Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» / Νομοθετικό Πλαίσιο | ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ | Ως προς την έγκριση επικοινωνιακών προγραμμάτων του Δημόσιου τομέα και των νομικών προσώπων δημόσιου και ιδιωτικού δικαίου του Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, όπως αυτά καθορίζονται από το νόμο, θέτουμε υπ’ όψιν σας τα εξής. (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Νομοθετικό Πλαίσιο | ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ | Ως προς την έγκριση επικοινωνιακών προγραμμάτων του Δημόσιου τομέα και των νομικών προσώπων δημόσιου και ιδιωτικού δικαίου του Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, όπως αυτά καθορίζονται από το νόμο, θέτουμε υπ’ όψιν σας τα εξής.