Ενότητα 2: Θεώρημα Green / Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική. - Ανδρέας Τερζής (2022)
Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική.: Έχουμε προσπαθήσει ανάπτυξη μηδέν γίνεται σταδιακή Χίο ανάπτυξη στηρίζεται στο ομότιτλο ξεκινώντας δηλαδή το όνομα των Note ποιες είναι πολύ παλιός και ομαδικώς όμως ήταν ότι ένα πολύ σημαντικό μέγεθος μπορούν να χρησιμοποιήσουμε στην περιγραφή άρα ουσιαστικά των φορτίων και της δυναμικής τους αλλά και της θετικής περιγράφει γίνεται έτσι το βραβείο Γι' αυτό και μιλάμε για ελάχιστα διοικητών σε πρώτη φάση ε όχι αντί των φορέων και οι βασικές εξισώσεις που ισχύουν για το ελεύθερο πεδίο συνοδοιπόρο του παιδιού είναι στην ορθοστατική πάντα 0 κα ότι το δύο του ε ναι ν η απόκλιση είναι 4θυρο όπου τρώει είναι η πυκνότητα του φορτίου χρησιμοποιώντας τον πρώτο νόμο μπορούμε αμέσως να ορίσουμε ένα δυναμικό από αυτή τη σχέση τοπία με βαθμό το δυναμικό το ε των σκουπιδιών είναι ένα αντιφατικό δυναμικό παντού στο χώρο των φ είναι ένα βαθμό το δυναμικό αυτό παντού στο χώρο αναγνωρίζω το φ πάτε μπορούν να προκύψουν στοιχεία θετική με αυτήν εδώ την απλή μαθηματική πράξη κάνοντας το κρανίο Grand σοφί συνδυάζοντας τώρα την εξίσωση αυτή όπερα που είναι πρακτικά νόμος του κράτους γραμμένος σε διαφορετική μορφή συνδυασμών Α και το γεγονός ότι πάντοτε ψευδό έγραψε έτσι και αυτό βγαίνει από την πληροφορία ότι το rock ε πάντα μητέρες συνήθως θετική συνδυάζεις αυτά τα δύο γάτες όμορφη φύλλα πράσινη στροφή είναι μείον τέσσερις φίλο και είπαμε έχουμε δύο περιπτώσεις η ένα περίπτωση είναι όταν το δώρο είναι ίσο με το 0 και έχουμε μίξεις η πλαζ οπότε αυτή η ενυδάτωση ανάπλαση Έφη έχω δει να πλάσει ανοίγει οφείλει αυτών μίασμα που μένει να είναι ίσο με το 0 δίοδος αυτή διαφορικη εξισωση μπορώ να βρω το φιλί και αφού πρώτα δοθεί μπορεί να παντρευτώ περί ενώ το ενδιαφέρον των ΜΜΕ δεν έχω ποδηλασίας του φ είναι μείον τέσσερις π ρ εντάξει οπότε τώρα έχουμε έτσι λοιπόν στο αυτό στην ελληνική περίπτωση που το έχω στο χώρο Casio κατείχα τον φορτίου και γνωρίζατε κατανομή φορτίου χειροπέδες αυτοί τώρα διαφορικη εξισωση διαφορική εκβιάζει για την πράσινη στροφή ίσαμε 4θυρο Ανθήλης έφη διαφορική πίεση πάντως το χορό πάντα βρίσκουν τροφή από το μπορώ να βρω παντού το ηλεκτρικό πεδίο επίσης είχαμε βρει ξεκινώντας τον Μουλόπουλο αλλά και με τη βοήθεια στο τέξας σύμφωνα με τον ίδιο ότι μπορώ να έχω μια έκφραση διατροφή που θα είναι της μορφής παντού στο χώρο συνεχίζοντας δίεση δύο γείτονες αυτό μου βρίσκει παντού στο χώρο πώς είναι το δυναμικό τι είπε για την περίπτωση που έχω κάποια κατανομή φορτίου βροχή τόνος που περιγράφεται με αυτή την κυκλοφορία αγρότες ή που είναι πυκνότητα ρεύματος χιτώνας είναι το διάβασμα θέσεις που μας δείχνει πού ακριβώς πάει αυτόφωρο αιτήματα φορτίου σε μια ατυχή θέση οπουδήποτε στο χώρο ισχύει μόνο αγώνα βρίσκουμε το φίδι έχει χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο αυτός τύπος λοιπόν είναι ότι όπως με τον οποίο μπορούμε πάντα να βρίσκουμε πόσο είναι το βαθμό το δυναμικό αναγνωρίζω την κατανομή φορτίου θα δούμε ότι δεν είναι πάντα εύκολο να μελετάμε φορτίου ειδικά στην περίπτωση που του έχω διάφορα στερεά έχω διάφορα μέταλλα τοπία πάντοτε υπάγονται φορτία και τα παγωμένα φορτία έγινε δεν υπάρχει εύκολη συστηματικός τρόπος να γράψω πόσο ακριβώς συχνότερα αιμάτωση αντίστοιχη οπότε χρησιμοποιώ πάντα αυτή την έκφραση αν μπορούσα να το κάνω θα αρκετοί αυτή μόνο η έκφραση με φόντο εγχείρημα όπου παντού σε όλο το σύμπαν όμως εδώ μπορεί να είναι από όλους όλο το σύμπαν και να βρίσκω παντού όπως είναι το φυτό έχει δυναμικό αν μπορεί να το κάνει αυτό και για τα παγωμένα φορτία θα κατασκευάσει αρκετοί εντάξει οπότε αυτά είναι όπως έχουμε πει μέχρι σήμερα τώρα εδώ πέρα μπορούμε κάνουμε το εξής αφού απώθησαν την προηγούμενη φορά αυτό εδώ το την εξίσωση την οποία αποδείξαμε με πολύ εύκολο τρόπο νόμιμο το κουλό αυτή η εξήγηση που μπορώ τώρα να πάω να διαβεβαιώσω λίγο πώς μπορώ να βεβαιώσω έχω την εξίσωση αυτή εδώ πέρα που ουσιαστικά εξίσου πασών και τι σημαίνει ότι αφού ισχύει αυτό εδώ λογικά μπορώ να βάλω εδώ απλά σημαίνει φ εισέβαλε και πέρα ανάπλαση άγγελοι αυτής της έκτασης μα επειδή αυτή δουλειά πλασιέ ν είναι ως πρόσχημα ως πρόσχημα το 1993 π.Χ. αυτό στην αντίστοιχη έχω γράψει λέει αυτό ολοκληρώνουμε στην ποσειδώνος οπότε αυτό μπορεί να περάσει μέσα και στην πραγματικότητα εφήμερο ή πιο απλά σε άλλη σημείων χιτώνες αυτό δώρο γιατί ο βάλτερ πύθωνας εδώ και 1000 πάνω σε όλο σόου χορού υπάρχει λυπόταν οκ θα ήταν λοιπόν ενδιαφέρον επιβεβαίωσε να κάνουν αυτό το πράγμα και περιμένω δηλαδή να συγκεντρωθεί από το νόμο του ΠΑΣΟΚ μας δάνειο τέσσερις ήπειρο οπότε θα πρέπει το αποτέλεσμα από εδώ και πέρα να μου κάνει έτσι και μετά την ολοκλήρωση των Μουδανιών τέσσερις θυρο πραγματικότητα κάποιος κατευθείαν να κάνει αυτές τις μαθηματικές πράξεις ροκάδες σπίτι για εξάσκηση δε μπορεί απόδειξη γι' αυτό και πέρα ο σωστός τρόπος είναι επειδή δεν υπάρχει κάτι που αποκλίνει όταν αντισυνταγματικές πράξεις αυτό το ρόδι ονομάζεται από εκείνη το τέχνασμα είναι τα εξής ορίζουν ένα καινούριο δυναμικό όπως διάβασα και το βιβλίο του τζάκσον τόμας φαΐ π.χ. και το οποίο είναι ίδιο με αυτό εδώ το δυναμικό μόνο που προσθέτουμε έναν έμπορο μια σταθερή ποσότητα για να μην έχω κάτι που τα διαχειρίζονται ή να πηγαίνει στα άκρα οπότε οριζόμενα καινούριο δυναμικό αυτό εδώ που είναι ίδια αυτό που έχει ένα με τη μόνη διαφορά εδώ που έχουμε το ένα θα είναι χ μειώνει κοιτώντας τον άμεσα άδεια αυτό εις το τετράγωνο στην α τετράγωνο τον εαυτό της στην ένα δεύτερο οπότε προσθέτω εγώ μια ποσότητα α και πλέον έχω αυτή τη μορφή για επιθυμιών κοιτώνες φτιάχνουν τεχνικά εγώ λοιπόν και στο γερμανικό που εξαρτάται από το α εδώ είναι πολύ πιο εύκολο να κάνετε τις μαθηματικές πράξεις δεν υπάρχει απόκλιση των πληρώματος οπότε αυτή είναι μεθοδολογία θα κάνετε λοιπόν της τετάρτης με την απαραίτητη πάντα σκίσει πρώτη άσκηση αν θέλετε να κάνετε για να εξασκηθεί εδώ για να δείτε άμεσα τα αποτελέσματα και για να επιβεβαιώσετε το νόμο του ΠΑΣΟΚ με τη αυθαίρετο κάνει τόσο για την περίπτωση που το δυναμικό το περιγράφουμε όπως το περιέγραψε με τη βοήθεια των πουλιών θα πάρετε αυτό το δυναμικό θα βρείτε σε αυτό το δυναμικό την πράσινη φαΐ π.χ. εντάξει και μετά θα πάρετε το α να τείνει στο μηδέν όταν το αλφάδι στο 0 θα έχουν αυτό που θέλουν και στο τέλος θα βρείτε μείον τέσσερις θυρο μεταξύ του 1000 της ναυτιλίας της πρέπει να κάνετε είτε έμμεσα σχεδόν το αποτέλεσμα το γραφείο τζάκσον γραφικά ενδιάμεσο σημείο please κάντε μόνοι σας με ηρεμία για να μπορέσετε να αποδέχεστε ότι αυτό ήταν ισχύουν μεταξύ ξαναλέω κάτι που φαίνεται αρκετά απλό δεν είναι τόσο απλά θα προχωρήσουμε τις πράξεις έτσι όπως τις βλέπουμε κατευθείαν δηλαδή μπορούμε κατευθείαν παρά με διπλασιασμό της ποσότητας και απόδειξη ότι αυτό που μας κάνει αυτό που πρέπει το νόμο του ΠΑΣΟΚ αλλά χρειάζεται να κάνω αυτό τέχνασμα και πολλές φορές γεννήθηκε το τέχνασμα για να αποφύγουμε σημεία που υπάρχει απόκλιση πηγαίνουμε σε άπειρα μαζί με μια ποσότητα α που εξαφανίζει αυτόνομων σημείων το κάνει μάλλον να μην καπνίζετε και τρόπο και στο τέλος φέρνουμε αφού κάνουμε τις πράξεις που θέλουμε εδώ πέρα θα θέλουμε να κάνουμε την πράσινη τότε μετά από κανά δήλωσε τότε παίρνουμε το όριο για α την πτώση στο 0 ποτέ εδώ πρέπει να πούμε γι α την στο μηδέν και θα βγάλουμε το σωστό αποτέλεσμα μπορεί να καταφέρει πολλά θανάσης εντάξει έχουμε κάποια πρέπον αυτό σίγουρα δεν λοιπόν στη συνέχεια θα εφαρμόσουμε πλήρως το νόμο του κουλό τον νόμο σε βάθος για να δούμε πώς μπορούμε όταν έχουμε ένα επιφανειακό φορτίου λοιπόν πολλές φορές αντί να έχουμε συνεχή κατανομή όπως σας γράψαμε εδώ πέρα έχω ζωγραφίσει υποδύεται μια συνεχή κατανομή που για κάποιο λόγο δηλαδή όταν κάποιος όπως ας το πούμε πετώντας μέσα στο οποίο βρίσκεται μέσα σ' ένα φορτίο και δημιουργεί ηλεκτρικό πεδίο κάπου μακριά λοιπόν και με ποιο τρόπο να βρίσκονται δυναμικό είναι αυτός εδώ τύπος συνάντηση αν έχω όμως επιφανειακή κατανομή φορτίου δηλαδή αυτό ας σκεφτούμε την ίδια επιφάνεια πάνω στη μηχανή έχω μια φαίνεται κάναμε φορτίου οχυρό του Χ.Α. ς π.χ. τι σημαίνει θα έχει έχω επιφάνεια τιμολογεί υπερεπάρκεια φορτίο τότε τύπος προφανώς διαφοροποιείται ως εξής απαραίτητο επιφανειακό ολοκληρωμένο τώρα προ του χιτώνας στοὺς κοιτώντας και πείτε Α τομέας όπου διατηρεί μια στοιχειώδη πιθανή προέλευση έχετε έστω συνήθως γράφει πέντε α η μια ή γιατί πλέον μονοπάτι στη επιφάνεια ένα υπέροχο φορτίο οπότε εκεί κάνω ολοκλήρωση στη συγκεκριμένη επιφάνεια εντάξει εδώ πέρα λέω γενικά κάνουμε ολοκλήρωση πάντως στο σωστό σήμερα αλλά αν είναι περιορισμένο το ξέρω το φορτίο με τα περυσινά μέσα σε όγκο πετώντας θα κάνουμε ολόκληρες αυτό με τον πιο απροσδόκητο με την πρώτη θέση στο πόντιουμ φορτίο η καμπάνα από την καμινάδα φωνή έτσι εδώ πέρα τώρα που περιορίστηκε σε μια επιφάνεια που μπορεί και αυτή τη χρονιά να εκτείνεται στο άπειρο θα κάνουμε ολοκληρώσει πάνω σ'αυτή την επιφάνεια ες και ότι πως είναι ακριβώς όπως τα χειρότερα μόνο που αντί για πυκνότητα φορτίου όπου έχουμε επιφανειακή και μεταφορά δύο τώρα έναν που είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε και πολλές φορές το σόφισμα στην για μαθήματα είναι ότι όταν έχω μια επιφανειακή κατά κανόνα εφόρου δύο υπάρχει συνέχεια του ηλεκτρικού πεδίου από την επιφάνεια στην άλλη δηλαδή αν πούμε ότι αυτό που βλέπουμε τώρα εδώ είναι είναι ένα σπάνια οι δύο και από κάτω στην κάτω μεριά ματαιόδοξο είναι επιφάνειας ενώ κι από δω από κάτω ξέρω γω έχουμε το ηλεκτρικό πεδίο αν το ονόμασε θα δώσω τον Ε1 ένα αυτή την περιοχή θα τους δώσω το όνομα Ε2 και επικεντρωθώ καθώς το ηλεκτρικό πεδίο όσο είναι λίγο πιο πάνω θα φανεί κυρίου κατά την επιφάνεια τότε υπάρχει ασυνέχεια του ηλεκτρικού πεδίου αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα με τη βοήθεια του νόμου του 1000 δηλαδή ας πάρω εγώ κάποιο κομμάτι στην επιφάνεια Σκεφτείτε ότι κοιτάω με κάποια προοπτική δηλαδή κι έχει δοθεί αυτή φάνηκε έχω εδώ πέρα εκτείνεται αυτό τρόπο έχω λοιπόν αυτή την καταιγίδα που έρχεται με αυτό τον τρόπο έρχεται προς τα έξω με τον ίδιο τρόπο πηγαίνει προς τα μέσα και θα φτιάξει μια ας πούμε παράξενη επιφάνεια και αυτή εδώ είναι η κυβέρνηση ένα ενώ απέξω είναι η περιοχή δύο και θέλω να δω τη συνεχή υπάρχει όπως αυτή εδώ η επιφάνεια ξαναλέω εγώ βλέπω μια τομή να διωχθούν οι επιφανείς σκεφτείτε μια λαμαρίνα ξέρω κάπως έτσι που κόβει τον πίνακα αυτό τρόπο οπότε συνεχίζει προς το άλλο έχει άμεση καταλαβαίνω και θέλω να δω από κάτοικο πάνε για πόση είναι αυτή η συνέχειά του ρετρό πεδίο υποστηρίζουν ότι υπάρχει σήματα καλες πως με το νόμο το γκάζι για να το κάνει αυτό είχαμε κατατέθηκαν και στο προπτυχιακό φτιάχνοντας τρεχούμενα και δράκοι φαινόμενο και δράκοι όποιον έχει ένα επιφάνεια που παντός τύπου με ένα διεφάνη από κάτω θα δούμε δύο από άποψη προσωρινές εμβαδόν χτυπάνε έλληνες και εδώ όπου ακουμπάει ουσιαστικά αυτοκινητάκι την επιφάνεια μπορούμε και να ζωγραφίσει με μια ανάλογη έτσι επιφάνεια φαιά πιάνει κάποιο φορτίο από αν αυτό δεν το μεταλλικό αγωγό άρα λοιπόν έχω μια μεταλλική επιφάνεια στην οποία την κόβουν κατά κάποιο τρόπο η τοποθετώ ένα κεράκι με διάσταση σε ένα και δυο απόψεις η λήψη αλιευμάτων το ίδιο οπότε και η αφρική δράκοι και εδώ πέρα το εμβαδόν του πιάνει από την επιφάνεια είναι κι αυτό ας λοιπόν Κρέστενα άντλησαν δύο έκλεισαν κάποιες σπουδές είναι αυτό που έχουμε εδώ πέρα και εφαρμόζω το νόμο δουλειάς και τι μου λέει είναι όμως καλός και έντιμος εφαρμόσαμε το νόμο το καταστατικό ρεμούλες ο λαός ε κύριε επειδή α ίσον με τέσσερις επί το φορτίο έξι τώρα όμως εμένα αυτό το ολοκληρωμένα το επιφανειακό έχω συγκεκριμένη επιφάνεια έχω τιμάμε επιφάνεια σε ένα την κάτω επιφάνεια με δύο και το γύρω γύρω και κηρύττουν αυτές στην αφάνεια λοιπόν το τέχνασμα για να κοιτάξουμε τι γίνεται πάνω και κάτω είναι ότι αυτός και οι ρήτρες οριακά κωμικός μηδενίζεται δηλαδή να ασκείται θα γίνει δισκάκι που τώρα θα πέσει πάνω στον άλλο όπως τη συνεισφορά από γύρω γύρω είναι έτσι έχουμε ζήσει παραπάνω κ Κυρίλλου και το ΚΚΕ Έβρου πως συνεισφορά η συνεισφορά του πάνω καπάκι αυτό πάνω θα είναι ε δύο αιτία όπου δεν είναι αυτό το κάθε διάλειμμα συνήθως τον συμβολισμό σε σχέση με το κάθε στεφάνι όχι πάντοτε μέσα από το στόμα των καρτών των κατοίκων εκεί έχει νόημα σε σχέση με την κάθε στιγμή φάνηκε από με το μέσα μέρος είναι ποτό το ένα και το εξαίρετο δύο κάθε συμφωνία τότε σοβεί το πάνω καπάκι υποβοήθησης φορά ε δύο επί το ΚΚΕ υποθέσεις παραμονή άνευ ζωγράφισε εδώ πέρα ότι το Ε1 είναι εκδόσεων και θα περάσω καθίσταται το Ε2 είναι τόσο της φαινόμενα ε έχουμε παίξει Ε2 λοιπόν εδώ σκέψη με νερό Ε2 του έγραψε γιατί βλέπετε η κάθε επιφάνεια η γνωστή όπερα άρα είναι ε την οποία η ανιδιοτέλεια καθώς εμφάνισε πτώση γιατί εκατομμύρια γιατί κάθε φορά εδώ τα παραπάνω στον τέως και έχω ένα συγκεκριμένο όγκο οπότε και ανάλογη δάνεια να κοιτάω το καθένα κάθε σας εμφάνιση το καθετί εδώ πέρα πρέπει να είναι κάθετος αυτή δε θα οπότε κάθε διά να ποιοι ακριβώς όπως το μείωνε δηλαδή το κατά το διάλειμμα των μυών και οπότε είναι σαν να έχω τόσο συν ε ένα τέτοιο μείωνε γιατί έτσι νομίζουν προς Γιάννενα όγκο και κατείχε πάνω επιφάνεια ολόκληρο και το απόγευμα ουσιαστικά δύο καπάκια μεταλλικά καπάκια ασχολούμαι είσαι τώρα με τέσσερις π ρ πιάσαμε τον ταύρο πώς θα το γράψω πως έντονο κι εδώ μέσα αυτός κύριος πόσο φορτίο είχε πιάσει όπως φωτιά έχει πιάσει αν αυτό εδώ πέρα είναι είναι εμβαδού ΕΕΣ καίει επιφανή γήπεδο τοὺς θα είναι ς κάποιες αποδοτικά άλλων ξεχάσει από δω σε καθένα από αυτά εδώ πρέπει να πάντα και το αντίστοιχο Ελλάδα γιατί είναι επιφανειακό ολόκληρο άρα έχω ξεχάσει τερμάτων νέες και έχω ξεχάσει θεμάτων εντάξει γιατί γιατί εδώ μου λέει ε πλέον και μετά την α αλλά θεολόγο τόσο μικρά αυτοκινητάκια που το ε είναι περίπου σταθερό κατήγγειλε την Ε2 και τα γαριδάκια είναι περίπου στα χρόνια δίνει Ε1 τελικά το γράφημα βλέπετε απλοποιούνται I και έχω το εξής ε δύο νέα ε ένα εσωτερικό γινόμενο ΕΠΗΕΑ ήσαν τέσσερις Π ς οποτεδήποτε λοιπόν έχω μια επιφάνεια με με επιφανειακό φωτιά σ' Απ' τη μια μεριά για την άλλη υπάρχει ασυνέχεια του ε που περιγράφετε αυτοτελή όπου ε διατύπωνε το πεδίο απέξω γράψαμε το παιδί από μέσα αν μιλήσουμε για μέσα και έξω το ένα και το δύο και πέφτω σ' είναι η αντίστοιχη οπότε όσο κοντά και να παραδώσει μια επιφάνεια από μπάντες κάτω μεριά υπάρχει σε γιατρό του παιδιού που είναι απλή συνέπεια του νόμου του λαός με τη βοήθεια του νόμου του Καλλικράτη αποδείξαμε ότι υπάρχει ευθεία συνέχεια καταλάβαμε να σκεφτόμαστε χρυσού αρκετές φορές όπως πραγματικά και θα κάνουμε στο μέλλον αυτών προθέσεων αλλά από την ανάποδη να κριθεί να ξέρω πόσα λεφτά παιδεία και από την απολογία του είχε μεταφερθεί όπου αυτό τύπο δηλαδή κάποιες φορές χρησιμοποιούνται ξέροντας πόσο είναι το Ε1 και Ε2 θα τα έχω βρει με κάποιο τρόπο ακόμα και με ένα τέτοιο εγχείρημα κάποιες φορές αγώνα από τα και ζώντας αυτόν τον τύπο μπορώ να υπολογίσω κάθε φορά πως είναι ασυνέχεια η φρίκη περνά το φορτηγό εντάξει απόρροια σίγουρα αν έχει υπάρχει μπορεί να προχωρήσουμε τώρα να δούμε λίγο και μελετήσουμε και λίγο την δυναμική ενέργεια που έχουμε όταν έχουμε ένα σύστημα αφορμή άραγε φοβάμαι να μιλήσουμε τώρα την μετά δυναμική είναι ποταπά μελέτησε τη δυναμική ενέργεια φορτίο ποιο είναι το πιο απλό σύστημα μπορώ να φανταστώ πιασμένα βίντεο το οποίο απλώς δεν μπορώ να φανταστώ την καταστατική που θα μπορώ να μελετήσω δύναμη και ενέργεια σε τοπία γνώσεις βρίσκεται θέλω να μιλήσω για έναν κύριο φορτίο και ψάχνοντας στο οποίο κάποιο φως στο βάθος και είναι μπορεί να είναι πιο απλό ένα φορτίο τους ένα φορτίο που ποτέ δεν το βρίσκω γεννηθεί το φορτίο και έχει εντάξει ελαφριά μοντέλα τίποτα τουλάχιστον ίδιοι άρα λοιπόν το πιο απλό ζήτημα μπορεί να έχω δύο φορτία τόκιο ενώ και το δύο μπορεί κάποιος να μου πει πιάνει δυναμική ενέργεια των δυο δυο φορτία πόση δύναμη και ενέργεια ένα συστήματος δύο φωτιά κινδυνεύει θυμόμαστε ανατολική ένα περιγράφεται από διάλειμμα θέσεις Χ1 και τόκιο δύο περιγράφεται αποτέλεσμα θέσεις C δύο τότε η δυναμική ενέργεια πόσα δίνουμε ταύρου αγίου ένα δύο συστήματος αυτό το δύο δεν είναι συναινετική δύο σας θυμίζω Λεμεσός GS δεν υπάρχει απαλλακτική αυτή μιας ιδίων αυτή η νίκη είναι εντάξει όχι έναν ηγέτη όπως αυτή είναι η απόσταση αφού το μέτρο δεν απόσταση μεταξύ αυτών των δύο δειγμάτων θες η τροχαία είχε διακόψει μηνύματα εδώ κάνουν ξεκινά από τον και ποινική πως έχει αποδειχθεί αυτή σχέση είναι τόσο δύσκολο να το θυμηθείτε τι άλλο εδώ θα βρείτε πάντα αποδείξετε πως αποτελεί σαφή σχέση γιατί ισχύει αυτό όταν έχω δυο φορτία με την ενέργεια αυτή του ένα και 2000 όσο κάνουν παρά τη δυναμική ενέργεια κατέθεσα θεωρίες που θα ερμηνεύσει και κάποιος λαχανικών και πάντα έτσι θα βρεις το δίκιο θέλω έχω δύο φορτία και θέλω να βρω την αναγκαία ενέργεια και σημαινόντων πιστεύει σημαίνει ότι έχω πάρει εδαφών για πες λέει το ποσό ενέργειας πρέπει κάναμε βίλες αδελφός σας αναφέρω το ΑΠΕ συγκεκριμένα ποντάρει το πόσο ζεστό ή για να φτιάξει το σύστημα αυτό αυτό δεν γίνεται να το φτιάξω με όρους χωρίς να αλλάζει γεύτηκε ενέργεια παραλείπονται καν το πρώτο αναφέρεται ότι ενώ το ίδιο ένα όπου θέλω να βάζω γιατι δεν πειράζει υπάρχει κάτι άλλο να ασκήσει δύναμη ανυπόμονος σύμπαν τοποθετώ όπου θέλω όποτε θέλω όποτε θέλω και εγώ δεν θα φέρω και άρα έχω βρει τον πήγαινα κάπου στη θέση είχε ένα το δύο και αυτό θα ξεκινήσει από το καπέλο το ταξιδάκι του να πλησιάσετε έχει ένα χρειάζεται κάποια δύναμη για να φτάσει άμεσα πολιτική χρειάζεται άμα πινακοθήκη κατά 75 μόνο του γιατί εμείς με υποσχόμενος βέβαια είναι δύναμη και ενέργεια είναι το έργο που πρέπει να κάνουμε εμείς για το θέμα με σταθερή ταχύτητα γιατί αν έδωσε ένα θετικό και αρνητικό από μόνα τους επτά από τέτοια ενέργεια θέλω να το βάζω κάθε οικογένεια ειδικού που έρχονται ενωμένοι ένα θετικό και άλλο θετικό είναι το άκρο αντι απωθούνται πάντα ότι αυτά δεν είναι παρά η ενέργεια λοιπόν είναι το έργο που εγώ πρέπει να κάνω για να το φέρω σ'αυτή την απόσταση γιατί γιατί οι νέοι είναι ακουστική δύναμη όποτε γίνει κατακόκκινα πρέπει να κάθονται μπροστά κι υπερκαλύφθηκε εντάξει εμένα με ενδιαφέρει να πρόδιδαν και ενέργεια να υπολογίσω έτσι το έργο ενώ το σωματείο κληθεί μεταφέρεται και τα πρακτικά μηδενική ταχύτητα να μπει μέσα εκεί έβγαινε και γιάννη μέσα στα δύο τελευταία στις θητεία δεν υπάρχει από τον ιούλιο από τη από τη δύναμη των να ασκήσω μια αντίθετη δύναμη που το θέλει είναι πρακτικά μηδενική ταχύτητα οριακά 0,0 10 όταν αποδεχόταν μια βασική πάπυρο άρα λοιπόν εγώ βάζω μια δύναμη οριακά ίση με αυτή που έχει από μόνο του σύστημα ακριβώς αντίθετη για να το φέρουμε σταθερή ταχύτητα σχεδόν μηδέν σαφή απόσταση εάν καταθέσει απλές πράξεις το όνομα του Eurogroup πληρώματα κλπ θα δείτε ότι ένα σύστημα δύο σωματιδίων η δυναμική ενέργεια δίνεται αυτό το τύπου μεταξύ καθοδόν το σημείο με τη δύναμη και ενέργεια ότι πρέπει να κρατάμε σταθερή ταχύτητα από κει πέρα καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι τύπος αυτός εδώ όταν αυτά όμως σήμερα έχουμε δε γίνεται για να φύγει γιατί το σύστημα προτιμάει να είναι το 1,3 από άλλο ενώ όταν χάνεται το σήμα αυτή ήταν καίρια ενεργητική τους αρέσει να έρχονται από το άπειρο το ένα κοντά στο άλλο αν τώρα εγώ πάω σε ένα σύστημα που έχει πολλά φορτία η συνολική δυναμική ενέργεια ποιος άνθρωπος είναι δεν έχω δυο φορτία έχω μου πολλά φορτία δώρα και ένα και δύο και τρεις και τέσσερις και πέντε άνθρωπος έμπιστος έγραψε την έκθεση αθηναϊκή Via αθήνα τζέι και θα έχουμε το Wine επειδή λέει Βλαχία ΑΕΙ μείωση τζίρου βέβαια όπου το αηδόνι και το ΤΕΙ το τζέι με τον έχουμε κάποια σχέση αυτό πηγαίνει δηλαδή από το ένα μέχρι 9 αυτό πήγαινε από το ένα μέχρι ένα όπου έγιναν θεσμός των φορτίων που έχω συνήθως τύπος που δίνεται είναι τον τζέι να είναι μεγαλύτερο από το hyde όχι γιατί όταν το j μετράει θα έχουμε υπέρ έναντι αρχίζω να το ένα πάνω στο άλλο δεν έχει αυτό το πάρτυ της εισφορα οπότε συνήθως αυτός τύπος που δεν γιατί ισχύει αυτός τύπος γιατί μόνο που ίσχυε αντίθετα γιατί εγώ εδώ με τι θα τους αποστείλει αν καθίσετε το γράψω αυτό για τρεις καθίσματα γράψουμε για τρεις άμα κάθισε και έγραψε για τρεις φορτία μου λέει κείμενα πλακιδίων και αναψυχή ένα δύο υπογραφή σε τομογραφία ξέρετε αυτό καταρχήν να έχει βιώσει με σειρά χίου ένα επισκέπτρια Χ1 τρεις σημαίνει και δύο και τρεις π.χ. δύο τρεις αυτό μου λέει αυτό το άθλημα ότι μπορεί να το γράψει δικά αλλά αλήθεια γιατί αυτή ότι η φύση είναι το εξής πράγμα οτι το να φτιάξει ένα σύστημα με δύο με τρεις φορτία πορτοκαλιών διαδοχικά φαίνεται άδειο προς το πρώτο θέμα το δεύτερο και μετά παρουσίασε το δύο θέλω το τρίτο και το ότι είναι διάχυτο τρίτο με το πρώτο και την αρχή του τρίτον το δεύτερο αυτό τι σημαίνει οτι είναι τέτοιας φύσεως το πρόβλημα με τις δυνάμεις που παρουσίασε το τελευταίο τρίτο δεν αλλάζει ελπίδας μέσα θα λάβει δάση για επιτήδευση νόμος κλπ έτσι λεφτά στατικές δυνάμεις Γι'αυτό τελικά υπάρχει αυτή προσθετικό τα και τη δίκαιη συνολική μορφή που μπορεί να έχουν αυτοί εδώ πέρα εντάξει Αντωνία άλλες δυνάμεις το δε μπορούσα να το γράψω αυτό αν οι δυνάμεις πάνω εγώ θα δύο φορτία παρουσία του τρίτου θα τους τα φαντάζεσαι τα φορτία και τα 30 υπήρχε κάποιο φαινόμενο που θα μπορούσε να δημιουργήσει παγωμένα φορτία οτιδήποτε τότε αλλάζει μεταξύ 9 μήνες και 10 αυτός ο τύπος ανά ώρες τα πλαφόν τρεις συγκεκριμένα και ένα και δύο και τρεις και εφάρμοσε το νόμο το κουλό έφτασαν εκεί τότε ναι υπάρχει αυτή η επιθετικότητα μπορώ δηλαδή να κοιτάξω σα να φτιάξει το σύστημα μου θέλοντας διαδοχικά το ένα μετά το άλλο και να μην επηρεάζει παρουσία του τρίτου το αποτέλεσμα που έχουν τα άλλα δύο μεταξύ Γι' αυτό λοιπόν σκέφτεσαι το τύπος που πιο βολικός τρόπος να το γράψεις ο πιο εύκολος τρόπος να γράψει αυτό το μέρα γιατί κάθε φορά κοιτάς το κάθε ζευγάρι με το άλλοτε ξανά επαναλαμβάνει χαριτολογώντας εκεί ένα επικήδειο κι έγραψε όχι ένα όχι δύο αλλά για κάποιο λόγο έχασε και τα δυο επικείμενα αλλά αυτό το έχεις κάνει ήδη προσφέρεται και ένα και δύο δε χρειάζεται κανείς έτσι δεν είναι σωστό να το κάνεις έτσι όποτε χρειάζεται εδώ να έχουμε μαζί μας άδεια γι' αυτό ένα μέχρι το ένα στο άλλο να είναι μεγαλύτερο του ΑΕΙ στη πραγματικότητα όμως υπάρχει και άλλος πιο βολικός και φωτογραφικές φωτογραφίσουμε έτσι ένα δεύτερο πρίσμα ΑΕΙ άθροισμα τζέι όπου τώρα όλα πηγαίνουν από ένα μέχρι 9 από ένα μέχρι και live DJ Χ.Α. όχι τζέι μετά ένα δεύτερο σπήλαιο ανέχομαι και λαμπερά Tokyo 2.1002 ένα αν βάλω και το Q3 και ένα και το κυπριακή δύο κουτάλια πέρα συνειδητή όλα εμφάνιση διάφορες αυτόματα ένα δεύτερο μπροστά θα το κάνει αυτό για να μπορέσω να γράφω το άθροισμα μου έτσι ώστε να έχουμε σε όλα τα ΑΕΙ και όλα τα τζέι είναι βολικός αυτός τύπος το διαβολικό γενναίος είναι αυτός κι αυτό μας το γεγονός πως είναι ήρεμος πολυπολικός όταν έχω όχι διακριτά αλλά σε συνεχή κατανομής φορτίων όταν έχω συνεχή κατήφορο δύο αντί να πω ότι έχω και ένα και δύο και τρεις άλλα έχουν μια συνεχή των φορτίων και θάνατο σαφής είχε Καταλειφός δύο πώς θα είναι πώς θα υπολογίσετε δυναμική ενέργεια τότε το εύκολο είναι να χρησιμοποιήσει αυτόν τον τύπο γιατί εδώ πέρα ξέρουμε απόψεις έχει κάμει φορτίου τα άθροισμα θα γίνουν πλήρωμα μα για να γίνεται στα καθίσματα απλώς το πλήρωμα θα πρέπει να είναι εδώ πέρα να διατρέχει όλους τους διοικητές των αθλημάτων για τρεις οντότητες και έτσι λοιπόν όταν πάω στη συνέχεια κατανέμει ποιος άνθρωπος αισθάνεται πως θα γράψω σε κατανομή για να μεταφέρει τα δύο πληρώματα θα μείνει ένα δεύτερο ολοκλήρωναν ολοκληρωμένα αυτό δεν θα αντέχει άλλο θα αντέχει ή εδώ θα έχουμε εδώ θα θαυμάσεις αναρωτιέστε μην ζητάτε μετά τις πολύ καλών αναρτάται γιατί πολιτικά κρίσιμη έντονο αλλά για πείτε μου εντάξει την κάναμε τώρα στη θέση του πιο high βάλαμε το αντέχει ή επιρροή ή έθεσε το Kids βάλαμε τώρα όχι επειδή έχει ένα κομματάκι φορτίου ένταξη της έχει κατανομή ένα άλλο κομματάκι φορτίο έχει κατανομή περί αυτήν αντίστοιχη κάναμε αυτό το τον βάλαμε να κάνει αυτό λείπει αυτό ενώ το άλλο όταν μιλάνε αυτό διαφθορά πέρα που μετατίθενται κι εγώ το Ωνάσειο και το δίκιο Digest έχει κατανομή οπότε κάνοντας λοιπόν αυτές απλώς λογισμούς βλέπουμε ότι δύναμη και ενέργεια μια συνεχής κατανομής φορτίου περιγράφεται καθαυτό εδώ θεωρούν πρότυπο λοιπόν αυτών των τύπων προτού προχωρήσουμε λίγο και πωλούνται προχωρήσουμε θα ξαναγράψουμε έχουμε δα λύσεων κατέγραψε ως εξής έχουμε ή επίδομα ή βιασύνη μείωση ή διπλό ολόκληρο και επανάσταση η επανάσταση των σε όλο το σύμπαν βίντεο σχοινί επιρροών είχε το ίδιο όσο υπάρχει κι έγραψα μετά ένα δεύτερο ξεχάσει 2ος χάρης αναγνωρίζεται κάτι εδώ πέρα αυτό που έχω γράψει ξανάγραψε η ίδια απλώς έτσι τα μάζεψε λίγο δηλαδή θέτονται χιτώνες μετέχοντας ταυτότητα άλλο κοντά με τον άλλο έδωσε το ολοκληρωμένο καν μέσα στην καρδιά ποια είναι αυτά δεν είναι αυτοτελώς πληρώνουμε προσδίδοντας λέγεται ΟΦΗ πέτυχε μια μικρή θυμάμαι ότι άμα θέλουν οπότε άμα θέλουν εκλογές μεταθέτει κοίταξε με την πυκνότητα πραγματικότητα έχω ένα δεύτερο φίλοι τους έμπειρο ουσίες ευθύνονται ποιοι ολοκληρωμένο αμέσως σήμανε και τι γίνεται στη συνέχεια υπάρχει κάποιος που βλέπει ότι κάτι μπορεί να προχωρήσει εδώ δείχνει να έχει μέσα το δυναμικό φυτά π.χ. αλλά έχω και την κατάφωρη δύο υπάρχει κάποια σχέση που σχηματίζει αυτά τα δύο μεγέθη ποιος νόμος είναι ναι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον νόμο το ΠΑΣΟΚ όνομά του ΠΑΣΟΚ μαζί η πλάση έννοια του ΟΦΗ 94 αριστερό αντίβαρο λοιπόν εδώ θα γράψουμε έναν δεύτερο ολόκληρο φοι φτωχή και τυχερό θα γράψουμε άλλα άθλιας γιάννη ΟΦΗ τρεις τέσσερις Π και να μειώνει δεν είναι γιατί υπάρχει όμως το ποσό αυτό διαχειριζόταν το γράψαμε και πριν απόφαση ανήκει προσφυγής στον EFSF τη ενώ είχε δώσει εκεί όποτε θες ρώτα όχι ως προσωπική έχω μειώνει ελαφρά σε διατροφή δίαιτα αστραπή επειδή δεν έγραψε έτσι άκουσα την έχει είναι μείον ένα ταυτοποιεί και έχω και το δύο επί αλλά πλασιέ του φ επειδή έχει είναι κάποιος που βλέπει τώρα πράξεις μπορούμε να κάνουμε σχετικά και βλέπουμε δεν αυτό ότι είναι λένε αλλά πλάσει άγγελοι του δημάρχου Βασίλη τι σημαίνει πήραν ξένα media το γραφε οπότε αυτό μπορεί να το γράψει κυρίως στόμιο το αν υπάρχει μείον ένα μια φτωχή και τον έχω gr πήραν φύγε επιληφθεί επειδή δεν έχει αυτό ότι την Ευρώπη μαθηματικά μου τις εικόνες να κάνουν τον 1100 παράγοντες είναι μια πάρα αγωγής αυτού του πράγματος από τα μακροβιότερα παράγοντες έχω πρώτον το μείον ένα V8 όποιοι γράφει επιθυμεί στα όρια του σύμπαντος εντάξει και μετά μειωνόταν θα γεννήσει συν ένα V8 όποιοι τιμή μείον χάρη και πραγμάτωση αυτής της ποσότητας επικράτησαν ποσότητες αγαθά έχουν πέραν αφήνει έδειχναν φίλοι επί ντε σε εντάξει σάλο και γνωρίστε τα παράγοντες αυτό μια παραγωγή στη και τι κάνουμε συνήθως όταν έχουμε συναρτήσει παράγοντα επί μια συνάντηση καμμένου και ύστερα οι παράγοντες στα όρια τώρα του σύμπαντος στο όριο ολοκλήρωσης αυτό είναι και το πεδίο γίνεται από αυτό το όνομα μηδενίζεται και περισσεύει αυτό ενώ από την άλλη το γράφει είναι το μείον 60 το γράφει είναι το μείον έξι άδικο αποτέλεσμα ενώ 8 όποιοι επί ολόκληρο μασώντας σύμπαν του μέτρου του ε γιατί ναι μεν Ε.Ε. μπέρδεψαν μεταναστεύσεων επειδή έχει ολόκληρο ναό παραλείπονται βγάλαμε τα εξής πολύ σημαντικά αποτελέσματα σε μια κατανομή φορτίου συνεχίζεται η δυναμική ενέργεια του συστήματος γι'αυτή τη συνεχή κατανομή φορτίου μπορεί να περιγραφεί και με τη βοήθεια το ηλεκτρικό πεδίο γιατί αυτό το τώρα τι μας λέει ότι για να προτείνει τη δυναμική ενέργεια δεν με νοιάζει καθόλου ξέρω τις κατάμεστο κλπ μόνο ένα δεν ξέρω πάντως το χώρο πώς λέγεται το παιδί εάν ξέρει πως το κοινό πεδίο και στη Βουλή αυτό το πόσο σημαντική συνεισφορά έχουν διαθέσιμη στο χώρο είναι όσο μεγάλο είναι αυτό το ε η πυκνότητα δηλαδή κατά κάποιο τρόπο του ηλεκτρικού πεδίου στο χώρο η γραμμή ιδανικές συνθήκες γραμμές μου εκτιμούν πόσο σημαντικά είναι σημαντικά συνεισφέρω στη δυναμική δεν είναι αυτό που είχε πει από από νωρίς είχαμε καταλάβει ότι υπάρχει αρχή αρχή αρκετοί πραγματικότητας λευκό πεδίο δεν είναι απλώς ένα τρόπος περιγραφής βολικός που βάζω εγώ εκεί πέρα ένα δοκιμαστικό φορτίο και που αναφέρονται στο φορτίο ουσιαστικά εκτιμώ ότι γίνανε κουλό αλλά μπορώ να κάνω περιγραφή της στατικής και με τη βοήθεια του ίδιου του παιδιού θα είναι κάτι πραγματικό και αυτό φαίνεται ναρκοπέδιο σε εκτιμάει κατευθείαν πώς είναι η δυναμική ενέργεια του συστήματος καταλάβαμε ριάνα ισοδύναμα τρόπος βέβαια παρά τον αρχικό γιατί και αυτός που δουλεύει και ισχύει αν κάποιος θέλει να βρει τη δύναμη και ενέργεια με τον αρχηγό αυτό αποκαλύπτεται στο αποτέλεσμα μπορούμε να κάνουν αυτές τις απλές πράξεις και να σβήσουμε το νόμο του ΠΑΣΟΚ και τον ορισμό του κινεζικού πέρυσι σχέση με δύναμη με το ναυτικό και να βρούμε αυτή είναι μαζεμένη έκφραση το καταλάβαμε έχω απορία όχι έχουμε όχι θα έπρεπε όμως να έχετε κάποια απορία το θέμα ετέθη για έκτακτους αποτέλεσμα αυτό το αποτέλεσμα είναι ένα ολοκληρωμένο κλέψω λίτρα μόνο επί κάποιος βέβαια αυτό βέβαια ουσιαστικά εναντίον τόποι αυτή η λίγη ενέργεια παρτίδες ποτέ αυτό για ανήθικο προφήτευσε όταν μου ότι και να κάνουμε όσες φορές και να κάνουν αυτό γίνεται πάντα θετικό εντάξει είναι αυτό φυσιολογικό η δυναμική ενέργεια ένα σήματος μπάντα τέθηκε όχι ανάλογα τι πρόβλημα υπάρχει γιατί άμεσα αντίθετα φορτία μόνο δύο φορτηγά αυτοκίνητα και των δύο αντίθετα η αντιστασιακή ενέργεια δύο αντέχει δεν είχε δύο ενώ αυτό δεν μου λέει και αντιθαμβωτική να έχεις που θα δημιουργήσει 15 δύο στο χώρο και από αυτόν τον απολογισμό και 32 επιθετικοί είναι κάποιος που μπορεί να βρίσκεται με το πρόβλημα γιατί εδώ αυτή η έκφραση διηγείται ένα εμφανίζεται πρόβλημα Χίλαρι ότι πως αυτός που βγάλαμε δείχνει ότι εμάς λέει σωστά πράγματα σε σχέση με τα πράγματα έχουμε αντίθετα φορτία τι είναι το λεπτό σημείο που ξεπεράσαμε κάναμε κάτι ας πούμε πουτάνες παράβαση και Γι' αυτό βγαίνει πάντα θετική η ποσότητα το βλέπει κάποιες όχι για να φαντάζουν εδώ όταν κάναμε στα διακριτά αυτά εδώ τις πράξεις ήτανε πάρα πολύ προσεχτικά αναγκάζουμε να γράψουμε Athens από ένα μέχρι και χθες οπότε είναι αλλά ποτέ να μην δούμε το αγιάζι γιατί όταν το τζιν και το ίδια παθιασμένη δεύτερη όλοι διέθεσαν αποτελεί ιδιότητες οι ίδιοι εμπορικό αλλαγή γιατί άμα βάλω τα ηχεία η μετοχή τζέι φερέφωνο u I στο τετράγωνο δία 1902 0 και θα διατηρεί όταν πάω από τη FIFA κρίσης φοράει και θα μου το έκανε σίγουρα θετικό πάντα όλο το βαθύ εδώ αυτό το λάθος κάνω παρακάτω τρόπο χρησιμοποιώντας αυτή την έκφραση επειδή το ψητό ή τρέχουν όλο το χώρο όλο το σύμπαν υπάρχουν και περιπτώσεις που το όχι γίνεται η μετοχή των υπάρχουν βέβαια και κάποιες εισφορές γιατί εκείνος δεν θίγονται από κανάλια πλήρωμα και αποφεύγω μόνο όταν έχεις με χιτώνες αποτυπώνουν αυτά τα πήρα από αυτό που λέμε αυτό ενέργεια σε φαίνεται όπως γράφει το βιβλίο μέσα από τους όρους αυτούς ενέργειες δηλαδή από τους όρους που μας κατά κάποιο τρόπο την ανάκληση εισφοράς να φτιάξουμε ένα συγκεκριμένο φορτίο γιατί βλέπετε ότι αν πας να μιλήσεις για όλους αυτό ενέργειας θα εμφανιστούν ορυχεία δημιουργία ΑΕΙ και αυτοί απαιτήσεων οπότε δεύτερη άσκηση για το σπίτι που κι αυτή την έχει μέσα στο δάσος το βιβλίο είναι να πάτε να μελετήσετε το πιο απλό σύστημα υπάρχει ένα σύστημα διαφόρων Γιαννακίδη δύο και να δείτε πως η εικόνα που μπορεί να έχουμε από την άδεια αυτήν περιγράφει που γράψαμε εδώ πέρα και πριν από τα μέσα πώς μπορεί αυτή να είναι συμβατή με την εικόνα με το μέτρο του ε εις το τετράγωνο εντάξει το οποίο πάντα δίνει θετικές ενέργειες αλλά η φιλοσοφία πίσω από αυτό είναι δύο πράγματα πρώτον να καταλάβουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να μιλάμε για πυκνότητα ηλεκτρικού φορτίου και από το ηλεκτρικό πεδίο και παθητική 12 του παιδιού μάθαινε πληροφορίες για δύναμη και ενέργεια μέσα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γη γιατί εκεί πέρα μέσα και σορτς αυτενέργειας που δίνουν απλή συνεισφορά και σωστός τρόπος να το κάνεις θέλει μεγάλη προσοχή το καταλάβαμε εντάξει απόρροια οπότε κι αυτό σας λέω υπάρχει μέσα στο βιβλίο η διατύπωση εξισωθεί να προσπαθήσετε να εφαρμόσετε την ίδια μεθοδολογία που υπάρχει μετά δύο φορτία να γράψει πως έμπαιναν και ενέργεια και να συγκεντρωθώ δικό ήταν το σχήμα το κάνει μέσω Σάσαρι παρακάτω σας το λέω για να το καθιστά το διαβάσετε από μόνοι σας και να Δείτε μελετημένες πράξη εδώ ετσι το να καθίσουμε να χαρίσουν χάσμα πρωτοφανείς αυτό να είναι μια λεπτομερή φυτό σημαντικών αυτά πράγματι μπορούμε να ορίσουμε κάτι για σας ε τετράγωνο που είναι κατά κάποιο τρόπο πυκνότητα του ηλεκτρικού φορτίου και δείχνει ότι όπου είναι πιο μεγάλο το ηλεκτρικό σήμα πεδίο τόσο πιο μεγάλη συνεισφορά στη δύναμη και ενέργεια εντάξει σήμερα η ταλαιπωρία φωνές θα σβήνονται όλα αυτά τώρα για να προχωρήσουμε να δούμε μια πολύ υγιή ναι ναι έλεγα κι εδώ σύμφωνα λοιπόν εδώ τη δήμητρα πάντα σπασμένη εδώ απόψε δεν είναι λοιπόν πάνε τώρα να μιλήσουμε για τις συναντήσεις είναι μια μεθοδολογία που είναι πάρα πολύ σημαντική και που ένιωθε ότι πολλές φορές με την πρώτη φορά που το λένε οι ίδιοι οι φοιτητές δεν είμαι τόσο σιγουρος πως καταλαβαίνουν θα ξανακάνω την ίδια προσπάθεια όπως κάνω κάθε χρόνο το ποσό μπορούμε να καταφέρουμε τα λόγια που είναι πάρα πολύ σημαντική είναι μια μεθοδολογία με την οποία τελικά μπορεί να αντιμετωπίζω οποιοδήποτε πρόβλημα ηλεκτροστατικής ακόμα και εκεί που εμφανίζονται επιφάνειες μεταλλικές επιφάνειες και που έχουμε παγωμένα φορτία είναι τρόπος μεθοδολογία μαθηματικοί φυσικοί και μηχανικοί μετρολογία που ξεπερνά αυτά τα πρότυπα ολόκληρο άρθρο όχι Χιμένεθ έδωσε πέντε επειδή έχει για να μπορέσω να βρουν λύσεις για οποιοδήποτε φυσικό πρόβλημα πάνω στο οποίο είναι στατικό πρόβλημα στο οποίο εμφανίζεται επιφανειακά και μαζεύει κανείς έχουμε παγωμένα φορτία χαρά λοιπόν ξεκινάμε με αυτό που λέμε θεωρεί μαντρί το φεγγάρι είναι ουσιαστικά ένα πολύ απλή μαθηματική έκφραση σαν κομματικό παιχνίδι είναι που ξεκινάει από τη από τη θέρμανση από φεύγουν το θεώρημα τις αποκλίσεις τοπίο θερμά αποκλίσεις θυμόμαστε τι μας λέει άνευ ένα εγκληματική συνάρτηση α βίαια επειδή α επιφανειακών πλήρωμα αυτό μπορεί να γίνει ολόκληρο όπου δύο του α έρχονται σχήμα ντοκουμέντο διαβάστε το είναι βέβαια το ίδιο βγάζει κι αυτό ουσιαστικά όταν το α είναι το ε εδώ πέρα θα έχουμε το due To ε όπως θυμόμαστε είναι τελικά έχει σχέση μετά τέσσερις ποιοι λόγο είναι το θέμα του Γάλλος θερμά τις αποκλίσεις στην περίπτωση που το α είναι το ηλεκτρικό πεδίο εντάξει αλλά ύστερα ξαναπιάνει με το θεώρημα απόκλισης από την αρχή με ένα πτυχίο α όπου το α μπορεί να είναι οποιαδήποτε σημαντικό παιδιών και μπορεί να είναι οποιοδήποτε πνευματικό πεδίο γιατί να μη σκεφτούμε εμείς όπως παίζουν εκεί με τα μαθηματικά και πολλές φορές μας αρέσει τα δεσμά και έκφρασης το α να πούμε ότι θα γίνει μια συνάντηση εφ' ένα βαθμό το δηλαδή πεδίο θετικά δύο γκραν τούτσι άρα λοιπόν το τζιν και το εφέ είναι βαθμίδες θαυματα παιδιά βαθμίδες ποσότητες αλλά με τη βοήθεια του κράτους με τη βοήθεια της από κοινού με τη βοήθεια της διαβάθμισης της βαθμίδας παίρνω δύο θεματικό πεδίο εφαρμόζω λοιπόν θερμά τις αποκλίσεις στην πρώτη περίπτωση είμαι α αυτής της μορφής ανείπωτο α μου έχει αυτή τη μορφή τι μορφή θα πάρει αυτό αυτή εδώ η έκφραση γιάννα ραφήνα εκθέτουν μαζών αστεράκι που το κλασικό όρμας αποκλίσεις και η α αυτής της μορφής γράφει τα θέλω μας πρόκληση γιατί θα έχω θα έχω επιφανειακό ολοκληρωμένο τώρα το αν θέλαμε θα είναι έτσι στη μοίρα του έτσι όλο αυτό έχει πίεση NPD α βάζουμε το όχι είναι ίσως έτσι με όγκο στο όραμα εδώ είναι ένα όγκος που έχει επιφάνεια που το περικλείει ες και θα έχουμε μπει και της ποσότητας της ΕΥΠ επικρατεί τζέι έτσι δε σελ και αν κάνω τις πράξεις μου ας προχωρήσω το δεύτερο σκέλος θα μου δώσει τα εξής άθλιες ιδιότητες αποτελεσματική ανάλυση είναι σα να κάνω δύο παραγωγής διάφορα παραγωγής αυτό να εφαρμογής αυτό εκεί οπότε αν αυτό επιθυμείτε ποιοι συνέβη όταν τα απανωτά ασκηθεί αυτό το παιδί θα είναι έτσι έπιναν κρασί φαγητού τζέι επιδέχεται συνάντηση και αυτό εδώ αν θέλετε μπορώ να βγάλω τις κάνετε δουλειές και να βάλω εδώ αυτός που γίνομαι γιατί αυτό είναι δείγμα της φύσης αλλά αυτό έχει νόημα δεν γίνομαι μεταξύ ότι έκανε για α ήσαν τόσο Κυριάκος Α λέτε να το βάλω μα και παίζει με τα μαθηματικά πολλές φορές του φωνάζει κάποια πράγματα έβαλα τότε θα παίξω και δύο μέσα πάντα από βάζω φωτό GK βάζω μέσα στο οπότε πάλι εφαρμοστό θερμά τις απόψεις για ένα καινούργιο βήμα του παιδιού αυτό που ά που αυτής μορφής Άραξο να πάω στο Θεό μας αποκλίσεις με αυτό το πρίσμα το πεδίο και ξαναγράφω έργων θερμά τις απόψεις τι θα αλλάξει τώρα αντί για εφέτος θα έχω GLE εδώ μέσα θα έχουν το planet earth τέτοιες και τώρα και θα έχω έχουμε ολόκληρο όγκο αυτής της ποσότητας των δείγμα της Ευρώπης τόσο πάλι λοιπόν αυτό πρέπει αυτό που θα μου δώσει το γρανάζι επιγραφές επιδέξιοι σε μου τώρα θα γίνει το θαύμα στο ζυγό και θα έχουμε άλλα πλαίσια ανοικτού επί τέσσερις οπότε το θεώρημα της απόκλισης αν εφαρμόσουν αυτά τα δύο συγκεκριμένα ορισμένα παιδιά ΜΕΘ και έτσι δύο οποιεσδήποτε βαθμό τες βάφω τα παιδιά δύο πέντε βαθμίδες ποσότητες πάντως ορισμένες το χορογράφο τες παίρνουν after αυτές οι δυο φράσεις έδινε λογικό να κάνω μετά για να προχωρήσω κάπου στα μαθηματικά μου και να πάρω κάτι να μου θυμίζει ίσως κάτι πάντως θεσμοποίηση αφού εμφανίζεται αυτό και αυτό είναι ίδια δεν μάσησε τα είναι αυτό το οποίο λέω αυτό γιατί αυτό iPod το λογικό είναι να αφαιρέσουν αυτές τις δύο εκφράσεις αν λοιπόν αυτή μας ένα κέφι μας βίου για να φύγουν αυτοί οι όροι της αφαιρώ οπότε από την αφαίρεση από τα δύο πράσινα θα πάρουμε τα έξι αλλά απλά σιγανή έτσι 1000 μιλίων ζει επειδή απλά σημαίνει του ΕΕΣ επιτυχία αν δεν κάναμε κάτι μου λέτε ίσον και αφαίρεσαν την έναντι δύο θα γράψω πρώτα αυτό επί πάντως οι ίδιες ΑΜ ζει ΟΔΙΕ τύπου VLT οπότε το θεώρημα του του πριν γίνει αυτό τότε στρώματα δηλαδή είναι ουσιαστικά κολπάκι πάνω στο θεώρημα της απόκλισης για συγκεκριμένες α και συγκεκριμένα δύο σημαντικά πεδία κάνοντας αυτό το απλό μαθηματικό παιχνιδάκι καταλήγω σ'αυτή εδώ την έκφραση για οποιοδήποτε βαθμό των παιδιών SKG οποιοδήποτε βαθμό τα παιδιά αυτή την υπέρτατη Τοπικά κρίθηκαν από ρευματικά νομίζω ότι υπάρχει κάποια δυσκολία απλές μαθηματικές πράξεις βίας με ανάλυση έχω και μου βγάζει ότι για οποιασδήποτε ευτελίζει βαθμίδες ποσότητες ισχύει η παραπάνω έκφραση οπότε αυτό είναι το θεώρημα του πλοίου που έχει βγει πάμε από θερμά τις απόψεις και θεολόγο τώρα αυτό το θεώρημα να εφαρμόσω στην έλεγχο θετική σ'αυτά που πάντα στήριζε την οπότε τι σημαίνει αυτό θα πάρω το μαθηματικό θεώρημα και να δώσουν μια πρώτα να το χρησιμοποιήσω με συναρτήσεις που χρησιμοποιούμε στην ηλεκτροστατικής ποιες είναι αυτές οι συναντήσεις δε χρειάζεται πολύ μελέτη ας καταλάβουμε και Monza αθήνα μία-δύο μέρες το σπίτι εγώ πιστεύω με αν δεν δώσετε μια μέρα πάντα βρίσκεται και μόνοι σας όλα αυτά θα κάνουμε τώρα αλλά επειδή θα υπάρχουν και έχουν γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια πάμε κατευθείαν να αντιγράψουμε τις σκέψεις που έχουν κάνει αυτοί που κράτησαν και τον σκέφτηκα λοιπόν το τι πιο φυσιολογικό να είναι μια συνάρτηση φίλοι είχε μεταξύ και το Jet αυτό είναι φυσιολογικό γιατί έφτασα και μιλάμε για το πιο το μόνο βαθμό το μέγεθος που έχουμε ορίσει και που είναι σημαντικό για το πεδίο είναι το δυναμικό άρα λοιπόν τι άλλο να σκεφτεί καλομάθει και βαθμό τον άγιο Βασίλη πυκνότητα φορτίου αλλά αυτό έμμεσα δίνει πληροφορίες τώρα το για το για το δύο για το ότι θα βάλουμε αυτό που λέμε βλάχοι μια έντονα αυτό θα θεωρήσουμε ως ένα διάρκεια παλαιό δηλαδή κατά κάποιο τρόπο εδώ πέρα κάναμε καθορισμό και το αρκετά παλιό μαθημάτων ζούμε μαζί με την εκδοχή ζητώντας για λόγους προφανείς στη συνέχεια ας βάλουμε τώρα εμείς εδώ πέρα αντί για έχει ή να μπορούμε να κάνουμε τις ολοκληρώσω προς τον πετάμε είναι πράγματα τέλος προσχέδιο άρα λοιπόν επειδή εγώ έχω την αυθαιρεσία μεταβλητή που έχω μέσα στα πληρώματα ήδη τα πρώτα ολοκληρωμένα αγωγού είτε θα επιφανειακά ολόκληρο μετά τη μεγάλη τύπου έχω έχω Λευτέρη να της δίνω δεν λέω μη των ηνωμένων εθνών δεν αρκεί να είναι συνήθης τον ηγούμενο τον επόμενο καιρό το λιωμένο και ρόδο ενώ εντάξει και αρνητικές βάζω αυτές τις ποσότητες για έθνικ βάζω δοθεί το πνευματικό πεδίο και γιατί βάζετε ενάντια οπότε τότε θα έχουμε ολοκληρωμένο μου φ ζητώντας επί αλλά απλά διανύει του ένα έχει είχε τον στα επί ντε χιτώνες μειώνει εδώ περισσότερες από ένα διαχει δύο χιτώνας φύλλα πλάση άνοιγε αμέτρητες μάχες έκδηλα πλάσει γι φύγαμε κάθε τους ή έφηβοι κοιτώνες και λύσεων PlayStation λιν να γράψουμε γι' αυτά θα είναι ολόκληρη ένα δανειακό τους ή επί πήραν βενετία Art το αυτό για τι τον Τσίπρα μην αναδιανέμεται γραμμή συντομογραφία το ενέργεια εκθειάζει έτσι ευημερίας καθώς σας μειώνουν εδώ τώρα έξοδο ένα δύο αν και εδώ μέσα θα έχουμε Grand σοφί χιτώνες ετιέν και θα βγάλουμε τον τώρα αφού πολλά λαχανικά με ά μας εντάξει αυτό μου βγάζει θερμά να βρει το φάρμακο όσο για συγκεκριμένες ποσότητες που ως τώρα έχουν φανεί πολύ χρήσιμη στη δεύτερη στατική που είναι το μοναδικό που είναι και το ένα τρεις των δύο χημικοί ή κάθε δύο εβδομάδες έχω ασχοληθεί κατά κόρον έχουν εμφανιστεί πάντως μέσα στη δίνη μπορεί να πει κάποιος αν βλέπει κάποια πράγματα που μπορεί να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε ποιος βλέπει κάτι που του θυμίζει αυτά που έχουν κάνει στο παρελθόν μέχρι τώρα υπάρχει κάτι εδώ πέρα σ'αυτά έχω γράψει ένα ολόκληρο όγκο ένα δεύτερο κύμα όπου επιθυμεί εκλογές μα ένα φέρετρο και Ρομά και πάντα να πιαστούμε από αυτά που ξέρουμε υπάρχει κάτι βέβαια που πραγματικά δε νομίζω είναι κατι απλό αντικατάσταση κάναμε αν έχουμε καμία μόνη μου το λέτε γιατί δεν την ζούμε τώρα απορία δεν δεσμεύονται ούτε για τα τρέχοντα προβλήματα μετά είναι στη φύση τα προβλήματα πράγματι αρκετοί διεθνείς συναντήσεις κρύβει πολύ απλά λοιπόν βλέπουμε κάτι που το ξέρουμε σήμερα πως μας κάνε από αυτά που θα γράψω τίποτα βλέπετε θεσμικά αυτό θεσμικά το ανάπλαση ανήλθε τροφή χιτώνες δεν είναι νόμος του ΠΑΣΟΚ δεν είναι μοιραίο 4T ενώ χιτώνες πωλήσεων Dacia όμως το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνες άρα λοιπόν εγώ αντί για αυτό το πράγμα εδώ μπορώ να γράψω το όνομα του πάσο εισόδου έγραψε δηλαδή μείον τέσσερις π ρ ή μεταξύ υπάρχει κάτι άλλο που να δουλέψουμε αυτό σας λέει κάτι υποφέρει φυσικής ιόντων ενώ αυτό φαίνεται αρχικά ενώ κάποιοι άλλοι για να παγώσει την εξασκούν μαθηματική και να βρω πόσο μου κάνει το πόσο κάνει αυτό το πέρα είναι καθαρά φυσική ποιος βλέπει τη φύση υπάρχει και σε βάθος ακτίνας λέει άλλα ανάπλαση γιάννη του ένα ηγεσίες είχε έντονες και σας λέγω ήσαν πόσο κάνει αυτό εδώ και ανήθικη είναι κρυμμένη πίσω αφού εκφράζει και θα μας πει πόσο κάνει αυτό εδώ είναι αυτό λέμε ανάπλαση εκείνος δυναμικού μας κάνει δύο τέσσερις φορές η πυκνότητα φορτίου που δημιούργησε αυτό το δυναμικό ιερών τεράτων ένα συγκεκριμένο δυναμικό πιο δυναμικό αυτό το ένα δύο συνεχή των πιο δυναμικών είναι δυναμικό κλπ από φορτίο στη θέση γείτονες που ψάχνατε όπως είναι το πεδίο στη θέση γι και αναρίθμητα βάζει μέσα στο φορτηγό και το φορτίο είναι μοναδιαίο άρα λοιπόν αυτό αποθήκης καθώς αποψινή μείον τέσσερις πηγή επιβεβαίωσε τα όχι μείωση ή η φυσική μου το λέει είναι ονομαστή μασόνοι για ποιο πράγμα πλοία έξι σημεία κομμούνα δη νέο φορτίο του ίσαμε ένα στη θέση είχε ονομάσει το οποίο ψάχνει κατά πόσο αυτό θα κοστίσει έχει πώς περιγράφεται 9 μποφόρ δύο με ένα ευρώ ποσοστό φορτίου εδώ έχω μια μονάδα κρυμμένη και μετριέται συνάρτηση που λέει στη θέση γείτονες είναι τα φορτία άρα από τη φυσική και για τα μαθηματικά και το κάθετο βρίσκεται καθ' οδόν για κάνει προηγουμένως με το αλφάβητο μοιραία κλπ αλλά και τη φυσική πολύ πιο εύκολα καταλαβαίνω ότι η πλάση 9.2010 παρά από το νόμο του ΠΑΣΟΚ επειδή το δυναμικό ένα κυνηγητό δεν είναι παρά τίποτα άλλο σημεία ακόμα δύο φορτία στη θέση είχε τόνος που μου δείχνει τη δύναμη που έχω θέσει και αυτό έγινε παρά μείον τέσσερις αντώνης λοιπόν μείον τέσσερις φορές μείον τέσσερις ποιοι επειδή έτσι αρέσει σε ζητώντας συνάντησε και μπορώ να κάνω το άμα είχαμε δύο φορές αλλά δεν βγαίνει κατευθείαν θα χρειαστεί να πάρουμε αυτήν την είδηση την οριακή έχει μέσα κάθονταν σε κάποιο σημείο αλλά για να μην κάνουμε πάρα πολλά μαθηματικά πιο πολύ όπου μπορώ να κάνω φυσική κάνουμε λάθη κι εκμεταλλευόμαστε άλλες μαθηματικά βγείτε για έναν ευγενή εντάξει αλλά το να βγάλεις με αυστηρό τρόπο δ συνάντηση με μαθηματικά μοντέλα η περίπτωση και πάλι γιατί αυτό το α στη ρόδο στο μηδέν γιατί όπως είπαμε και στο προηγούμενο μάθημα νομίζω η συνάντηση είναι μια συνάντηση του Vinsanto όριο καμία συνάντηση που θα έχουμε μια παράμετρος που τείνει στο μηδέν το Έψα είχαμε τότε α πού πάμε στοίχημα θύματος εντάξει χωρίς πραγματικά όμως καθαρά φυσική εφάρμοζε το νόμο του ΠΑΣΟΚ ξέρω ότι το πράγμα θα ήταν ούτως οπότε υπάρχει και τα tablets έτσι και τώρα αυτό το ολοκληρωμένο πόσο μηχανικές αποτελεί αυτό και πόσο πάει το μυώδες αφή φ με βάση κυρίως δε να πείθεις και μου λέει όταν έχω μια πτήση επιβαίνει επιταχύνοντας μόνο όταν όχι τον αναζήτησαν μεταξύ παίρνοντας τη σκηνή πάραυτα εδώ από την πόλη μας κο Δ τις εικόνες πραγμάτων κάνει μείον τέσσερις ποιοι επιθυμεί 29 εφέτος και ποια είναι η προϋπόθεση για να ισχύει αυτό πέρα και να 00 αυτό πέρα προϋπόθεση είναι όμως εδώ πέρα που γίνεται αυτή η ΔΟΥ ολοκλήρωση όπως αυτός βέβαια και έχω μια ολοκλήρωση του ή αν σε κάποιον που αυτός να είναι έτσι που να πιάνει μέσα όχι ανάδοχοι δεν είναι μέσα δεν γι αυτό το αποτέλεσμα γιατί είχαμε πει την προηγούμενη φορά δ όχι διότι είχε 0 θεραπείες όχι επειδή έχει είσοδο με ευτυχή και τα όρια ολόκληρες από μείον άπειρον έως 65 θα μπορούν τα όρια ολοκλήρωσης να είναι αποχή 0 μείωνε ε έως χ 0 συν υ αρκεί λοιπόν τα όρια ολοκλήρωσης θα είναι έτσι που να συμπεριλαμβάνουν μέσα το σημείο χ 0 αν δεν έμπαιναν μέσα τους έχει 0 κάνει καθόλου κοινό άρα λοιπόν η βασική προϋπόθεση των λεπτομέρειες πράγμα που είναι πολύ σημαντικό είναι όπου εκεί που κατά την ολοκλήρωση εντάξει να είναι έτσι που να έχει πιάσει μέσα το σημείο άρα στο εσωτερικό λόγω αυτών των πληρώματος μπορώ και εγώ και υπολογίζεται αντίστοιχα έχει εντάξει οπότε άρα λοιπόν δεν έχω αυτό το αποτέλεσμα αλλά έχω στο μυαλό μου ότι αυτό εδώ διατρέχει αυτό έχει έντονες παντού έτσι ώστε να πιάνει και το αντίστοιχο όχι θέλω οπότε έβγαλα αυτό το αποτέλεσμα εδώ και βράζουμε είναι μείον παρακίνηση 4T ολοκληρωμένα το χιτώνες βιασύνη μιας γειτονιάς θέτει δε ή της στιγμής αυτό δεν σας θυμίζει αυτό τον καιρό που έχουμε μάθει ξέρουμε την κατανομή φορτίου να υπολογίζουν πως το δυναμικό παντού οπότε εάν εγώ τα να συμμαζέψει κάπως αυτό έχω καταλήξει στις επιτυχίες ότι έχω αυτό το όνειρο να κάνει τόσο με αυτό το βήμα να μου κάνει τόσο και θα τα δύο πληρώματα στο άλλο σκέλος εξέφρασε γιάννης δίνω και γράφω συνέχεια πάνω στον πίνακα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε λίγο γρήγορα κάποια πράγματα και τι θα κάνουν λοιπόν σχετικά γρήγορα θα διαιρέσει πρώτ' απ' όλα με 4G με τέσσερις αθήνα διαίρεσε πανεύκολο με πήρες Μ4 εντόμων είναι εδώ πέρα θα εμφανιστεί ένα έθεσε κάποιοι και θα εμφανιστεί ένα διέθεσε γραφεία ένταξη στο ταμείο αυτό γρήγορα τώρα εδώ έχω μειώνει ούτε εγώ θέλω να έχω μια τσάντα μέσης αλλά κατά κάποιο τρόπο το κάνω αυτό πολλαπλασιάζεται μείον και γίνεται σε εδώ αυτό στράφηκε προς ασθενειών των μυών γίνεται συναλλάγματος θα είναι μείον αλλά από την άλλη βέβαια το παιδί από δω θα τα ποσά από τις κενές αφού υποθέτω πάστα από την σκιά ένα θα γραφτεί αυτό ίσως με αυτό εδώ εντάξει τι ήταν ένα απότομη 9 αλλοδαπών από τις 1000 γράφεται έτσι και μην ξεχάσω παντού έχω παρουσιάσει ένα μείον άρα εδώ θα εμφανιστεί μείον και θα εμφανιστεί σε οπότε η έκφραση που έχω καταλήξει ως ώρας είναι έχω ότι το όχι το όχι ίδρυσαν νέα αυτό εδώ ολόκληρο μα πού αυτό χάθηκε από το προηγούμενο μάθημα είναι ότι τρόπος που λέω ότι άμα ξερω γω πόσο είναι το δυναμικό πάντως ότι η τοπικότητα πρότυπο στο χώρο μπορώ με τη βοήθεια της τετράδας φορτίου να υπολογίσω πόσα έπαιρναν Eco αλλά δεν είναι μόνο αυτό είναι ήσυχη αυτοί εδώ οι δύο πόλοι συριζα αυτοί εδώ οι δύο όροι οι οποίοι αυτοί οι δύο όροι είναι επιφανειακή τους βλέπετε είναι επιφανειακό ολοκληρωμένα αυτής της ποσότητας και επιφανειακό ολοκληρωμένο αυτής ποσότητες και μου λένε ότι αν εγώ θέλω να βρω το δυναμικό οπουδήποτε στο χώρο από μια κατανομή έχει φορτίου προσδίδοντας δεν είναι αρκετό μόνο αυτό βέβαια αλλά χρειάζομαι και αυτούς εδώ τους όρους πρώτη πληροφορίες οι δύο αυτοί όροι δίνει πληροφορίες που σχετίζονται με το πόσο είναι το δυναμικό πάνω στην επιφάνεια γιατί θα είναι εμφανή σε ολόκληρο και έχω αυτό το θη τους ή το δυναμικό στεφάνια λίπος είναι η παραγωγός το δυναμικό παρών στην αφάνεια γιατί αυτό πέρα το deal του Φίλη και παραγόντων ανέρχονται σε εκατομμύρια νεκρών και πολλαπλασιαστών μετά κάθε συμφωνία μαζί πληροφορία το ποσό είναι κατά κάποιο τρόπο κάθε συνιστώσα του ηλεκτρικού πεδίου η παραγωγή του Φ & στεφάνια χάρη τι μπορώ με τη βοήθεια θερμικών δυνατό ότι το δυναμικό οπουδήποτε στο χώρο δεν γίνεται μόνο με αυτό τον απλό τρόπο αλλά δίνεται και με τη βοήθεια των δύο αυτών επιπλέον πόρων οι οποίοι έτσι έχουν άμεσα όλη την πληροφορία που μπορώ να έχω σκεφτομαι τα εξής ότι έχω ένα over που αυτός όγκος περίοικοι και περιγράφεται το εσωτερικό από το εσωτερικό μιας επιφάνειας ες κ.ά. ξέρω για την πυκνότητα Πορφυρίου παντού μέσα στο εσωτερικό τι γίνεται αλλά και πληροφορίες πάνω στην επιφάνεια που μπορεί να είναι μεταλλική Δυρραχίου παγωμένη ομορφιά αυτός ένα κοινωνικός τύπος πού μπορώ να χρησιμοποιήσω εγώ για να προταθεί και η εντάξει οπότε είναι πρώτη αιτία που παίρνουμε ότι εμείς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα διαφορετικό τύπο για να βρούμε το δυναμικό και αυτός διαφορετικός τύπος έχει επιπλέον πληροφορίες έχει πληροφορίες για το τι γίνεται στο το ότι ξέρετε δυναμικό πάνω σε κάποια επιφάνεια για το δυναμικό είτε για την παραγωγή δυναμικού όχι μόνο που αυτός τύπος προφανώς ισχύει όταν αυτό το δυναμικό είναι 0 ο Φαγιέ και αυτό αυτοί παράγουν είναι μηδέν από τα αυστηρά μέτρα θα βλέπω αυτό λοιπόν όταν φτάνει μήτε σκέπτεσαι ότι όπως ισχύει όταν το έτσι όμως πηγαίνει στο άπειρο όταν πιάσει όλο το σύμπαν οπότε δεν έχουμε τίποτε φανείτε αδειάσματος σήμα αυτά εδώ πήγαινε στο θέατρο Αθηνά Μπίκα και παραγωγής θα πλένει 0 οπότε εκεί πέρα από το δικό όποτε αυτός τύπος τώρα βλέπουμε την πρώτη γνωριμία είναι και είναι τύπος που δείχνει να ισχύει απ'τις λοιπόν περιορίζουμε το σύστημα σε ένα συγκεκριμένο έργο και έχουμε τον όγκο το εσωτερικό και επιφανή ακόμα είναι χρήσιμος απλώς είδαμε πως προχωράει αυτή μεθοδολογία τώρα πως θα ήταν χρήσιμη θα φανεί όταν προσπαθείς να καταλάβουμε τι είδους προβλήματα έχουμε λεφτά στατική από αυτή τη μορφή των πραγμάτων που έχουμε δεχθεί στατική να δούμε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσει αυτό λοιπόν που δεν είναι ακριβώς αυτό λοιπόν θα το δουλέψουμε για αυτό λοιπόν για να το εφαρμόσουμε στην εφετινή εντάξει αλλά κατάλαβα πως μας με λίγα κατάλαβα ότι μπορεί άμεσα τον τύπο με απλές μαθηματικές πράξεις χρησιμοποιώντας το θεώρημα της απόκλισης το θεώρημα κατευθείαν του Green Mission κάνατε από του βήματος του γκρι άρα λοιπόν έχουμε καταλήξει σ' αυτή εδώ τη μορφή εγώ αυτό κρατάω αντέγραψε από πάνω ναι καταγράψουμε πάνω λοιπόν θα γράψω αυτό χιτώνας διαχει μείον κοιτώντας και δεν μειώνονται κατά λάθος σημειώνει στο σειρά αυτοτελών αυτό αυτή την έκθεση ζωγραφικής και τώρα για να μπορέσει να προχωρήσουμε και να καταλάβουμε τι κάνουμε καλό είναι να δούμε τη μορφή έχουμε τα προβλήματα ηλεκτροδότησης και τα προβλήματα εκτός Αττικής συνήθως έχουνε κάποιες συναυλιακές βραδιές αν λοιπόν πιθανά προβλήματα λόγω θετικής λοιπόν δύο ειδών προβλήματα έχουμε συναλλαγές διοικητή σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο σύγχρονο έχω εδώ μια επιφάνεια που μέσα στο εσωτερικό της έχει ένα αντίστοιχο 8 over εντάξει αυτός νόμος τον οποίο κάνω το κίνημα όπου αυτήν επιφάνεια πάνω στην οποία θα φάνε καλά πληρώματα ήθελε στατική έχουμε δυο ειδών προβλήματα δεν είναι διακοσμητικό είτε τα προβλήματα αντί να κλαίτε είτε τα προβλήματά μας στα προβλήματα δείτε τι είναι αυτό που γνωρίζω είναι πόσο είναι το δυναμικό φωνάζει φανταστείτε ΦΑΓΕ ενώ στα προβλήματά μας γνωρίζω πως η Δύση ειδικά οι παραγωγοί του δυναμικού πάντα στην επιφάνεια δηλαδή ουσιαστικά αναγνωρίζω κάποιες συνιστώσες του ηλεκτρικού πεδίου αυτά είναι τα πιο βασικά προβλήματα μπορούμε μπορώ να ξεκινήσω με προμελέτες Αττικής έχουν επιφάνεια μια ταπεινή περηφάνια που αποδίδει έχω γιος της δεν έχω βιώσει έχω κάτω από το μηδέν να κατέχει σήμερα το πρόβλημα είναι πραγματικό με γιατί γνωρίζω ότι εκείνοι που έχετε έναν οίκο μόναχο όπως κι έγινε και δυναμικού μπορεί να σηκώνεται συνάρτηση άλλαξε όπως αυτή συνάντηση πάνω στην αφάνεια σε ένα κομμάτι της εμφανές έχω τέτοιο δυναμικό ένα άλλο έχω μπορώ να ξέρω άρα λοιπόν είναι ένα είδος προνομίου εδώ δίπλα που έχω τη γνώση του δυναμικού πάνω στην αφάνεια ενώ ένα άλλο είδος συνεχών προβλημάτων είναι που έχουν τη γνώση της παραγωγού υπάρχουν και προβλήματα λόγω των μεικτών συνεπώς εγώ δηλαδή που έχω για μια περιοχή της επιφάνειας ξέρω τον νίκο για κάποια υπήρχε διαφάνειας σε ότι παραμένει που αυτά εντάξει να αγωνιστούν να τεθούν εμείς εδώ μπορούμε να κάνουμε την πρώτη προσπάθεια και να δούμε πώς εμφανίζεται αυτό που λέμε φορολογίας να της βρει όταν έχουμε αυτά τα δύο είδη συνοριακών συνθηκών και ας πούμε λοιπόν ότι προσπαθώ εγώ αυτή τη μεθοδολογία που σας έδειξα προηγουμένως κοιμάμαι μεθοδολογία αυτή την έκταση 450 άτομα με τη μυθολογία που μπορώ κάπως να εκμεταλλευτούν αυτό την έκφραση όταν έχω προβλήματα περικλειεται εσείς οι ίδιοι να μου πει πώς θα μπορέσει να εκμεταλλευτώ τι σημαίνει έχω πρόβλημα συνεπώς τον δηλαδή γνωρίζω το Φ Χ η αριστερή φωνή της επιφάνεια τη δε γνωρίζω δεν γνωρίζω την παραγωγό του φ ΠΑ στην αφάνεια γιατί ανέχονται τη βλέπω να επιδείξει έργο το οποίο έχει παραγωγός γνωρίζω εδώ βλέπουμε ότι έχω ένα επιφανειακό ολοκληρωμένο που θέλει τροφή π.χ. αλλά έχω και έναν επιφανειακό ολοκληρωμένο που αυτό το παιδί είναι η παραβολή του φ ανήλθαν το βλέπει αυτό γιατί παράγουν κάλεσμα και παρέθεσε και ξέρουμε πήραν μια συνάρτηση του πώς θα βγούμε Λαυρίου επίτηδες αλλά αυτό δεν είναι μερικοί κοντά αύριο σποράς και επειδή έχει σήμερα γιορτάζουν γεγονότα πρόσοψη φύτευση σήμερα και αύριο ασκούν σε επιθέσεις σε εντάξει το οποίο αυτό είναι τότε η Αυγή αν τώρα αυτό εγώ το το gr οτι είναι ενα δε επί ματιών σε μια τυχαία διεθνές εδώ θα γίνει πήραν το βραβείο ΕΕΔΥΕ μοναδιαίο επειδή δεν είσαι με βιταμίνη D οπότε βγάζει από το ότι το κράνος του W.E. θεραπεία μοναδιαίο είναι μπαίνει αύριο προς δεν φταίνε άρα αυτό που γράφω εδώ πέρα στη πραγματικότητα είναι απολύτως ισοδύναμο Ράπανο είναι μερική στροφή προσεγγίζοντας με στεφάνια εντάξει με την απλή απόδειξη που κάναμε εδώ ότι είναι ουσιαστικά πως μεταβάλλεται το ΟΦΗ στη διεύθυνση που είναι κάθετη στην αφάνεια είτε γράφω αυτό εδώ είτε γράφω αυτό εδώ έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα οπότε ξαναλέω έχουμε αυτά τα δύο πληρώματα και έστω ότι έχω πρόβλημα την κλερ πάντα πραγματικά και μου λέει ξέρουν πως είναι το φ δεν ξέρω πώς να παράγουν τροφή τι υπάρχει ένα πρόβλημα εδώ έχω ένα πρόβλημα που έχει δοθεί και ένα άλλο γύρω από την παραγωγή φ με την παραγωγή βιοντίζελ θα πρέπει λοιπόν να σκεφτώ κάτι που να λοιμώξεων αυτό βέβαια το ολοκληρωμένο και τρόπος να δείξεις το βήμα έτσι όπως είναι γραμμένο αυτό το δεν είναι εύκολο γιατί για να διώξουν τον κοινό μα δεν μπορώ να πω ότι αυτό το βάζο 0 αυθαίρετα γι αυτό βάζω μηδέν και άρα αυτό το κείμενο καμία συνεισφορά πρέπει να σκεφτώ κάπως διαφορετικά και εδώ είναι που μπαίνει μεθοδολογία αυτό που λέμε στα θέσεων είναι και αρκετοί κάνουν θεωρία των συναντήσεων είναι αντί να το χρησιμοποιήσει στο Εγνατία που είναι η πιο απλή συνάντηση που μπορώ να σκεφτώ στη θέση να συναυλία χρησιμοποιεί αυτό που λέμε συναρτήσεις μέρη πειες της Κρι είναι μια γενίκευση του 1000 περίπου αργότερα βάζει εδώ πέρα βάζω ζει στη θέση υπό του εργάζονται τον τζέι τοπίο έτσι αυτό είναι συνάρτηση θα μου πείτε δεν καταλαβαίνετε εκλογικός αναμένεται να συνάρτηση τζέι κοιτώντας στη θέση του ενάντια με ποιά βασική ιδιότητα να αισθανθεί Green που όπως αυτό λιγότερα 1000 πλάσει 9 αυτό το πέραμα κάνει μείον τέσσερις π επιτελάρχη και της συνάρτησης γκρι πολλαπλάσια και να μας κάνει το ίδιο πράγμα άρα λοιπόν λίγο εμφανίζουν μια καινούργια συνάρτηση ντομάτας συνάρτηση ζει κρίνει να συγκρίνει η οποία έχει την ίδια ιδιότητα με το ένα 2000 ή Λάρισα Camp περιγράφεις μια αποφορτίζει που να είναι στη θέση με μοναδικές με το φορτίο στη θέση ή και αρκετά όπως το πεδίο στη θέση 1000 ορίζεται ναυτιλίας να συγκρίνει που γι' αυτή ισχύει αυτός εδώ περιορισμός γιατί χρειαζόμαστε τον διορισμό γιατί αν δεν έχουμε περιορισμό δεν ισχύει εδώ πέρα αυτό που κάναμε γιατί εμείς είχαμε πει περάσαμε φ επειδή θέλαμε να υπάρχει η τάση να αρνηθεί τους ή οπότε υποχρεωτικά θα πρέπει αυτή να συγκρίνει Πολύζο να διδάσκει διότι πού αλλού θα πρέπει να βάλετε στην αρχή συγκρίνει πού αλλού παρά και ενάντια και το συγκεκριμένο το ένα πιάτο μετά αυτό είναι ένα δύο χυμό ή άρα και εδώ πρέπει να επισημανθεί είναι πήρε το ισοδύναμες τρόπος γραφής λοιπόν γραφή του των πληρωμάτων είναι ευρώ ή επειδή ζει ηχηρή κόμμα ή πέντε κοιτώντας εκατομμύρια συν αυτώ και αυτό είναι διαφορετικός τρόπος γραφής που μπορώ να έχω και να βάλουμε το σημαίνει ΗΠΑ η ασταθής με την τιμή παραγωγού πάνω αυτός διαφορετικός τρόπος γραφής που μπορώ να έχω για την εξίσωση τι άλλαξε αντί για ένα δυάρι έβαλα το GE ιδιοτελή αυτοτελή σιγουρευτεί ότι ιδιότητα γιατί με αυτή την ιδιότητα Εξασφαλίζω να έχω αυτό εδώ το φιτίλι για την θυμόμαστε χρειαζόταν εμφανιστεί βέβαια στην αρχή ένα φυτού έχει και έχω λοιπόν αυτή την έκθεση για να έχει το ήθος των παιδιών οπουδήποτε στο χώρο αναγνωρίζεται δείχνοντας φορτίου αυτό υπό τον κύριο όγκο και αναγνωρίζω το επιφάνεια καλό πληρώματα κύκλων όχι όμως έχει φοιτήτριες να συγκρίνει είναι μια καινούργια συνάντηση 9 31 κι εγώ αφού είναι μια καινούργια συνάντηση που τιμόνια πληροφορία που ξέρω για αυτή τη συνάντηση ότι ισχύει αυτό εδώ μπορούμε να κατασκευάσουμε έτσι που να φτιάχνω κάθε φορά ανάλογα με το πρόβλημα που έχω και να βολεύει και ανάδοχο το πρόβλημα κυριλέ πιο ήταν το πράγμα που είχα στο ντιτρόιτ ότι εδώ αυτό το πλήρωμα δεν μπορούσα να το μηδενίσουν και να φύγει αυτό που δεν ξερω γιατι Στατήρη κλερ σε νόμων όπως η συνάντηση δεν ξέρω πως είναι παράνομος μαθημάτων και σ' αυτό το εγχείρημα και δεν ξέρω πώς να παράγουν θα διώξω τώρα αντί να αισθανθεί την έχω φέρει από αυτή τη συνάντηση είναι τέτοια ώστε πάνω στην αφάνεια να τηρείται οπότε αυτοί είναι οι πόλεις να αποκαθιστά την αντικαθιστά εδώ ένα διαρκώς συγκεκριμένες ιδιώτες έμποροι καλές επιθετικές και αντικαθιστά με ένα καινούργιο δυναμικό που είναι και αυτό πάλι δυναμικό γιατί βλέπετε το 97 στατικό πρόβλημα με την ίδια φυσική από άποψη εξίσου ποσών με το ένα τρεις αλλά με την επιπλέον ιδιότητα ότι έχει διαφορετικές συνοριακές συνθήκες θες να συγκρίνει τις καιρικές συνθήκες τέτοιες ώστε να μπορώ να μιλήσω τώρα το στατικό πρόβλημα έχει αριστερή και συνθήκες που κάθε φορά με βολεύουν για λεφτά στατικό πράγμα που έχω και είναι πολέμου είναι η μια αφορά ανέχονται τι λέτε που θελω να ξερω πως εμείς συναντήσαμε στην αφάνεια με βολεύει να διώξω το δεύτερο πλήρωμα άρα όταν έχω τι λέτε θα βάζω GE πάμε στην επιφάνεια να είναι μηδέν για κάθε δεύτερο κέρμα αν έχω πρόβλημα νιούμαν σε όλο το μεράκι του φίλος προσθέτοντας πως είναι γιατί αυτό το ξέρω αλλά αυτό το πρόβλημα γιατί δεν ξέρω πως να επιτύχει θα έχουν νερό και συνθήκες προδότη της Jeep στη πραγματικότητα ανακούφιση αυτό τύπο αυτή εδώ η έκφραση δεν παραμένει και λειτουργεί ως προσθέτοντας αν στεφάνια τον έτσι εντάξει αφού θορύβων κι αυτό θα πρέπει να είναι 0 στην περίπτωση που έχουν συνθήκες Σ αυτό μας βοηθάει να συγκρίνει θα μου πείτε εσύ μπορείς πάντα να σκεφτείτε συνάρτηση μπορώ να φτιάξω μια συνάρτηση και για την πρόοδο κι αυτό γιατί για να θυμηθούμε πώς ξεκίνησαν είχαμε εμείς έλα κλάση ανοίγει τα χαρτιά ισοτιμιών τέσσερις π ρ εγώ τώρα αντί για αυτό εδώ για ένα διάστημα φτιάξω μια συνάντηση μια αντίσταση Κρη τη φτιάχνουν στην ασύγκριτη λέω η κρίση θα είναι ένα για συν κάποια άλλη συνάντηση που την ψάχνουν ιδιότητα πρέπει να σκεφτείς να ετσι θα δούμε τώρα θέλω είπαμε αυτής να συγκρίνει να έχει αυτοκίνητο αν επαληθευτεί κινήσεις άρα αγωγός αυτή την έκθεση που έγραψα και βάλω πολλαπλασίασε νικητής τρεις θα είναι καλά πλάσει ανοίγει ενάντια σε άλλα πλαίσια γι' είσαι ξερόλα πλασιέ της Green από κατασκευής είναι μείον τέσσερις τύποι δεν 1000 Plus Ιωαννίδου ένα δυάρι ένα τέσσερις πιπέρι άρα αυτόματο απλοποιείται έβγαζε ότι αυτό ήταν το μοιραίο άρα η συνάρτηση δύναμαι θέλω να δω ότι υπάρχει ναι υπάρχει μορφή έχει είναι ένα διαρκώς συν κάποια άλλη συνάντηση που είναι πολλαπλάσια της με το 0 και πού θα τη βρίσκω κάθε φορά τη σύναψη αυτής έτσι ώστε το Μολέδο συνεργάτες ηθικής δεν λάβαμε αυτό είναι το πρώτο από τα πρώτα σημεία μεθοδολογία αυτή να καταλάβει ότι αντί να βάλω πενταετία μπορεί να αντικαταστήσουν μια καινούργια συνάντηση που είναι οι κύριοι να συγκριθεί η οποία λήγει το ίδιο ηλεκτρονικό πρόβλημα όπως με πτώση 1,1 διαφορετικές θέσεις ζητώντας αλλά με τη διαφορά ότι έχει άλλες συνοριακές συνθήκες τις συνοριακές πηγές έχει αυτές με βολεύουν για να λύσω το αντίστοιχο είναι το βασικό πρόβλημα που καθορίζονται οι συνέργειες ειδικές αναγνωρίζω τις συναρτήσεις επιφάνεια αναγνωρίζεται παράγοντα στην πάνια ρυθμό βρίσκοντας αυτό να τον δείξουμε κ δώρο για να προσπαθήσει να ειδοποιήσετε έχουμε