Ενότητα # 11: Επεξεργασία κειμένου - LibreOffice / Διάλεξη 1 / Ενότητα # 11: Επεξεργασία κειμένου - LibreOffice - Μπράτιτσης Θαρρενός (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2017)
Ενότητα # 11: Επεξεργασία κειμένου - LibreOffice: Του όμως στο σημείο αυτό θα αναφερθούμε σε μια σε ένα σύνολο εργαλείων παρακολουθούμε τον ρόλο σου τ ου μυωπία είναι χρήσιμη για άτομα και για το ίδιο θέμα στις σπουδές του αλλά και για τον εκπαιδευτικό που θέλει πέραν του να κάνει μαθήματα θα μπορέσει να δημιουργήσει υλικό και να συμμετάσχει σε οποιεσδήποτε άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες όπως συνεργάτη μου άσχετα αν είναι για ένα σύνολο πρόκειται για ένα σύνολο εργαλείων ποιο ζώο είναι σαν το Microsoft Office το γνώρισμα περισσότεροι την αλήθεια κυριότερων το βασικότερο εργαλείο του εγώ τοπίο γράφουμε κείμενα και το όλο κλίμα το οποίο κάνουμε παρουσιάσεις υπάρχουν επιπρόσθετα άλλα εργαλεία το οποίο όμως έχουν διορισθεί κινούμενος πεζός στο excel κλπ σε στην περίπτωσή μας θα μας απασχολήσει το οφείλεις ναι γιατί έχει την εξής ιδιομορφία που λόγω των βασική του έκδοση που περιλαμβάνει όλα αυτά είναι επί πληρωμή έχει ένα κόστος απόκτησης είναι και δεύτερο στις νεότερες εκδόσεις παρατηρούμε ότι υπάρχει μια στροφή προς την κρίση σαν περιβάλλοντα στο σύννεφο στο cloud όπως λένε την ίδια δεν μπήκε στον όπου ο χρήστης πληρώνοντας μια ερμηνεία η ετήσια συνδρομή έχει προσβάσεις αυτή την υπηρεσία μέσα από το διαδίκτυο βασική αρχή που ακολουθείται και στα τέσσερις μαθήματα που θα το κάνουμε μαζί ξανά στη διάρκεια των σπουδών σε αυτό το είμαι ότι ασχολούμαστε πατάμε εναλλακτικές υπηρεσίες οι οποίες παρέχονται δωρεάν πλατφόρμες και εργαλεία δεν όποιο μόριο χρήστης ακουμπήσει χωρίς κανένα χρηματικό κόστος και μετά μπορεί να κάνει εξίσου καλά τη δουλειά του μια ακολουθώντας τις λογικές αυτές στον επιπλέον 9 εργαλείων αυτό το εργαλείο που θα χρησιμοποιήσουμε σουίτα λέγεται Libre Office και έτσι παλαιότερα λεγότανε Open Office στην μετεξέλιξη του ονομάστηκε Lindy hop Greece θα δούμε σε πρώτη φάση πως μπορούμε να το αποκτήσουν πάμε λοιπόν στην ανοίγουμε ένα φυλλομετρητή διαγράφουν Libre Office . όλο αμέσως πηγαίνουμε εδώ φαίνεται το λυπηρό Sport γράφεται έτσι πηγαίνουμε αμέσως λοιπόν στην σελίδα αυτή η οποία πέραν του ότι έχει πληροφορίες στη συνέχεια μας βγάζει κατευθείαν ένα παράσιτο λέει μπορούμε να πούμε πράγματα τώρα να το μελετήσουμε να πάμε στο πολύ χαμηλό όγκο για όσους αγνοούν όμως μας βγάζει την αίσθηση της λίρα από την οποία μπορούμε να πάρουμε την τελευταία σου αυτή τη στιγμή ν 5.0 δύο έχει μέγεθος Διακόσια 10 ΠΑΕ και να κάνουμε κλικ εδώ θα κατέβει η έκδοση για Windows στιγμή έτσι το μεγάλο πλεονέκτημα του λόμπι να προσφέρεται και σε άλλες πλατφόρμες αλλά λειτουργικά συστήματα όπως λένε στις ΗΠΑ για τον μέσο χρήστη λοιπόν που είναι ενα ένα υπολογιστή που έχει τώρα ακούει τους μέσα ενδεχομένως θα βρει μια μπαίνει μια περιορισμένη έκδοση του Office που θα έχει μόνιμο το worm ευχαριστεί τον ζητεί την πλήρη εκτός του ότι τίποτα πάλι πάω ποτέ κάνοντας κλικ εδώ κατέβαινε ένα αρχείο στον υπολογιστή μας με επέκταση MSI έτσι αυτό θα κατέβει κάντε διπλό κλικ όταν ολοκληρωθεί το κατέβασμα του επόμενου επόμενο απομένουν και έτσι έχει εγκατασταθεί το LibreOffice τον υπολογιστή μας λόφου ίσως περιβάλλον ανοιχτού κώδικα και ελεύθερο λογισμικό έχει το πλεονέκτημα ότι έχει πνεύμα δουλικό γίνεται μια μεγάλη κοινότητα χρηστών από πίσω δύο ποιητικές πρόσθετα εργαλεία ανεβάζουν οδηγίες παρέχουν βοήθεια γνωστών και Χελμού κλπ έτσι και μπορεί κανείς να βρει πολλές πληροφορίες για το πώς θα χρησιμοποιήσει το LibreOffice εμείς αυτό που θα κάνουμε στην παρούσα φάση να εξοντώσουμε εγκαταστήσει θα πάμε από όλες αφορά έννοιες έτσι θα κατέβουμε θα δούμε εδώ δουλειά ήλιε οροφής και μάθουμε καταρχήν ποιά είναι τα επιμέρους και επιμέρους εφαρμογές που συνιστώνται δηλαδή τη σουίτα LibreOffice είναι το μπρίστολ κάτοπτρο το πρόσωπό μας και τώρα θα πατήσω δούλοι λήμνου Office πάγωσαν έξω τώρα βεβαίως αυτό που μας ενδιαφέρει στην παρούσα φάση να επεξεργαστείς κειμένων αλλά πατσουλί Ευρώπης όπου είναι μια κεντρική ένα κεντρικό παράθυρο το οποίο επιτρέπει όλες τις επιμέρους εφαρμογές προστατεύω δίχασαν αρχικά στον υπολογιστή του Libre Office τρεις το οποίο όμως κάθε φορά που δουλεύω μου βγάζει πάνω δεξιά υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις ένα εικονίδιο Μπουλώτη υπάρχουν ενημέρωσης καινούριες αν θες να κατεβάσεις που σημαίνει ότι σταδιακά έχω φτάσει στην έκδοση πέντε άρα καθιστώντας το μια φορά μπορεί ο χρήστης να είναι πάντα ενημερωμένος βλέπουμε λοιπόν ότι μπορούμε να φτιάξουμε ένα έγγραφο και μένει να δούμε αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση του lip gloss ρεύμα κάνε κλικ εδώ πάει να πει θα με καθοδηγήσουν αργά διάβασα δεν αλλάζει τίποτα στην έκδοση που έχω ποτέ Εβδομάδες βασικές πληροφορίες έτσι μπορώ λοιπόν μπορώ να φτιάξω ένα γραπτό κείμενο το γίνεται με την εφαρμογή π.χ. δεν πρέπει να αντιστοιχεί τουλάχιστον εγώ μπορώ να φτιάξω ένα υπολογιστικό φύλλο το οποίο είναι ένα αντίστοιχο δίνουμε την εφαρμογή καρπούνται αντίστοιχο του Μπαρόζο σε μπορώ να κάνω μια παρουσίαση με την εφαρμογή που είναι αντίστοιχη του PowerPoint μπορώ να κάνω ένα μια άσχετη να σχεδιάσω μια εικόνας ζωγραφίσω η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ακριβώς ίδια με τη ΔΕΗ προωθούν σαββατόβραδα μπροστά ζωγραφική δηλαδή τον βοηθούσαν να μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα τα οποία δεν είναι αντικείμενο του παρόντος μαθήματος αλλά αφορά μαθήματα μεταγενέστερα έτσι θα μιλήσουν οι γιάννης Ματίκα γυάλισμα και αρχεία εικόνας κλπ βάση δεδομένων ένα αντίστοιχο της Microsoft access και το τύπωμα βοηθάει να φτιάξω έρημος μαθηματικούς τύπους μια λειτουργία η οποία στην σουίτα του Office είναι εγγενής ενσωματωμένη μέσα στα στο Twitter κτλ δεν παρέχεται ως ξεχωριστή εφαρμογή μπορώ επίσης να δείξω κάτι που έχω φτιάξει ήδη και πως τα πρότυπα για να ανοίξω το τυποποιημένα πρότυπα διαφόρων ναι αξίζει τον κόπο επίσης μαθαίνουμε ποτίζει μέσα από την εξερεύνηση των Windows τα αρχεία μας ξέρουμε όλοι ότι όσα τελειώνουν την επέκταση 38.8 x την εγγραφή του από τα αντίστοιχα του LibreOffice έχουν την επέκταση ωτίτιδα έγραφε κείμενο είναι εγώ παντως είμαι δεξιός αυτό σημαίνει watch σημαίνει προκειμένου να λέει και αντίστοιχα με ότι μπροστά χαρακτηρίζεται όλα τα υπόλοιπα στοιχεία δημιουργεί τον Λεμπρόν στο θα δούμε στην πορεία σταδιακά αυτό θα κάνουμε τώρα θα πάμε να εξετάσουμε το LibreOffice Writer έναν επεξεργαστή κειμένου δίνει για να δούμε κάποια βασικά χαρακτηριστικά γάμο κληροδοτεί λέει έγραφε κειμένου και μου άνοιξε ένα καινούργιο έγγραφο μια κασετίνα στο με κομμένο αυτό που βλέπουμε μπροστά μου και το οποίο στη συνέχεια σιγά σιγά βλέποντας τις δυνατότητες που μας παρέχει το τι μπορούμε να κάνουμε στο στην παρούσα φάση λοιπόν αυτό που θα μας απασχολήσει για την ώρα είναι το πώς φτιάχνουμε έγγραφα κειμένου με τον επεξεργαστή κειμένου writers του Libre Office και έτσι για να το ανοίξουμε ιδέα ανοίγουμε αυτό το κεντρικό μενού του Libre Office είτε επιλέγουμε από όλα τα προγράμματα το Λιγκ Τρόφι Στράιτερ έτσι θα το ανοίξω κάνοντας κλικ εδώ και εκκινώντας θα έρθουμε αντιμέτωποι με αυτήν εδώ την οθόνη η οποία ουσιαστικά θυμίζει πάρα πολύ για όσους ξέρουν ήδη να λειτουργούν να δουλεύουμε το Microsoft Word έδινε τον λόγο την επανεξέταση του όλου του για μύρτιλο τις περισσότερες εφαρμογές στο windows εμφανίζεται το όνομα του αρχείου που χρησιμοποιούν εκείνη τη στιγμή κ επιχειρεί και το όνομα της εφαρμογής η οποία διέρχεται αυτή τη λογική ακολουθείτε και γάμοι επιπλέον δεν έχουν στο ληξιαρχείο τη χαμηλή διπλού υπάρχουν τρεις για την καρδιά η διαχείριση του παράκτιου έλεγχοι οι οποίοι δεν μεγιστοποιείται ρήνου ακριβώς κάτω από τη γραμμή της Χίου πυρκαγιά μην μου αυτή περιλαμβάνει όλα τα συνεργεία ή λέει μπορούμε να εφαρμόσουμε ένα ακόμα όλη την ενέργειά μας ενεργοποιηθεί κατεβαίνουμε δεν παίρνει και λίγα του ποδιών παρατηρεί είπε ότι κάποιες από τις επιλογές που υπάρχουν σε κάθε μενού εμφανίζονται νέα Κρήτη Καλαμάτα αυτό σημαίνει ότι οι συγκεκριμένες εντολές δεν είναι μια πετυχημένη έτυχε να είναι βαθιά την οποία διεκπεραιώνει Βαρδή εκείνη τη στιγμή αναλυτικά καμμένος πουλάει δεν είναι καλό παιδί αρχείο περιλαμβάνει εντολές είτε έχουν εφαρμογή σε ολόκληρο το αρχείο όπως το άνοιγμα ή έχει ήδη έξι γραφεία περιλαμβάνει εντολέα και υπήρχαν και δεν υπάρχουν οπότε αντί για τη αποκόψει διαβάζουν περιλαμβάνει εντολές που αφορούν την βολεύει δεν γράφουν χαμόγελο περιλαμβάνει εντολές για την είχαν οργή στοιχείων έγγραφο Opel εικόνες οι δίνουν μορφή περιλαμβάνει και το Lake και διαχείριση πινάκων με ένα , είναι καν περιλαμβάνει εντολές και διεγείρει τη πινάκων με ένα , εργαλεία περιλαμβάνει εντολές όπως έλεγχος ορθογραφία με την επωνυμία ΒΙ αλληλογραφία υπό συγκρότηση αριθμοί δυναμώνουν αλλά κτιρίων περιλαμβάνει εντολές διαχειριζόταν παρότι τα παράθυρα η εφαρμογή λίαν ξεκινά την εφαρμογή μπορείτε να βγάλετε αρκετές από τις εντολές του ΔΝΤ εάν δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν και να καθίσουν ή ποινικά αποκλειστικά από τα επιπλέον δύο καμμένου αρχείων για παράδειγμα παράδειγμα πολύ δίπλα από την εντολή άνοιγμα υπάρχει και η ένδειξη ανδρών και που περιμένει το άνοιγμα ένα άντρα μας μπορεί να γίνει γυναίκα του καλοκαιριού ιδρύοντας ταυτόχρονα το πλήκτρο Control εμπειρία μου είναι παρά παρατηρητής είτε όχι αλλά δεν το λέει το μενού διαθέτει παρόμοιο συνδυασμούς πλήκτρων μάλιστα είναι εφικτό να ορίζουμε εμείς οι ίδιοι είτε δικό μας συνδυασμό αναλάβαμε την ευθύνη να απηύθυνε διεθνή κλίβανο ονομάζονται φιλικά στην κομεντί για την ουσία νομαρχία άνοιγαν τη λειτουργικότητά τους ΑΤΑ όταν θέλουμε να αποθηκεύσουμε τα λίγα ακόμα καθώς υπήρχε λιώνουμε μπορούμε απλά να πιέσουμε κάποια δε σύντομα τη blog λέει αντί να αφήσουμε τα χέρια μας τότε ποιοι λόγοι θα πάρουμε κανένα από τα ποντίκια και μετακινηθούμε καμμένου εκτός από τον Peter ντομάτα και τον πελτέ είναι διαρκές αίτημα και κάνουν το επόμενο βήμα πάντως σύντομα και ενεργοποιούνται με χρήση του δεξιού του ποδιού πάνω σε διάφορα αντικείμενα τα αντικείμενα αυτά μπορεί να είναι απλή πήρε 1000 εικόνες πίνακες γραφήματα και διάφορα άλλα παιχνίδια μετράει η κύρια διαφορά τους με το κεντρικό μενού πέρα από τον κ ενεργοποιηθεί τους έγκριτων πραγματοποιήθηκαν λιοντάρια για παράδειγμα το Ευρωσύνταγμα έναν πηγή μια ομάδα χαρακτήρων θα περιέχει μόνο είχα εντολή λέει που μπορεί να φτάνουν στο τις μπανάνες χαρακτήρων είναι ante είχα καμμένος συνταγματική μια εικόνα θα περιέχει μόνο την εντολή λέει που μπορούμε να εφαρμόσουμε αντικείμενα μόνο των writers κατώτατη γραμμή Μενού υπάρχουν εξ ορισμού η γραμμή εργαλείων στη γη και αντιδήμαρχο ποιητή εάν όμως τα δύο υπάρχουν και άλλα έργα μεγάλων οι οποίες δεν εμφανίζονται κατά την κοινή εφαρμογή για να μπορέσουμε να τονίσουμε επιλέγουμε έρχονται από τη γραμμή μενού τρόπο ν εργαλείων θα γίνει ο κ ΤΕΙ είναι ενεργοποιημένη έχουμε δει κάποιος πήγε πέρα από ενεργοποιήθηκε την εποχή γ εργαλείων μπορούμε να τους αλλάξουμε παιδί και να μετακινήσουμε όλα μια παράθυρο εφαρμογή επειδή υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσουμε για να χαρίσουν εργαλεία από καμία άλλη για να μετακινήσουμε μια γραμμή εργαλείων ακολουθούμε τα βήματα μετακινούμε τον δείκτη του ποντικιού στην αρχή τη γραμμή εργαλείων πάνω στο σημείο που εμφανίζονται 50μ εν τέλει παραδείγματος τον δείκτη του ποντικιού από άλλα προϊόντα ή μετατρέπεται σε θέμα παλαιό μετέφεραν θέλει δείχνουν κάτι τέτοιο δεν συνέβη πήγε να κάνει μια απλή πρωτοδικείου και χωρίς να απελευθερώσουμε μετακινούμε βιώνει το δικό του αποτύπωμα προς οποιαδήποτε άλλη μια περίεργη θεραπεία παρατηρούμε σαν καρκίνωμα το δείκτη του ποντικιού εμφανίζεται για το περίγραμμα εργαλειοθήκη διακεκομμένη γραμμή να γίνει το σημείο που θέλουμε να μετακινηθεί η ένα εναντίον απελευθερώνουμε στο πλευρό του Μπαν κι Μουν ελεύθερα ιδιωτικός χώρος όπου γράφουμε το κείμενο ακόμα ονομάζεται περίεργη γραφεία και ακριβώς από πάνω του και είπε όλοι μάγκες χάρακα κινδυνεύει έκλαιγα εμφανίζεται το ΚΚΕ με χάρακα μπλόκαρε και χρησιμοποιούνται κυρίως για την Αττική έχει κοπεί και το πήγε στο σύνταγμα όσο και για διάφορα γραφεία να αποποιηθεί όπερ και έγινε δεκτό είναι πράγματι χαρά και στο ένα , κατεβάζουμε ενοποιημένη η επιλογή χάρακα από τον νόμο πάλι αν παρατηρήσουμε με προσοχή είναι η αρχαία Αθήνα βλέπουμε πως υπάρχει βγάλε το μπλε περίγραμμα το οποίο ήδη κάνουμε θέλουμε χώρο τον οποίο μπορούμε να έχουμε το περίγραμμα των επιτυχημένη τα όρια του κειμένου και το υπόλοιπο μέρος της λίντα παραμένει κοινό γιάννη είναι ορατά τα όρια του κειμένου θα έδινε είναι κακοποιημένη γυναίκα η Αυγή τρεις μήνου από τον εν λόγω πολύ είχαν εγκατασταθεί βρίσκεται στο κάτω μέρος του παραθύρου και εφαρμογή και μας δίνει πληροφορίες για το κάθε τι είναι η Ευρώπη έχει το όπως και για τη μεγάλη μάχη για να είναι ορατή η μη καταγραφή θα πρέπει να είναι δεν έχω λιμενικοί εμπειριών γι' γραμμή κατακτάται από τον δημιουργό καταλήγει τον δείκτη του ρολογιού μπορεί να πάρει ένα λιγότερη κατά τη διάρκεια γεύμα με τον ry κάθε μαθητή επειδή αποδίδουν ουσιαστικά θύματα όποιοι και διαφορετικές λειτουργίες τις οποίες μπορώ να διεκπεραιώσουμε την κάποια χρονική στιγμή τον παρακάτω πίνακα δίνεται μια αρχική είναι ποιοι ήταν και τι να κάνω όσο το μπορεί να παρέμβει δικαίωμα ελικόπτερο φαίνεται ελληνική μοναδικότητα και περιηγήθηκαν κι ένα φινάλε το τελευταίο βλέπουμε ότι μπορεί να κάνει τελείως τι θέλετε να μας 15 νέοι δεν δύο τροποποίηση του ηγέτη κιμ γιονγκ είναι καλά έφυγα επιλογή δική μου είναι καλά την υγεία αλλά η ίδια η και να διαρκεί δύο έτη ακόμα και εταιρειών μετακινούμενο πάρτε μέχρι DVD καταβάλλουμε 5,9 ρίχτερ και διαγραφή του πιλότου επιλεγμένα από την αμυνα εννοω προβολή διαγραφή των κα εκτυπωτή μου ήταν αποτυχημένοι διαδέχθηκαν κοντράρεται με την κάρτα αυτή είναι όχι γιατί δεν υπάρχει ακόμα καιρός είναι ένα αποτέλεσμα της υπό την απειλή δύο διαγραφή διαδικτύου επιλέγονται από τη Γάνδη μένουν πολύ πλάκα δηλαδή η διακρίνει δικτύου είναι άνεργα ακόμα καλό είναι να θυμηθεί τι θα θέλει να διατηρηθεί η προκαλεί όταν έχουμε επιλεγμένη διαγραφή διαδικτύου δεν εμφανίζονται τα περί πολύ λίγα κάποια πολιτικά απειλείται η παράκτια ένα από τις δυνατότητες που παρέχει μεγαλύτερη αναφορά το μέγεθος των πολιτών αφού κοινή είναι η εκτίμηση που γίνεται είναι από τους παρακάτω τρόπους 9 επιλέγουν αυτοδύναμη μενού προβολή και κινηθεί δύο κάνουμε κλικ στο εικονίδιο μεγεθυνθεί τακτική γραμμή εργαλείων οποιονδήποτε από τους δύο παραπάνω τόπους κι αν χρησιμοποιήσουμε το αποτέλεσμα θα είναι να ενεργοποιείτε το παράθυρο διαλόγου θητεία από το παράθυρο αυτό που μπορούμε να επιλέξουμε κάποιο από τα επιλεγμένα Νικητιάδη ενώ μπορούμε να ορίσουμε κάποια προσαρμοσμένο δικομματική μια ακόμα επιλογή μας παρέχει μεγαλύτερη τουρκική εισβολή του εγγράφου είναι η πλήρης ή επιλέγοντας προβολή πλήρης οθόνη με την Ευρώπη ή επιλέγει κάποιοι έγινε κόμμα καταλαμβάνει όλη την επιφάνεια της οθόνης του υπολογιστή ενώ δεν εμφανίζονται είχαμε εργαλεία γραμμένο έπειτα από μια άλλη οπτική το όνομα πήρε ο λένε πίσω από την προβολή πληροφοριών την κανονική προβολή αρκεί απλώς να τα πήρε πιο πλήρη οθόνη που βρίσκεται στην Αττική πλήρης οθόνη η οποία ειδοποιήθηκε από τα παιδιά όλα γενικότερα εφαρμογές ηλεκτρονικού υπολογιστή αυτή την εικόνα έχουμε ταυτόχρονα ανοιχτά πολλά παράθυρα την εφαρμογή εκεί τώρα δεν μπορούμε να έχουμε ταυτόχρονα ανοιχτά είναι πιο δυνατό Μάθετε περισσότερα από ένα γράμμα τοπία αντικών δεν θα πρέπει κάποια για να μετακινείται με ήταν καθαρά έχουν ραντεβού με το περιβάλλον την υγεία και γι' ακολουθούμε το video παρακάτω εδώ υπάρχει μια άλλη η όλων των ανοιχτών παραθύρων βγάλτε μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο παράθυρο να κλείσουμε κάποιο η νίκη το μόνο είναι μέγα ζητούμενο αλλά κάνοντας κλικ εδώ κατά κοινή παραδοχή το γηραιό όλη την εφαρμογή του πακέτου δεν υπάρχει εξελιγμένη δηλώνει παρών για διάφορα θέματα κινδύνου και τα ΤΕΙ είναι δυνατόν να αλλάξουν από το μενού έργα μια επιλογές με την παραπάνω εντολή ενεργοποιείται το παράθυρο διαλόγου επιλογή φτάνει ένα τρομερό γεγονός που δεν δημιουργεί ανάπτυξη κατηγοριοποιεί 9 όλες τις επιλογές τις οποίες μπορούμε να ρυθμίσουμε και άγνωστο πακέτο ιδεώδη κάνοντας η κάθε κατηγορία εμφανίζεται τότε υπεύθυνοι νερό παρατηρούμε ένα επεξηγηματικό κείμενο για τη ρύθμιση που δεν λαμβάνει κανέναν να πλήξουμε την κάθε κατηγορία υποκατηγορίες ήτοι αρκεί να κάνουμε κλικ των μυδιών think Green party μπροστά από τον αναβάτη σημαντικό κομμάτι των ρυθμίσεων πλήρη λέω ότι αποτελούν ένα παιδί που ακολουθεί δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ευγενή γεννημένη για να επικίνδυνη δεν γκρινιάρα στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται δύο επιλογές δήλωσε το απόγευμα κάποιοι την δηλώνει δηλώνει σε ποίημα τι δήλωσε για το περιβάλλον χει τα οποία θα εργαστούμε καθώς και για τις τοπικές και ήδη ποιοι μπορούμε να ρυθμίσουμε το διαφορετικό το δεκαδικό ψηφίο ελληνική γλώσσα καθώς και των δεδουλευμένων μιλάει για τέλος μπορούμε να δηλώσουμε την προεπιλεγμένη γλώσσα και δεν τα παίρνουμε την αναδιπλούμενη παρά ειδικά δηλώνουμε τη γλώσσα που χρησιμοποιείται ως τετελεσμένη όταν την προηγούμενη κείμενα και αρχίζουμε να παράγουμε ιδιότητα δεν είχε έρθει με τη χρήση των ελληνικών και λατινικών χαρακτήρων του πληκτρολογίου μα η γλώσσα δήλωνε και τώρα λέτε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τα ανάλογα λεκτικά για τον τακτικό έλεγχο και δηλαδή εγώ ενέχει κίνδυνο που περιέχει νίκου Χαραλαμπίδη τι σημαίνει πως αυτόματα θεωρείται ως ελληνική γλώσσα η συμπεριφορά του Τραμπ δεν έχει ιδιαίτερη σημασία διότι όταν έχουμε κείμενα που περιέχουν δύο έως π.χ. ελληνικά τεχνικά βρείτε γιατί απαιτεί να δίνουν μερικά χιλιοστά των τμημάτων ΤΕΙ με αίμα την επιλογή προβλήματα γράφει ενεργοποιούμε και ρυθμίζουμε φυλετικών και Γ μπορούμε να επιλέξουμε ελέγχθηκαν χρησιμοποιούμε κάθε φορά για τον τακτικό έλεγχο και χρηματισμό κατοχής είχαν μπλέξει επειδή θέλουμε να επεξεργαστούμε διάφορες επιλογές των εργατικού ελέγχου όπως κι αν λέγονται ηλεκτρονική νέα θέλουμε cafe bar που δημιουργούν τον μεγαλύτερο κάποιοι διότι περί της οποίας μπορούμε να ρυθμίσουμε από το μενού αρχηγό διότι με την ίδια πηγή ανοίγει παράθυρο διαλόγου ιδιότητες το οποίο απαρτίζεται από τα καρτέλ και ποιοτικά τέλεια ονομάζεται γενικά και περιλαμβάνει κάποιες γενικές αρχές διότι υπάρχει σχετικά τέλεια περιγραφή δίνει τη δυνατότητα να ορίσουμε εμείς συντάκτες ένα εγγράφου τον διπλό το θέμα είναι γιατί του κατάφερε δύο λέξεις κλειδιά τα γεύματα ένα , συνέχεια έχουμε η εφαρμοσμένη διότι κάθε την παραλία που μπορούμε να επιλέξουμε ένα αρχείο μόνο για ανάγνωση γραμματοσειρά και τα αρνητικά στοιχεία και δεν υπάρχουν αποδίδει τίποτε ακόμα είναι πλέον αντικείμενο μπορούμε να υλοποιήσουμε χωρίς να έχουμε το πω εγώ είχα πορεία για να κλείσει με 50 , επιλέγουμε αν λόγω πλην ή εναλλακτικά κάνουμε peeling μπέιλι αληθινών ραντεβού το εκτιμάμε ευτέλεια στην περιοχή που θέλουμε να κλείσουμε όλοι την εφαρμογή αντί να γράφονται ειδικά τότε επιλέγουμε υπάρχει λόγω ο παραγωγός εναλλακτικά κάνουμε deal το ποιοι λίβανο φοβηθεί μονομερή εφαρμογή μας υπόσχεται ένα ακόμα έχει πλέον τοπική πηγή αποκλεισμένα εκλέγονταν αρχείο λόγω ερήμου κανένα κόμμα κλείνει ένα εφαρμογή Γαϊτάνη παραμένει ανοιχτή και εργατιά το θέμα βήμα είναι να δικαιολογήσουμε κείμενα και εξ ορισμού το παιδί λόγια είναι ενεργοποιημένα μια παρέα παιδιών λατινικών χαρακτήρων ωστόσο το ελληνικό επιπλέον περιλαμβάνει κύρια οπλικά χαρακτήρων ποδηλάτη νίκου χαρακτήρα έρχεται είναι μια η εναλλαγή μεταξύ των δύο γλωσσών είναι θέμα ρυθμίσεων του ηλεκτρονικού υπολογιστή αλλά πιο κοινότοπο αλλά είναι συνδυασμός των πλήκτρων αλλού δεν έγινε τα κεφαλαία γράμματα ενεργοποιούνται οι οποίοι λόγω αυτονόητο όταν θέλουμε απλά να δικαιολογημένα κεφαλαιο Γ και τα υπόλοιπα παιδιά είναι πιο φθηνό να πιέσουμε τη και πρόγραμμα π.χ. α ενεργοποιήσουμε τα κεφάλαια να διαλύσουμε το γράμμα και να το ενεργοποιήσουμε κεφάλαια το πηγάδι είναι διότι για να αποτυπώσουμε τα θύματα βρίσκονται στο πάνω μέρος των λύτρων για παράδειγμα αν θέλουμε να τονίσουμε το σύμβολο παράλληλα πατάμε το πλήκτρο τι γίνεται να μείνουν το παρακάτω σχήμα απεικονίζει ένα τυπικό ιδεολογιών προσωπικού έχουν ήδη με ελληνικούς χαρακτήρες να εμφανίζονται με τη μορφή πλακιδίων κινούνται αρτύματα θέλει να είχαν γίνει αντικείμενο έναν κοινό χαρακτήρα ενώ το πλοίο καναλιού αφήνει ένα κενό διάστημα καθηλωμένος απλήρωτο 59 μεταφέρει το δίκτυο επόμενη γραμμή νεύμα ορίζοντα καθώς πήγαν παραπαίει και φίλοι χρησιμοποιούν πηγαινέλα διδακτηρίων λίγα χρόνια και μετά γίνονται αντικείμενο στην αρχή ήταν καλεσμένη η μηχανή θα είναι τα λίγα περί τα και εγείρει κατά μετακινούν το BT για διάστημα περίπου είχαμε τα περιεχόμενα στο πανί πάνω 700 αντίστοιχα το λατινικό όλων γύρω από το πλήκτρο αερίων μέχρι 12 ένα lt ελληνικό ερωτηματικό άνω κάτω τελεία όταν ομάδα έχουμε ενεργοποιημένο το ελληνικό πληκτρολόγιο αρχάριο μια μικρή μεταφέρεται η πύλη και ενότητα αίγυπτος παίρνουν ό καλλυντικά πλήττεται φυλακτού μέλει κάτου αποκαλούμε πλέον και πήρε το το για να θέσουμε λοιπόν τονισμό διέκρινα όταν έχουμε ενεργοποιημένο το ελληνικό πληκτρολόγιο χρησιμοποιούμε τον πυρήνα του τόνου 1030 το παίρνει από το φωνήεν που θέλουμε να τονίσουμε είναι μεγάλη ειδικά όταν ταυτόχρονα το ρίχνει κινητοποιεί να το όνομα πριν από την εισαγωγή του ι γι 1000 τέλος για να μην χάνουμε χρόνο και διαλυτικά μαβί πάρκαρε το έχουνε τον εγκριθεί αλλά και το μπλέιζερ του τόνου παρόλη τη δουλειά αποκλείει την πραγματεία πληκτρολογήστε κείμενο μα θημα κόσμημα είναι ένα πηγή υγειών ταμείων από μητέρα παιδί και μοντέρνα χόμπι τη ειρωνικό και έκανε λιανέμποροι και άρα μειώνουμε τα διόδια τα έργα που πολλοί τη δίνουμε αίμα χυμένο αίμα και το 2009 είναι η δύναμη που μπορεί να έχει παραμένουν ίδιοι λαό παρότι δεν διακόπτεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λοιπόν να δούμε τα οποία είχε ο πολ να παραιτηθεί λίγες τοπικές πίτες ένα ν και μόνη όπως γίνεται και να αποφύγει την τέτοιο παράγωγο κινούμενα έγγραφο η εφαρμογή ανίκανα να δώσουμε ένα όνομα αρχίζει την καθορισμένη πάρκερ το μέτωπο που έχει πονάει δεν υπάρχουν γενικά είναι πάρα πολλα με υγεία με ιδιαίτερη ηλία Home πηγή πηγή ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξουμε τη δημιουργία τριών νέων δήμαρχοι κάθε επόμενη φορά από κινούμενα έγινε το 2000 για εργοδοτικές μέχρι το όνομα κι ίδια παιδί αρχίζω μπορεί να εμφανίζεται ένα παράθυρο διαλόγου από πηγή πηγή γίνονται από πύλη με το όνομα του Νεάρχου ΚΥΠΕ το παιχνίδι ανοίγει παράθυρο διαλόγου από εκεί όμως Ηλίας γ δεν ήταν εύκολο αφού πηγή πηγή Γιαβούζ πηγαίνει στην οδό εντείνεται οδηγείται οδηγεί από κερί μάλιστα από το ίδιο κείμενο και βγάλτε την δεύτερη έχουν γίνει νέο αρχείο εάν έλεγχο που κάνει για αποφυγή έτυχαν να μην δίνει πρόσθετο πηγή πηγή είναι λόγια που είχε πει η ίδια μέχρι που πήγε στο την πιο σταθερή πηγή πήγε την ίδια μέρα μπορεί να γίνεται κάθε πιλότος από το μενού αν γύρω από τη γη δύο πλήρη πλην των οποίων λένε από το περιβάλλον η υγεία κάνοντας 1902 από την και έχει σημαντική γραμμή αναλύουν τη δεύτερη περιοχή εκτελούμενα παρακάτω λέγει λόγω αμφισβητεί όμως εμφανίζεται τον παρακάτω διάλογο πλακιδίων υπάρχουν πηγαίνει όλο επιλέγουν παρόλο που θέλουμε να πούμε κάτι κακό οιωνό χρησιμοποιώντας τυπωμένα και παιδείας κλαρίνο βαγγέλη αρχείων κέντρου παραμείνουν μπλε δύο όνομα αρχείου γεωλόγου ω ναι η γιορτή και επιτρέπει την πλήρη επιτυχία πριν το επίπεδο του player παρότι και οι πόρου επιλέγουμε φροντίζουν που περίμενε το αρχείο μου πέρα από τον επιλεγμένο ζωμό παρότι αρκετοί όμως ποιοι τι μπορούμε να κάνουμε κήρυγμα λέει άφοβα και με τους παρακάτω τίτλους απενοχοποιεί παρελθόν μπορούμε μου ενδιαιτημάτων πηγή πηγή καν ποιοι αντίστοιχο πλήκτρο έκαναν το πυρίτιο έληγε και γενικά η μπαρόκ piazza επιλέγοντας το αρχείο σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω βήματα λιώνουμε γενικά και ειδικά πηγή είναι δυνατό πηγή του εγγράφου το όνομα του αρχείου δυναμίτη η αγάπη το νέο όνομα που να λαμβάνει αλώβητη ούτε ένα κόμμα είναι ένα τοπική δεν μπορούμε να αποκλείσουμε όλοι έχουμε το φόβο την ευκολία χειρισμού ένα κόμμα επιλεγμένη αρχηγείο που κλείσιμο κυριολεκτικά να κάνουμε λίγη στο κλείσιμο από στον χειμαζόμενο μια την περιγραφή του eBay μεταχειρισμένες πολυμήχανου γεύμα με περιεχόμενο ειδικά τότε πηγαίναμε τα δύο εμβαδού εναλλακτικά κάνουμε είναι το κουμπί κλείσιμο τότε θυμάμαι θυμάμαι η παραπονείται MNLA λέγονταν αμείβεται με μια απλή για να ανοίξουμε έναν άλλο υπάρχον αρχείο βέβαια ακολουθούμε με καταλάβει κάποια έναν επιλεγμένο πρώτη γραμμή Μενού αργυρό κάλυμμα πλέον έλλειμμα τα αθλητικά τον ρόλο πλέον αποτελεί λογίων κάνουμε deal το εικονίδιο παράδειγμα συμβατική γραμμή παραλίων και εμφανίζεται το παρακάτω παράθυρο κεφαλαίων στο πλαίσιο όνομα κινδύνου πληκτρολόγιο με το όνομα του αρχείου μα εναλλακτικά επιλέγουμε από το κεντρικό τμήμα του παραθύρου πλάι μου επιλέγουμε άνοιγμα το έγγραφο ανοίγει έναν νέο κάποιο από τα χτυπάω για πρώτη και τελευταία φορά αμέτρητα ποσά Rider που δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσουμε το χώμα υπάρχει διαφορετικότητα τους ανάμεσα στους οποίος τελικώς δεν λέει και δεν πάνε πακέτο πάει τόσο αυτά ενώ εγείρει σημαίνει πως ένα παιδί που δουλεύει στον υπολογιστή του και να κάνω για να βγάλετε δεν έχει πρόβλημα να επεξεργαστείτε έγγραφα έχουν και ένα άλλο υπολογιστή όπου είναι εγκατεστημένο το Microsoft όλο και όχι εργάζεται μια τέτοια περίπτωση αρκεί να έχουν κέρδη και να πάρουν τη μορφή . να αντίστοιχα θα έχουν δημιουργηθεί από το Rock in οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή για iOS μπορούν να ανοιχτούν και έναν υπολογιστή πετούν τα κεκτημένα των επεξεργαστή κειμένου πλευρά έχουν συμβατότητα αλλά πηγή που διακρίνει τον ράιντερ είναι ένα από τα πολύ σημαντικά θετικά στοιχεία καθόδου δεν περιορίζει τη χρήση του αντίθετα αυξάνεται λειτουργικότατο και μπόλικα δηλαδή εγώ δεν πάω με κινήματα τεχνολογία μετά τα 9 , είναι ένα καντήλι καθώς και με τη χρήση των πλήκτρων χρόνου θέλει θέλει αν θέλει άλλο Φαλκάο εκτός από τα ήδη περί τα 50 στον παρακάτω πίνακα φαίνεται εκείνοι που μπορούμε να επιτύχουμε πέτυχε και το πλήκτρο πληκτρολογίου αρρυθμιών βέλος αριστερά χαρακτήρα δείχνει εντελώς 39 κτίρια πάνω βέλος πάνω κάτω μια γραμμή κάτω τέλος κάτω καμία δύναμη των λαών για την ενωμένη αριστερά καμία ελεγχθεί των νέων και τη θυελλώδη φιλία καμία αλληλεγγύη των λαών και παντελώς μεταφορά 19 πάνω από την προηγούμενη πλέον εκατομμύρια μεταφορά παραγράφου κάτω από την επομένη που ενεργεί η δύναμη είναι η δύναμη τον βιολογικό μου στην Αυγή αφού τον ρόλο και στο τέλος του μήνα πιο ανοιχτό όπως κίνημα μετά το έγγραφο του γαλλικού υπουργείου και δική μου είναι να υπήρχε κάποια είδη που υπάρχουν στα βρέφη εκατομμύρια παράδειγμα Γαβριηλίδη κοινωνικά έργα έχουν πώς θα προκηρυχτεί περισσότερες εφαρμογές παίρνει και τα εταιρικά περιβάλλοντα αρχών καθώς εκείνη την ώρα δεν έγινα πολύ συχνά ένα υγιεινό γεύμα θα κληθεί να μετά δεν γράφω δηλώνει όργανα τα παιδιά του πολυτεχνείου δεν και τώρα να μη μένουν ακριβώς κάτω από την αρχή 1000 λίθοι υπάρχουν 30 λίγα πρώτον διότι κάποιοι παλιότεροι ηγηθεί στο ένα , λίγα προηγούμενων λέει επομένως να μεταφέρουν αντίστοιχα το προηγούμενο επόμενο αντικείμενο το οποίο χορηγείται από το πλεκτό περί ήδη ΑΤ την περιπέτεια που περιμέναμε δεν γινόμαστε για παράδειγμα από τη γη να φεύγει ένα έγκαυμα πρέπει να ακολουθήσουμε την συνήθη ιερή καρδιά ενεργοποιούμε το παραδέχτηκε ότι τον πήρε τον περιηγητή παγωτό παρακλάδι περιηγηθεί επιλέγουμε το αντικείμενο είχε μέγαρο πήγαν πληγωμένο και επόμενων με καρκίνωμα δεν ήθελε δεν περιγράφουμε παραθέτει περιηγητή μπορούμε να δούμε το πέρα από τη θηλή να μπορούμε να επιλέξουμε και άλλα αντικείμενα εντατικά οδηγία γίνεται είναι στάνταρ μενού αν για παράδειγμα επιλέξατε αντικείμενο γραφικά το αίτημα θα γίνει θύμα μετά ήρθαν προηγούμενο και πόνου γυναικών αντιδήμαρχο προηγούμενο και επόμενο γραφικό που περιηγείται μέχρι το ένα , αντιδήμαρχο πρόβλημα πήγα κι όχι υπέρ αφορά τους μη εκτύπωση του χαρακτήρα ένα κειμένου παρατηρήσουμε λίγο παρακάτω να έρθει διπλό κλικ την ερωτηθεί πώς χαρακτήριζε λαμβάνει μια πρόχειρη απάντηση θα ήταν να είχα ένα για κάθε γράμμα και πήγε στο τέλος η αλήθεια είναι όμως ότι χαρακτηρίζουν περιλαμβάνονται στην παραπάνω πρόταση είναι γυναίκα ο χαρακτήρας μας λέγει είναι κοινό πρόβλημα μεταξύ των δύο λέξεων με τη χρήση του πλυντηρίου 50 βέβαια το κέντρο δεν τυπώνει αλλά δεν παύει να αποτελεί έναν από τους χαρακτήρες του με αίμα έκτοτε δεν γίνονται λάθη μα ένα καλό παιχνίδι ένα μη εκτυπώσιμα χαρακτήρα είναι όλα τα ζωικά κύτταρα έχουν πρόκειται για κείμενο μα επειδή το πλαίσιο του πάμε καλεί ραντεβού αντιμετωπίζει όντας μη υπαρκτούς χαρακτήρες όπως και στο άλλο χαρακτήρα του κειμένου για να μπορέσει να εμφανίσουμε θεσμοί εκτυπωθούν χαρακτήρισε το πόνημα αρκεί να ακολουθήσουμε εν αναμονή περαιτέρω τρόπους ένα επιλέγουμε θέλουν ν' ν υπό οι παρατηρη νέων ελλήνων καπνεργατών πιο και 10 από το πληκτρολόγιο ποιανού κάνουμε πλην εικονιδίων ένα εκτυπωτή χαρακτήριζε την τακτική των μεγαλείων για ανακοπή σήμερα στους χαρακτήρες ακολουθούμε την ίδια διαδικασία στον παρακάτω πίνακα μπορούμε να δούμε τις κυριότερες μη εκτυπωθούν χαρτιά και κάποιοι θέλουν να δημιουργούν δρ έλεν ρίπλεϊ γουίβερ παρά Rider μας δίνει τη δυνατότητα να πάρουμε μια γεύση από την μορφή e-learning αρχεία του ποιητή που αναπτύχθηκαν από την εταιρεία Pablo φίλοι δεν είναι πολύ διαδεδομένα δε λέω ότι θα μειώσει την αναταραχή και ειδικοτήτων ανεξαρτήτως του εκτυπωτή πλατφόρμα είναι κατεστημένο γραμματίων και την ανάγνωση τα παιδιά αρχίζουν ακριβή έννοια κάθε στον υπολογιστή να του προγράμματος Acrobat reader το οποίο διατίθεται δωρεάν από τη media πάντως είχαν βλέννα κόντρα έχουν θερμανθεί PDA μπορεί να γίνει με δύο τρόπους έναν αποτελεί τον ίδιο ακράτεια δημαγωγίας PDA την τακτική γραμμή εργαλείων δύο επιλέγοντας από δύναμη μενού αρχείο εξαγωγή του λέει κάτι να εγκριθεί η εξαγωγή του εγγράφου είναι τέτοια και το μόνο που χρειάζεται είναι να καθορίσει το όραμα του μαχητικά του υπάρχουν δηλαδή εμφανιζόμενο παράκτιων αλιέων τα παιδιά των αρχείων και από εκεί είχα κάνει είχα επιλέγουν να καθοδηγηθεί η διαδικασία τελειώνουν στην ευρύτερη περιοχή μας δίνεται η δυνατότητα εκτός από τον καθαρισμό του ονόματος του αρχείου τη νυχτερινή του να κάνουμε ορισμένες επιλογές στο πλαίσιο διαλόγου που ανοίγαμε την επιλογή από εκεί βιβλίων PDF όπου μπορούμε να επιλέξουμε όλα καλή την επιλογή όλα είχαν μπει πολλά λέγονται τίμια την επιλογή Έλλην δεν κι αλλοίμονο τι λέει για π.χ. δύο 58 12 ποια περιέχει έναν δεκαμελή 29 το διαγράψουμε ενδόμυχα τότε οι δύο οικονομικοί μπορούμε να επιλέξουμε Συμπιλίδη χωρίς παράλληλη λοιπόν αποθηκεύονται προϋπάρχουν όλη την πλειονότητα αλλά δημιουργεί μεγάλα γύρισα αρχεία ιδίως όταν χρησιμοποιούνται παραλαβή Συμπιλίδη δεν πάει επιπλήττει ποιητή των εικόνων νέα απώλεια ποιότητας στο βαθμό που το ποσοστό που παρήγαγαν μια κρυφή γλώσσα μια υγιή μια αναληθή εικόνα μειώνει την αναλυτική εικόνα ποντάροντας στην ποιότητα μια ενδεχόμενη εκτυπωτή αργά την Τετάρτη οικονομία το τελικό μέγεθος του Αιγίου αφού κάνουμε είχε επιλογη ς χαμηλά παρά μια κάνουμε κλικ κουμπί εξαγωγή και το 1,7 και MRB PDA προκαθορισμένων παραλλήλως και με καθορισμένα όνομα όποιος δείχνει να αποτελεί αντικείμενο είναι να τιμωρεί για το ποντίκι ο υπό παραίτηση τελεί λένε λέξη με αυτό τον τρόπο το κείμενο επιθυμούμε εκτελούμε την παρακάτω ένα 13 μετέφερε με το δείκτη του ποντικιού μου πριν από τον πρώτο χαρακτήρα του κειμένου που θέλουμε να φτιάξουμε Λέσβου με το αριστερό πλήκτρο το ποντίκι καίγονται να απελευθερώσουμε μεταφέρουμε το deal μεγατόνων τελευταίο χαρακτήρα του πιο επιλογή κειμένου περιγραφή που κάνουμε κάποιο παιχνίδι δημιούργημα κάνουμε λίγη οπουδήποτε στο κείμενό μας οπότε απλά επιλέγει το ίδιο επιλεγμένο κείμενο και ξεκινάμε τη διαδικασία από την αρχή εκτός α την καρδιά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ποντίκι και είναι πλέον δεδομένο και μετρήστε μέχρι έχουν δίπλα μου λέει επιλέγει είπε ολόκληρη λέει στη Real life Clinic επιλέγει είπε ολόκληρη καλάθι περίγραμμα πλάι κυριλέ επιλέγει είπε ολόκληρη παράγραφος οι δημιουργοί του κειμένου χωρίς τιμωρία το ποντίκι αλλά αποδείχθηκαν μετά πληκτρολόγιο γίνεται ένα συνδυασμό πλήκτρων που απεικονιζόταν μέλη πάνω καρτ το 1009 έκπληκτοι που έγινε πιο συγκεκριμένα μεγαλύτερη μετά τρώμε πριν από τον πρώτο χαρακτήρα του κειμένου που χρήμα να επιλέξουμε πιέζουμε το πλήκτρο φίλοι κρατώντας το γερασμένο χρησιμοποιούμε καμπύλη του πληκτρολογίου και επιλέγουμε το κείμενο μεταφέρονται στον δείκτη καλλιτέχνη αλλά η ΔΕΗ απειλεί να πηγαίνει καρδιολόγο είτε πάνω μεγάλη περιπέτεια γενικότερα επιλέγετε κάθε φορά ένα μόνο γειτονικό χαρακτήρα με τα μέλη πάνω και κάτω επιλέγετε υπομένει κι οι προηγούμενοι γραμμή μέχρι το σημείο που βρίσκεται ο ένα συνέρχεται το κρυολόγημα το πλεκτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε συνδυασμό με τα πάντα γι και την επιλογή συνεχόμενο τμήμα του κειμένου με τον πιο από το μετέφερε με λεπτομέρεια πριν από τον πρώτο χαρακτήρα του κινδύνου που περίμενε επιλέξουν εισπράττοντας επιλεγμένο το πήρε το 1000 μετέφερε με το δείκτη του ποντικιού τέλος το κείμενο θέλουμε να επιλέξουμε και κάνουμε κλικ δεν υπάρχει τον τελευταίο χαρακτηρισμό σου με τον τρόπο αυτό επιλέγονται όλοι οι χαρακτήρες που βρίσκονται ανάμεσα στο αρχικό τον τελικό κάποιοι φταίνε τα πάντα μα χρειάζεται να επιλέξει εκείνο το οποίο δεν είναι συνεχόμενο όπως διάφορες λέει πιθανά μέρη από τα οποία παρεμβάλλονται αλλά εκλέχτηκε χαρακτήρες για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτήν την επιλογή ακολουθούμενη 60 καρδιά επιλεγμένα οποιονδήποτε από τους προηγούμενους τρόπους 1000 συνεχόμενες χαρακτήρες το δίδυμο με πλέγματα πλήκτρο Control και κρατώντας το οπλισμένο συνεχίζουμε και επιλέγουμε τις υπόλοιπες ομάδες χαρακτήρων πρέπει μου με χρησιμοποιώντας το ποντίκι ο Πάγκαλος να έχει επιλογή να αφήνουμε το πλεκτό κοντό εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μονάδα πληκτρολόγιο όπως εξηγεί επιλεγμένα ποινολόγιο τίγκα γεμάτα χαρακτήρων πλήρης με τα πυρηνικά είχε και εγώ έχω επιλέγουμε διαδοχικά αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες χαρακτήρων ο φάκελος με τις επιλογές μας ξανά πιέζουμε τα πλήκτρα Κέρμπερ 8 είχε στο πλευρό του Φίλη και 8 ουσιαστικά μεγαλύτερη όταν μιλάει δεν την κατακτά την πλειοψηφική η οποία δηλώνεται και πήγαμε καλά κρατεί και εταιρικών χρειάζεται να εφαρμόσουμε μορφοποιηθεί ολόκληρο το κείμενο μας οπότε είναι απαραίτητη η επιλογή του όταν ολιγαρχών αποτελείται από αρκετές θέλει λέει η δημιουργία ολόκληρου του κειμένου είναι χρονοβόρα της προηγούμενης κλοπής που περιγράψαμε παράγεται όπως και άλλοι να περιμένουν διαθέτει ενσωματωμένη μια καλή και υγιεινή επιλογή όλο το κείμενο του ηλιακού επιτελείται με έναν από τους παρακάτω δύο τρόπους έναν επιλέγουμε από τηγάνι μένουν επεξεργαστή η επιλογή όλων γύρω placement κλήθηκαν Control έγινε για να διαγράψουμε κείμενα των Χάινερ ηθοποιό κατάπληκτος μπίλι το πλήκτρο back έγινε η διαφορά ανάμεσα στα δύο πυρηνικά έγκειται στο ότι το μεν πρώτο διαδραστικό χαρακτήρα που είχε δεχθεί αλλά του τομέα εναντίον περαιτέρω διαγραφή του χαρακτήρα του εκεί πέρα του δρομέα για να δούμε βγήκε διαγραφή 1000 δηλωμένα ενώ bar περί διαγραφή αριστερά λιωμένα την περιπέτεια που έχουμε επιλέξει ένα σύνολο χαρακτήρων υπήρχε οποιοδήποτε από τα δύο υλικά οδηγοί διαγραφή ολόκληρου του επιλεγμένου κειμένου για παράδειγμα επιλέξει 12 για παράδειγμα υπάρχει ΤΕΙ είπε επιλέγει διαγραφή όλη την μια παραλλαγή χρήση tablet το κουνέλι και ταχύτερη είναι δυνατή η ταυτόχρονη χρήση πλήττουν τον λαό παιχνίδια πάνω στο διαγράφονται ολόκληρη και όχι αντί για μεμονωμένη χαρακτηρίζει έλθει ένα συνδυασμό των πιο δειλή διαγράφεται ελεγχθεί που βρίσκεται δεξιά δρομέα Control 1000 δελτία δίνουν ένα ενώ δηλώνουν και πάντα φταίει διαγράφεται ελεγχθεί μπήκε καλύτερα έχουμε μάθει τα βασικά στοιχεία του λαϊκού και με πιο συνήθη γράφουμε το κείμενο ακόμα έχουμε γραπτη κατοικημένο και το έγκλημα είναι να μπορέσουμε κάποιοι έχουν ήδη κατάλαβες όμως πιέζουμε το πλήκτρο είχε διότι έχουμε γράψει κακά παιδιά από την οθόνη αυτή είναι μια αποδεκτή προωθεί όπου κάνουν κάποια ενέργεια κατά λάθος τι θέλουμε να γυρίσουμε στην προηγούμενη καταγραφή παράγεται παρέχει μια εντολή η οποία διορθώνει τέτοια προβλήματα επαναφέροντάς μας κινδυνεύουμε να κατατεθεί χωρίς να χρειάζεται να ξαναγράψουμε από την αρχή έγινε σύντομα επέλεγε την εντολή αυτή γίνεται με οποιονδήποτε από τη σύνταξη γρίλια που έναν επιλέγοντας αποτυχημένου χαρτιά να καλλιεργηθεί ήταν καταπληκτικά τον πλέον και ΔΕΗ από το πληκτρολόγιο κάντε λίγη εικονιδίων ανοιχτή υπάρχει και μια άλλη ουσιαστικά είναι δουλειά ποιοι πανηγυρίζουν τελευταία ενεργειών που εφάρμοσαν διαδοχικές είχαν ηττηθεί μπορούμε να στηριχτούμε αρχικά βήματα προς τα πίσω όσον αφορά τις εντολές που έδωσαν ο ράιντερ και εξοπλισμό αποθηκεύει στη μνήμη του και είχα το τελευταίο δημιούργημα και μνημεία ποιοι και γιατί κάθε φορά που τερματίζουν την εφαρμογή ανανεώσουμε περισσότεροι από 1.2 ένα μόνο βήμα αρκεί να κλείσουμε το μικρό παπανδρέου περίοδος πηλίκον διότι είχαν έρθει στη βασική γραμμή αν δεν αντί για γάλα και να προσπαθείς αν δεν το έχουμε κάνει γίναμε με κάποια βήματα αλλά εκτελούμε έγιναν από τις παρακάτω περί κλωβούς έγιναν επιλέγουμε αποτυχημένου επιπρόσθετα η γίνονται μόνο δηλώνουν πλήρη γεύματα γλυκά κοντρόλ και επιθυμιών αποτροπή κοινωνι δύο τρεις κάνουμε peeling στο εικονίδιο ή ανέρχεται την αρχική γραμμή εργαλείων ένα ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία του καρτέλ είναι η εντολή για την κατάχωση του μενού είναι λίαν πηγή παραγωγής ανατολικού ακουμπάμε πήραν και ελεγχθεί με κάποια ολόκληρο το 50 , καυτό όλο και κάτι θα αντικαθιστούμε κάποιοι πάλαι το παρακάτω κείμενο περιλαμβάνει σύντομη βιογραφία του άλαν Τούρινγκ εκ των θέσεων που έχουν δικαιολογηθεί όλο το κειμενο αποφασίζουμε πως είναι καλύτερα να καταρτίσουμε το λατινικό όνομα του μπιν με το ελληνικό Twitter πολλές φορές και πορεύονται με αυτό το κείμενο έχουμε πληκτρολογεί τηλ6 too Big αλλά προφανώς έχει έρθει η ώρα να αναζητήσουμε μόνιμα τη λατινική λέξη τιμή και να διαγράψει κάθε φορά χρησιμοποιούνται ιδεολογιών εναλλακτικά για να γλιτώσουμε κόπο χρόνο μπορούμε να κάνουμε το παρακάτω επιλέγουμε από την άμυνα του επεξεργαστή ένα εμπνέει τη κέρδη καταγράφει εμφανίζεται στην οθόνη το παράθυρο διαλόγου ενδεικτική καταγραφή το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι δικαιολογημένη τη λέξη θέλουν το πλαίσιο παραμύθι για και πιέζουμε το πλήκτρο entry fee τότε βγάλτε εντοπίσθηκε επιλέξιμοι ΚΑΔ πριν ακόμα την αμέσως επόμενη ανοιχτή τη λέξη θεωρεί έκανε πια τρόπο μπορούμε να κυνηγήσουμε και να βρούμε ένα προς ένα όλες οι γερμανοί οι εκλεκτοί του μ πληρώνεται με το κλικ το όλων ώρα έκανε πλήρη και επιλέγει βιβλία όλη την ημέρα ανοιχτή την ηλέκτρα διαφέρει μέχρι κείμενο με την ίδια ακριβώς λογική λειτουργούν καταπληκτικά αντικατασταθεί αντικατασταθεί όλων το πρώτο αντικαθιστά ενέπνευσε έναν τον παλιό με τον νέο κοινό είναι το δεύτερο ανέβηκαν τα 9 βήματα όλη την εμφάνιση του αντικείμενο το καινούργιο των νέων κινδύνων το ορίζουν το πλαίσιο κύμινο αντικατασταθεί μπαίνει το δικό μας παράδειγμα για να αντικαταστήσουμε πολύ περιλαμβάνει τη λέξη win δημιουργική γραφή του θα πρέπει να μοιράσουμε του Big τοπία έχει αντικατασταθεί με και να πιέζουμε το πλήκτρο αντικατασταθεί όλων είχαν αποτέλεσμα εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα το οποίο μας πληροφορεί ότι έγιναν συνολικά 38ου αντικατασταθεί επιχειρεί δεν είναι επιλογή μόνο όλο κλήτευση ελεγχθεί περιορίζονται τα αποτελέσματα τη θανατική μόνο αυτά αποτελούν ολόκληρη τη λέξη χωρισμένη από κοινού χαρακτηρίζει για παράδειγμα αν έχετε επιλέξει Γληνού δεν επιτρέψει την παραχάραξη των γκρίζων λύκων δεν έχει επιλεχθεί μια από πιο συχνά είχαν ανοιχτά των εγγράφων είναι αντιγραφή και μετακινηθεί λέξεων και γενικότερα τίμημα προκειμένου με το έγγραφο ουσιαστικά για να επιτευχθούν οι δύο παιδιά υπουργείο περνάει αλλά και τους υπόλοιπους κειμενογράφος που χρησιμοποιούνται από είτε ηλεκτρονικό υπολογιστή γίνεται χρήση του πρόχειρου εις το πρόχειρο είναι ένα αόρατο σχολιασμοί νικ στον οποίο τοποθετούνται τα αντικείμενα κείμενα φωτογραφίες κλπ τα οποία θέλουμε να αντιγράψουμε η μετακίνηση με ενέργεια που είχαν διαφύγει χωρίζεται σε δύο πάρτι αντιγράφει το πρόχειρο και επικόλληση από το πρόχειρο έστω ότι θέλουμε να αντιγράψουμε το όνομα αλλά πριν έξι ώρες μετά το κείμενο κάτι που πρέπει να κάνουμε είναι να επιλέξουμε όνομα φτερά να τοποθετήσουμε το οποίο όχι μόνο την αρχή και τοποθετηθεί στο πρόχειρο μπορεί να μείνει μέχρι εκεί όπου ένα από το μενού έπαιξε αφήγημα πριν την αρχή πηγαίο γέλιο με τα πλήκτρα Control ήθη αποτελεί εργαλείο τρεις κάνοντας θέλει το εικονίδιο αντιγραφή τακτική γραμμή εργαλείων περιφερειάρχης κάνοντας μπέιμπι εκείνη σου επάνω στο επιλεγμένο κοινό επιλέγοντας αντιγραφή από ντόμινο συντομευθεί παιχνίδια αυτό που απομένει midnight κολλήσουμε παιδί που επιθυμούμε το κείμενο που τοποθετήθηκαν στο πρόχειρο πρώτο μέλημά μας λοιπόν είναι να τοποθετήσουμε τον δρομέα στο CD που προσφέρει μια νέα πόλη όχι το περιεχόμενο του αρχείου ενώ για παράδειγμα η επικόλληση του κειμένου μπορεί να γίνει και υπήρχε μέχρι το όπως ένα από το μενού ξεραθεί αν επικολληθεί πήλινου πυρήνα τα πλεκτά ο γκολκίπερ ποτέ πληκτρολόγιο τρεις κάνοντας κλικ στο εικονίδιο επικολληθεί χρηματικού γραμμή εργαλείων περαιτέρω κάνοντας δε θέλει πήγε στο σημείο του εγγράφου που θέλουμε να γίνει επικολληθεί επιλέγοντας επικολληθεί απότομη No σύντομα την με την παραπάνω διαδικασία έχουν αντιγράψει το όνομα αλλά μην μια ώρα για να το αντιγράψουμε και δεύτερη φορά δεν είναι απαραίτητο να επαναλάβουμε ότι υπάρχει δηλαδή το πρόχειρο κείμενα ομάδα παραμένει εκεί μέχρι την αντικατάστασή του από κάποια άλλη κάτι που θα θελήσουν να αντιγράψουμε αγαπώ αρκεί πλέον να επαναλάβουμε πάλι δεν έκοβε πλάτη καθρεφτη επικολληθεί το επικό λιμένες ενώ διατηρεί την κακοποίηση λεπτό δηλαδή αν είχατε που επιλέξαμε είχε έντονα γράμματα αγία η οποιαδήποτε άλλη μορφοποιηθεί αυτή θα διατηρηθεί και το κείμενο του παιδικού αν θέλουμε γιατί κολλημένοι κάποιοι να μην πληρώνουμε την ιδιότυπη εκδοχή προκειμένου τότε ανδρεία επικολληθεί επιλέγουμε αποτύχαμε να επεξεργαστεί μια με λεκτικό ολίσθημα πλήθυναν μυαλό μου λείπει και θετικό λήθης που ενεργοποιούν ΥΠΕΞ μας προσφέρεται για τη δημιουργία νέου hot spot είναι κείμενο άμορφο φιλικά κείμενα το βλέπουμε το η οποία αγνοεί τον υπάρχουσες μορφοποιηθεί ουσιαστικά είναι ένα έκδηλο γράφουμε το κείμενο του πρόχειρου επιτίθεται στον τομέα αυτό σημαίνει ότι το κείμενο που επικολλάται ακολουθεί τη χρεοκοπία τροποποίηση του κειμένου αυτή παικτών τρομερά όπου γίνεται η όλη εναλλακτικά αν η ίδια ακριβώς τη λειτουργία μπορεί να επιτευχθεί αν κάνουμε λίγα το μικρό μαύρο εντελώς εικονιδίου επικολληθεί εντατικη καμία Χανίων και επιλέξουμε άμορφο φιλικά με την δυνατή απεικόνιση το κείμενο παραμένει και το παιδί και αν πήγα τότε τα νέα τη ένα κάτοικο λύσουμε αν θέλουμε όμως να μετακινήσουμε το κείμενο αντί να το αντιγράψουμε 15 το πρώτο μας βήμα να είναι η αποκοπή αφού επιλέξουμε το κείμενο περιμέναμε εκκινήσουμε μπορούμε να το κόψουμε με περιπολικά έχουν έναν άρχοντα μενού επεξεργασία αποκοπή πλέον λέγοντας απειλητικά Control και υγιή από τα ιδεολογικά τρεις κάνοντας κλικ στο εικονίδιο φαρμακοποιοί υπάρχει καμία άλλη έγειραν κανονικά δεν είναι λίγοι επιλεγμένες κύμινο και λέγονταν αποκόπτει απότομη συντομεύει με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους επιλεγμένα εκείνο το ποντίκι το δοχείο και θα διαγραφεί από την του με έγγραφό μας για να τοποθετηθεί μια τέχνη που επιθυμούμε αρκεί να ακολουθήσουμε έναν από τους πιο θετικό στοιχείο που είχαν οι παραπάνω σκέφτηκα διάφορα δήθεν αντιγραφή και επικόλληση και είχαν αποκοπεί επικολληθεί θυμηθήκατε στο πρόβλημα των δύο εταιρειών διότι αυτή είναι η επιλεγμένη κείμενο στην αρχή και έχει κοινότοπο και ταυτόχρονα το αρχείο είναι η δεύτερη διαγραφή και μετά θα τοποθετηθεί το δοχείο λέγανε τότε με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε αντιγραφή και μετακινηθείτε μενού μετέδιδε είναι λίγα από χωρίζοντας τη νύχτα να εμπνέουν πάθη αντιγραφή η αποκοπή και επικόλληση ωστόσο μπορούμε να διεκπεραιώσουν την αντιγραφή και μετακινηθεί σχετικά ταχύτερα χρησιμοποιώντας αν θα το ποντίκι όχι όχι επιλέγουμε το κείμενο που θέλουμε να αντιγράψουμε είναι να ξεκινήσουμε κάνουμε λέει εφηύρε επαναστάτρια μένει κείμενο θίγοντας το μέχρι την επιθυμητή έχει μετακινηθεί εδώ για παράδειγμα εκεί απελευθερώνουμε το ποντίκι μετακινώντας ουσιαστικά προεπιλεγμένο κείμενο μα πριν αφήσουμε το αριστερό πλήκτρο τύπων λυκείου πιέζουμε το πλήκτρο Control αν θέλουμε να αντιγράψουμε το κείμενο αντί να το μετακινήσουν όταν πήγε να το κοντρόλ δίπλα από τον δείκτη εμφανίζεται το σύμβολο στην επισημαίνοντας ότι το κείμενο αντιγράφεται και δεν μετακινείται απλώς τώρα μπορούμε να αρχίσουμε το ποντικού ελεύθερο κείμενό μας έχει εκτιναχθεί μια από τις πιο σημαντικές δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη χαρακτική κειμένου είναι ένα αυτοματοποιημένη εγκριθεί και διόρθωση των τακτικών λαθών των αρχών μας πλέον δεν νοείται επαρκή ενέργεια 10 αντικείμενο αν δεν διαθέτει ικανοποιητικό το κρατικό έλεγχο σε όλη την υφήλιο το χώρο όπου έχει ήδη αυστηρή κριτική νικητριών θα είναι και η μεγαλύτερη δίνοντάς του τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε ορθογραφικό υλικών επικίνδυνα αμάν πια χρηματική δυνατότητα των κρατικού ελέγχου κυνήγι ποιοτικά του εκτελείται κάθε φορά που κληρονομούν μια λέξη έλθει μόνον εμείς επιλέγουμε το κοινό χαρακτήρα που ακολουθεί μια αρχή ωραία άντε και λίγη ντομάτα την πλουτοκρατία τη και σημειώνει ότι για να μείνει στην περίπτωση που δεν υπάρχει ενσωματωμένο ελληνικό Ελεγκτικό και να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν με τη δυνατότητα του αυτόματου ελέγχου τους χρησιμοποιούμε κατόπιν δίκαιο αυτόματες ο κρατικός έλεγχος που δέχεται την τακτική των δυο παλαιών το παρακάτω είναι από εκεί κάποιον το καλάθι και το λένε τώρα το μέλλον ιδιώτης κάνει μεγαλύτερη με μια κόκκινη υπογραμμισθεί κάθε λέξη που αγνοεί οικογένεια υπογραμμισθεί εμφανίζεται μόνο στην οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή και όχι κατανυκτικό πέντε ημέρες το χαρτί έτσι λοιπόν αν δοκιμάσουμε να διορθώσουμε φίλε Ιχθύ θυμίζει ωραίοι κάνουμε εκείνη πάνω επιλέξουν φορέα εμφανίζεται τον συντομεύει το εργατικό έλεγχο το συγκεκριμένο μενού εμφανίζεται η λέξη το πρόγραμμα θεωρεί ότι θα μπορούσε να αποτελεί ηθική αυτό που ήθελα να γράψω ότι απότομη σύντομες και επιλέγουμε τις στήλες οι φίλοι στην προκειμένη περίπτωση δεν το ήλεγχε θυμίζει for the Meet your παρατηρούμε ότι μεγαλύτερα ανεξάρτητων επιλεχθεί διαθέτει δυνατή τυχόν κυνηγητό γαλουχηθεί επιχειρεί την πρώτη παράγραφο του κειμένου εμφανίζεται το όνομα τουρισμού όλοι οι ηθοποιοί αυτό σημαίνει και για την ώρα δεν λέγει πάλι προτού επιλέξει αυτή εμείς όμως ξέρουμε ότι τώρα μας μισθούς στο και δεν θέλουμε να σημειώνει ως λάθος Επιπλέον θα θέλαμε να καταχωρίζουν ειδική κρυμμένη λεχθεί ενσωματωμένα πίθηκος και ποιος φταίει για τα νεύρα σου ένα βράδυ φωνητικά σε κάποιο άλλο σημείο του κειμένου Mark αίμα πρέπει να τη Γενική Γραμματεία και κάνουμε λόγο καταχωρηθεί κάνουμε MPV και κλείνει παρότι στελέχη του ομίλου εμφανίζεται η συντόμευση των τεχνικού ελέγχου από τον δημιουργό και τον είχε επιλέγουμε προσθήκη ηλεκτρικά αρκετά επιπλέον το βασικό λεκτικό driver παρατηρούμε πλέον όλη την ανοιχτή στήριξη του ν μετά το κείμενο έχω πάρει την σημειώνονται κόκκινη γραμμή εναλλακτικά θα μπορούσαμε αντί να παίζουν ηλεκτρονικό να επιλέξουμε τη παραβλέπει την όλων από τον είναι συντόμευση του οικονομικού ελέγχου περιπέτεια τη χώρα τέρμα απλά θα δείτε και τα Ίμια 2000 την εμφανή ίχνη 9 δέχεται σημείο τώρα μελέτη που αφορά τα κείμενα που περιλαμβάνουν τη λέξη παραπάνω ένα δήλωση το συγκεκριμένο έγγραφο που έχουν ανοιχθεί περιλαμβάνει εκτός από ελληνικές λέξεις και αρκετά χαμηλή και η πήγε είναι κυρίως ονόματα και ορολογία writers απαιτεί από το χρήστη να δηλώνει είχε πια ποιος δίνει κάθε λέξη βράδυ ακατανόητη πιο δεκτικό να χρησιμοποιηθεί όχι εξοργισμένη μέχρι που πληρώνουμε εκλαμβάνονται ως ελληνική καταγράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες είχαμε την υπεροχή θα πρέπει λοιπόν να μιλήσουμε για την ΕΚΤ από το κείμενό μας μια γλυκερίνη άρωμα για παράδειγμα επιλέξει μα αν δεν κλείσουμε το δίχτυ λοιπόν δική μου επάνω σε μια την από τον σύντομο βίο του εργατικού ελέγχου επιλεγμένη καθορισμός έβλαψαν για επιλογή και πήγα επιλεγμένα υλικά στην περίπτωση που ήλεγχε περιλαμβάνεται στο αγγλικό λεξικό εικόνα κινηθεί Μάθιου στην Αϊτή όπου το συγκεκριμένο περιττές δύο σημαντικές λειτουργίες που ενσωματώνει μεγαλύτερη label στα φάρμακα έλεγχο είναι η αυτόματη συμπλήρωση είχαν για τον αντικαταστάτη η αυτόματη συμπλήρωση και αφορά κάθε τι άλλο περιέχει την λέξη κόμμα κάνει μεγαλύτερη την παραπομπή του λόγου με ιδεών κάθε παιδί γίνονται από ένα άλλη αλλά την ίδια ώρα είτε από ποικίλα πεδία τα οποία χρησιμοποιούμε να και να αποδεχτούμε την καταδίκη του μεγαλύτερου αρκεί να επιλέξουμε το πλήκτρο enter οι ελιγμοί η αυτόματη συμπλήρωση γίνονται από την πέλλα την πλήρη λέξεων του παραθύρου αυτόματη διάγνωση το οποίο μπορούμε να δούμε στο μενού εργαλεία επιλογές αυτονομηθεί γνωρίζει εδώ μπορούμε να ορίσουμε την αποποιηθεί κι όχι είχα άμα τη συμπληρώσει την γιορτή του λέω όχι και ρωτάω Πειραιά μετά τη συμπλήρωση εμφάνιση μπορεί οι επιλογές ήταν γι αυτόν τον λόγο αποδοχή ο Στράιτερ ελάχιστο μήκος 1000 και ντυμένη στα μαύρα από η αυτόματη καταγραφή όταν είναι ενεργοποιημένη επιτηρητών άιντε να διορθώνει αυτόματα χώροι ήμασταν πολύ κάποιο πουλί να υπογράφει κάθε άλμα τους για παράδειγμα μπορούμε να γνωρίζουμε πως κάθε φορά που πηγαίνουμε κατάλαβα την επίλεκτη κυρίαρχη αντιλαϊκή και να μιλάει μια βδομάδα με την Ξάνθη ελεγχθεί πλάι μου γιατί είχε τιμηθεί γίνονται από την καρτέλα αντικατασταθεί παραθύρου αυτόματη γιορτή το οποίο βρήκαμε στο μενού εργαλεία επιλογές αυτόματη διόρθωση ακολουθώντας την επιλογή Μενού γαλήνια καταμέτρηση λέξεων εμφανίζεται το παρακάτω πλαίσιο διαλόγου το κλίμα πληροφορεί για τον συνολικό αριθμό λέξεων και χαρακτήρων που περιλαμβάνει τέσσερις , την περιπέτεια που έχουμε επιλεγμένο ένα τμηματική μήνυμα το πλαίσιο διαλόγου παραπληροφορεί και για τον αριθμό ελεγκτών υπήρξαν επιλογή εγκριθεί έγχρωμων εμφανίζεται αποτέλεσμα τη ένα πλαίσιο διαλόγου Αντίθετα δείχνει δυναμώνει αποτυπώνει το αποτέλεσμα τη πάνω έγγραφο και οι αλλαγές που επιφέρει είναι ορατές και την εκπόνηση από το μενού εργαλεία επιλέγουμε αριθμητική γάμο και ενεργοποιεί το παρακάτω παράθυρο διαλόγου το παράθυρο αυτό μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την θυμόμουν να επιλέξουμε την ορθή και αληθινή και την αποδοχή που θα έχει για κόκκινο καθώς και το διάστημα των γάμων που ανιχνεύονται αναγνωρίζουμε λοιπόν από την 0,50 εκατοστά διάστημα πέντε γραμμή το τρίτο κείμενο μα εμφανίζεται κάποιοι δεν ήθελαν με αριθμό και δύναμη να αποταθεί 0,50 εκατοστά τότε