Ενότητα 13 Μέρος Β / Μέρος 2 / Επεξεργασία κειμένου - Μπράτιτσης Θαρρενός (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2017)
Επεξεργασία κειμένου: Στους 9 το κόμμα δώσουμε διότι τις πληροφορίες για την υπηρεσία για την εφαρμογή που υλοποίησε προαίσθημα το αντίστοιχο πολλών χωρών στις 13 μάη τόσο πρόκειται ίσως για την επόμενη μέρα ενώ εάν είμαστε σε θέση να φτιάξουμε μα να το πιάσουμε παρουσιάσεις αναπτύσσοντας διά παν αν πάμε λοιπόν από το όλα τα προγράμματα και να ανοίξουμε τον δρόμο έρθουμε αντιμέτωποι είμαστε να το δούμε δύο χρόνια στην οποία βλέπουμε μια παρουσίαση η οποία έχει έρθει μια διαφάνεια έτσι είπε για παράδειγμα στον κλάδο μας είναι έτοιμο το πότε λέει την δημοφιλή τόπο ότι δηλαδή για να κάνουμε τη δουλειά μας στο ένα βοηθητικό κείμενο στην στο δεύτερο βέβαια πάντοτε δύο λοιπόν παρουσίασε είναι άλλωστε γνωστό ενώ που παρουσίασε το Bloomberg πριν από τρεις ημέρες έτσι σε περίπτωση μου θέλω να αλλάξω τη διάταξη της τότε μπορώ να χρησιμοποιήσω αδιαθεσία το πρώτο μοντέλο στο δεξί μέρος της έχουμε μια κυρία μια διαφάνεια τίτλου μόνο σαν ακριβώς μπροστά μας τώρα τίτλος περιεχόμενο είναι ουσιαστικά ενέργεια η οποία έχει τίτλο βλέπουμε το περιεχόμενο του αγώνα μιας και το κείμενο να είναι οτιδήποτε άλλο μα έχουμε δύο περιοχές για περιεχόμενο έτσι ξαναλέω βεντέτα με περιεχόμενο μπορεί να μην κείμενο μπορεί να είναι εικόνα που μπορεί να ένα γράφημα οτιδήποτε άλλο μόνο ο τίτλος και τραυματισμένο στο κέντρο της διαφάνειας και διάφορες άλλες μορφές χάνοντας τη Nokia έξι περιεχόμενο σα από τα νούφαρα το εργαλείο το οποίο έχω να δώσω κατέληξε να τη βλέπουμε από διατάξεις από το πάθος τη λέξη διατάξεις το βελάκι που δείχνει να δωμάτιο βαμμένο κύριε σελίδες σχεδίαση πίνακα από το λιμάνι είναι αναγγελία παρέχει εργαλεία για το παιδί μας να πορεία ας πάμε σε πρώτη φάση να προσθέσουμε μια καινούρια πανιά κάτω από πριν για να μπορέσουμε να αλλάξουμε μα διαπιστώνουμε μια μίνι παρουσίαση και να συζητήσουμε διότι λεπτομέρεια οι οποίες είναι σημαντικές για τον Γιακουμάκη παρουσιάσεις έτσι λοιπόν πάνω στο ψωμί διαφάνεια εγώ θέλω να τονίσω το εξής 1η επιλογή λέει διαφανεια αποστάσεων και βέβαια πάντα με βάση το πρότυπο βιανεξ που καθοδηγεί πρότυπο διαφανές το μέγα αντιγραφή διαφάνεια που είναι από τις πιο ακριβές αντίγραφο από το γιατί ενδεχομένως να αποκοπεί κάθε μικρό πάμε λοιπόν Ομογένεια νέα έτσι διαφάνεια που ευαγγελίζονται για πάντα δύο βλέπουμε το αριστερό μέρος και για την οποία μάλιστα μου έχουμε κάποιες φορές τότε μάλλον θα δούμε σε λίγο με μια διαφάνεια ακούτε το τρίτο πρωτότυπο ούτε το πρώτο ούτε πάμε Articles περιεχόμενο εδώ λοιπόν στο πιλοτήριο κάνουμε κλικ αναδεικνύει για άλλη μια δύο και στόχου περιεχόμενο ή κόβουμε αν κάνω κλικ μπορώ να προσθέσω κι έναν κάνοντας κλικ λοιπόν μπορώ αποφεύγω την επιπλέον όμως περιβάλλον κείμενό μου βάζεις να κινεί έβγαζε στα αρχεία σε ανακριτή έξω τον χωρισμένο στα τέσσερις ακόμα μια ειδοποιούν πρέπει να εισάγουν πίνακα μα εισάγουμε διάγραμμα να εισαγωγικό μάθημα εισάγοντας μια ολόκληρη γενιά ένα βιντεάκι μπορώ δηλαδή εγώ θα σας 9.1 για παράδειγμα ένα βίντεο στο οποίο το αποθηκευμένο από αυτό του ούτως ώστε με το που ξεκινάει ένα σπάνια μπορώ να ξεκινήσω να παίζω το βίντεο μπορούν να εισάγουν ένα διάγραμμα όπως ακριβώς από κάτω έχουμε εξέλθει αντίστοιχα στο πλευρό του Τραμπ κύριε στα οποία αντί να το φτιάξω στην ίδια την παραγωγή μπορεί να παγώσει τη νέα ανθρώπου γ παροχή εργασίας και να προσθέσω τα νούμερα και να παράγει το διάγραμμα μόνο και η πρώτη επιλογή ήταν εισαγωγή τι είναι μεταθέτει βάσει λοιπόν γράφουμε κείμενα και χαραυγή χειμερινό δεύτερης διαφωνία θα προσθέσουμε τώρα ένα , μια πάνω μια ιδέα λοιπόν είναι για έναν πίνακα και κάνω κλικ στο σημείο που λέει όχι είναι εξαιρετικά ωφέλιμα πίνακα τεσσάρων ετών δύο γραμμών πράξη πώς λοιπόν να κάνουν λάθος και κάνοντας κλικ πάνω στα κελιά εγώ μπορώ να αρχίσω να γράφω κείμενό σας μια κλίμακα τον μπορε τον πίνακα βλέπουμε εγώ μπορώ να αλλάξω το μέγεθος του όπως την θέλω μπορώ να αποκλείσω τα κείμενα που έχει μέσα τονίζοντας τα αντίστοιχα κονδύλια έτσι όπως έχω βέβαια ακριβώς στη μορφοποίηση στον επεξεργαστή κειμένου και φόβο μπορούμε από την γραμμή εργαλείων αλλάξουμε γραμματοσειρά και μέγεθος Γραμμάτων έντονα πλαγιές υπογραμμίζει με έναν μαύρο χρώμα να πάμε αλλιώς μαύρο χρήμα σε τυποποιημένες μέση τυποποιημένη αναλύεται η διαφορά που έχει το λογισμικό βαθιάς σχέσης με τον επεξεργαστή κειμένου είναι αποκλειστικά από όμορφη όπως ακριβώς στις βιοτεχνίες πολυκαταστήματα στο κείμενο για να ρυθμίσω στοιχείο του χαρακτήρα τα χαράματα για παράγραφος vs υποβολή κειμένου κοινές αρχές και θα χρησιμοποιηθούν για τη σελίδα επιμένει στα χέρια πανό κλπ έτσι ν αλλάξω λογότυπο της Χ.Α. Θέμη στην παρούσα φάση είναι αυτό που θα κάνουμε είναι το εξής η ετσι για παράδειγμα πώς μπορούμε να βάλουμε ένα πίνακα προφανώς μπορώ ακόμα να καταλάβω ποιά έξοδο πέρα των έχω φτιάξει μια οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή όπως για παράδειγμα τώρα η να τον επιλέξουμε πρόγραμμα αντιγραφή επικόλληση εντόμων όταν επικόλληση ζώντας πίνακα σαν εικόνα έτσι εκτός των παραπάνω με το πώς βάζουμε περιεχομένου διαφωνία απλά θα δούμε πώς ενεργοποιούμε μήπως κάνουμε την προβολή της διαφάνειας πως κάνουν προβολές παρουσιάσεις εναλλάσσονται ανάμεσα στη διαφάνεια είναι ένα απλό στοιχεία για τις κινήσεις της μετάβασης που μπορούμε να κάνουμε μια για πάντα στην άλλη θα συζητήσουμε κάποιες παραδεχθούν ορισμένες έτσι σημαντικές οδηγίες για το πώς κάνουμε σωστή παρουσίαση εγώ θα πάμε το πρόγραμμα δήμαρχος παίζουμε έτσι δυο τρεις Πάνες εισαγωγή για μια μέτρια χρονιά βάζω δύο διαφάνεια για να δούμε τα εξής πρώτος και με διαφάνεια από ΠΑΣΟΚ δε μου κανε το τα μέλη ορίστε κάνοντας ένα κλικ εδώ μπορούν να κατευθυνθούν στο φωτισμό έτσι και για να κάνετε κάτι γραμμένο ΠΑΟ ωστόσο το 1000 μερικά γράμματα για να μείνει εντελώς στην επόμενη όργανο δεν είναι πλέον δομημένο σύστημα βέβαια βάζοντας δύο πυροσβεστικά και ένα νέο του του είναι η περιοχή που αναφέρεται στο διττό δελτάρια φάρμακα θα γίνουν στην περιοχή του περιεχόμενο στην προτελευταία αρχίζει να αγώνα 12V πηγαίνοντας λοιπόν στο προφητεία πανιά μπορώ ήρθε από εκεί που λέει παρουσιάσεων φωνής παρουσιάσεων σαν ένα σώμα που σημαίνει ότι μπορώ πάντα στο συγκεκριμένο σημείο να ξεκινήσουν την παρουσίασή μου λέει ότι είμαι εγώ το κάνω πατώντας το πλήκτρο περλίτη έτσι απ' τη δεύτερη επιλογή μπορούμε ίσως στοιχεία για την παρουσίασή μου να λέει μακάρι όλες οι διαφάνειες από διαφάνεια που βρίσκομαι εδώ θα παίξει σημαίνοντα κέρασμα παραπάνω για τους φίλους εναλλακτικά μπορώ να πάω αριστερά αγωγή γεμιστά με διαφάνεια και μπορώ να κάνω στις επιλογές μου βραβεύονται λίβανο ένα υποβολή διαφάνεια διπλότυπο διαφανείς πρόλαβε και δεν ήταν δυνατόν να μην υπάρχει δυνατότητα απόκρυψης διαφάνεια αν πάθεις απόκρυψη διαφάνειας βλέπουμε συριζαϊκή αριστερά αν εξαγωγών άνω ενεργοποιείται μόνο να υπάρχει το βίντεο προβολή διαφάνειας και φεύγει το γρήγορο πρώτα λοιπόν έξι εισοδήματα και μετά να παρουσιάσει μπορώ να φτιάξω μια διαφάνεια την οποία με τη μέθοδο του γονείς έδειξαν να την κρύψουν το σωστό υπάρχει μεν ανάλογα φάρμακα από τις παρουσιάσεις συγκεκριμένοι για να μη συμπεριληφθεί στις εναλλάσσονται οι αγώνες που αποτελούν την παρουσίαση άρα με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να έχουμε κάποιες ειδικές δαπάνες τις οποίες θέμα συμπεριέλαβε παρουσίαση μου αλλά θέλω να σας πω διαθέσιμες σε περίπτωση που κάποιος που μετά από 500 μου κάνει κάποιες ερωτήσεις και το μόναχο ενδεχομένως κάποια από αυτά τα στοιχεία για να δείξω έχοντας σε κρυφή διαφάνεια πάω την εμφανίζονται μπορώ να απαντήσω σε ενδεχόμενες ερώτηση διευκρινίστηκε που αφορούν την παρουσίαση πάμε λοιπόν να δούμε πώς γίνεται παρουσίαση παθογόνο το κάνω τώρα πατώντας στο κουμπί πέντε έτσι αόριστα σε όλη την έκταση της στον ξεκινάει παρουσιάσατε είναι πολύ πάνω μπορώ να πάω στην επόμενη στην προηγούμενη πατώντας είτε κλικ εδώ κάνοντας αριστερό κλικ με το ποντίκι είτε προχωρώντας με τα βελάκια αριστερά δεξιά μετά την τράπεζα και φοιτητών από το υπουργείο στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ επιλέγω το 55 ο ετσι πήγα στην εφορία πάνω από 50 πόλεις το πρώτο διάφανο εναλλασσόμενες αυτήν την τρίτη 07 02 στην Ευρώπη ημέρα είχα αφήσει κενό αγορά είχα επισκε την περιοχή To περιεχόμενο η εμπλοκή μου έγραφε Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε κι ένα βλέμμα στην παρούσα δεν δείχνει τίποτα για αντίστοιχα στη διαφάνεια από κάθε σκηνή την περιοχή πυκνό θεέ μου βγάζει δεν βγάζει τίποτα στην πάνω περιοχή ιπποφορβείο και έχοντας ολοκλήρωση έχοντας παστέλ τα διαφανή τρόπο μόνο που στα μου λέει ότι κάθε γυναίκα έχει παρουσιάσει λοιπόν ένα θέμα ήταν αυτό που θέλαμε να πούμε άρα ουσιαστικά για να κάνουν μια παρουσίαση των πρώτων κανένα πόνο πρόσθεσε αγωνίας στις διαφάνειες σάββατο λεγόμενα παιδεραστή κείμενο κώστα το κείμενο εικόνες και ούτω καθεξής έτσι όλες αυτές οι επιλογές είναι ίδιος με τον επεξεργαστή κειμένου για αυτό και εμείς ρίχνουμε όταν ολοκληρώσω θα δούμε το απόστημα αποθηκεύουμε Παπαλέξη πέντε είναι η πηγή όλων των παρουσιάσεων αγώνες παταγωδώς σε έτσι πηγαίνω την διαφάνεια την οποία θα ξεκινήσω και παθόντες πρώτη επιλογή που λέει έναρξη προβολής και Καράμπελας έτσι εναλλάσσονται ανάμεσα στις διάφανες χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα του ρολογιού το κόμμα με το ποντίκι με το αριστερό κλικ για την επόμενη δεξί κλικ μπορούμε επιλογές φαγητού τους δουλεύουμε από νέα έργα αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε μια παρουσίαση θάβουμε το ιράν ρήξεις φακός την διαφάνεια δύο που έχω και περιεχόμενο και θα πάμε στην είπα φοβάμαι να δούμε το εξής πέρα του ότι το περιεχόμενο μπορεί να είναι πάρα πολύ σικάτο δηλαδή ολόκληρες ταινίες κινούμενα μέσα κλπ ούτε να πάμε να δούμε από πάνω δεξιά στην επιλογή προσαρμοσμένη εκκίνηση έτσι με την οποία μπορούμε να βάλουμε κάποιες κινήσεις στις δαπάνες για να μπορέσουμε να κάνουμε εγώ ενδιαφέρουσα ενδεχομένως πριν παρουσιάσει μας έτσι θα μας μας αφορά το πως λόγο εν κινήσει είτε να γίνει διάφανο το προσαρμοσμένη κίνηση αφορά το κείμενο το περιεχόμενο της διαφάνειας και του εναλλαγή διαφάνειας αφορά τόκους στη γερμανια διαφανές σήμερα πάμε να δούμε λοιπόν πρώτα το λοιπόν είναι η λεγόμενη φορεθεί με μου χωρίς αλλαγή διαφανειών από καθώς μια σειρά από επιλογές έτσι λέει ο πάνω κάτω δεξιά αριστερά ωρολογιακό στόχος με πολλές ποινές αποκάλυψε πρόσφατα τίποτα ξέρεις έτσι παραπάνω από όλες τις επιλογές στο συγκεκριμένο αν δούμε το ρόλο η ΕΚΤ κάνει διάλογο με την δικαιολογία πως στόχος μας είναι με που τώρα τι να κάνω κλικ πάνω έτσι μου μήπως αλλάξει κ γαλάτεια μανέ στο μάλι να το ξανακάνω κλικ αυτό το λόγο και επίσης θα μπορούν να ρυθμίζουν αυτό έφερε την ταχύτητα θα είναι η μεγαλύτερη αγορά μεσαία βόλου γρήγορα έτσι κι αν θα πέσει κάποιος ήχος από το γράμμα αυτό έχει διάφορους ήχους ζωντανά πρέπει να πληρούν μπορώ να επιλέξω οι μπορούν να λαμβάνουν πολύ ανήσυχος για να ψάξουν να βρουν το δικό μου ήχο μας αν για παράδειγμα άρθρο να χειροτερεύει πάμε λοιπόν τώρα Μπαρόζο θέλουν έτσι ενώ στην πρώτη μια παγίδα από τη δεύτερη φάση για χρέος στο στην κρήτη θα γίνει τίποτα και πάει λέγοντας άρα δημάρχου Λευτέρη νότια εγώ να πάω σε όλες τις διαφανείς έτοιμο από ως την επομένη για να δείξω πως η επόμενη εμφάνιση της εικόνας την προηγούμενη έτσι το μενού εναλλαγή έλαβαν πάμε να δούμε προσαρμοσμένη κίνηση π.χ. ΕΛΒΟ θάβουμε με ποιο τρόπο μπορούμε να διαχειρισθούμε το περιεχόμενο που έχουμε μέσα στη διαφάνεια μας δικαστήρια έπεσα στην οποία έχουμε τι άλλο περιεχόμενο η αριστερά και περιεχόμενο δεξιά έτσι για να μπορέσουμε να τροποποιήσουμε ακριβώς αυτά λοιπόν λίγο που έχουν αυτό το περιεχόμενο όχι γαστροσκόπηση έφερε βλέπουμε την απενεργοποιημένα όλα αυτά με το που θα επιλέξω όμως κάτι επιλέγω το περιεχόμενο που υπάρχει στα αριστερά ενεργοποιείται εγώ το κουμπί προσθήκη τον Κωστή κι έχει μια σειρά από λόγους εμφάνισης το κείμενο έτσι αρκετές επιλογές και πάλι για παράδειγμα λέει αποκάλυψη θα έχουμε τώρα πως θα γίνει ξαφνικά εμφανίζει διαγώνια τετράγωνο έτσι μειώνουν τετράγωνα κάθε περσίδες έτσι δεν έπεσαν από ψηλά μπροστά κάθε κύκλος έτσι το δολάριο σιγά σιγά ένα πτυχίο ήθελε να ελέγξει για όλα αυτά που έτσι και ένα φορά κλίση προς τα μέσα παιδάκια είδαν σιγά σιγά προς τα μέσα μπορούν λοιπόν να επιλέξω την ταχύτητα και 1.3 του το αυτό βέβαια αυτός εντάξει για να ενεργοποιηθεί ως το δεύτερο κομμάτι περιεχομένου του λόγου πάνω στη γη διαλέξω ένα από κοντά τόσο την κατηγορία εξουσιοδότηση από το πρωί του Σαββάτου μπούμεραγκ για παράδειγμα για να πούμε έτσι όλα διαβάζω γρήγορα για να καθυστερούν ακόμη και πάμε και στον τρίτο χρόνο προσθέτει και στο τρίτο και θα κάνουμε αυτό εντάξει λοιπόν τώρα εδώ συμβαίνει το εξής πέραν από το από την αρχική ρύθμιση κάνω μπορώ προφανώς σε οποιοδήποτε προχθές στις κινήσεις που έχω ανάγκη να μπω και να τροποποιήσουν έτσι φαίνεται λίστα τους και μπορώ να πω πηγαίνοντας σε καθεμία από αυτές τις αλλαγές να δοκιμάσει και να κρίνουμε να κρίνουμε λόγω πίσω στη δούμα πρώτα λέει πως φαίνονται έτσι Μαρία Μανιά μου του περιούσιου λαού εμφανίζεται με το αιτιολογικό ότι ν Πέλλης λαμία στη δεύτερη του ν περί τα 13 πατώντας ισχύει αυτή τη στιγμή το πληκτρολόγιο με το κουμπί βρίσκεται πάνω αριστερά δε μπορούν να σταματήσουν πριν παρουσιάσει έτσι πάμε λοιπόν να δούμε σιγά σιγά οι διαφανείς έχω δει διαχειριστής η συγκεκριμένη διαφάνεια να προσπαθούν μάρκο λέει διορθώσουν στη συγκεκριμένη αιτία αν λοιπόν αυτό που κάνουμε είναι να αλλάξουμε τον τρόπο εμφανίζεται το πρώτο έτσι και το αντίστροφο ενδεχόμενο ελικόπτερα του Παναθηναϊκού κάνετε δεξιά φαίνονται όλες οι ίδιοι όλα τα έχουμε κάνει κάνοντας κλικ πάνω μπορώ να κάνω τα εξής πρώτον από τα βελάκια μπορώ να αλλάξω πισίνα αντί να φαίνεται λοιπόν πως το ηχηρό comeback αριστερό περιέχουν πολλά από τα ΜΑΤ φαίνεται τρίτος στη σειρά έτσι ένα ένα το δεύτερο είναι μπορώ να αλλάξω το είδος του να αλλάξω την ταχύτητα του ήρθε και αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία οι συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι να καθορίσουν πόσο πιο χρόνο με 18 θα ενεργοποιηθεί αυτό βέβαια προκαθορισμένα 91 κλικ του ποντικιού μπορώ να το κάνω με το προηγούμενο είμαι κάθε προηγούμενο τι σημαίνει αυτό σημαίνει έξι εγώ τη είτε κάνοντας κλικ και βλέπω την επόμενη προδομένοι λύση εάν έχω επιλέξει το μέτωπο εγώ μένω δηλαδή αν για παράδειγμα πάτε αύριο αδέξια περιεχόμενο επιλέξουν το με το προηγούμενο Σάββατο που θα φανεί στην πορεία βέβαια έχουμε ακόμα πάνω στον εδάφη που βρίσκονται στα δεξιά του μετά το προηγούμενο σημαίνει ότι πρώτα θα κάνει το μετά το και βέβαια των τριών έτσι έχουν λοιπόν αυτές τις επιλογές για να μπορέσω μάγος έτσι μια παραπάνω μου παραπάνω διαπερνούν τις παρουσιάζουμε τα φρένα πάρα πολλά μπορώ να σου δώσω αν δεν τα μαθαίνουμε παραπάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα έτσι ιδού πώς δουλεύουμε για πάνες θα λάβει μόνο το τελευταίο στοιχείο το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία έτσι είναι εδώ εισάγουν Ποιοι μπορούν να πάρουν οι ημερομηνίες και ώρα ευγένεια το κομμένο που μου λέει να βάλεις ημερομηνία και ώρα δεν θα είναι στα 40 αλλά πάντα την ίδια ημερομηνία και ώρα είμαι πάρα πολύ να παίρνει την έννοια από το ρολόι του τους συστήματος του υπολογιστή οπότε κάθε φορά που θα χρησιμοποιεί αυτή τη διαφάνεια δείχνει επιπλέον ημερομηνία έτσι λομβαρδία απόφοιτο δείχνει έτσι το πράγμα για παράδειγμα με την κλασική μορφή π.χ. είμαι ένα μήνυμα χρονολόγιο γεγονότων γράφει πλήρως η βάση για όλα όσα επιλέγουμε το αθάνατο στο υποσυνείδητο πετύχαμε στο πόσο λίγο ουσιαστικά η συγκεκριμένη οδός συγκεκριμένο πράγμα εάν ποσά ελλήνων έτσι βλέπετε το πέραμα σχήμα περίπου τρεις της διαφοράς πόστο έτσι έχουμε τις εξής επιλογές ημερομηνία και ώρα κάνετε αριστερά στο υποσυνείδητο θέλω να χάνει 10 μπορώ να βάλω κείμενο πόσο γρήγορα εγώ θα εξηγήσω αμέσως δυνατό ποίησης μπορούν να εμφανιστούν στο αριστερό άκρο τον αριθμό διαφανές σάββατο 21 έτσι και τέλος έχω μια επιλογή του να μην εμφανίζονται όλα αυτά στην πρώτη διαφάνεια ο εφαρμογή υπάρχει το παραγωγής και πεδίο εφαρμογής Pangu εφαρμογή πάμε σημαίνει ζώνης για άμεση εφαρμογή σχεδόν μόνο στην τρέχουσα διαφάνεια στην οποία δουλεύει σε αγώνα παντού έτσι θέλω να πάμε να δούμε το εξής στη η πανέμορφη παρουσιάσεις προβολή στην προεδρία παραλείπονται ανέβηκαν στη δεύτερη διαφάνεια βλέπουμε εδώ κάτω ότι υπάρχει ημερομηνία υπάρχει το κείμενο του Κοσόβου και υπάρχει και αριθμός διαφάνεια έτσι ευρώ στην τρίτη διαφανεί αποδοχή αλλάξει πεδίο με το Ερχονται παλιες λογύδρια και ούτω καθεξής ήρθε λοιπόν πάω εγώ κάναμε από Pro shop αγωγή ημερομηνία και ώρα στο σημείο αυτό έτσι παίρνοντας για να σε Τομανέ βλέπουμε καθόλου την οθόνη του υπολογιστή να εξηγήσω λίγο τα τελευταία στοιχεία έδειξαν γιατί είναι πολύ σημαντικά γιατί είναι δύο στοιχεία τα οποία είναι πάρα πολύ σημαντικά όταν κάνουμε μια παρουσίαση λοιπόν και κάτι το οποίο τουλάχιστον το φοιτητές του το χρειάζονται στα πλαίσια των ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων γιατί καλούνται να παρουσιάσουν οι εργασίες να παρουσιάσω πτυχιακής εργασίες και ενδεχομένως σε περίπτωση που αξιοποίησαν σε κάποια ερευνητική άλλη δουλειά να συμμετάσχουν σε ημερίδες συνέδρια κλπ άλλωστε είναι μια εμπειρία αυτοί οι οποίοι είναι χρήσιμοι ποικιλοτρόπως δηλαδή συνηθίζει ξαφνικά φοιτητής πώς να παρουσιάζει τη δουλειά του μπροστά σε κοινό και έτσι σιγά-σιγά αποκτούν τριβή με την έκθεση του μπροστά σε κοινό μπορεί ένα διαφορετικό κοινό από τα παιδάκια στα οποία απευθύνεται στα το στο σχολείο μελλοντικός εκπαιδευτικός αλλά δεν παύει να είναι ένα κοινό και η άνιση αυτή που αποκτά κανείς είναι κάτι το οποίο μεταφέρεται και εσωτερικά είναι εκτιμά ότι μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα αυτές τις συνθήκης λοιπόν τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε και να καταλήξω στο κόστος είναι θέλημα πως στην αρχή πίνοντας που ξεκίνησαν από την ψ μετά τις πληροφορίες που βάλαμε στο τέλος με αριθμό διαφωνιών ημερομηνίες κτλ θα δώσω παραλλαγή κάποιες οδηγίες για το πως έχουμε μια σωστή διαφάνεια μια σωστή παρουσίαση η παρουσίαση λοιπόν συνήθως υπόκειται σε περιορισμούς ο ρεαλισμός είναι συνήθως χρόνους της παρουσίασης ένα μπούσουλας έτσι που υπάρχει είναι ότι για αδιαφάνεια μπορούμε ότι έχουμε διαθεσιμη περίπου 30 με 60 δευτερόλεπτα έτσι μισό με ένα λεπτό ανέβω έχω να κάνω μια παρουσίαση της τάξης των 20 λεπτών έτσι σίγουρα θα χρειαστώ χοντρικά γύρω στις 20 25 διαφανές επειδή είναι καλό να έχουμε μεγάλη διαφάνεια τίτλο η οποία θα φαίνεται πριν ξεκινήσουμε να μιλάμε είναι καλό να έχουμε μια διαφωνία που να δείχνει ότι ξαφνικά ότι τέλος την παρουσίασή μας έτσι είναι καλό ενδεχομένως τις προηγούμενες βιντεοσκοπημένο ας διαλέξει έχουμε κάνει θα έχετε δει διαφανείς που χρησιμοποιείς διότι υπάρχει μια διαφανής των πολιτών παρουσίασης είναι καλό λοιπόν να ενημερώνουν τον κόσμο για το ότι έχουμε ολοκληρώσει επίσης στη διαφάνεια τέλους μπορούμε να έχουμε ξεπεράσει το παίξιμό μας θέση κοινό όχι στην ένταξη της οποιοδήποτε άλλο κοινό αγώνα έχουμε κάποια στοιχεία επικοινωνίας σου τόσο ώστε αν κάποιος θελήσει να επικοινωνήσει μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες με τον τρόπο για παράδειγμα να γράψουμε μια διεύθυνση e-mail ένα άλλο στοιχείο που είναι καλό να έχουμε υγεία διαφάνεια μας σημεία παρουσίας μας είναι ήδη πηγή δεύτερη διαφάνεια θα χρησιμοποιήσουμε αυτή πανάκριβο μοντέλο να περιλαμβάνει τα περιεχόμενα τα περιεχόμενα της παρουσίασής μας να πούμε δηλαδή για κάποια ζητήματα θα μιλήσουν άλλη οδηγία αν μπορούσα να την πούμε έτσι νιώθω ότι καλό είναι να χρησιμοποιούμε θέλουμε κάποια έφερε κίνησης κλπ σαν αυτό που είδαμε αλλά μην το παρακάνουμε όσο διεθνώς μπορεί να γίνει μια παρουσίαση χρησιμοποιώντας κάποια εφέ τόσο βαρετή και κουραστική μπορεί να γίνει αν ξεπεράσουμε το όριο των ανοικτών από το κοινό το τέτοιων δράσεων χρειάζεται δηλαδή κάθε τρεις και λίγο ακούμε ήχους να κινούνται τα χαράματα έτσι 100 ενοχλητικά ενώ λευκούς ειδικά στο ντους κάνει το κοινό να δυσανασχετεί στο τώρα επειδή ειδικά σε συνεδριακό περιβάλλον σε επίπεδο διαλέξεων της παρουσίασης μιας εργασίας είναι πολύ συχνό το χρειαστεί να αναζητήσει κάποιος να επανέλθουμε στην ώρα των ερωτήσεων που ακολουθούν συνήθως την παρουσίαση να επανέλθουν σε μια διάφανη Γι' αυτό και είναι σημαντικό έχουμε τον αριθμό διαφανειών απαντάται πάρα πολλές φορές η εξής διαδικασία να θέλει κάποιος να κάνει μια ερώτηση και να λες αυτό πού έχει παρουσιάσει πηγαίνεις εκείνη τη διαφάνεια που πέτυχε μέσα αυτό και ξαφνικά αυτός που κάνει την παρουσίαση του προσπαθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις εναλλάσσει τις διαφανείς και προσπαθούν να συνεννοηθούν για να καταφέρει να διαφύγει στην οποία αναφέρεται το μέλος αυτό εκείνο που θέλω να κάνω την ερώτηση βάζοντας λοιπόν εμείς τον αριθμό διαφανές διευκολύνουμε όλη αυτή την κατάσταση και θα που του δίνουν την δυνατότητα το PISA και πίστη διαφάνεια 15 με βάση την αρίθμηση που έχουμε έτσι και να πραγματωθεί στη διαφάνεια 15 και να ακούσουμε την ερώτηση που θέλει να μας απευθύνει με στοιχείων ακόμα έτσι όλα είναι συνάρτηση του χρόνου να ένα στοιχείο ακόμη λοιπόν που είχαμε ήτανε τον αριθμό των διαφανειών το τι μπορούμε να γράψουμε κάτι στράβωσε λίγο και ότι μπορούμε να πάμε την ημερομηνία ημερομηνία έναρξης κάτι το οποίο το είναι υποκειμενικό θέμα το γράψουμε και όχι αυτό που έχει σημασία για μένα είναι το πώς θέλει τον συνήθως είναι καλούμαστε να πούμε κα του είτε του τίτλου της παρουσίασαν πρόκειται για παράδειγμα για διαλέξεις σαν αυτές που κάνουν εδώ είτε του τίτλου της εργασίας καρπών να παρουσιάσουν την πτυχιακή μου για παράδειγμα ήταν συμμετέχω σε μια εφημερίδα σε ένα συνέδριο κάτι τέτοιο να γράφω τα στοιχεία του συνεδρίου πράγμα συνέδριο Athens ξέρω εγώ που το τρεις με πέντε αυγούστου του 2012 έτσι καλό είναι να το ανάδοχο γραμμένο γιατί είναι από τις μικρές λεπτομέρειες επίσης προσέχει κανείς αλλά καμιά φορά αθηνών την αποπνέουν έναν αέρα σοβαρότητας στον σ'αυτό που κάνει για αυτόν που κάνει την παρουσίαση δείχνει δηλαδή ότι έχουμε προσέξει τις λεπτομέρειες έχουμε καθίσει και έχουν ετοιμαστεί δουλειά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση για τους συγκεκριμένους συνέδριο συγκεκριμένο μια συγκεκριμένη μερίδα χαίρουν εν ολίγοις δείχνει ότι ξέρουν τι κάνουν η παρουσίαση έγινε κατά κάποιο τρόπο μια προσέγγιση στην οποία προσπαθούμε να πουλήσουμε εντός εισαγωγικών τη δουλειά μας όλη την εργασία που έχουμε κάνει πιο πριν είναι κατά τον ίδιο τρόπο που κάποιος πουλάει ένα προϊόν και φτιάχνει διαφημιστικά φυλλάδια όσο πιο καλοφτιαγμένο είναι το φυλλάδιο και όσο πιο εύκολο είναι για αυτόν που θα το φυλλάδιο μαύροι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να του τραβήξουν το ενδιαφέρον κενά του να απευθυνθεί σε εμάς για να μάθει παρά περισσότερες πληροφορίες διατηρούσε γιατί με την παρουσίαση ένα με την εργασία μπορεί να αναδειχθεί μέσα από μια καλή παρουσίαση και το αντίστροφο μια πολύ καλή εργασία μπορεί να μα αυτοί εντός εισαγωγικών μια κακή παρουσιάσει αυτές λοιπόν οι λεπτομέρειες στο αριθμός Διαφάνειας αυτό θα γράψουμε στο πώς θέλει να τον βάλουν περιεχόμενο των πληροφορίες στο τέλος είναι μέλος του καλού σχεδιασμού μιας παρουσίασης ο οποίος δείχνει ότι σέβομαι το κοινό στο οποίο απευθύνονται έτσι και μπορώ να του κεντρίσει το ενδιαφέρον δείχνοντάς του καταρχήν ότι τον υπολογίζω έτσι ως συνήθως για να για να πάρουμε σεβασμό από εκεί όμως πρέπει να δώσουμε τον αντίστοιχο σεβασμό στο κοινό στην αρχή γίνονταν με την προσοχή και σε αυτό το πλαίσιο οι δύο τελευταίοι στίχοι πρέπει να προσέξουμε είναι τα εξής ένα τα χρώματα που χρησιμοποιούνται πολλοί χρήστες της ρωσίας να βλέπουν τα λογισμικά παρουσίασης και απλώς παίζουν πάρα πολύ με τα χρώματα εδώ θέλει μια πόλη σημαντική ένα μια πολύ σημαντική πληροφορία την έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι ότι όταν παρουσιάζουμε συνήθως χρησιμοποιούμε ένα βιντεοπροβολέα προτεκτοράτου κείμενο στην καθομιλουμένη project όλες είναι μηχανήματα τα οποία δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες προβολής με τις οθόνες του υπολογιστή και το μεταφέρω κάτι το οποίο έχω δει πάρα πολλές φορές μας συμβαίνει κάποιοι ειδικά τις πρώτες τους παρουσιάσεις ήταν κατενθουσιασμένος έχοντας βάλει φωτός ένδειξη παρουσίας τους μικρά έργα τέχνης με πάρα πολλά χρώματα και σχήματα κλπ όταν ξεκίνησε η προβολή του βιντεοπροβολέα απλά θέμα γιατί είχαμε βάλει για παράδειγμα μαύρα γράμματα σε ένα ανοιχτό γκρι φόντο το αποτέλεσμα ήταν να μη φαίνονται τα γράμματα μέσα του βιντεοπροβολέα ενώ στην οθόνη του υπολογιστή φαινόταν άριστη συγκεκριμένη παρουσίαση και ένα τελευταίο στοιχείο νέο τη πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ το χώρο για να προσέξουμε πάρα πολύ το χώρο ενώ κινούμαστε μέσα στα πλαίσια της χρονικής διάρκειας μας δίνατε για παρά δείγμα θα μας δίνουν 20 λεπτά για να κάνουμε μια παρουσίαση θα πρέπει να κάνουμε όσο ήμασταν άπειροι χρήστες στην αρχή πρόβες και να είμαστε σίγουροι μετρώντας τον εαυτό μας κάνοντας την παρουσίαση ότι μπορούμε να κάνουμε παρουσιάσεις σε λιγότερο από 17 λεπτά έτσι ένα ελαφρύ Κοπή plasma ένα φευγαλέα εστίαση της προσοχής μας κάπου μέσα στην αίθουσα που θα μας κάνει να επιβραδύνουν το ρυθμό κλπ θα αντισταθμιστικά του τρίλεπτο έχουμε αφήσει περιθώριο για να είμαστε εντός του χρόνου των 20 λεπτών μας δίνουν σε περίπτωση που έχουμε μετρήσει ακριβώς 20 ή και λίγο παραπάνω 28 και λέμε δεν πειράζει θα πουληθούν πιο γρήγορα δε θα προλάβω σημαίνει αυτές περιπτώσεις ξεφεύγουμε και τέτοιου τύπου παραδείγματα καταλήγουν σε 30 λεπτά και με αποτέλεσμα πολλές φορές να μας ζητούν να σταματήσουμε την παρουσίαση αυτό δημιουργεί κακή εικόνα γιατί κατά την παρουσίαση και το παράδειγμα του μια καλή εργασία μπορεί αυτοί έχουν μια πολύ καλή παρουσίαση τέλος άρα το πρώτο στοιχείο είναι ότι χρειάζονται πρόσβαση τρίτων όπως ακριβώς στον επεξεργαστή κειμένου και όλα τα υπόλοιπα εργαλεία στους υπόλοιπους εφαρμογές σύντομο χρόνο που μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε καλύτερα αυτό πάντως που πρέπει να προσέξουμε λοιπόν είναι το αισθητικό κομμάτι χώρο ομάδα κινήσεις το καθεξής εμφάνιση και χρονισμό είναι πολλές φορές προτιμότερο είναι μια εξαιρετικά απλή διαφανή όπου θα ένα από το φόντο μαύρα γράμματα και όχι απλά λίγες λέξεις παράνομα τη φορτώσουμε παραγωγική έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα το επιθυμητό το τελευταίο στοιχείο που θέλω να δώσω είναι το εξής παρατηρείται πάρα πολλές φορές από τους απλούς χρήστες και κυρίως στους φοιτητές που παρουσιάζουν πρώτη φορά μια εργασία επιτήδειοι έχουν το άγχος του να μη ξεχάσω κάτι να πουν αφού στον παράγουν πληροφορεί τη διαφάνεια της διάφανης μάλλον και να καταλήγουν τελικά στο διαβάζουμε εργασία μέσω της διάφανης αυτό δείχνει τα εξής στοιχεία στο κοινό πρώτον ασφαλή δείχνει λοιπόν ότι αυτό που κάνει την παρουσίαση δεν ξέρει τι θέλει να μας πει και γράψει έλεγα να τα ξεχάσει και τα διάβασα εγώ κι κατά συνέπεια διαφάνειας πρέπει να αμελείτε να πετύχουν τους ζητούνται συμπληρωματικά στοιχεία για αυτό που θα μιλήσω γιατί άλλωστε γι όλους τους είναι επικουρικός για να βοηθάει το κοινό να παρακολουθεί αυτό που λένε κι αν κάποια στιγμή κάποιος από το κοινό αφαιρεθεί για κάποιο λόγο γυρνώντας στις διάφανες θα δει μια λέξη κλικ πίπα Γι' αυτό λέμε στο αυτό το σημείο θα μπορούσα να παρακολουθήσω λογικά μετά κατά αντιστοιχία είναι κακό μας συμβαίνει το ανάλογο με το χαρτί δηλαδή να έχουμε τις λέξεις κλειδιά και αντίστοιχα να έχουμε εκτυπώσει σημειώσεις για τις διαφάνειες μας όπου ουσιαστικά σημειώσεις να είναι όλο το κείμενο που θα αναβαθμιστεί αφανείς και να καθόμαστε να το διάβασμα από εκεί όταν κάνεις πάντα κάνει παρουσίαση και δείχνει τέτοια ασφάλεια αδιάβαστος από μέσα ουσιαστικά αφήνει τον αέρα δίνει την αίσθηση στον κόσμο ότι δεν κατέχει πολύ καλά αυτό για το οποίο μιλά έτσι είναι πολύ σημαντικό να μην διαβάζω μου πουθενά ο απλός χρήστης καλό έχει επίσημες μαζί του γιατι κατι μπορώ του ξέφυγε ενδεχομένως θέλει να πέσει το μάτι του πάνω σε μια λέξη κλειδί οτιδήποτε θα αυτό είναι θεμιτό μπορούμε να έχουμε τέτοιες κατέληξες μπροστά μας και μάλιστα τα σύγχρονα εργαλεία παρουσίασης σκηνών σε γνώση μας δυνατότητα να χουμε και σε μας φτιάχνουμε και σημειώσεις για κάθε διαφορά και να εκτυπώσουν τις βλέπουμε στον υπολογιστή μας εμείς και να φαίνονται στο στην παρουσίαση στην προβολή μέσω του βιντεοπροβολέα αλλά είναι πολύ σημαντικό να έχουμε κάνει αρκετές πρόβες για να μείνει κοπιάζουν και να μη διαβάζουμε γιατί δείχνουν ότι ξέρουμε τηλέ χώρισμα καταδίκη ειδικά σε καταστάσεις συντοπίτες βαθμολογούν μάστιγα αυτό που αξιολογούν μάστιγα χρησιμοποιήστε ένα βαθμό για αυτό που παρουσιάζουμε έτσι στην περίπτωση δηλαδή της πτυχιακής εργασίας μιας σημαντικής εργασίας στα πλαίσια ένα μαθήματος δίνοντας την αίσθηση ότι γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά το αντικείμενο το έχουμε δουλέψει καλά και έτσι διαλύουμε όλα τα σύννεφα αμφιβολίας για το αν δουλέψω όπως πρέπει στη για την εργασία ενδεχομένως έχουμε πάρει κομμάτι αυτούσιο έτσι από κάπου αλλού κι γιαυτό και μπαίνουμε στη διαδικασία να το διαβάσουμε όπως είπα στην αρχή αρχή η παρουσίαση του Ισίδωρου ρολόγια μια εργασία του διαφημιστικού φυλλαδίου για ένα προϊόν που να με την εργασία μας πουλάμε τη δουλειά μας εκείνη τη στιγμη όσο πιο καλά το κάνουμε και ως καλύτερο έτσι αέρα άνεσης το κάνουμε τόσο πιο εύκολα πείθονται για το ότι γνωρίζουμε πολύ καλά τι λέμε την διάθεση πείτε αυτά που λέμε τα ψάξει πάρα πολλοί έκαναν τα έχουμε τεκμηριώσει πάρα πολύ σωστά και ενδεχομένως δεν αφήνουμε περιθώρια ερωτήσεις ούτε μπορούν να φέρουν σε δύσκολη θέση άρα πρέπει να προσέχουμε αυτές τεχνικές λεπτομέρειες της εμφάνισης τα στοιχεία αυτά που πρέπει να υπάρχουν πρώτον και δεύτερον να έχουμε κάνει αρκετές πρόβες τουλάχιστον προσφορές φτιάχνουμε παρουσιάσεις για να είμαστε σε θέση κάνουμε την παρουσίαση στο χρόνο που πρέπει χωρίς να διαβάζουμε χώρισμα που μοιάζουν με και μανέστρα με χωρίς να πανικοβάλλονται αντηχούν κάποιος μας διακόψει είδαν ξαφνικά μας κάνει νόημα αυτούς που διαχειρίζεται την εκδήλωση ότι πλησιάζουμε στο τέλος του χρόνου και ούτω καθεξής έτσι όπου όπως ίσχυσε οτιδήποτε έχει να κάνει με υπολογιστές με την εξάσκηση γινόμαστε