Παράταση προθεσμίας για τη δήλωση των οικονομικών και άλλων πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων των επιχειρήσεων έντυπων περιφερειακών και τοπικών μέσων ενημέρωσης / Περί αποστολής στοιχείων επικοινωνιακών προγραμμάτων και δράσεων διαφημιστικής προβολής και ερευνών ραδιοτηλεοπτικής αγοράς. (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Περί αποστολής στοιχείων επικοινωνιακών προγραμμάτων και δράσεων διαφημιστικής προβολής και ερευνών ραδιοτηλεοπτικής αγοράς.