Podcast- Προγράμματα ευαισθητοποίησης για αναπηρία / Podcast- Προγράμματα ευαισθητοποίησης για αναπηρία - Παντελιάδου Σουζάνα (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2022)
Podcast- Προγράμματα ευαισθητοποίησης για αναπηρία