Διάλεξη 7 / Διάλεξη 7 / Εργαστήριο 7 - Γαλαζούλας Χρήστος (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2014)
Εργαστήριο 7: χωρίς άμυνα. Λοιπόν ελεύθερα στο χώρο απέναντι έτσι κινούμαστε εναλλάξει βγάλε λίγο την μπάλα έξω και περίμενε κάποιον να γίνει ζευγάρι θέλω καλή τοποθέτηση προθέρμαση κάνουμε απλά το κάνουμε με ελαφρύ τρέξιμο ο ένας κάνει εδώ φεύγει πάμε γύριζει ο άλλος με την τρίπλα πάμε ερχόμαστε να περνάμε όμο με όμο και αλλάζουμε ρόλους ένας μια φορά σκρίντερ για να δω σκρίνερ ρόλ ελεύθερα στο χώρο εδώ μέσα στο τέτοιο πήγαινε όχι συνεχώς σε κίνησε συνέχεια να είστε τρέξες είστε εδώ τρέξε στήσε κατευθείαν δηλαδή μη στέκεστε μη στέκεστε τρέξε στήσε κατευθείαν σκρίν δηλαδή όχι μόνο να μην είσαι σταματημένος σε τρίπλα συνέχεια στήνεσαι συνέχεια στήστο μπράβο σκρίν περνάς όμο με όμο τρέξε στήσε εδώ να είμαστε συνέχεια σε τρίπλα όχι μόνο στο ξεκίνημα όχι μόνο στο ξεκίνημα αλλά συνέχεια συνεχή σκρίν στήνουμε μη σταματάς με τρίπλα εσύ εσύ με την μπάλα είσαι σε κίνηση και ο άλλος στήνει σκρίν και παίρνει σκρίν από εδώ σκρίν από εκεί εναλλάξ και μετά το σκρίν ο σκρίνερ αμέσως ο ρολάρη ρολάρη όχι από εκεί από εδώ που πέρασε η μπάλα έτσι μπράβο αυτό στήσε άλλο κατευθείαν το επόμενο μην πάτες δηλαδή σε αρχικές θέσεις δεν υπάρχουν θέσεις δώστε την μπάλα στόπ λίγο για δέστε όλοι κρατήστε τις μπάλες στα χέρια κρατήστε τις μπάλες στα χέρια λοιπόν επειδή δεν έχετε καταλάβει τι ακριβώς κάνουμε προθέρμανση κάνεις τρίπλα πάρε το σκρίν πάμε πάμε ρολάρησε πάσα ρε στήσε κατευθείαν σκρίν ναι ναι ναι συνεχόμενο δεν χρειάζεται να είμαστε σε στάση με την μπάλα είμαστε συνέχεια σε τρίπλα σκρίνάρουμε πασάρουμε τρέχουμε κατευθείαν και σκρίνάρουμε κάνε τρίπλα κάνε τρίπλα κάνε τις κινήσεις όχι όχι δεν είπα εσύ να το όχι με αυτό το χέρι σάχ σάχ σάχ αριστερά δεν θα περνάς με δεξιά τρίπλα με αριστερή τρίπλα άσχετα αν δυσκολεύεσαι κάνε το όπως μπορείς εδώ έτσι πάσα ρε στήσε σκρίν τώρα κατευθείαν έτσι εδώ πάνε τώρα γύρνα γύρνα από εδώ όμως πρόσεξε από εδώ που πέρασε η μπάλα δηλαδή πέρασε ο ταρπάγκος από εδώ εσύ σου είναι εδώ έτσι για να μπορείς να δεις την μπάλα με το που περνάει αυτός αρχίζεις και ρολάρεις για να σου δώσει παχαινά πάσα αν ο παίχτης σου που είναι εδώ στην πλάτη βγει εκεί με την πλάτη με την πλάτη εδώ είσαι περνάει ο αμυντικός μου είναι εδώ τώρα ρολάρω να βλέπω μπάλα και να επεκτείνω τη διάρκεια του σκρίν καλά καλά ε να κάνετε καλή τεχνική πόδια ανοιχτά λυγισμένα στο άνοιγμα των όμων όχι μεγαλύτερο άνοιγμα από τον κύλινδρο χέρια εδώ ρολάρουμε συνεχώς από τη μεριά που περνάει κατευθείαν πασάρουμε και στήνει ο άλλος σκρίν πάνε με τρίπλα φύγε ρολάρισε μπράβο αυτό έτσι γίνεται η προθέρμαση πάσα ρε το και στήσε σκρίν πάσα ρε το στήσε εκεί εκεί στήστο μπράβο ρολάρισε έτσι μπράβο δεν ρολάρισες όμως στεφάνο δεν έκανες το ρολ εγώ θέλω μετά το σκρίν με το που περνάει πρόσεξη έλα εδώ λοιπόν περνάς εσύ με τρίπλα περνάς με τρίπλα εδώ ρολάρις από εκεί πηγαίνει αυτός μία δυο δύο τρίπλες πασάρι στήσε σκρίν περνάει εσύ με τρίπλα ρολάρις πασάρι αυτό συνέχεια αυτό είναι εδώ κάνουμε δηλαδή το βάζουμε εμείς την προθέρμαση τώρα αλλά εμείς τι κάνουμε εκπαιδεύουμε συνέχεια μια δεξιότητα συνέχεια και κάνουμε και σωστή τεχνική να ακουμπάμε όμο με όμο με το που με το που περνάμε πασάρουμε σε αυτόν που ρολάρουμε πασάρε του στήσε το σκρίν κατευθείαν μπράβο ρολ αυτό μπράβο παιδιά πολύ ωραία μην είσαι όρθιος σιον δηλαδή θέλω καλό τεχνική πάρε το σκρίν Χρυστοδούλου δεν πήρε στο σκρίν το σκρίν περνά ομο με ομο ακουμπάμε ναι μην φτώλαιο έλα λίγο να δουλέψεις με τον γιατί δεν έχει ξεβγάρι πασάρι στήσε το σκρίν κατευθείαν ακούστε με λίγο τρία ζευγάρια δουλεύουν εκεί και τρία ζευγάρια στο άλλο το καλάθι τώρα παίρνουμε το σκρίν με το που παίρνουμε το σκρίν τη μία φορά θα σουτάρουμε την άλλη φορά θα πασάρουμε σε αυτόν που ρολάρει προς το καλάθι μέσα δηλαδή ο σκρίνερ θα έρχεται από μέσα από το καλάθι κάνει σκρίν ρολάρει προς το καλάθι μία σουτάρει ο ένας μία δίνουμε και κάνει λέει από άλλος πάμε λοιπόν με στόχο το καλάθι να βάζουμε καλάθια παράλληλα η μία πλευρά και η άλλη πλευρά και στις δύο πλευρές και στις δύο πλευρές πάνε από εδώ πάνε από εκεί το ζευγάρι σου πάνε από εκεί κάτω έλα από εδώ ποιος είναι α ωραία εντάξει πάμε φύγετε από την άλλη πλευρά μπορούμε να κάνουμε ταυτόχρονα και εκείνης ρολάρει σε μέσα το καλάθι θα κάνεις συνεργάσου με τον ρολάρι αυτός μέσα εντάξει εντάξει εκεί να κάνουμε και σούτ σβήκω καλά σούτ σβήκω ρόκο κάνε καλό σου μην τα χάνεις από κάτω ξέρεις γιατί τα πόδια ήταν ενωμένα δεν έχεις καλή ισορροπία αριστερό χέρι θέλεις Μίγκα για να μπαίνει το καλάθι ελάτε όλοι εδώ τρεις τετράδες είμαστε κάνουμε τρεις τετράδες βγάλτε τις μπάλες έξω δύο τέσσερις μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε εσείς και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε και μία τετράδα είστε