Συνδυαστική Βελτιστοποίηση (2022-10-21-16:10:01) / Μέρος 1 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Ζησιμόπουλος Βασίλης (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: 1000 δύο . όσοι δεν είναι μέλη της I το βήμα είναι ταξί το έλα να δεις στον ύπνο σου να παρακολουθούν μου συζήτηση ρωτώ ΒΑΕ αλλά άρα αν χάσουν τη σειρά μου να έρθω ένα άλλο πρόγραμμα με βάση τις ανάγκες μας και ζω πιο hot τάση όμως που ίσως δεν τις πέτρες κυνηγά τους τρεις δουλειές αυτό όμως που πραγματικά ίσως όχι μόνο αυτά που σας έφερε στο νου σου να σου πω όμως παρόλα αυτά ο χάρα για να μη σας αλλά vs ευκαιρίες κόντρα στο νόμο στις αρχές της εβδομάδας μάλιστα πως εγώ είμαι ένα στο ίδιο το X το το να φοράς νέα έργα από το νέο έτος ένα έχει μάγειρες τους στην Ε.Ε. δύο τη προς όλους μας στο πέρυσι τέτοια στις μέρες μας όμως μας συνάμα τόσο σωστό όμω ς τους δεν μου αρέσει όπου αξίζει έτσι που όταν τώρα δήλωσε πως στηρίζει τον αγώνα σας κυρία μου στην δε μας θέλουν μας λένε να είμαστε πάντα ένα ποσό που δεν θα ευρώ επόμενους αγώνες σας δεν της στερεί πάνω στο έργο του τι ζούμε ας πούμε έτσι το νερό αλλά ταυτόχρονα όμως τις δυσκολίες και δίχως να μας έχει δύο προβλήματα τα ρέστα στις ΗΠΑ όλα αυτά δίνουν μια αίσθηση άνεσης και παιδιού πληθυσμό μπορεί να απαντήσεις στην κρίση των και τους λαούς της στη λίστα με τους εταίρους μας που στο χέρι μας όσο δεν πάει άλλο μια γκάφα η ευλυγισία το μόνο που χρειάζεται είναι μια λύση που σου του της του νίγηρα για να παράσχει προστασία μέσω POS λύση μας ευχές μου δίνει την ευκαιρία να ακούσουν λέει επίσης πως το να κλείσει παρά μονάχα να αναπτύξει και να σου πάρουνε και τις καλές λέω ένα μεγάλο πού μπορεί να πιέσει προς ευρώ υψηλές να θα ζούμε έτσι όχι λοιπόν δώσε μου γύρω μου αλλά κι Ρέντσο τους σου ένα δύο είναι ένα πολύ κάθε μια μόνο φορά σόου όχι αυτά εγώ δε μας όσο όχι φυσικά ως ρουμάνους του κύκλου νέες με λίγο παρατήρηση που έχει ως αρετή μου μοίρα τους και τους φίλους μας προτείνουμε όμως μου είναι δύο τόσο τους ολισθηρό παίζει να όλες τις τους είναι ένα από τους στα ίδια νούμερα μας πληγής τους ένα σε ένα κίνηση που γνωρίζω μια καλή της φίλη πως η κίνηση της στοχοποιούν εγώ τους λέω να το βαθμό όμως δεν έχουμε δει ως τώρα έχουν βγει λέει ας δούμε όμως πώς να τα stan lee κκλησία μας και βεβαίως χωρίς να να πάρα πολλοί φίλοι τους που τις συνοδείες μέσω σαν γικό το πλήθος έχω στείλει πλήθος το ενώ έγινε σε θετικό αλλά εγώ θα φταίω εγώ που οδηγεί per month ύση σου της χρυσής μνήμης μου φίλοι Ηλίας Μπενέκος αισθήσεις μας γνώση που μου όχι στις τόσο μια ιδέα π.χ. είναι μούφα όλο υπόθεση όλος ο λαός είναι έτοιμος ξεν μέρα με τη μέρα της στις νέες ΕΠΑ ές που μας και κόβουν άμα μπούμε στη χώρας νέα τόσο των γύρω νησιών της γι όλους τους όσοι πλευρές άρα το τι είδους τους μου να το πω βασιζόμαστε πρόβα όμως γνωρίζουν ένα σχετικό ας θα παρέμβει λύση ιδού πώς υλικό σου έτσι ώστε κανένα ας μου πλοίων που θα είναι ένα , όταν της τα 7ο ως Best Car μου διετείς ήρα προβλέψεις δύο H ώρα της έτσι μου μου έχει μου μου 9 και δίνουν μου μου αρέσει να και έτσι πληρώνουν έξι δύο εγώ και heavy rock εξηγώντας βρες άρα σου λέει είναι μόνο ακριβώς μας κάνουν τρεις όλοι υψηλό το και του θυμίζουμε ότι και μορφίνη το μωρό σας είναι το μισό κρίσης ότι μου συνεχίζοντας όμως εσείς ως νέα μέλη τους εγώ σας το λέω εγώ το λένε αυτοί άρα μπορούν ενώ του S του δύο Πειραιώς λόγω της μίσθωσης μια λύση της πόσο θα στους δουλεύει μαζί ρόλο της αραβικό κόσμο τέσσερις κυρία μου πως και μας με το έτσι το μου ρε σεις πως τα κόβει σου ενώ θα έτσι γεγονός τους μυς τους γεγονός γι από εσύ προς τους Τούρκου παρά τους του πλοίου Έλλη να λύσει το της Intralot για έχουμε μεταξύ δυο τρεις θέσεις ένα θέση έτσι ώστε να προσδώσει για άλλους όμως μπορούν να τώρα όσο στα μου ένα δισ ευρώ στον ήχο τους και να μιλάνε ορεινά shows που τους ρόλο ίσως τους μόνο Ζήνωνος δυναμισμό όλο το βάρος στο Νυδρί καλή μου με πάρα πολύ ν παρά μωρέ τι μου το βάρος μου Σ ξ έρουμε όμως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε του θα χαρούμε να σας πείρας μέσα μου που μπορεί μόνο να είναι for the τι έχουνε μου ίσως τότε θα ένα net Book δεν μπορώ της μισώ τον εαυτό μου συνεργασία με δήμους και ήδη οι θέσεις μου είναι αλλιώς μια γεύση μέλους εις βάρος στρέψει σεισμό πλησίον κάνουν κουβέντα του εγώ ακούν τις απόψεις μου αλλά εγώ να δεις Ποιοι φίλοι σου να μου λέει πως της ποια είναι όμως εσείς να λύσεις με ισχυρό μια μπύρα δεν δίνει στο βέβαιο εις βάρος μύριζε στη γύρω από διάλογο μπορούμε ισχύς ένα μισή ώρα κα μισούμε να ανοίξει το δρόμο μου χωρίς να με νοιάζει όμως από τους εγώ βέβαια να φύγει μόνος σου δεν μπορείς το πλήρες εγώ θα ρθει μια μέρα που με μου ευθύς τώρα το βάρος μου δε θα είναι υψηλές κανένας αλλά μου λέει εγώ σου ας ΝΕΕ για να βγει επείγει να το Πήλιο και άλλο πράγμα έχει γίνει δύο λίγα 9 είναι σε έναν λαό του αλλά το δύο μια λύση που ρήγα ένα φορά λόγω της και έναν είναι επίσης γνωστό αλλά πού είναι οι λύσεις της ESET ζει τη ζωή τους να σας λέγω μόνον πως έτσι βάσει της εντολής παρ' ότι είναι κι έχω να πάω λύτερο γιατρός αλλά αυτό μόνο μου είναι αντιγράψω τις the artist αυτό το βρε ρένα μου στόχος είναι να μόλις 100 νερό να μόνο τα ιερά βιβλία της έργο μόνος σου μαζί ξέρω στους το χωριό στα 1000 έργου της πια κύριε μου κι gr Follow US άρα που περαιτέρω όχι όλοι οι βαθμοί της βρίσκονται εδώ για το έτος κα της over μου βέβαια είναι και αίσθηση του αέρα μέσω των εραστή συζύγου ως βέλτιστη λύση της ακόμα όμως στο καινούριο τώρα είναι πιο εύκολο να κλείσιμο λόγω κάνοντας μόνο δίνουμε κενά που τα νερά της πλημμύρας μάλιστα στο the δύο Night show γα μέγαρα της Ντόρτμουντ με πολυτέλεια νεοναζί είναι πράξη που όμως δε κάνε κι εσύ ρε αλλά τώρα της δράσης όμως δεν όμως σιγά σιγά να δω μιας ζωγράφου Νεκταρία του βρε τώρα οι δράσεις της δεν έφτανε μου στην ουσία πουλούσε γνώσεις που έργα δροσερή σιγά στη συνεχίζεται αλλά έως τα λύσεις Πάρος κι έφτασε στα τέσσερις μου πονάει στο μικρό σας πως νερά αλλά πριν νοσήσει όλους τους φόβους UVA κάποιες μέρες να ιδρύσουν S b πάνω δείτε εγώ σου τους ο διοργάνωσή τους δεν κουρεύεται έτσι στους δρόμους πέριξ της της για να τον φίλο μου κινούμενες αλλά σάσα αγνοούν μια νέα σχέση θα πρέπει βίντεο της ίσως με μια δόση έως τις Βιμ Βέντερς σε κοινό το έργο τους σιγά θα διαφορές ή δεν μου της λοιπόν θα κάνουμε τους γλουτούς τους τους γονείς σας έστω Βρες ώστε να πείσουμε τους νέους προ ίλοι μου της έτσι και αλλιώς είναι σα να μου εγώ δε μου με τη γλώσσα δεν τους ενώ εγώ δεν είχα συζητήσει εκτός εάν θεωρήσουμε δικηγορία θέτει μόνο donna karan προς συζήτηση αλλά σε κάθε περίπτωση οι πολίτες μπορούν μου θα ως σου τα λεγα εγώ και όχι 1000 λοιπόν και μέσω μας έτσι ας είμαστε όμως λένε πως τις άρα δεν έχει ιδέα για το συμπαγές SUV είναι μιλίων σε κάθε μας πράξη μόνο ν σε ο λες τις ιδέες μου πήρε μήνες άρα μόνο ως ειδήσεις διάσταση της θα είναι όμως λίγο μετά τα ένα καλύτερα στον ναι είναι η κι έτσι