Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ1 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΚΗ ΣΚΕΡΤΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΡΤ1 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΝΙΝΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ Για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Α.ΣΚΕΡΤΣΟΣ: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει την οικονομία στα βράχια. Είναι δέκα φορές υψηλότερο το κόστος του από αυτό που αντέχει η οικονομία. Επί ΣΥΡΙΖΑ η ανάπτυξη ήταν μισή […] - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΚΗ ΣΚΕΡΤΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΡΤ1 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΝΙΝΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ Για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Α.ΣΚΕΡΤΣΟΣ: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει την οικονομία στα βράχια. Είναι δέκα φορές υψηλότερο το κόστος του από αυτό που αντέχει η οικονομία. Επί ΣΥΡΙΖΑ η ανάπτυξη ήταν μισή […]