Η’ ΣΥΝΕΔΡΙΑ – Ο Wittgenstein και ο νους: Θεατρική απόδοση / Ημέρα 2 / Δημήτρης Βαρτζιώτης (συγγραφέας), Όλγα Ζήση (σκηνοθέτης), Γιάννης Θωμάς (ηθοποιός), Στέλιος Νίνης (ηθοποιός): Anacarbit (αποσπάσματα) Συγγραφέας, Σκηνοθέτης, Ηθοποιοί: Συζήτηση - Δημολιάτης Ιωάννης (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, 2018)
Δημήτρης Βαρτζιώτης (συγγραφέας), Όλγα Ζήση (σκηνοθέτης), Γιάννης Θωμάς (ηθοποιός), Στέλιος Νίνης (ηθοποιός): Anacarbit (αποσπάσματα) Συγγραφέας, Σκηνοθέτης, Ηθοποιοί: Συζήτηση: Είναι ναι Πατήσια την ένταξη να γύρω ΤΕΙ μέχρι τα χρεώνει τα πάθη του κόσμου των φυσικών αριθμών κουλουράκια έλεγε πόσο θεός έφτιαξε μόνο τους κυρίους όλα είναι δημιουργήματα του ανθρώπου καρδιές γενικευμένος βασανίζει όμως οι ΗΠΑ που μπαινόβγαινε στο ψυχιατρείο με τις διακριτές συνεχές μετά πλήρως σύνολα και 42 ετών πηγή υπάρχουν μέσα σ'αυτούς τους περιοχή όπως στοιχείων για επτά ως κίνηση στην Αλεξάνδρεια ορατός εμείς είναι υπέυθυνη πρώτοι αριθμοί τα άτομα σε κίνηση μόλις διαπίστωσαν μια μακρινή συναφή πάνω τους σας και μη σας μιας όπως λες πολιτική δράση μου φάνηκε δεν σταματούν κάπου εδώ ότι γίνανε σαν Χάβρη έχουμε διχασμένη κάτι εκλεκτό το έπιασα το τράβηξαν από το χώμα η σάμο τσιμπίδα θαμμένη μπροστά στα τράβηξα σαν σχοινί και οδήγησε σε μια σκοτεινή σπηλιά προχώρησα ξαφνικά χιλιόμετρα τα κόκκινα αυγά και δυναμική τον αναγνώρισα ήταν δαίμονες των πρώτων αριθμών εγώ κρατούσα στα χέρια μου μην μας ήταν μια στιγμή μεγαλείου είχαν βρει τους πρώτους ένα δεν είχαν το μάθημα εργαλείο ένα είδος το κόσκινο από το εργαστήριο είναι είναι απλά το γεωμετρικό αντίστοιχο του κράτους έτσι μια μικρή γέφυρα που περνάει από τα σχήματα στους αριθμούς είναι ημέρα συμφέροντα μένεις πολύ καιρό στο ομόλογο με δύο μια πιο όμορφη από την άλλη μια πιο ελκυστική από την γιατί λένε λες και αποτίμηση θερμαίνει και την γεωμετρία από τα μαθήματα είχα τα παιδικά μου χρόνια κυνηγούν και σκηνικά και ζήλεψε ποτέ δεν έδιναν Αθανάσιος του νεαρού πρωταγωνιστή μας λέσχες σχήματα μαζί Φερνάντες μελέτες ισάριθμους ρυθμούς και σχήματα λογοτεχνών Τεχνολόγου όσο θέλουν και όσο χρειάζεται τρομερά ευαίσθητος με αριθμούς και λέξεις πριν γνωστές λέξεις ρυθμούς και σχήματα ειδών ώστε να ξεφύγω π.χ. δόλιες πάντως συναγερμός εγγύηση δύο για πεζούς μισό σίγουρα Σιγάλας έγινε έτσι αλλά στη ζωή σήμερα κι έγινα μηχανικός διπλώματα επίσημα χαρτιά μεταπτυχιακά κοινή ανατολικά στις σύγχρονες τεχνολογίες της ψηφιακής προσομοίωση στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής το όμως απόψε θέλω να φιλοσοφεί αξέχαστων να χαλαρώσω δεν θέλουν οι γυναίκες σήμερα δεν θέλω να ακούσω έρωτες δεύτερο πολιτικές απόψε θέλω να δηλώσω τις ψοφήσει και να έρθει όμως ο αρχαίος αθηναίος φιλόσοφος όμως ερχόταν σου δεν είδα ότι βαίνει η πηγή την έσφαξε την ίσως σου με τους Πειραιώτες τα φαντάσματα στους δήμους ίσως μέσω όχι όχι όχι όχι μισθός ίσως χάσετε που είναι 12 12 είναι δεν είναι δεν σας όλων μας και μετά το γκολ μου σοβαρά δόθηκε το ένα Νεοέλληνα να σημειώσω στήριγμα επιτέλους έναν πασίγνωστο κρατικούς πλατωνικό ως λάθος αριστοτέλη ως χριστιανός ταχέως μαρξ δίχως ενώπιον έξι αυτός ξέχασε μια μικρή παρά Νοέ ένα η προλεταριακή διανοούμενοι ας κλείσουν εκείνη την τρύπα στο κεφάλαιο ως όπως στους η επανάσταση αρχίζει πάντα μια ιδιοφυή πράξη young άποψη κανείς έναν βατό χρειάζεται μια σάντος μάταια θα αιτιολογήσει τις πλημμυρισμένες υπόγειες η επανάσταση τους απροσδόκητα αναπάντεχα από εκεί που δεν το περιμένουν να είσαι σίγουρος ν Λάρισας σας προσκαλώ σας προκαλώ στείλτε μου έναν φιλόσοφο θα προτιμούσα εκείνον τον τρελό της λεγόμενης αναλυτικής φιλοσοφίες μίλησε για νόημα και μαθηματικά στείλτε μου τον ήλιο να δύει δεν συνιστά να γράψω ένα βιβλίο να σας πω ένα τραγούδι τίθενται να σας δείξω έναν όμορφο γεωμετρικό μετασχηματισμό mia λεπτός σύστημα αριθμό φωλιών ενώ καθώς φουστάνια δρόμο μιας όμορφης τρελής αξιών όσοι τις σκέψεις και τις δράσεις του ποιητή για τους στόχο ανήσυχων ψυχών κόσμο φαίνεται πως είναι συμφωνημένος κινήματα και μουσικές περαστικών αριθμούς και φυσικές και όχι φως ήσυχο και βροχές και μισθοδοσία Καρβούνη πολιτικής αυτοσυντήρησης των αριθμό των δημοτών γεύμα μπορεί να ανοίγει το δρόμο στους φαν της όμορφης τρελής καθώς έχει πάρει το δρόμο τους ήταν όμορφη τρελή καθώς Ιωαννίνων λεπτός χάρισε τιμάριθμος σηκώνει δείχνει τον στόχος των ενώσεών τους θα κρασάρει τον άνθρωπο κόσμος το επόμενο αναγκαίο βήμα μια τάση ποιος ερευνητής SCA επικαλέστηκε στο όνομά μου σηκώθηκα από την υπεραξία μου έτσι οι εκπρόσωποι της σύγχρονης τεχνολογίας και νέας γλώσσας αλλά θα πήγαινε γεωμετρία ποιητή the Happy partition βεβαίωναν πως τόλμησες αναγνώρισε πως στην αρχή ο χρέη άρχοντα του πλούτου και του νοήματος είσαι ο λούντβιχ γεννήσεις κώδικες κούπας Νοταρά αγκώνα σου περίμενε εσένα έστειλαν εκπρόσωποι της φιλοσοφίας διοργανώνουν Βασίλη μόνος μου ήρθε γιατί άκουσα το όνομά μου μπορείς να καθίσεις πόνος ποιος λίγο γραμμένο νεαρές κι γεωμετρία παρορμητικές μου δείτε έως και 1008 όλο το βάρος της γιάννης στα είναι γυναίκες θέλω όλες θεσμούς έχει κι αυτός μια εποχή όργωμα τόσκα μια εποχή συγκομιδής και το μπαλάκι και συσκέψεις πέφτουν καμιά φορά από το δέντρο πριν ωριμάσουν τις 1000 τόνοι της εξωχώριας ήταν σα όταν δουλεύουμε είμαστε σαν τους στάβλους τους πρωτόγονους ανθρώπους οι οποίοι έχουν τις εκφράσεις των πολιτισμένων ερμηνεύουν λάθος ύστερα κάνουν διάφορα συμπεράσματα από τις πρώτο αρχέγονη καθηγητού βαθμούς ύστερα σαν τον τρελό χορό μετά τους μιμούνται οι ένα πολιτισμένη αυτά τα προβλήματα βέβαια μερικά δε λύνονται με την προσκόμιση νέων πληροφοριών αλλά με την αναδιάταξη κοινοβούλιο ορυμαγδό καιρό η φιλοσοφία είναι μια μάχη ενάντια στη μαγεία που είχε γλώσσα ασκεί στη διάρκεια γλώσσα είναι μάλλον θα έγινε κομματάκια 100 ποδηλάτες ως και διαμορφώθηκε κάτω από το βάρος της ανθρώπινης ζωής είναι μαρτυρία επί δύο φύση του ανθρώπου προ επιβίωσης ασκεί μαγεία στη διάνοια μας είμαστε πλήρεις ρε βιώσιμο από την πρώτη κρατική τρόμου μέχρι την παραπλανητικά ρητορική ευγλωττία μέχρι τους εσωτερικούς οξείς τόνους νερού ο άνθρωπος από μόνος του δεν τα βγάζει πέρα μας η λέξη πρόβλημα εφαρμόζεται ένα όταν χρησιμοποιείται για τις δικές μας δυσχέρειες όσα αντιμετωπίζουμε αυτές τις δυσχέρειες το πρόβλημα τόσο θα μας βασανίζουν για να μαθαίνουν νέα όσο πιο πολλούς όμως έχει μπει τόσο πιο μεγάλος φιλόσοφος είναι δεν έμπλεξε στα δίχτυα ως χρήσιμο η φιλοσοφία όπως εμείς εννοούμε τη λέξη είναι ένα αγώνας ενάντια στην γοητεία που ασκούν επάνω μας ορισμένα είδη εκφράσεων τότε άλλαξε τη λέξη φιλοσοφία με τη λέξη λογοτεχνία σύνθημά μας θα πρέπει να είναι τον λόγο μας διπλανές του κι αν έτσι μαθαίνουν και έγινε τέτοιο πλάνη είναι συμπληρωματικά ότι φυσάει πάνω από η αύρα της φιλοσοφίες εκεί κάτι γιατί τώρα διαθέτουμε μια μέθοδο για να πληρωθούμε και μιλάνε και ποιοί είναι οι εξής φίλος όχι θα επιστρέψει πιο Φωτεινή η φιλανθρωπία δεν αναπτύσσει αλλά δραστηριοποιείται ένα να κάνω μια αυτό που μπορώ να σας δώσω όλο κι όλο είναι μια μέθοδος δεν μπορώ να σας κοιτάξω καινούργιες αλήθειες είναι ουσιώδες γνώρισμα της φιλανθρωπίας ότι δεν εξαρτάται από την εμπειρία και αυτό εννοούμε όταν λέμε πως η φιλοσοφία είναι απλή οι όροι αυτή φιλοσοφία ποσό τριών ποσού πριν τη πριν από πόσα πριν πριν το τραγούδι πριν από το νερό υπάρχει ένα φιλοσοφική μέθοδος αν και βεβαίως υπάρχουν μέθοδοι όπως διάφορες θεραπείες να είναι περίμενε πλαίσιο ή φιλοσοφία η θεραπεία της σιωπής και η κατανόηση του μορίς δροσίσει τις στα φωτεινά φωνήεντα στάσεις στραμμένα σύμφωνα και στο χώρο η αρρώστια μιας εποχής θεραπεύεται με την αλλαγή του τρόπου ζωής των ανθρώπων και η αρρώστια των στατικών προβλημάτων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μόνο με την αλλαγή του τρόπου σκέψης και ζωής μέχρι ένα γιατρικό που κάποιος γνώρισε ωφέλεια είναι συνήθως υγιείς πενικιλίνη έσωσε πολλούς να επιβιώσει άνθρωπος για να βρήκαν φιλοσοφία επισημαίνει το άρθρο με τον μάλιστα θα ακουστούν έκφραση το βαρύτερο είναι προσέγγιση και πολυσήμαντη ωσότου το ησύχασα το εκφράσουν όλο το δε χρειάζεται επίσης αρκετές προσεγγίσεις είναι αυτοτελές υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους τους φως ημέρας στυγνός στη φαντασία υπάρχει φαντασία και γνώση δεν μπορούμε να αρχίσουμε πριν από την αρχή τότε άρχισε από τότε αν παρόλα αυτά μπορείς να αρχίσεις από την αρχή πρέπει να γνωρίσεις με σαφήνεια τον κεντρικό όσο ίσως η αρχή είναι θέμα ορισμού αν όχι τότε παρενέβη προσεγγίστηκε τιμή της αρχής και προσπάθησε να την πλησιάσεις από αριστερά και δεξιά για αριστερή πόρτα δεν φαντάστηκε δήμοι γνωρίζει τις τα προβλήματα προκύπτουν από την πανελλήνια των βασικών μας μορφών εγώ το χαρακτήρα το βάθος είναι βαθιές ανησυχίες οι ρίζες τους ήταν τόσο βαθιά όσο και οι μορφές της γλώσσας μας και η σημασία του είναι τόσο μεγάλη όσο και η σπουδαιότητα της γλώσσας τρέφει το όχι των στολή μας φτάνει μεγάλη μάστιγα στη άσπρα σπίτια γυμνά δυστυχισμένα δένδρα ανυπόμονα Βλάστης εμπαίζει μέρες του φλεβάρη όταν λεγεώνες ντρεπόμαστε άφηνε στη γη να μας εξευτελίζει με τα πολλά λουλούδια ο ήλιος φωτίζει τις σκουριασμένες στέγες των γονιών που τόλμησαν να μας πυροβολεί εισόδου στη στενή γ ας λατρεύτηκε τόσο χιόνι για να φανεί η ομορφιά μας άρχισα να δέχομαι από μικρός έγραφε στην ότι με ερεθίσει γινόταν πιασμένες χέρι χέρι χόρευαν κάνουν κατρακύλησε και τρόμος έγραψε την κατανομή της τομή έκφραση τίτλος και του ανόητου εκφρασμένη είναι η προσπάθειά μου για την επόμενη βαθμίδα γνώριμους τον τη γλώσσα σήμερα δεν είναι επαρκής φιλέτο στον ανθρώπινο εγκέφαλο και στους στάδιο εξέλιξης είναι πειράματα της φύσης ανέδειξε τη ρόδο νούμερα είναι πολλοί δεν θεωρούν τίποτα ενώ αν κανείς θεωρήσει ότι η ανοησία είναι ακριβώς το πεδίο έρευνας της φύσης η φύση μας για μας και δεν έχει τρόπο να κάνει προσομοίωση δεν έχει τρόπο να κάθε φορά που βρήκε μας δοκιμάζεται θυσιάζοντας ζωντανή την είμαστε σε βαθμίδα εξέλιξής άρα πειραματόζωα στην πρώτη γραμμή του φυσικού αγωγού τι γνώμη έχεις δει στα στη γλώσσα μας υπάρχει ενσωματωμένη μια ολόκληρη μυθολογία είχε των κραυγών των ανθρώπων δε μπορούμε να βάλουμε τη γλώσσα σε μια δοκιμασία για να αποκαλύψει τις κρυμμένες δομές που έθεσε στο χώρο αυτό που θέλουμε για να περιγράψουν όχι να εξηγήσουμε περιγράφεται και μετά αρχίζετε να εξηγείται τι περιγράφει ξανά και ξανά θέλουμε να καταλάβουμε κάτι που είναι μπορεί στα σωστά άλλο περιγράφουν παρόλο ανθρώπους εντελώς το σκυλί κρεμάστηκε είχαν τέσσερις το φεγγάρι μια πώς μπορούν να αποφύγουν την ανοησία κάμψη λάμψη του κόσμου γίνεται λες τερματίζει γι αυτό οργανώνεται από το συμπλήρωμα των νάνων αγροτών φάντασμα γράψει γίνεται λόγος πως πάει σε λέξεις 1000 χρόνια κύματα άφησαν πολλούς οργανώθηκαν στατιστικά ασύλου σε κραυγές σε άλλες συνδέσεις νόημα έτσι οργανώθηκε τον Μάιο του κάθε προσπάθεια αναπαράστασης που κατέρρεε συνεχιζόταν στην πύλη μεγάλους πόνους κουβάρι είναι φανταστικός σωστά έστρεψε στη φιλοσοφία στην Λος στη φιλοσοφία η ασάφεια είναι βασανιστική ντρεπόμαστε για αυτήν να δει κανείς δεν ξέρω τι μου γίνεται ενώ θα πρέπει να ξέρω όμως δεν είναι έτσι μπορούμε κάλλιστα να ζήσουμε χωρίς αυτές τις διακρίσεις και μάλιστα χωρίς να ξέρουμε τι γίνεται στην προκειμένη περίπτωση αλλά και δημιουργική παστέλ μόλις η αστάθεια ακριβώς μους ελευθερίας μια πολυδιάστατη βρεθήκαμε στον ορέστη Τζιόβα όπου δεν υπάρχει ακριβής έτσι μια ανησυχητική ήταν και ακριβώς για αυτόν το λόγο δεν μπορούμε να περπατήσουμε θέλουμε να τερματίσουμε αλλά χρειαζόμαστε κρίνει πίσω λοιπόν στο γραφεία χρησιμοποιείς τις φυσικές επιστήμες πρόσεξε τι θα πεις παρά αφού λίστας πόσα απομακρυνθείς θα γυρίσεις στο Ρέθυμνο εφοδιάσουν επομένως υποδημάτων αγκάθια ύλη πρέπει να σε τραβήξουν όσοι δε νιώθουν καμία ανάγκη για διαφάνεια επιχειρηματολογία είναι χαμένη για τη φιλοσοφία έχω την εντύπωση ότι αυτό το λες σε μια άδεια αίθουσα που εμείς που ε χει βάλει αυτό το κάνει μια τελικά στην σαφήνεια και διαφάνεια με μια λέξη σάφα όταν φιλοσοφικής πρέπει να κατεβαίνει στο αρχέγονο χάος εκεί να νιώθεις σαν στο σπίτι τους το χάος θα τακτοποιείται έτσι δεν γυρνάει πίσω και αν γυρίσει πάλι χάος φιλοσόφους θα είναι τότε ένα στέλεχος της μείωσης της εντροπίας άρθρα νέες δυσκολίες το πάθος αυτό είναι το δύσκολο είναι το ευκολότερο το να προσποιηθείς αντίβαρα στα γραφεία της πεδίο ολοένα να χτίζουμε σταθερά σαν πολίτες αφού βρε τι πρέπει στο τέλος της αμφιβολίας έχετε πήξει αν πας στο πουθενά θα καταλήξεις η EASY και μετά κι βλαπτική χρήσιμο όνο ξεχνά να κατεβούμε στο βυθό δεν βάζουμε τα ερωτηματικά μας αρκετά βαθιά πόσο βαθιά έχει εγκρίνει την έχεις όφελος δεν ξεχνάει δεν μπορεί κάποιοι να λένε και να κατέβει στο λαό χρειάζεται να ταξιδέψει μακριά δε χρειάζεται να εγκαταλείψει στον άμεσο και συνηθισμένο περιβάλλοντος ίσως δεν χρειάζεται να εγκαταλείψεις και τα όρια του σώματος φιλοσοφικές έρευνες εννοιολογικές έρευνας η ουσία της μεταφυσικής κατάρα την ίδια τύχη ανάμεσα σε εμπειρικές και εννοιολογικές 9 στην ουσία δεν ασχολείται με τις ουσίες μήπως εννοείς τη βάση και όχι την ουσία της μεταφυσικής ποιοι μεταφυσικής οδηγεί τον φιλόσοφο στο τέλος έκανε μην ανησυχείς η τεχνολογία θα τους στείλω μια γεννήτρια ρεύματος όχι σχέδια μαθηματικές εξισώσεις γιατί δεν θα βγουν ποτέ από το σχόλιο τον λόγο πήρε φωτιά με αυτή τη σκέψη και τους φορείς να μελετά έφτιαξα το γεωμετρικό κόσκινο για τους πρώτους αριθμούς και όχι σαν σύλλογοι με την ανάλυση αριθμών σε γινόμενο προ όχι ακριβώς λογίζονται βιβλιογραφίας πάλι μετασχηματισμοί και πρώτη γεωμετρικό 100 όταν έκλεισα πονηρά αν γίνουμε τρεις μπορούσα να κάνω γινόμενο προ το απλό αλγόριθμοι εργαλείου που ετοίμασε τους απόφοιτοι της Διόδωρος δεν έφτανε μέχρι τις περιοχές που θα εξερευνήσει μια φωνή μου έλεγε ότι ψάχνοντας στη διαδικασία να ποτά θα συναντήσω τον μικρότερο πρώτο παρά το έβλεπαν σαν ήθελε όμως να του δώσουμε υπολογιστή πήρε τηλέφωνο να συγχαρεί τον Τραμπ του υπάρχουν τύπισσα του έδωσε το μαθηματικό πρότυπο που έτρεχε με μεγάλους αριθμούς και του ζήτησαν να τρέξει τη διαδικασία από το τέλος προς όφελος με διαβεβαίωσε πως κατά τη γνώμη μου δεν υπήρχε τίποτα στην αντιστροφή άνοιξε την πόρτα και μπαίνει μέσα μετά από μερικές ώρες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι υπάρχει τον ρώτησα αν τοίχους του σπιτιού είναι καλυμμένος σου μου λένε βάλε ξανά τα μεταβάλλονται ανοιχτά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είχε κρυμμένη ένα από δύναμη σε και βρήκε μέσα έναν μικρό θησαυρό γεωμετρία όπως τη θεμελίωσε κλειδί είναι τεχνητή επίπεδο χώρο διαστάσεις σημειακή ιχθύες σε απεικονίσεις βασισμένες σε λίγες αυτό λογικές παραδοχές των αξιών αυτά τα αξιώματα είναι τα τελευταία οχυρά της λογικής του ανθρώπου μου των γυαλιών σαν δίχτυ ασφαλείας είναι οι κάμερες στα καταφύγια του νου η τελευταία Epson οι συνδυασμοί των διατάξεων των γεωμετρικών στοιχείων παρά τη νέα τους ένα πολιτιστικό κος κόσμος γεωμετρικών αναδείχθηκε η τελευταία δυόμιση 1000 χρόνια ένα απέραντος αριθμός από πορίσματα εικασίες θεωρήματα ανοησίες εμφανίστηκαν έτσι έχουμε γύρω από την Ακρόπολη των αξιωμάτων καστροπολιτεία όπου βιώνει σε σαν μαθηματική αρχιτέκτονες εργολάβοι και εργάτες ένα απέραντο εργοτάξιο η γεωμετρία είναι μια στατική διάταξη γραμμών των οποίων τις θέσεις και τα μεγέθη πρέπει να ορίσουμε μέσα λογικά καταμερισμός των αξιωμάτων και το θεώρημα είναι όλα χαραγμένα και στρωμένα με το υλικό των αρχών της γεωμετρίας θα κινήσω τη φωτογραφική κάμερα αξίας της γεωμετρίας από την εποχή του γουίλιαμ Hamilton έλενα Μάντζιου με αιτία είναι χώρος και η άλλη πλευρά χρόνος γιατί βρε λειτουργεί μυστική γεωμετρία το δίνει ουσιαστικό γεωμετρία κήρυγμα για αυτό που εμείς κάνουμε είναι να οδηγήσουμε τις λέξεις από την μεταφυσική πίστη στην καθημερινή τους χρήση πού θα οδηγήσει μια λέξη μεταφυσική από την μεταφυσική στην καθημερινή της χωρίς βέβαια να συμβαδίσει με νέο όνομα χωρίς να τιμάς καρέ τους ας πούμε μεταφυσική η μεταφυσική το είναι δεν είναι ταυτότητα ως την προτεινόμενη πρόταση δείξε μας την αντιστοίχηση των λέει ξεων τις προτάσεις με την πραγματικότητα είναι μέρος της δικής τους επιστημονικών ερευνών ότι όντως δεν αμφιβάλλουμε και ορισμένα πράγματα είναι άξονες περιστροφής ανένδοτη μηχανισμοί κανονικότητας δεν πρέπει να κόψουν το κλαδί πάνω στο οποίο θα δεν πρέπει να το κόψεις από τη λάθος μεριά αυτό να διευθύνει η επόμενη είδηση καθώς παντού αν το κλαδί είναι σε πολύ χαμηλό ύψος τελικά δεν πρέπει να κόψω το κλαδί πάνω στο οποίο νομίζω ειδικά μέλη οπότε στηρίζεται πουθενά είναι κακό θα συνέχισε μέχρι το υπερβατικό απλώς δεν υπάρχει το θεμελιώδες με τελικά ακουμπά στο θείο αυτός είναι αυτό θεμέλιο μεν τις αυτό οδηγεί σε αντιδρόμηση εννοείς είσαι πάρα όταν αν υπουργού Περιβάλλοντος μέχρι πού θα φτάσουν αυτοί οι λόγοι στο τενεσί των στόχων υπάρχει η πειθώ συνοχής τι συμβαίνει όταν ιεραποστολή με βάση τους ιθαγενείς η πείνα και η εξαθλίωση τους μετέτρεψε όχι πειθώ αυτή ήρθε μετά τα σπουργίτια πετάει κυματιστά αντίκες το πλοιάριο που όπως ο αέρας διαφορετικών Διευθύνσεων καινοτο κλέβει πάλλεται στον άνεμο αυτά προσλαμβάνονται με απόλυτη επιτυχία ποτέ δεν ήταν υπουργοί την κάνει προς τους μετά είδες τι κάνει δήλωσε ότι φεύγει το πουλί το κλαδί αέρας είναι σύστημα Καλασέ με αστός και εύκολη νίκη συριζα επτά μηχανικής λούντβιχ τι να κάνω να γράψω ένα κλίμα είναι επίσης προς συνάντηση στα φωτεινά φωνήεντα στάση στραμμένα συμφωνικής το ρόλο τους για δραστική ανασυνθέτουν τη θέλουμε να εξηγούμε φίλος ούτε στα μαθηματικά ούτε τέχνη εξηγούν περνούν μέσα από τις αυτοάνοσες χώρες αναδύονται μέσα από τις αντινομίες κ αντίληψη γεύσεις φτάνουν σε ένα τέλος καλλιτέχνες μαθηματική παράγουν κείμενο για να αρχίσουν οι φιλόσοφοι νέες περιγραφές και εισηγήσεις όπου υπάρχει νόημα υπάρχει τελεία μεταξύ που υπάρχει ενώ στην πρόταση στο μυαλό . τάξη είναι αποκλειστικά μεταφυσική έννοια οριακή η τέλεια τάξη είναι το τέλος της δημιουργίας εκεί παύει να υπάρχει . ανοησία τους φασισμό της συμμετρίας είναι δημιουργία είναι το νόημα προσοχή λοιπόν στα μέσα κόσμος κυνηγαει πολυ το κριτήριο του είναι το υπόλοιπο όσο πιο μεγάλο το υπόλοιπο τόσο πιο βίαιες όσο πιο οργανωμένα τα υπόλοιπα τόσο πιο ουσιαστικές και μόνιμες τα υπόλοιπα οργάνων αυτό οργανώνονται αίσιο φιλία αποκτούν μια ανεπαίσθητη στατιστική νοημοσύνη και μια μη φεύγετε κοιτάς στα υπόλοιπα τα ανόργανα και προσπαθείς να δεις τις κρυμμένες δομές η αλληλεπίδρασή τους εκεί κρύβεται το επερχόμενο λαό χρειάζεται δύναμη της τέχνης αυτή μπορεί να έρθει να μας το δείξει μαθηματική ρίξτε μια ματιά στον κόσμο το παιχνίδι και το σκόρδο βοηθά τα προϊόντα γάλα νουνου η δίκη σκοπιμότητας χαρακτήρισε εμείς άγρυπνα και μετοχές το παίρνουμε μελάνι από τη θάλασσα του βήμα όταν μιλάω τη γλώσσα τη λέξη την πρόταση θα πρέπει να μιλάω την γλώσσα της καθημερινότητας μήπως αυτή η γλώσσα είναι πολύ χοντροκομμένη και υλική αυτό που θέλουμε να πούμε πάνε τότε πώς κατασκευάζεται μια νέα και τι παράξενο αλήθεια που καταφέρνουμε να κάνουμε έστω και κάτι με αυτήν που έχουμε κάθε λέξη που θέλουμε να πούμε έχει διαφορετικό χαρακτήρα σε διαφορετικά περιβάλλοντα αλλά δεν παύει να έχει πάντοτε ένα και μοναδικό χαρακτήρα ένα πρόσωπο αυτό το πρόσωπό μας κοιτάει όμως και να ζωγραφίσει στο πρόσωπό μας κοιτάει λέξεις είναι το ψηφιδωτό που απεικονίζει το πρόσωπό μας στον κόσμο αυτό μας πρέπει όμως να το δούμε από μακριά αυτό όμως κομμάτια που είναι πόσο μακριά χρειαζόμαστε μια νέα μουσική διάσταση ήρθε η ώρα να γράψω μουσική έτσι μου γλιστράνε δεν μπορώ να στοχεύσουν θάλασσα όχι τρικυμία στο μπαρ στον βυθό στην απέραντη στις λέξεις και στα νοήματα στις μουσικές των ψαριών στις γεωμετρίες των γονέων στα περιβόλια του βυθού να γράψουμε δεν έχω μολύβι και χαρτί φωνάζοντας στον αέρα επίσης του βυθού ξεχασμένες λιμένες ελάτε να στήσουμε χώρο αν οι προτάσεις που κατασκευάζει μιαν υπόθεση είναι πάντοτε ανοιχτής δεν επιδέχονται δηλαδή διάψευση η επαλήθευση την υπόθεση είναι απλώς άνευ νοήματος ένα τροχός γυρνάει χωρίς να παράγει έργο έχει τον λέει πως όταν στα ετήσια απόδοση ένα ηλεκτρόνιο αυτό εξαφανίζεται εγώ θα μπορούσα να πω πως υπάρχει στον καναπέ μου να σας πω ένα κουνέλι αλλά δεν μπορούμε να το δούμε αιτιολογεί καλόκαρδο εξαφανίζεται αυτές οι δυο προτάσεις ακριβώς επί του αυτού επιπέδου καμιά τους δεν έχει νόημα στου παντού μηχανικό σύστημα έχει και πάρα ειδικής αναλογία πάσχει αν πάνω δεν υπάρχει η αρχή της αβεβαιότητας στον κόσμο των διαστάσεων το άσπρο κουνέλι θα σηκωθεί να φύγει οπότε εκείνο οι κατηγορούμενοι άλλωστε για την ακρίβεια το ηλεκτρόνιο δεν μπορεί να εξαφανιστεί με το φως του ηλεκτρονίου παίζουν απλά από εδώ παπάς εκεί παπάς αρνητής που βρίσκεται δεν ξέρεις πόσο τρέχει και αναβάθμιση πόσο τρέχει δεν ξέρεις πού βρίσκεται απλά αν την χάνεται το πώς και πόσο χάνεται του που αυτό δεν ισχύει για το κουνέλι λούντβιχ μπέρδεψε στα ηλεκτρόνια μετέχουν 9 άρα και το νόημά τους πρόταση ΚΠΣ ίσως δεν ξέρει kostas stoupas παρά δε γίνεται αντιληπτός καινούρια Σίμος στις ανθρωπιστικές διαστάσεις αυτόν τον κόσμο του πολύ πολύ μικρό όταν δεν κοιτάς τη χαμάς μόρισον μούσα ανοίξεις τα μάτια σου βλέπεις μόνο εν αυτό είναι μια πρόχειρη ανάλυση της συμπεριφοράς του ιδανικού κόσμου με το δικό μας και ας το πούνε Έλληνα όμως καεί κρυφή το νόημα μιας πρότασης όπως και τις αρχαιρεσίες δεν είναι κανένα αερικό αλλά αυτό που δίνουμε σε έναν ανούσιο πλέον μας ζητούν να εξηγήσουμε τον λόγο η πρόταση πρέπει να είναι αυτοτελείς σαφείς αυτό κι όσο θέλεις πολύ εξηγήσεις είναι ελλειμματικό λογική πλήρη τον κόσμο η οργή του κόσμου και ειδικά μόρια για αυτό στη λογική δεν μπορείς να πεις ο κόσμος έχει αυτό και εκείνο μέσα μου αλλά τούτο το υπερβατικό πλήρη τον κόσμο κλάδων λογικές προτάσεις δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν από την εμπειρία αλλά ούτε και να μας σεβαστούν μια πρόταση της λογικής όχι μόνο δεν πρέπει να είναι ανασκευάσει μια οποιαδήποτε δυνατή εμπειρία πρέπει επίσης να μην είναι επιβεβαίωση από οποιονδήποτε να βγει η εμπειρία βασικές δυνατότητες αποθηκεύεται κέντρα μήπως πατάει στη λογική άρα λογική και εμπειρία συνιστούν κόσμος παράλειψη ς τότε πιο κόσμο πλήρη λογική που βρίσκεται αυτός δεν υπάρχουν υποθέσεις στη λογική αλλά δεν ακολουθούν αποδείξεις που πατούν στην λογική αν οι υποθέσεις είναι εκτός λογικής τότε ποσά αυτή συνδέει τα χρήματα προς την απόδειξη δεν υπάρχουν εκπλήξεις στη λογική ενώ κάθε πρέπει να συνεχίσουν σκέψου ένα είδος διαταραχής του πέσει σιγά μωρή μου της Εύξεινος ζούμε δύο πρώτους παίζει δίνει κρασιά του βόλου στο δάσος κούπα δύο ελαφιών χορεύει στον πόλεμο της οι πέτρες κυλάνε στις πλαγιές του θανάση ξαναζούν όχι τα αρώματα των λουλουδιών ζωγράφισαν τα γεωμετρικά τους στο χώρο μάξιμος πουλάς και χύνει το δάκρυ τους τόσα χρόνια όχι αφουγκραστούν σε λίγο θα έρθει ο πέρασαν τις πύλες και κλήρος ήτανε στον σημαίνει όπως τόσοι συλλαβές και μέτραγε ζει μόνος του δίχως να μας μες στη φιλοσοφία και δημοκράτης μένει πιστή το βήμα σου τη νύχτα ζητιάνοι μια κόλαση από δαίμονες και ιδιαίτερα τους μάγους και πνεύμα πεθαμένα όνειρα βγήκαν από την πόρτα που άνοιξε εκείνος ο δεν έδωσε συμβουλές στους νέους σε πέρασαν για έστρεψε τα μάτια στα κλαδιά που έπεφταν στο παράθυρό της σκοτεινής βιβλιοθήκης αιχμάλωτος των πλατειών και της βροχής βαρύ θέμα χορεύουν δες τώρα τη γεωμετρία την τύλιξε φυλετικές όλο δίκες τόνισε την ομορφιά μια παρθένα θα σε σώσει όχι αυτή ήταν κοινής ησυχίας στα πλησίασε να σε τραβήξουν από τη φωτιά από την πυρκαγιά καίει τον Κατερίνη Λάρισα ένα δεν είναι η είναι εδώ στα στενά ανάμεσά μας είχε αρκετή ομορφιά Ηλίας τη γάζα αυτό τον γιώργο μήπως σεισμό του Ευάγγελου Κουλουμπή πιο ώστε τα έργα τους και όχι αφότου 1000 ταινίες και κάθε πιάτο ιδιαίτερα της πολιτείας και του πάθους στα μεγαλειώδη νησιών της χώρας μας μου κανάλι πύλης κορασίδες πουλούσε κοντά στη θάλασσα ηθική και αισθητική εδώ εδώ θα έρθουν αλλά οι γερμανοί όχι μόνον στα δωρεάν όταν καριέρα μια ηθική και στην ποινική είναι ένα και το αυτό η αισθητική αλλά ότι είναι όμορφο είναι και ανοιχτές η αλήθεια είναι πικρή υπάρχει στην αισθητική το αναλύω υπάρχει η τάση να μιλάμε για την επίδραση του έργου τέχνης αισθήματα οι αγώνες κλπ όπως είναι φυσικό να ρωτάνε και για αυτό το μενού απαντάμε για να δεχθώ ότι η ποινή και ηλικιωμένων δεν αρκεί κάθε άλλο έχει την ίδια επίδραση πάνω δοκίμασε και μια βασική όχι απλώς σημασία και κανείς δεν θα υποστήριζε την γνώμη πως ένα ποίημα θα παραμείνει κατ' ουσίαν τα παράλια του ανηλεή υποκατασταθούν από κάποιες άλλες βασικές δαπάνες δεν είπανε πως κάθε λέξη έχει το δικό της φανατικό παιδιού το τραγικότερο όλων σας αυτή εκείνο που είναι χαριτωμένο δεν μπορεί να είναι ωραίο το αντίστροφο ισχύει κάτι τέτοιο ν σημαίνει ολοκληρωμένη έκφραση με χαλαρή τεχνητή ολοκληρωμένης χρόνο άρα η αναλλοίωτη μπορεί κανείς να τραγουδήσει ένα τραγούδι μετάφραση εγώ είχε εκφράσει τότε γιατί είχαν κάνει από τη μέση το τραγούδι για να μη η έκφραση αυτό βλέπει το φως κοίταξε το πρόσωπο αυτό που έχει σημασία είναι η φράση του Λιτοχώρου μόνο το μέγεθος τότε δώσε μου την έκφραση του χωρισμού τους για μόστρα που δεν μπορεί να αποσπαστεί από το πράγμα δεν λίγα δηλαδή δεν μπορείς να αφαιρέσεις το γνωσιακό πεδίο μιας λέξης για να αποκτήσεις σαφή εικόνα του νοήματος των αισθητικών λέξεων θα πρέπει να περιγράψει τρόπους ζωής δε συμφωνώ με την φράση αυτός ξέρει από μουσική βιομηχανία αλλά όταν παίζετε μουσική μεγάλο φιλία είναι ταλέντο βοηθάνε και θαρραλέα το μέτρο της μεγαλοφυές είναι χαρακτήρας ομολόγου χαρακτήρας δεν έκανε τη μεγάλο βία μεγαλοφειλέτες σημαίνει κανένας χαρακτήρας αλλά χαρακτήρα που εκδηλώνεται με τη μορφή ένα ειδικού κάνουν όταν το στρώμα της μεγαλοφυές είναι πολύ λεπτό φέρεται από πίσω η δεξιοτεχνία του παιχνίδι μελωδία δεν εκπέμπει περισσότερο φως απ' ότι οποιοσδήποτε τίμιος άνθρωπος απλώς συγκεντρώνει αυτό το φως με έναν ειδικό φακό σε μια καυστική στοιχεία είναι πρόκληση τα περί μεγάλου ΟΦΗ μιας αυτοκτονίας σαν αποτέλεσμα μιας βαριά ασθενείς της νόσου την σαν εγχείρημα μιας πολιτιστικής διαστροφή ξέρω πως αν δεν άκουγες από τον ράσελ πίσω μεγαλοφυής δε θα συνεχιστεί φίλους θεία menu στηρίζεται πουθενά είναι κακό θεμέλιο 6ος αιώνας είναι αιώνας της Ευάγγελου Βενιζέλου στην δεν μπορεί να γίνει αρωγός της φιλοσοφίας ίσως κάποια μέρα να γεννήσει έναν πολιτισμό οι παλαιότεροι πολιτισμοί θα γίνουν ένα σωρός ερείπια ύστερα ένα φόρος στα πήγα πάντα όμως καταναλώνονται πάνω στα οργανωμένα υπόλοιπα αναδυθούν αυτοοργάνωση των πτυχίων υπολείπονται συγκρούσεις οδηγεί στον του έκφραση κάθε λέξη έχει το δικό της βαρύ ειδικού δύο άλλες περιφέρονται γύρω της περιοδικά και δυστυχώς όμως οι δήμοι και νέες ανά μια αεροπορική παρανοϊκοί άλλοι και οι ασήμαντοι εποχή παράνομη διολίσθησαν δέστε το δικό της ποταπό τρόπο αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο η μεγαλύτερη βλακεία μας μπορεί να είναι πολύ σοφή τότε γιατί είναι φυλακή πόση βλακεία είναι Σοφία ποτέ μετασχηματιστή μαλλιά βαθμό τα ίδια κατεβαίνεις πάντα έχοντας πλήρη έλλειψη εξυπνάδας καρπό στις πράσινες Ηλιάδης βλακείες βοσκός των άλπεων τα καλοκαίρια και τους χειμώνες τα έθιμα για 9 άνθρωποι δεν έκαναν καμιά βλακεία δεν κάνω ποτέ τους κάτι έξυπνο μιλάνε λοιπόν άλλες ανοησίες θα πρέπει μόνο να ακούσει με προσοχή τις ανοησίες κάθε πρωί πρέπει να ανοίγεις δρόμο μέσα από τον πεθαμένο κόμμα για να φτάσεις στο ζωντανό στο χώρο μαζί στην οδό Εργάνης κάποιας προηγείται του καιρού κάποια νερό μπροστά στον έρωτα αφού πρόλαβε τον λαγό αρχελων είναι πολύ δυσκολότερο να γεννήσει στόχος με τη θέλησή σου όταν δεν μπορείς παρά να είσαι φτωχός από ότι όταν μπορείς να είσαι πλούσιος μόνο ένα πλούσιος μπορεί να το κάνει ο φτωχός δεν επιλέγει είναι είμαστε προϊόντα νέας γραμμής παραγωγής ένα καλούπι και μετά όλοι οι μαθητές της έτσι μπορεί να εξηγηθεί η ευκολία με την οποία θανάτων ας ο άνθρωπος είναι το βιομηχανικό προϊόν της φυσικής θα υποταγή και εύκολα αλλιώς κοντά στην παραφροσύνη μέσα στο παραβάν στα χοντρά τα τείχη της λογικής αρκεί μια μικρή ρωγμή ελευθερίας το να πέσει πάνω στις δάφνες του είναι το ίδιο επικίνδυνο με το να βρεθείς πάνω στο χιόνι μετά από χορηγία από τη μια σε και πεθαίνει στον δικό σας έχεις εξαντληθεί αυτό θα κάνουμε και βρεθεί στο χιόνι κόψε τις δάφνες να ζεσταθεί Type λαϊκίστικα συγγράμματα των επιστημόνων μας είναι προϊόν δεν είναι προϊόν γιατί αυτά γράφονται ναυτία αναπαύονται στη δάφνη έστω και αυτό το έχουν εμπνεύσει πουλάνε για παράδειγμα το ότι είναι ζωή τους Leon και επηρέασε τον βρει που ανακάλυψε την ελικοειδή δομή πρέπει να εισαχθούν στα σχολεία εστάλη και στα πανεπιστήμια είναι σπουδαία έργα σύλλογος έχει κολλήσει στο όπως δεν είναι σε θέση να γράψω διδύμους έτσι και στην πρόζα μπορώ να γράψω μέχρις εδώ ότι παρακάτω όχι δεν είσαι σε θέση απλώς δεν μπορείς η ποίηση απαιτεί πάνου κηδεία ορίζονταν πάνω στη στέγη του όχι μόνο στη γη με τρομερές περιοχές της Φιλύρας και σιωπά αυτή σιωπή του αέρα μέσα στο ασημένιο φως εναέριους Χρυστάλλα σιωνισμού οι δικές μου σκέψεις γύρω από την τέχνη για τις αξίες της περιέχουν πολύ λιγότερες αυταπάτες ότι πριν από 100 χρόνια αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι πιο ζεστές ιδεώδες μου είναι μια κάποια συγκροτήματα ένα λαός που περιβάλλει τα πάθη χωρίς θανατική ποινή μαζί τους τι άλλο θα ήταν χαρακτηριστικό της παρηκμασμένη σαφούς ρωμαϊκής αριστοκρατίας δαπάνες για κάθε μονάδα έξι μπορεί οι σταφίδες να είναι το καλύτερο μέρος του καίει μια σακούλα σταφίδες όμως δεν είναι καλύτερες από ποτέ και κι αν κάποιος είναι σε θέση να μας προμηθεύσει μια σακούλα σταφίδες αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να φτιάξει ένα καίει πόσο μάλλον το καλύτερο έφερε στον κόσμο το κράνος γνωστός αυστριακός σατιρικό συγγραφέα αλλά και τις δικές μου παρατηρήσεις ένα και δεν είναι σαν να λέμε αραιώνουν δεν ευσταθεί της αλλά ούτε και τους σύμπαν αραιωμένο ας αν και νομίζω ότι το συμβάν είναι ακόμα μαζί την κάθε θυμίζει το φορολογικό περιβάλλον τους May μπορεί να με ενδιαφέρουν τα επιστημονικά ερώτημα ποτέ όμως δεν συναρπάζουν μόνο τα εννοιολογικά και αισθητικά προβλήματα χθες έγινε αυτό χέρι θεοδώρου μπάρα γεωτρήσεις κάλεσε το λέξη-κλειδί γεωμετρία συνοδεύσουν χορεύοντας ηχεία διότι δεν μπορείς να μιλάς για αυτό θα πρέπει να υπάρχει κόσμος έφτιαξε τον νου και ορεινός όγκος ο κόσμος είναι πολύ μπορεί λοιπόν δημιουργία είναι δρόμος προς και από τη συμμετρία όταν νικάς θα πρέπει ένα δύο κούπα πατρότητα αυτής 1000 καθώς και τη βόρεια Ελλάδα αλλά χαίρομαι που βλέπω επιτέλους ευρύτερα γνωστός από τα O Γάλλος Πρωθυπουργός μπορεί να είναι φέρουν τη μαγεία όλες τις δυνάμεις παράγοντες από άποψη είναι πολύ φορτωμένα με το βράδυ μέσα στο ίδιο του