Όλοι οι Πολίτες 30 ετών και άνω μπορούν να κλείσουν ραντεβού για Εμβολιασμό (Υπουργείο Υγείας Κεντρική Υπηρεσία, 2021)
: Εθνική Εξτρατία Εμβολιασμού. Κάθε μέρα, δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτας μας εμβολιάζονται κατά της COVID-19 οργανωμένα και με ασφάλεια. Από την 1η Μαΐου έχει ξεκινήσει η διαδικασία των ραντεβού και για τα άτομα 45 έως 49 ετών. Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας εύκολα και απλά με έναν από τους τρεις γνωστούς τροπους. Πλέον όλοι οι πολίτες 30 ετών και άνω μπορούν να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό. Και δεν ξεχνάμε, μετά τον εμβολιασμό συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας. Εθνική Εξτρατία Εμβολιασμού.