Παρουσίαση Τμήματος Ναυπηγών Μηχανικών Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (University of West Attica, 2023)
: [♪ Μουσική Παρακαλώ να ήθελα να σας δώσω ένα σημείο που θα σας δώσει σε λίγο μορφή. Ανέλαβε το σχόλιο, πρέπει να καταγράψετε το σχόλι. Ευχαριστώ που παρακολουθήσατε και να βρέσατε τη γεγονότητα. Ευχαριστώ που έλαβε την ένταξη. Παρακαλώ να σας δώσω ένα σχόλιο που θα σας δώσει σε λίγο μορφή. Ευχαριστώ που παρακολουθήσατε και να βρέσατε τη γεγονότητα. Ευχαριστώ που παρακαλώ να βρέσατε την ένταξη. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική