Δήλωση για την επίθεση στην οικία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα / Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για την επίθεση στην οικία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα: «Οι τραμπούκοι του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν νύχτα στο σπίτι του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, την ώρα που βρισκόταν μέσα η ανήλικη κόρη του. Τέτοιου τύπου φασιστική επίθεση που στρέφεται κατά της Δημοκρατίας […] - MICHALIS STAMOU (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για την επίθεση στην οικία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα: «Οι τραμπούκοι του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν νύχτα στο σπίτι του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, την ώρα που βρισκόταν μέσα η ανήλικη κόρη του. Τέτοιου τύπου φασιστική επίθεση που στρέφεται κατά της Δημοκρατίας […]