Αιάντειος Δημόσια Βιβλιοθήκη Αταλάντης | Αποκτούμε δεξιότητες, δημιουργούμε κοινό (Future Library, 2014)
: Με λένε Μαρδίτζα και εκπροσωπώ την Άδειο Δημόσια Βιβλιοθή και Ταλάντης. Με τρεις λέξεις θα σας πω τις εντυπώσεις μου από το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά από το Future Library στη Βέρεια. Αναζήτηση, ανατροπή, καινοτομία και μια τέταρτη αναλαμπή.