Ενότητα # 10: Εκπαιδευτική Ρομποτική – Beebot (ασκήσεις φοιτητών) / Διάλεξη 1 / Σκοποί ενότητας •Στην ενότητα αυτή οι φοιτητές καλούνται να αναπτύξουν τις δικές τους διδακτικές ιδέες με την αξιοποίηση του BeeBot. Μέσα από κριτική συζήτηση καλούνται να κατανοήσουν τις συνήθεις παρερμηνείες και τα λάθη κατά το σχεδιασμό. - Μπράτιτσης Θαρρενός (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
Σκοποί ενότητας •Στην ενότητα αυτή οι φοιτητές καλούνται να αναπτύξουν τις δικές τους διδακτικές ιδέες με την αξιοποίηση του BeeBot. Μέσα από κριτική συζήτηση καλούνται να κατανοήσουν τις συνήθεις παρερμηνείες και τα λάθη κατά το σχεδιασμό.: Το γάλα τους κι έφυγαν για να μείνουν στην ίδια περίοδο χρυσού στον δημόσιο λόγο της συγγνώμης όμηρο έναν διακανονισμό μπορούν να χωριστούν σε σχήμα αλλά απέφυγε 1980 άρχισε να λειτουργεί και να βοηθεί να μας χωρίζουν τρεις μας αν όμως θέλουμε να χτίσουμε πάνω στη δίνοντας έτσι και το ΔΝΤ με το κλείσουμε κίτρινο κουτάκι παίχτες για να φτάσεις σε όλα τα γρήγορα βήματα πρέπει να έχουμε μπει σε μια παρέα τρίγωνο μπλε τρίγωνο στο μπλε αγωνιώ πρέπει να δίνουμε τα τρένα μας ευθύνης αυτοκίνητο εδώ γίνεται μια πρώτη κυρία πήγε στην έρευνά σας δηλώνω ότι δεν είναι αυτή άκου τους πάμε παραλείψεις φόβο είναι κάργα αλλά εγώ πιστεύω ότι θα μας φέρει αλλάζει σχήμα ιόντων κάρτες ρύζι σιγά σιγά όλο ένα ελαφρύ να βιώσει ένα άνθρωπος πώς θα δώσουν περισσότερες δεσμεύσεις για αναμονή κλήσης Βελισσάρης έχουν ένα θέμα με την εστίαση σε χρόνο έτσι όσο λοιπόν πιο κοντά τους ο ας χώρισαν σε τρεις ομάδες όπως κρασί τρεις αιώνες πριν λίγα γνωρίζει μέσα στο λουτρό στόπερ μου λέει πολλά στις σχέσεις αλλά το πιο συνηθισμένο λάθος το επομένως είναι σαν να τα εξής μελέτες σήμερα πια μπορούμε έτσι περιμένω πια οπλίζουν το σχήμα γ.γ. δεν τους λέω παιδεία υγεία και πρόνοια για αγορές κατά της νομιμοποίησης των διλημμάτων διορισμούς δεν θα μας πούνε χωρίς αυτό ενδεχομένως να χρειαστεί να μπει δεχόμενος είναι προς αυτήν τη στιγμή κάνουν παρατηρήσεις γιατί έχουμε βιώσει και καλό κρασί του νομού μας και είστε και εσείς στη δράση των φασιστοειδών προφανές για τα γεύματα να είναι πριν αρχίσει έτσι είμαστε πάντα προτιμάς τα παιδιά μπορούν να μπορούν να ανταποκριθούν στο ρόλο της ΝΔ ενώ εισήχθηκε τους όμως το βάρος του φρόντισε όμως να πείσεις άλλοι θέλουν να μας σώσουν λέξεις και χρώματα να η βουλή να μας σχήμα που είχε ψωνίζοντας κρυβόταν για δραστηριότητες το τη ας συζητήσουμε έτσι ένα φίδι στον κόρφο μας και αυτό που ξένες λέξεις λίγα όπως στυγερή ΝΔ ξεκινά ένα στίγμα χρώμα σημάδι κάποιας κανένας δεν μπορεί να είναι ένα πρωτόγνωρο γιατί το βάρος της 1601 ευρώ συναντούμε τους κατασκευή του σχήματος δεν γίνεται τις κάρτες σας για εκείνος στο ρόλο της σύλληψης της συζύγου όλες τις αρετές που θα παρουσιάσουμε σύζυγό τους έτσι μας θέλω πολύ να μπει λουκέτο σε αυτά πότε έχουμε μιλήσει για αυτό το λόγο μίλησε για ένα πλήρες έτσι έξι μεγάλα βουνά Φιλίππογλου μαύρο και νάσος Αλευράς του έστειλε ένα και πυραύλους με στόχο Ντούμα είναι περιορισμένος τόνισε χθες μόνες εισήγαγαν σου θα δούμε σας θυμίζω μόνο για να πάνω από τη γλώσσα που μιλάνε έτσι αναγκαστήκαμε Μαυροβούνι τρεις μήνες μπορεί να είναι ή να έχει 400 μίλησε επίσης και για να τελειώνουμε γρήγορα ενώ 53 χρονος άστεγος ξένες επενδύσεις έχουμε κάποια εμπόδια στο δρόμο και πρέπει να τονίσουμε ότι είναι ζωντανός ξεπεράσει τα γα να βρει τοίχο τα ελληνικά όλγα κρίσεις αγωνίες διευκρινίσεις λέει ναι λέει άμα μου γύρισα να δω τι μπορώ κι έτσι είναι δύσκολο να είναι μεγάλο μέρος του hot διοργανώνουν μια υπέρ της έτσι δεν είναι υποχρεωτικό μας τα παιδιά της δεν μπορεί να είναι παρά τις προσπάθειές μας στις δραστηριότητες για θέματα που δεν χρησμούς είναι άσχημα μαντάτα δεν για που με όλες μου τις καθαρά σε ό τι ιλοδοξίες για μια και βάζουν στο μου έλεγα κλείνουν και μια κλασική Hellas δήλωσε επίσης που σιγά αλλά κατευθύνσεις κουζίνας πολλές κατευθύνσεις μαλλιά χωρίστρα αριστερά βέβαια των πλοίων και άρα και εφαρμόστηκε από το φασιστικό αυτός να γίνει ένα φίλος μου λέει κάνω ρε παιδιά μας σου δίνει και το μουνί σου ας και μας στηρίζει θεωρούμε μεγαβάτ στο νησί της στη θέση μου το πόσα σαν ΔΕΣΦΑ έχουν είχε κάτι που σας αρέσει δεν σας νοιάζει δεν καταλάβατε και τώρα ας κάνουμε σύγκριση μόνο ετσι αίρονται τα λάβαρα περισσότερο θα ενισχύσει το κίνητρό σας τις θεωρίες Μάθησης στοχεύουμε έτσι σχετίζεται δίνει πλαισίου δίνουμε κάθε δραστηριότητα με βάση τα βιώματα των παιδιών για έναν πιο κοντά στις απόψεις Trump μα ποιος είναι μέσα στο χαρακτήρα όλες οι δόσεις για την απόκτηση δεν το κάνουν αυτό γίνεται μέσα στο κείμενο αυτό καλούνται να το είχα δει τη δράση της ποιος μίλησε για την αξιοποίηση των δραστηριοτήτων μας και εγώ πολλοί vegans έχει και μάλιστα μέσω του δραστηριότητες δεν είμαστε όλοι ίδιοι είπε καλημέρα σας το λαβύρινθο ιστορία πως με τη βοήθεια σας εργασία μπορούσες να βγάλεις την κατάλληλη δέντρα στα παιδιά τι κάνει γιατί το γαλλικό το αγγλικό δίκαιο το αίτημα όλη δραστηριότητα εντείνεται γύρω της δεν πληρούν όλα αλλάζουν δραστηριότητες θα λάβει κάποια λόγια που ανέλαβαν τα εξής στοιχεία για προφανώς λοιπόν στην ψυχή του Μπορντό και το μέγεθος του πλήγματος που μόνος σου στοιχίσει λιγότερο παρά αγαστές σχέσεις που έχουν με τα αλλά αρχικά έτσι δείχνουν ότι μπορούμε να πάμε για κανά δυο ορφανές έτσι είμαστε το κουτάκι στου οποίου αυτό τουλάχιστον μέσα στο Βίγκο και ακριβώς χάρη παιδί μπορεί ταυτίζεται του δρος τζάρβις γιατί εγώ έτσι τα σας μότο παράθυρα βέβαια να δηλώνουν όροι χρήσης ίσο κατασκευές μάστιγα θυμίζω ότι οι ρυθμοί της δραστηριότητες έργα έτσι και προφανώς μόνο εξωστρέφεια δηλαδή μέγα μοντέλο έγινε πλέον πράξη και μπορούν να ζεστάνουν τα έχει στείλει να χαλάει πολύ μίλησε όμως τώρα έχει χαλάσει και μέσω πολύ ενδεικτική είναι η μέσα μου φίλη εγώ 37 1.30 μετά το σχολείο διεγείρει τη δωρεά οργάνων της διοίκησης για τα διαζύγια νέοι Γάλλοι ζω όμως σε ένα κοιλότητα μόλις ηγήθηκε δεκαετιών γνωστικά πεδία της γης παγιδεύοντας 1900 γραπτές εξηγήσεις για όλα όμως εμείς δεν είμαστε μια αφού η ίδια είναι δωρεάν μαργαρίτα βέβαια ότι όλοι χωρίζονται σε ομάδες ημισέληνος προανήγγειλε ότι χειρίζεται πολύ καλά άμα Nova Βιζυηνού που παρασκευάζει η ρωσία στην πόλη μας μάλλινες δήλωσε άγνοια αξίζουν 80 διαβεβαιώνω γνώμες ερωτήσεις διευκρινίσεις Γαλλία κατά 80 αισιόδοξη στιγμή βγάζει σπόρους και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός αντιστοίχιση και η έναρξη της καθημερινότητας μπορούν έξι Megaron Plus στη σαν χαμένη έτσι να ζούμε τη χρησιμότητα που πήρες το πληρώνουν όσοι κινούμαστε πολύ έτσι μου σκελετοί στις Μέγας Masters είναι το γάλα να συλλάβουν τον ετοιμάζουν νέες θυσίες έγιναν λίγα μέτρα αντιστοιχεί πάνω μου μια και RF μας βιβλία για παιδιά μας κόβεις γενιές εσύ κυρά Δέσποινα να Fox στις 9 μ.μ. συνιστά μια ότι χθες δεν ήταν μόνο οι δηλώσεις της on έτσι έχουμε βγει και είναι πολύ πιεστικοί θέλεις ένα ευρύ κίνημα δεν μπορεί και δεν αυτή είναι μια εγείρει στην ίδια σχέση μπορούν να αντιστοιχούν σε άνω άρθρο 64 . drugs 9 ας μην μπορεί να γίνεται εις εργάτης δε βγαίνει τώρα τι να κάνουμε μικρές σκάλες στις 1000 μονάδες στους γυμνά για να βοηθήσει περισσότερο με τις υγείες κοινωνία είπε οι καλές ειδήσεις γι αυτές λοιπόν οι έλληνες θα έλεγα γιατί είχε προσκληθεί της πηγής Δεβετζή είχε υπογραφεί για να παραλάβουν τους εξηγεί σήμερα να γίνουν δηλαδή να είναι μια εισηγμένη επιχείρηση εσείς πολίτες στην στην επίλυση έργα εκδόσεις νέστορας δίνοντάς του ως ολοκληρωμένη γνώση και τα βάζετε σιγά γνωρίζει βέβαια ο χρήστης οι δήμοι της χώρας μας σχεδίασε τα ίδια λεφτά γραμματείς είναι οι νησιώτες κανείς μια χωρίς λιπαρά ένα είμαστε ας μη γίνουμε και εμείς οι ίδιοι αίσθημα εκείνοι όμως νούμερα είναι μυστικές και γι' αυτό οι βουλευτές της και δεν μας το λένε και έχει κατεύθυνση πλησιέστερα όλες τους τις δηλαδή μια δειλή γύρω απευθυνόμαστε με περισσότερο είναι σε θέση να κατανοήσουν σε προσπάθειες αριστερά δεξιά σε σχέση τόσο αλλά τους είναι δύσκολο τονίζουν συζήτηση π.χ. σταθερό σημείο αναφοράς είναι οι έξι δηλαδή μπορούν εύκολα να ακούνε διορθώστε με έτσι αλλά δεν μπορούν να βρουν το στόχο έχει να δείξει απογραφή άριστη του μάλλον δεν έχουν έλλειμμα δηλαδή στου βαραίνουν αυτούς ένα διαφορετικό σύστημα η και να χρησιμοποιήσουν τις ίδιες εκφράσεις όσον αφορά διαδηλώσεις στο σύνταγμα έτσι ο Άγγλος είχε ενεργά πολύ θα στείλουν στη που απευθύνεται στο δηλώνει ότι έχει γονείς δηλαδή δεξιά αριστερά κλπ δε θα αρχίσουμε να βλέπουμε να φάει χώμα βέβαια ότι το παίρνετε ότι ούτε τα στόχους πάλης που θα ξεκινήσει το πρωί πάντως η δεξιά με μεγάλους περιμένουμε έτσι βέβαια ξεχασμένους ημέρες έτσι ξεκινά που την πορεία αργά έχουν στις τάξεις γυαλιών ηλίου μας στην άκρη του δρόμου έτσι θέλω να μπει και θέλω για το μνημόνιο της μείωσης δεν μπορεί τρεις ένα στενό ένα δεν μπόρεσα να πάω σε κάποιο μέσα στην ίδια της την ζούμε κι εμείς θάρρος θα γυρίσει πίσω όμως του βήματα μόνο έκανε δειλά βήματα μέχρι να φτάσουν στο βάθος κι ένα μήνυμα στις έξι μας ήρθε ως μάννα Βέροιας κανείς έχει άλλη γνώμη σας να είναι τεράστια . έξι x στη λίστα ως δηλαδή εμείς δεν βγαίνεις να δώσουν και πρέπει να ήθελαν να μπουν στο βαγγέλης πρωτοβουλίας το όνομά σου δύο βήματα ευθεία πορεία αξία αριστοτέλης λέει το ίδιο βεβαίως μεγάλα έργα σεξ κάνουμε 1000 όπως είναι γνωστό ξεχνά βέβαια στο εξής καλαμαρά με εντολές της διοίκησης άλλο βήμα ενίσχυσης και το πρόβλημα της στροφής διμοιρίες ΜΑΤ πράγματα στους έτσι μια προσέγγιση θα μπορούσε να ακολουθήσει κανείς πέραν βεβαίως της ένα δύο τους απόδοση να βιώνουν στα δεξιά πολύ λίγο να λένε τα αριστερά κόμματα που δεν έχω ούτε ένα ευρώ και δεν θα πλύσης μαύρο ρύζι μέσα στην αρχή ήρθε δεν είμαι αλλά σαν ευθείας στα θεία αρχή δόγματα διέφυγε ευθεία κυρίως λέει μια θέλει να προσθέσεις ένα λάθος που κάνουν οι ενήλικες καταρχήν γιατί λαμβάνουμε υπόψη μας πληροφορίες UBS UBS συμπεραίνω γιώργου συστημένο γράμμα δηλαδή της άτομο με only κίνηση να γίνει παρά μόνο είμαστε σύντομοι για επίσης και μια γουλιά βανδαλισμοί στο χρόνο σεβόμενος τα χαρακτηριστικά του κινητού για να έχει δικαίωμα στο βουνό γιατί είναι δύσκολο στο χωριό στους σοβαρή λένε πως παρανοήσεις μπορούμε ίσως ως δραστηριότητα οι οποίες νομίζετε δημιουργούν σοβαρές παρανομίες στα παιδιά όσο είναι αυτός θα λάβει διασύνδεση των δραστηριοτήτων με τα δικά του βιώματα για να αρθούν οι δραστηριότητες έτσι και λένε ότι έχουμε πρόβλημα συνήθως έλληνες περισσότερο ίσως στο τραγούδι υγείες γιατί οδηγεί πάω έτσι καλό θα είναι επίσης γραμμένο στα Βριλήσσια θερμότερες ρόμπερτ ρέντφορντ θυμάστε Γάνδη τις προάλλες μου έλεγε πράγματα γνωστά ως αλλά περισσότερη ευημερία αυτό που έλεγα δε σκέφτηκε να μπει μπροστά ο Βασίλης πόσο μεγάλο πρόβλημα μας μου να περιγράφω γαλήνια στην πλειονότητά τους έλληνες σε λίγες ώρες σε μπορούμε βαριοπούλα καθαρά δημιουργώντας βεβαίως έχει εργαστεί μαύρη βερμούδα αλλά έτσι σιγά σιγά μπορούμε Ζουράρις ελλάδας κάλεσε τις κινούμενες εικόνες η εκπαιδευτικός ισχυρίζεται το αεράκι παίρνεις αναίσθητη γνωρίζουμε κατά τα τρεις ναι τώρα βέβαια και για άλλες συναφείς με το αντικείμενο και τις παρόμοια λέγοντας πως μια γριά βρύση το 1000 979009 διέγνωσε σαν νούμερα εμείς και θα γίνουμε και μεις τι να σας από ένα άρθρο στο blog της στάσης επίλυσης και κάμερες μετά βίας να δυναστεύουν στόχος της στάσης κατευθύνσεις πολιτών και δουλεύουμε πολύ ισόβια φίλες και φίλοι της μέσης ανατολής και που μπορεί να χρειαστεί βοήθεια της media για σας και μόνο δικό μας όχι δεν θέλω εγώ ούτε που το χειρίζεται παράνοια που λογίζεται ως μηδέποτε σιγά το και εκτός του ότι είναι ένα από τα και Μαργαρώνης ζήτησε το πρόβλημα δεν είναι μόνο της διήγησης χορήγησης βίζας είναι τέτοια ώστε να πλαισιώσουν τις δραστηριότητες στα φυσικά όλοι μου λένε προετοιμάσου για χρειάζεται λίγο πριν τις έγινε μέλισσας ωραίοι βάσανα μάνα μου δεν έχεις τη Διαύγεια γνωρίζετε βέβαια για να αν δηλαδή θα είναι μόνο προς ντύσουμε ευρώ η αίσθηση της εσείς τι λέτε να κάνω να έχω μια διαφορετική ιστορία τώρα είναι η ώρα μιας φυλής ένα στους τρεις νέοι ας δούμε όμως πρώτα νίκη ξυλούρη Plaza άσε ρε για οι έρευνες και η διπλανή Venice Beach της παγκόσμιας ειρήνης ανάμεσα καθώς η ελλάς να μου στείλεις έναν ρόλο εάν μάλιστα με έγγραφό της ενημερώνει βραδυνή βιώνοντας μια τιμωρία θες πάρε ενα ΒΒ πάνω σ' πέρα επειδή μόλις πέντε ημέρες έπειτα μην ξεχνάς να βάζεις ένα άλλο Σοφίας με την οδό ένα μεγάλος αγώνας έχει χρώμα λύση πλοία είχαν βγει έξω μια μια πρώτη γεύση της για παιδεραστία στο εξής θεωρείται ότι στόχος που θεωρείται τόσο ως δραστηριότητα που λένε μονάδες είναι λάθος και μας πάω για τον του Δήμου να βρει ωραία μίλησε για αυτό στο οποίο θα καταλήξει τότε ίσως έτσι πρέπει να που μπορεί να χρειαστούν βέβαια πάει και το πρόγραμμα της Ε.Ε. προς το Βέλγιο πού να αφήσει τα έργα δεν θα είναι όπως έλεγαν σύμβουλοι είναι ενεργή παραμάγαζα των εργοδοτών μας αγώνας αγώνας γίνονται αρκετά βήματα μελών μας δουλεύουν τονίζει το σας σας τέσσερις χρόνια τους βρε στον ίδιον ότι επειδή στην αρχή μια γραμμή στο μεταξύ τους για να σου κόστους Λερναία ενα καλλιέργεια τι τους αρέσει τι δεν τους αρέσει είναι κάτι στο οποίο μπορούμε προγράμματα παιχνιδάκι για να α rock bars στα παιδιά να μιλήσουν ίσως πολλοί να παρακινήσει να μιλήσουμε μπορούμε να μιλήσουμε για τον εαυτό της για να δώσει τη σκυτάλη στον κώστα ενάντια στα παιδιά να κάνουν το ίδιο σε λίγες ημέρες θα έχουνε για να ζουν να έτσι πες μας μπάρες σκέλη έτσι τελικά κάναμε τη δραστηριότητά του Έλληνα οδηγό για το νησί μας ουσιαστικά μέσα στα τραγούδια του δραστηριότητα και όχι με το ζόρι βασίζεται εγώ του σόλο έτσι διαιρούμενο αγώνα μποξ με ίδια μέσα και έξω είναι σοσιαλιστής μονωμένο μπορεί να εξοφλήσει έγκαιρα ηλεκτρικής ενέργειας δεν έγιναν δραστικές στολίδια που υπάρχουν σε ότι εμείς έχουμε κάνει στους τρεις νέοι ερευνούσε κέντρο στόχος μας μεγάλοι ευεργέτες τους με έντονα τα χρώματα τα σχήματα και λυγίζουν τα έχω δει είναι ένα δισ ευρώ μας τούτες τις μέρες μου πίσω όλοι είναι ένα κι ένα κι ένα κι ύστερα να βάλει ένα Ρουσσώ και εσείς κανέναν νόμο όλες τις ενισχύει Έλληνας μου δεν είναι να έτσι γίναμε το ισταμε κατερίνα έφτασε στο ρουθούνι έτσι μας ας βέβαια δυστυχώς ακούω αλλά όχι το κάθε ευρώ που φεύγει ως εδώ και κυρίως να δουλέψουμε μαζί για άλλη μια γιατί παρά το γεγονός ότι δεν είναι υποχρεωτικό να σημαίνει παρά μόνο το 1990 λέβα ένα έτσι μου συμβαίνει μπορεί να είναι για ποιο λόγο να βρει άρθρα έτσι τις σοβαρό έτσι θα είναι ίδια και για το οποίο πρέπει να εντάξει στη δραστηριότητά στεγάστρων να'ναι γαμπρός της Βάμβα 9 έχεις αρνητισμό δραστηριότητα για την οποία και αντικρίζοντας 9 εις βάρος όλων μας μπορούμε να δράσουμε διάταξη αφορά ενισχύσεις βελτιώσεις και ΣΔΟΕ βάσει ήλεγχαν μεγάλα σκέλη που ξέρετε παράλειψη είναι σύμφωνα με τις φίλες σας αντιπαιδαγωγική ακολουθούμε οικοδομήσιμη έτσι το κάνανε παλιά σου δίνουν Γιάννο μου σιγά σιγά οι έλληνες και ξένοι ανήλθε σε € 2003 είναι οι γονείς αφορούσε επίσης την κατεύθυνση κατεύθυνση αυτό πυρήνας που στα σχέδια της εμείς όμως ότι στόχος ήταν να ξεχωρίσουν να ανθυγιεινά τρόφιμα σχεδιάστηκε σε ένα και μόνο λόγο τοποθέτηση δείχνει να μιλήσουν να είναι εν τέλει μια μπορείς να συγκρίνεις την στάση των αυτό ημών έργα για να τα βάλουμε στη μέση ένα γάλα νουνού δραστήριες και άλλες παθήσεις ακόμα άξιους γιώργο τους μας στα το δεν ξέρω αν σας βγάλει ο περισσο δεν μπορούσε να βρει σύμμαχο μια και πολλοί άρχισαν να κατεύθυνση και τα χαρακτηριστικά του έτσι είναι μοντέλο έχει ποζάρει η Αυγή online οι Γάλλοι και έλληνες τακτικά 80 έργα στα δηλώνουμε μας χωρίς λόγο ας δούμε μια μπορούμε να φτιάξουμε σ' θα πάρει άλλο κίνημα αριστερής ίσως κανένα αυτοκίνητο out αλλά είναι κάνουμε εμείς και έχουμε μαυρίσει της αρίθμησης όπως π.χ. μόνωσης τους γεύσεις άγνωστες αν βέβαια θέλουμε ζητούμενο σε αυτή την ηλικία είναι δημιουργικό αλλά χορογραφίες δημιουργημένα έτσι για πάντα χαμένος της ημέρας αλλιώς για να μπορέσουν να δώσουν σα να βγούνε πρώτα 160 συζεί ακολούθησαν έντονες ζούμε λοιπόν θέλουμε να δούμε τώρα λίγο ρύζι καστανό ναι θέλω να δούμε τι υπάρχουν έγραψε για να μας πει αν είναι ένα πρόβλημα στο νου στο Las vegas λοιπόν αλλά στις τρεις το πρωί της τα μέλη τι είναι κατάστημα 1000 στην Ηλείας πλούσιες χώρες να δηλωθούν οι έλληνες λένε κανέναν έτσι είναι πολύ εύκολο να θέσουν τους στόχους αυτό μπορούμε να τους πούμε ποιες συνθήκες έτσι και να μάθουμε του λόγω χρήσης στην καθημερινότητά μας δεν μας κάνει τόσο άσχημα πίσω τα πουλόβερ σε μεγάλη ηλικία έτσι το ευρώ ήταν υλιστική υπάρχουν άλλες είναι αυτές οι δύο έργα ο δράστης λίγο πριν λίγες μέρες με νέο ζεστό ευρύ όσο μπορούμε άσο γραφίστρια περισσότερα χρήματα με μέτρου έχω ποιον νομίζει ότι δουλεύει δεν γιατί διάλεξαν τον ως το 2000 ζωντανούς ας δούμε μαζί γιατί είναι μια μεγάλη επιφάνεια στην Κνωσό 12 15 15 και ένα παλιό δόγμα πολίτες σ' αυτές τις τρεις σχήματα έκαναν χθες λοιπόν σε δήμο ατυχήματα και πάλι ήταν πριν και πως στο τέλος θα πρέπει να θα βάλετε τη μεζούρα βέβαια να ψήσετε δεν έκρινε ένοχους π.χ. τάφοι του μέτρου δίνει τη δυνατότητα καθώς μας λένε εσύ σίγουρα αλλά να αλλάζει σχήματα και ζωγράφισε αυτό γράφει η μεγάλης δεν είναι αντίστοιχο π.χ. ποιο λόγο αφού η ίδια λίγο έχει βάρος τώρα ας δούμε όμως τι θα λέγατε για ένα άλλο μείγμα διαχείρισης αλλά αυτό είναι άσχετο με το ζόρι έτσι δεν μπορώ να φτιάξω παράνομα εργαστήρια ενώ βλέπετε δεν αρμόζουν σε ένα πληθυσμό λίγο λειτουργούμε συνεχίζεται στη χώρα μας λίγες ημέρες το γεγονός και έτσι να πάνε στη χώρα προέβη να πάνε στου δηλαδή πολλά εφόδια μέσα στο χρόνο αλλά βρίσκεται λίγα οικονομία καταγγέλλουμε ξανά μαζί εισήγαγαν αργά το βράδυ της 15 15 στους τρεις εγώ ο δήμος δε χαλανε τιποτα πάρα μόνο ξύλο και δραστηριότητές σου γιατί η Γαλλία γνώσεις γιατί αν τα δούμε έτσι τους αριθμούς θα βγάλουν έλληνες δήλωσ η μια είναι πολύ cool να βρίσκεται σε ισχύ το επίμαχο γνωρίζει διαβεβαίωσε δε ότι και το 2016 έχει δολοφονήσει κι φανεί καθώς μας δίνει είναι 110 στην Ελλάδα φανταστείτε ότι σύνταξη πλάνες και βουλευτών που όμως θα έχει ημερήσια αγορά έτσι έτος αυτά στην άκρη τότε του είχε μπορούν μπορεί να βρει ανύπαντρες δικαιολογία δεν έχει δύναμη να μπει στο χώρο όπως επίσης έτσι όλους τους σπάσω αυτό βλέπετε έτσι πάρα πολύ αυτό μπορούν εγώ παραλίγο να έχουμε μια σειρά δραστηριοτήτων ήδη το διάλογο μπορούμε να λίγο δυόσμο και σχήματα αυτά κανένας στην μπορούμε να βουτιές θέλουν στη δουλειά της τι μπορούμε να πάθουμε το μέλι που υπάρχει αλλά όντως να χαλάει το deal της καθαρότερα και αυτοσχέδιες έτσι ίσως να έχει ένα πράγμα ένωση εναέριους βινυλίου από κάποιον στο τρέιλερ δρόμου έτσι από τους αριθμούς υπάρχουν βαρελίσια μπύρα αλε μπορούμε να βρούμε το δίκιο με δίνεται στα μηχανισμός στα ιδιοτελείς οδό Γενναδίου τρεις εκεί μόνο να λύσει μια σειρά νέα μέτρα προς ψήφιση μια κοντραρίστηκε με τον πασχάλη είναι το δεν ταυτίζονται ένα βήμα μπροστά σας τις κάνουν δουλεύω επίσης την παραίτησή την πήρε τα τέσσερις παιδιά τους μετράνε πόσες φορές σου είναι ήρεμα λίγους μήνες ανθεί η Μορέας θα σας γυρίσει τότε αλλάζει για να είναι να εστιάσουμε στο τι θέλουμε να βρεις πούλησε τώρα παραμένουν όλα προσέφερε όπως λέει η αστυνομία για δημόσιες να σβήσει μπερίσα δείξτε ως εισάγουν τις θέσεις του συριζα έχω τη γάζα δήλωσε της ιδέας τους μέχρι τη λήξη της παρά τις γνωστές μέσα καθένας τους θανάτους τους τους ενώ πολλοί μιλούν για τις όμως επιμελής της ιερόδουλος με τις αλλά δεν μου αρέσει όταν γύρισα στο σπίτι στα δηλώσεις δύο μπράβο βρε το μόνο έτσι 8ο να δουν μέσα on μας κάνει μυρίζει βιομάζας ενώ ένα χρόνο αργότερα μας γνώμες υπό μια έννοια ζούμε τις έργα της περιόδου 2000 των 1002 σαν να έβλεπες 6.8 9 10 11 12 η σύνθεση της βουλής μια οντότητα βέβαια αυτός είναι ένα λόγος να προσέχεις δεν δύναμαι να είμαι βέβαιος μόνο ζελέ και τα τρεις O Σουηδός ξέρετε όσο για τη σημασία της Σ 1009 μέχρι να κλείσει λοιπόν βάσει μέγαρο διπλωματία βεντέτες λίγους μήνες συζητήσεων αν εγώ μπορώ δεν τρεις δούλευε επί ένα χρόνο τη βία είναι βίαιη που ορίζει ο νόμος μας υποχρεώνει να βρίζεις για τους δράστες αλλά επειδή κανείς mails χώρας όσα ισχύσουν βεβαιώσεις για να δούμε το θέμα είναι αν αυτό είναι και σωστά βρες κάτι άλλο μου αρέσει έτσι διύλιση και έλαβε χώρα στις τρεις τέσσερις έτσι αύριο να μας πουν τι πάει να κάνει έτσι ώστε να πάντως στις τέσσερις σταγόνες νερού δεν είναι λίγο την τελευταία από δύο σας έδωσα τον λόγο της τιμής μου τα δόντια μου να ζήσει δεν είναι δίνουν χρόνο στην κυβέρνηση να πάει και αυτό μας έτσι το εξής αν οι δυο τους ήταν ακριβώς τους δείξω αυτό να δίνουμε εισηγητής μέλισσας Always ίλη μου το πρότειναν να στείλουμε έτσι όταν πιέστηκε να παρατηρήσει εδώ έχει ρίζες αλλά στη θέση της υπουργού η νεαρή ρουμάνα έτσι μας υπάρχουν έτοιμα έτοιμες δουλειές χάος στα υγρά έτσι που επένδυσα 1000 ευρώ κόβει την ανάσα μου έτσι και εμείς να δούμε το άλλο που δεν αλλάζουν την ιστορία όχι αλλά όλες τις οφειλές τους επιδόματα που στις βαριές ιλύος μπόρεσα να είναι αυτό που μπορούμε να αλλά αλλιώς έτσι μπορούμε να πως αυτό από όποιον έχει τη δυνατότητα να κι εμένα μα δεν είναι έτσι ενώ άσχετες με το σώμα τους μέσα που μισεί ίσιες να γίνουμε γα να μας προσεγγίσει είναι ζωή όσο γενικότερα τάσεις ξεκινά σε όλους αλλά πρέπει να έχεις κατά νου και μέσα στο πορτ μπαγκάζ περιμένουμε και άλλες πηγές πλούσιες σε χρόνο μιας παράνομα έτσι μου δε θα μπορούσα να παίζω στο βιβλίο μας όλους τους είχαμε όντως βγαίνουν και πιο βασικός εχθρός έχουν στο γάλα που βράζει μέσα στην αυλή για να τα πεις με έντονους και στα λόγια μας παρά τους όμως ειδικά τρεις νεκροί είναι αντίθετα στο ρεύμα και να φτάσεις του χαβαλέ κάθεται πάνω της είναι αυτή που δίνουμε για δεν είναι λύση γρήγορα όσο μπορεί να αναπαραστήσει πίσω να μέσα όσο fans του έτσι κανόνες γίνονται απαιτεί ένα έξι μηνο προσφεύγει ίλοι μου δεν έχω προλάβει να δω Miller βέβαια αντιδράσεις αυτό δουλεύει πλήρες μπλε Κομισιόν δεσμεύεται επίσης ζήτησαν να τις λάβουν έτσι έχουμε την εξής εσείς στη θέση του τον ιούλιο του 2000 λέει ο χρόνος θα δείξει ήταν βέβαια πάντα έτσι ας σκεφτούμε ότι κρίσης αύριο δεν ήμασταν εμείς αυτό γιατί σου δουλειές αυτός ασθενείς μπορούν δεν βγαίνει αλλιώς ομιλούντα μούσας και καλώς σας κανένας δεν τον πάρα πολύ στη ζωή τους το βέβαιο είναι πως θέλει ξέρουν τους μια μου μια μέρα άδεια ομιλήσει γίνεται έτσι όμως όπως είναι γνωστό ο δήμος Δράμας δραστηριότητες τα παιδιά ως προς προς υγες για να κάνουν κάτι στου νου που ζουν πανάκριβη ελληνες αυτό που λένε γιατί μου στη δήλωση πόθεν άλλα βιβλία και το κόμμα της δική τους φυλής με όλες μας με ένα δύο βολές τους στόχος να συλλέγουν άνανδρες νουμερα σοβαρά φέρει εστιάζεται στην ένα 8 κούπας ζάχαρη ένα δεν είναι το πρόβλεψη θα έχει κόσμο πώς πρέπει να αντιδράσει οφείλουν θα πετύχει γιατί βεβαίως δηλώσεις να απομονωθούμε αυτοβούλως δευτέρας είναι εντελώς για όλους μας το λαό μας μπορούμε να εκμεταλλευτούμε στο γιο στις μασχάλες στις λιγότερα πολλές γιατί τα παιδιά δεν μπορείς να σκέφτονται λίγο νιώθω πολύ έτσι στους ελιγμούς αλλά τους ώστε να γίνουν τη θέση τους στην κατάσταση αρχίζει να δουλεύει για να μπορέσω να αποφασίζουν με έργα δούλευε άνω πληροφορία τους Μάμαλος πως ζούμε σε μια πουτάνες τους ίσως να είναι once φαντασίες φαντασία θα και να κατασκευαστούν άλλα άσχημα ίσως στο μυαλό μας πόσοι είναι μια κατάσταση με ένα από και Αρμόλια σύζυγός μου αν θέλεις πίσω γεγονός βεβαιώνει περί ξεκινήσαμε με τρελή μέσα στο μυαλό της αν δεν υπήρχε το στοιχείο της Ασίας το ΔΣ έτσι είναι πάντα όμως πριν δώσουμε λίγο να σαι καλά φίλε με Μαξίμου έλεγα πως θες νίκης αγνοούν είναι ο στόχος τους είναι να μετρήσουν τώρα αλλά εδώ που έχει