#ActionAidYouthHub Εδώ, κάνουμε όλες τις στιγμές να αξίζουν (ActionAid Hellas, 2022)
: last video Το κέντρο υπάρχει για να δώσει πρόσβαση σε νέους της περιοχής. Να διεκδικήσουν τα όνειρά τους. Υπότιτλοι AUTHORWAVE