Το θωρηκτό Αβέρωφ πλέει για Θεσσαλονίκη με ρυμουλκά της Protugs Megatugs Zouros (Hellenic Navy, 2018)
: [♪ Μουσική Αυτοιτίας Μουσική Εινυχισμένης 31 ΙΟΤΟΚΕΤΕΙΣ ΒΟΥΣΤΕΙΝΑΙΟΚΟΛΟΥΙΡΟΝΟΥΣΤΗΙΜΑΤΗΜΑΤΗΜΑΤΗΜΑΤΗΜΑΤΗΜΑΤΗΜΑΤΗΜΑΤΗΜΑΤΗΜΑΤΗΜΑΤΗΜΑΤΗΜΑΤΗΜΑΤΗΜΑΤΗΜΑΤ Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Προσοχημένο αφέρος. Προσοχημένο αφέρος. Προσοχημένο αφέρος. Σας ενημερώνουμε ότι προβληκόμενη είναι η ώρα Κατάβουλου, το Μημένα Θεσσαλονίκης είναι στις 8 το πρωί. Σας ενημερώνουμε ότι προβληκόμενη είναι η ώρα Κατάβουλου, το Μημένα Θεσσαλονίκης είναι στις 8 το πρωί. Σας ενημερώνουμε ότι προβληκόμενη είναι η ώρα Κατάβουλου, το Μημένα Θεσσαλονίκης είναι στις 8 το πρωί. Σας ενημερώνουμε ότι προβληκόμενη είναι η ώρα Κατάβουλου, το Μημένα Θεσσαλονίκης είναι στις 8 το πρωί. Σας ενημερώνουμε ότι προβληκόμενη είναι η ώρα Κατάβουλου, το Μημένα Θεσσαλονίκης. Σας ενημερώνουμε ότι προβληκόμενη είναι η ώρα Κατάβουλου, το Μημένα Θεσσαλονίκης είναι στις 8 το πρωί.