Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρη Γαλαμάτη στα γραφεία του ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Θεσσαλονίκη / Συναντήθηκε και συζήτησε με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Μακεδονίας, εργαζόμενους και δημοσιογράφους O Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Δημήτρης Γαλαμάτης, επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία του ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Θεσσαλονίκη. Συναντήθηκε και συζήτησε με τον επικεφαλής Διεύθυνσης Μακεδονίας του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Σταύρο Τζίμα, εργαζόμενους και δημοσιογράφους του Πρακτορείου, καταγράφοντας θέματα που αφορούν παρεμβάσεις βελτίωσης των εγκαταστάσεων, αλλά και […] - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Συναντήθηκε και συζήτησε με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Μακεδονίας, εργαζόμενους και δημοσιογράφους O Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Δημήτρης Γαλαμάτης, επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία του ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Θεσσαλονίκη. Συναντήθηκε και συζήτησε με τον επικεφαλής Διεύθυνσης Μακεδονίας του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Σταύρο Τζίμα, εργαζόμενους και δημοσιογράφους του Πρακτορείου, καταγράφοντας θέματα που αφορούν παρεμβάσεις βελτίωσης των εγκαταστάσεων, αλλά και […]