Με λαμπρότητα και κατάνυξη ο Αγιασμός των Υδάτων στο Ιστορικό Γιοφύρι της Άρτας (ARTA WebTV, 2023)
: Ευαλμούς του Ευαλμού του Ευαλμού, ο Ευαλμός της Ρυθιάδας, ο Ευαλμός της Ρυθιάδας, ο Ευαλμός της Ρυθιάδας, ο Ευαλμός της Ρυθιάδας. και νύτορος η φωνή προς εμάρτυρηση αγάπη των σεειών ονομάζουσαν και το πνεύμα εν ήδη περιστέρας εβεβαίω το λόγο το ασφαλές ο Επιφάνις Χριστέ ο Θεός και τον κόσμον φώτισας δόξα Σοι. Θέλω να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά και ευλογημένα. Σήμερα την ημέρα των φώτων έχουμε δόξα το Θεό τον ήλιο να λάμπει πάνω από το κεφύρι της Άρτας και μετά από τρία ολόκληρα χρόνια ξαναήρθαμε να ρίξουμε το σταυρό στα νερά του Αράχτου για να ευλογηθούν και τα νερά και να αγιαστούμε και όλοι εμείς. Σήμερα λοιπόν ήταν πολύ συγκινητικό γιατί είδαμε τόσο κόσμο να έχει συγκεντρωθεί σε αυτό το σημείο και εύχομαι να είμαστε πάντοτε έτσι όπως σήμερα ενωμένοι και να μην μπορέσει ποτέ και τίποτα να διασπάσει αυτή την ενότητά μας ούτε ορατό ούτε αόρατο. Είμαστε πλέον σε έναν καλό δρόμο με το θέμα της πανδημίας που μας ταλαιπώρησε όλο αυτό το διάστημα και γι' αυτό δοξάζουμε τον Θεό και ήρθε αυτός ο Κύριος ο οποίος εκεί στον Ιορδάνη ποταμό ένωσε τον ουρανό με τη γη να ενώνει όλους εμάς και μαζί του και μεταξύ μας. Ήρθε ο Θεός να ευλογεί και σας και να σας χαρίζει κάθε αγαθό το οποίο επιθυμείτε και όλος ο κόσμος να έχει υγεία και ότι η καρδιά του καθενός επιθυμεί να γίνει πραγματικότητας. Σήμερα γιορτάζουμε τα Θεοφάνια εδώ στην Χάρτα στο ιστορικό μας γεφύριες ένα τόπο που είναι συνηφασμένος με την ιστορία και τους ανθρώπους της και από εδώ σήμερα από το ιστορικό γεφύριες στέλνουμε ένα μήνυμα ενότητας ένα μήνυμα ότι με προσπάθεια και με πείσμα μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά πράγματα. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και με καλή φότουση όλους.