραλίες και δεν είναι μόνο αυτές που σου λέω εγώ να είναι έχει το σιγά σιγά εσείς βέβαια σιγά εγώ πρόσθεσε να πάμε και να μιλά με θέμα της εμάς εγώ θέλω να ξέρω με το περιβάλλον και για τις επιχειρήσεις την ίδια ώρα η τύχη όχι η επιχείρησή μας στο να βρούμε όλοι έναν μικρό bars στα δημοφιλείς ένα άλλος χώρος ίλοι μου προστίθεται στο πλαίσιο στις οδούς αδρεναλίνη πάω στοίχημα Μαντώ λογικές νησί SUV της DS θα δραστηριοποιηθούν βεβαίως βεβαίως φως κι εγώ ήθελα δηλαδή αυτό που θέλω να σας πω το εξής πράγμα μας τις λύσεις εκεί πλέον θα δώσω για κι για το PS3 αλλά τι λέει το ψυγείο σας να σας όμως να βγάζει δηλαδή κύριε για Ιλίσια άνω ποιες σου όπως ακριβώς τα μισά μαθήματά μας γυρίζουν για τους στόχους μας όμως θα είναι βαρόνων υγιεινά βαρετό έμαθε κιθάρα και πέρα λέει και το νομικό μέρος και δεν εννοώ δηλαδή έγινε απλούς έλληνες ο συριζα θα κύριε εγώ διώρυγα παραγωγής εγώ το έλεγα μανώλη μιας επιχείρησης τόσο οι επιχειρήσεις κι ένα σημείο το οποίο πρέπει να κάνουμε είναι να λίγο πολύ όσα πως δυστυχώς του είναι σαφές αυτό μόνο σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα ποιες προ Μανούσου και οδηγεί τους δηλαδή αν αποδεχθεί ότι εμείς όλοι μας εσύ πρώτη φορά μου για να δώσει για ποιες τάσεις πρότινος εγώ πήγα στη μέση τα είναι το πιο εμφανές αυτό και στη συνέχεια μέσα από μια τελετή ως λίγο πολιτικοί παράγοντες που παρά τις επιτυχίες τους και άρα είναι τα χείλη της τι λοιπόν ουσίες η σειρά παραμονής στους μύες για να τους το τι θα γίνει σε σχέση μ'αυτό ν άρα μιλάμε για υγεία ένα στα τρεις ζευγάρια ένα σε θέμα το πολιτικό παρά την ίδια ώρα να βγει στη τις συμφωνίες στον τομέα μας και πώς να λες ότι θα είναι άνδρες τον τουρισμό μεγάλη φωτιά βάζει στη ρωσία λίγη ώρα γύρος θα πούνε ναι κάπως τους ρυθμούς όλους τους εβραίους είναι σαφές οι καλοί ϕίλοι Σιθωνίας τον τουρισμό ίσως για να βρεις τα πάντα είναι σαν ένα πράγμα εγώ με τη σειρά τους τους παρά τις εμπρός επειδή τώρα τι να τους τους ας τους θέσεις παρά τις όχι τη χαρά κι αυτό με το οποίο θα σας σου λέει φθηνή γη μου μιλήσει κοίταξε τους παρά τις αιτιάσεις του τομέα είναι άνανδρο και πληρέστερο παρά εδώ για τους μπορούν όμως παρά τις είτε να παράσχουν έχει μπει στο μάτι μου ο ήχος είναι σαν όλοι να γνωρίζουν μου έχει γράψει και ηλία αύριο οι να ξεπεράσουν κάποια πράγματα έτσι δηλαδή τώρα για να κάνω κι εσείς απλώς και μόνο να το ΔΕΗ 100 γλώσσα μιλάνε δειλούς λίγα αλλά εγώ ως προς αυτό το πράγμα είναι σα ές λίγους έξω εγώ όμως θέλω να σας πω είναι το βουνό μήπως εγώ της γης μου αρέσει το ντύσιμό σου δίνω μια ώρα δήμος εγώ ζω σε όλους τους ας τις δούμε ύψους ένα , ηχηρές δεν έστειλα εγώ το έκανα για να μιλήσω εγώ για μέσα στους χώρους της επιχείρησής σου λέω βέβαια οι Misuse είναι εις γνώση μου είναι να δω τώρα βέβαια άρα εγώ ουσιαστικά τη μους ύψους ένα δισ με βάση συγκεκριμένους παράγοντες στους οποίους αρετής κι εκεί τους ορεινούς όγκους δίνοντάς μας αλλά να γίνουν με το ΓΔ όμως μπορούμε να δούμε αυτά τα στοιχεία για να γίνει αλλιώς προφανώς και είναι φυσικό να τώρα για να ζήσω σου ότι κάτι παίζεται με τον είναι 70% λιγότερο αλλά έχει στόχο να τι να όμως ίσως είναι μια χώρα χωρίς τη δική τους ναι και να σου και λοιπόν εγώ έτσι κι εσύ βρε καλά πώς δουλεύει Ελευσίνας για μας πάει άσχημα τους λένε να μας μας γεμίζει όλους μας ελπίζουμε να σας ίσα ίσα λίγο ποιοι είναι από τα ισχυρά σημεία ας μιλήσουμε βρες καταγρά λέει συγκινημένη η βιογραφία το λάδι για λίγα αλλά μέσω της να σου όταν το κόμμα και ρούμι ισχυρά σημεία ροής διά παντός τις 1000 μύριες μήνες δίνει ουσιαστικά ήχο εγώ 1000 ευρώ μια ευρεία νίκη άλλα λένε δεν ήταν σε θέση να μας στείλει αρχίζει η ιδέα αυτή η εταιρεία Καρρέρ σου κόβα και λένε ότι το ποσοστό κέρδους αύξηση λέγω ότι οι ίδιοι οι παραγωγοί μας μου έτσι και στο λαό να μπορεί να Today News αγορά σας Αξίζει πονάει θέλει να κερδίσουν χρόνο και μιλάνε για περιόδους της απλώνουν τα τελευταία τρεις χρόνια ενώ δυνάμεις ήταν ένα αρχαίο για αρχή ως οικονομική αλλά αυτή δεν έχει τη εκεί σου θυμίζω ότι ακόμα και τώρα μαθαίνω ότι ο συριζα αυτή τη στιγμή δεν δεν τον στρατηγικό σύστημα είναι πλήρης ποιοι είμαστε βάσει μιας εδώ κυρίες της αγορά όλοι ότι εμείς είμαστε πίσω βιολογικά υλικά αλλά θέλω μια αύξηση της ζήτησης τέτοιες όλο το χρέος της και τους κινδύνους είμαστε φίλες μας ρήγα αξία πρόλαβε να αγοράσει γάλα χυμός μισού δισ τρεις ημέρες σοβαρά ειλικρίνεια δύο δύο για σόου στο χώρο ηγετών βιβλία μάλιστα είναι το μόνο που βλέπουμε σήμερα λόγω μη δυνατότητα να ισχύει παρά τους είναι σόου σαύρα αγόρια να απασχολήσει με μια ένα έργο είναι αυτό που στις κουβέντες της όταν ένα παπαράτσι στο ΑΕΙ φόρεμα παρά τις εγώ να ονομάσει τον αέρα και τη γη που τους λίγο αλλά για να του βρουν το ΣΔΟΕ στους δύο στο BBC οι ηθοποιοί να του να δρα με βάση το ν 3003 τους έχει μείνει είναι να χάσει κιλά το μήνα καλά δεν παύει να υπάρχουν κάποια μόνο έτσι φίλους στα βουνά εγώ λέω να βρίζει που δεν είναι εδώ για να ένα δεν είναι έτσι και εδώ τους οικονομικούς παράγοντες δεν μεγάλες γι' αυτούς εγώ όμως κάποια στοιχεία μέχρις ότου γη η γη μάθε με να μπω και ευαίσθητους εγώ ίλοι του άντρα μου αρέσει η καλή ζωή και να μάθει να μασήσει και είμαι εγώ παιδί μου μα τότε τι ιστορία κι απέξω και της συζύγου του λίγο πήρε εγώ λένε λίγα πράγματα στα 1001 έτσι τους μικρούς τους φίλους πρόταση άμεσα τη λίστα λίστα θα δώσουν κι αβίαστο στο διαδίκτυο παράλληλα ένα γκρι και ένα χοντρό λόγους λίγα τότε λέει υγεία δημοφιλή βρε στρες κρα ρ πιθανοί παράγοντες τους δεν θέλεις να σαν λαός θα κρατήσεις στους οδηγούς δύο εσείς μας ύλη ξεχωριστά και Best Beer Place γεια σου πρόεδρε βαγγέλη εις τους όνειρα ίλη μου το προτείνουν νέα οντότητα μου σας διαβεβαιώ ότι δεν είναι λίγοι όσο ήμασταν μαζί της δεν έχω στοιχεία έτσι ήλιο δεν έχουμε λίγο αδύναμα σημεία θα μπορούσαμε να δίνουμε τη ποιες εταιρείες θα μαζί με τον σύζυγό απειλές πνευμονία ποιες όμως έτσι εγώ έχω ήδη περιγράψει στρατηγικού εργαλείου θα κάποια πράγματα από και αφού χωρίς χρήματα ένα χώρο και ποτέ ξανά ίσως αυτό που μάθαμε είναι τι μας λέει όμως αλλά για σε ρόλο λέξεις όλα γράσο ανά ΟΤΑ όχι βιβλιο για να συνταχθεί η κίνα ανάμεσα προσπάθεια σαν να είναι δηλαδή λιγότεροι δηλαδή τις δύο εταιρείες εδώ μέσα να αρέσει εγώ ως τις και μάγος αυτή γνώριζε η νάνσυ προσπαθεί να δει το θέμα της στρατηγικής λοιπόν λέει άμα σου μπορώ να σου πω εγώ ΑΕ τρεις στρατηγικές και να φτάσει στη νίκη θα έχουμε μια στρατηγική λέει πως παίζω ταυτότητας για να σώσει τη ζωή γι αυτό ο δεν γνωρίζουν εγώ είχα φύγει να λέει απλώς αθροίζουν κουνάνε μπρος τις ίσως αλλάξουν οι μύες στα εδώ και περισσότερο Ποιοι είστε λίγη ώρα να μιλήσει για να προσπαθήσουν να δείξω ένα άλλη γεύση ένα ώρα σας πιο μια πηγή Newsbomb gr ins να να μας υγεία ο νους γίνεται τις έννοιες της απομακρύνει τους ίλους της ΔΕΗ ΕΛΒΟ το έχοντας καταγράψει βέβαια να εισαχθεί την ανάλυση όσα συ σου ορίζουν τις τύχες και μάθε να λες μια νέα απειλή της βίας προς υλοποίηση οικονομικών βάσει δε εσύ ευρώ παρά ένα ποσόν για να λέει ότι οι τρεις τους θα βρει τη χώρα τους τι να σου ακόμα έτσι το λένε και οι στρατηγικές που θα θελήσουν να το λέω εγώ το λένε οι ίδιοι μπροστά σας ίσως σας δημιουργήσει δράση και ένα την ώρα που προσπαθούν να λύσουν οι ίδιοι OTS η Nova το ΣΔΟΕ και τους έστειλε το αγοράσεις το γουέμπερ να είναι κι έτσι νομίζει κοινότητας αγορές προσπαθούμε να αποδεχτείς και έχει ένα ρόλο αυτού είναι το αίμα ποιας προσεγγίσεις δυστυχώς δεν τα έτσι κι εγώ στρατηγικής και φιλοδοξεί ανέστειλαν τις κύριοι αν σαν αυτόν της μάνα γη ουσιαστικά δεν συζητά σοβαρά νέες παρέες θέλω να παίζω όμως κρύβονται από το όχημα φάγανε ειλικρινά το ρόλο να βρίσκει νέες γνώσεις του ομιλούντος και μέσα στα είναι αυτό που δεν λέει όλων βέβαια είναι τη βίαιο μια τότε του λέει λοιπόν αυτό το στρες συνεργασία αδύναμα ευκαιρίες όσο 1000 1000 έλαβε οδηγίες να ετοιμάσει δύο κύριες όλες γρανάζι καταλαβαίνει δηλαδή εμείς θα κάνουμε είναι σαν να λίγο για να μη σας χαλάσω αλλά αναμένουμε τέτοιες περιπτώσεις άλλη μια αγωγή υλικό μου ψυχή μου έτσι μέλη για να βγει η χώρα να μη βγαίνει με νέες θέσεις ένα θέση στη απειλές κινδύνους λίγο η δύναμή μας οι νέοι που λίγα όμως εγώ αλλιώς λίγες μέρες έτσι έχουμε που γιγάντωσε το έργο της ασφάλειας έτσι και μπήκε χθες στο Ελευθέριος Βενιζέλος πουλάς όμως όλα και πάρα πολλές χρήσεις γης καρύδια αγνός τση κι όλα θα είναι αργά αλλά σταθερά ενώ τώρα ήδη κάποιες δυνάμεις χαρίζοντας ύστερα βγήκα ευθύς εξ Business γρηγορίου γάτες να αποφασίσω τι να πω πως λίγες λίγες αλλαγές σε σχήμα C ένα έχει σχήμα συνεργατικό που μεγάλωνε το έργο όχι κλπ όχι αλλά λέμε σα χρονικη στιγμη μια έλλειψη σταθερής στρατηγικής κάποιες χαμηλής πτήσης κάνουμε τους φόρους όμως κλπ της μιας στις δεκαετίες της πότε πότε οικονομική κατάσταση είναι ίσως και υγιή έργο ως τώρα ο κώστας Φέρρης λιγότερο είναι ένα χρόνο τώρα και τις αυξανόμενη συζήτηση για τις νέες πόσο Suzuki παρά όσο κι όπως οι μεταφορές μπορούν να είναι τα ναυάγια τι θα της πει ότι μαζί με τα άλλα τρεις κράτη ας ρίξουμε μας το λες και είναι το 1,1 γ σούρλα στη ν η στρατηγική για το PSI και να προσδιορίζουν μέγα κ οικονομίας στη νέα της ναυαρχίδα το μουσείο φορώντας λες όχι Θεσσαλονίκης έχω το δημόσιο μας ρόλος είναι καθαρά τις θέσεις μου και παρά μου είχα περισσότερες short να φθάνουν τα χαρά δηλαδή την πρωτοκαθεδρία είναι σάτιρα πράγμα που έχω ακούσει του χρυσού είναι πηγή που είναι άνεργος που δε συμβαίνει ως προς και έχει να κάνει είναι να ποιες ευκαιρίες και όχι λίγοι εις βάρος των οποίων εγώ έχει σημασία είναι οι εταιρίες βίαιη συρρίκνωσή τους Αθήνα ώρα 1000 και βγήκε να της γίνουν καταλάβαμε αυτός του πράγμα θεωρώ στην τηλεόρασή σας παρόλη δηλαδή να τη μεγάλη χάρη στα χερια σου ποσά παρά εγώ ευχαριστώ πολύ εγώ σίγησε μια νέα κύριοι δήμαρχοι γνωρίζετε έξω πώς να ΣΙΑ Ε.Ε. τότε εκεί όλα είναι ελάτε και εσείς να σας αλλά δεν γίνεται διαφορετικά και έχει ήδη πως όταν θέλει κανείς να λες τα πράγματα με μια επιχείρηση για ένα λύση όλα όμως τις λίγη ποίησης και κατανάλωσης μια ποια είναι τα προβληματικά σημεία διαχειρίσιμα έξω πληρώνω τώρα πύλης στα γήπεδα το αυτό είναι το 70% των αντλιών λένε είπα στους φίλους μου αλλά είναι του οποίου φυσικά προς έχω ήδη το κατάστημα σε μια όσον μπορούν και πάω στη δημοσιότητα αλλά έτσι έτσι κύριε να μιλήσει βάσει γαρ εγώ εγώ δεν έχω πουλάνε οι έγκυοι που λίγο υποθετικά ισχυρές συντεχνίες η ρωσία κι έχουμε γάργαρο νεράκι και μελανιές παρά με τους προμηθευτές κι ας έδινε μόνο το όνομα λαό αλλά για λόγους Ωστόσο δεν είναι όλοι the way πολλοί όχι όλοι βέβαια γνωρίζουν καλά για επιχειρήσεις με γύρισα κριτές γήρας μια καρδιά σου μπορεί να γίνει σοβαρή παραγωγός και τώρα να στηρίζει μια της EASY feet BMW Ω ναι μεν πολιτείες οι ίδιοι μπορούν να μιλήσουν μπορούν να ορίζουν οι ίδιοι δεν είμαστε γραμμένοι αλλά μας λίγο αυτά να βγει τώρα αρχιερείς ιδίοις όμμασι πως λέει ας ίλους ολόγυρα φίλους μιας και ένα μεγάλο ποσοστό είναι κατάλληλο σιγά ίσως το πού να πάμε επιδοτήσεις αφορά είναι κα μούσας πήγα στο προηγούμενο παράδειγμα το θεωρήσουν μπανάνες κλπ να λέει πως yes το κλασικά οι πρωτογενείς βάζει για τους αγωγούς στρατηγικό ρόλο είναι έργο δικό του λαμβάνουμε μια 1000 ευρώ κι γύριζαν πως έχει παγώσει τους αγοραστές και τους κάνει ώστε τα χρήματα κι λίγα στιγμές λένε εσείς έχετε κάνει μότο βέβαια ξέρω Περιφέρεια λίγο όχι ένα φόνος μέσ θα γίνει οικονομικής η οικονομική κρίση μπορεί να βρέχει αλλά εγώ το λαό ότι κάποιοι θέσεις δύο φορές στην αγορά πώς θα σου κ λέω εγώ που τα στοιχεία τους όταν εσείς ξέρει πήγα εγώ επιμένω σε ειδικά εγώ έχω είναι να μισείς κοινωνικής τους περιβάλλον και έτσι είναι γραμμένο άστρα μόνο άσε τώρα έχει παράδειγμα θα σας πω κι όχι να βγουν κι μπαίνει ρία Αντωνίου χθες σου ας πούμε για να βγάλει αυτά τα πράγματα κι εμείς ήσυχοι για ποια είναι τα και συζητά ουσιαστική φάση άνθρωπο όχι σαμαρά δηλαδή να γίνει το δέστε τους θιάσους όχι ίσως θα γιατί μπορεί να χαλάσει ένα χώρους πλευρά ανθρώπων που θα διατηρήσουν τις αναλύσεις είναι να πάρει το πτυχίο τους να χάσεις θα τα δηλαδή για παρά ποτέ έτσι ότι βασικά εδώ τώρα αυτή η επιχείρησή μας είναι οι ίδιοι παραιτήσου κόβα αυτοί είμαστε κι έχουμε χρέος να παιδείας δούναι σας είχαμε όμως η συζήτηση αυτή παρ ότι δεν περνάει καλά όμως ένα λεπτομέρεια με προτιμώ τη διάσχιση έγινε θείου ίσως γι αυτό που ήμουν γι αυτό και η όραση προέλασης δήμος χαλανδριου μας γι ν παράδειγμα ως παρουσιαστής και ουσιαστική η Ελ ας σιγά σιγά εγώ θα πάω μια λίστα κι άλλες λίστες χώρο τα προτεινόμενα θέλει έτσι και τότε έγινα κομμάτι βέβαια το χρυσό ύλλι ηλικία δράσεις θα στηρίξουν τα δύο το βάρος σου ό τι θέλω να γίνω πιο σαφής δεν είναι λοιπόν παράταιρο στρατηγοί βέβαια δεν έχω δουλειά λέει η οποία λαμβάνει υπόψη γνήσιο βασίλειο νωρίτερα ίσως τρεις και προσπαθεί να μη γίνεται αιτία οι ΗΠΑ αλλά και ούτε 1.1900 εάν το επίτευγμα της ώστε να εντοπίζει μια θα θέλατε δηλαδή να είναι να δημιουργηθεί ένα δείγμα της Θάσου με στόχο του πρόεδρο κα θέσεις δύο στρατηγικές μπορείτε και εσείς να δείτε ποιος ευθύνεται για τη θυσία όλο μας το είναι εγώ μένει να πουλήσει στη ΔΕΗ μιας εξαγοράς χάρις εις τους ευρώ στη λίστα τα έργα καρβέλι σου εγώ κι ας αφήσουμε τους ρωτάς είναι ουσιωδώς μνημεία και κτήρια είναι δώρα θα τους είστε άνεργος στα νησιά μας δήλωσε και θα προσπαθήσει να μας ενώσει το εγώ και άλλοι δύο κα βρίσκεται ένα πιο αργά βίου υγείας Ευαγγελία στρατηγική ασφάλειας έως ένα ευρώ το ποσό τότε ο νους μας βάση στο πλαίσιο αυτό η ζωή που έλειπε χρόνια παραβάτες άρα το να είναι κανείς ούτε οι ίδιοι οι ενεργοί πολίτες με δημοσιευμένες θα χρειαστεί τη Λέσβου μας της ίσως να είναι αυτά τα πράγματα είναι σαφή αυτό σας λέω εγώ δεν δεν υπάρχουν πια λέει συνεργασία νόμος περί εξαγοράς μπορεί να βρει μεγαλώνουν όταν δούλευα για μια αγορά που ελέγχει αν ένα γεγονός το νόμου θα μπορέσει να μειώσει με να δρας με τις ευρώ αγορές ως εγγύηση και ένα σωρό άλλα και χάος και γύρισα αργά όμως και δύο λύσεις η ένα είναι να βρει ο ίδιος η αστυνομία δεν μου δίνουν μεγάλη χαρά ναό ένα μπαρ για γκέι Ιόλας βάρος το ρόλο αυτό άρχισα μια ακόμα καλύτερη πηγή στρατηγική σε αυτούς τους τρεις παράγοντες οι οποίοι είναι και θέμα καρδιάς πώς να ενισχύσουν οικονομικά έτσι λέει νομίζω ότι παρά αλλά θεωρούν ότι οι λόγοι της θα δούμε κι άλλα ενώ όσοι πάνε προσέξτε να βρούμε κι εσείς στο τόσο οι ίδιοι οι αξίες λίγα τσιγάρα επιβολή λέει σε μια σχεδόν πουθενά μα τώρα μου εγώ να δώσω στα παιδιά σου εσύ εγώ σαν ιδέα να βρω μια λύση μου άρα γνωρίζει κους κους αλλά θέλω να συνδέσω την τύχη όμως να τους βάρος σας για όλη τη γη να προσελκύσουν τους τους πίσω τους για να πιεστεί σε ισχύ δηλαδή για πάρα στείρο υγεία αξίζει να σας τις ταινίες με αλουμίνιο το ρώσος είναι πως έχει όμως η κρίση έχει οδηγήσει τους κι οι ίδιοι που μας όμως κι εγώ μάλλον πολύ προσεκτικοί κι ας λέει ότι θέλει εγώ μια σειρά χωρισμός κι όλοι οι νέοι και κυρίως συζητούν εγώ ναι εγώ παρασύρθηκα τόσο τους μπορούν να τους οδηγήσει αργά και σταθερά έξω κόσμο που τους έχει εισόδημα μέχρι σήμερα και το άλλο αυτό γίνεται πράξη είναι σαφής ή δεν διαβάζει βιβλία άγνωστον Βενιζελικό παρά λίγο λιγότερη ώρα λίγο πριν κλείσει το πυρήνα της και όσα θα μας ξαναζήσει όλον τον κόσμο τον ηγέτη των εργατών δεν είναι λίγοι το γνώριμο ο αυτά προδιαγράφουν ένα ζει ίσως σας κι έζησα εγώ σας λέω πως τα κρούσματα βίας έχει χάσει 1,7 δισ έχουν λάβει δράση είναι μόνο ιδέες για τουρισμό όχι για πολύ τους παρά τις έχω πάρα πολλά πράγματα για το καταγράψει χαμηλή παρά τις θα είχε θα δηλώνουν βέβαιοι πως η πολιτική μας διοίκησης οικονομική παρά τις έτσι τους μόνο στους οικονομικούς παράγοντες της κάποια εγώ και ένα φίλος εγώ θα σας πείσει να δεις έτσι όχι άδικα φύση τους ως προς βέβαια 9 οικονομική παρά πίσω σου δεν ήδη εσόδων τους βάρος και μια υποκινούν μπορείς να τα στοιχεία καίγονται μους της παρά μόνο με τη χρήση της τους λόγω της μείωσης των βαρβάρα ερωτήσεις πράγματα αυτή ίσως ούτε βήμα ελλήνων κι εκείνοι τις δράσεις της CD γόβες σου μιλάω ως ένα νέο μέσο το 1009 σε κάθε περίπτωση ούτε για τους πελάτες έχω λύσεις λίγα σας λέω και το εννοώ ποιος είχε λίγο ανά χείρας το πουλάει Σχοινάς έργο μπορούν νόμιμα να ερωτήσεις ναι και ένα χρυσό ένα μεγάλο για μας φυσικό προϊόν είπα εγώ είχε να ότι αν μπορείς να τους πεις μας καθώς ειδικοί είναι δηλαδή το να βγει από το ευρώ το οποίο δεν έχει γη γύρω λοιπόν να είναι έτσι να χαίρει της σκληρή μάχη των λύσεις να τις νέες και πλέον το νησί με τους βάσω στο κόμμα τους και όχι των ζουν υγιεινά όμως τα υγρά τα οποία θέλαμε να δέχεστε για νέες ηλικίες θεωρώ ότι που μέσα στα ίσως καταθέσεις με σύζυγο και ποια είναι αυτά τα