Μαγιάτικα στεφάνια με παρέες στο Παραποτάμιο Πάρκο και γιορτή Χελιού στο Μύτικα Άρτας (ARTA WebTV, 2023)
: Καλή πρωτομαγιά, χρόνια πολλά, καλό μήνα. Σήμερα εδώ στο Παραποτάμιο Πάρκο της Πόλης μας, οι πολίτες βγήκαν να απολαύσουν τις βόλτα τους, να παίξουν το ποδόσφαιρο, να παίξουν στην παιδική χαρά, στα όργανα γυμναστικής, να κάνουν το πικνίκ και να φτιάξουν τα στεφάνια τους και να περπατήσουν. Πραγματικά είναι ένα ζωντανό κομμάτι της Πόλης μας και θέλουμε συνέχεια να το αναβαθμίζουμε. Το επόμενο διάστημα θα εγκαταστήσουμε εδώ σε αυτό το χώρο και ένα πάρκο καλλιστυνικής γυμναστικής και συνέχεια προσπαθούμε να κάνουμε δράσεις και εκδηλώσεις σε αυτό το χώρο, κάτι που αγαπούν οι Αρτινοί και το έχουν αγκαλιάσει. Να πούμε σήμερα όμως ότι υπήρχαν και εκδηλώσεις και σε άλλες περιοχές του Δήμου μας, όπως στο Μύτικα που είναι η γιορτή του Χελιού, στο Πολύδροσο, στη Ροδαυγή, αλλά και η καθοριοποιημένη εκδήλωση που κάνει το Εργατικό Κέντρο για τα δικαιώματα των εργαζομένων, τα οποία δεν πρέπει να τα ξεχνάμε. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές αυτών των εκδηλώσεων που αγκάλιασαν αυτές τις προσπάθειες και να ευχηθώ πάλι, κλείνοντας χρόνια πολλά, καλό μήνα, καλή πρωτομαγιά σε όλους. Να ευχηθώ έτσι, καλό μήνα, με ένα χαμόγελο ισοδοξίας. Ας ελπίσουμε να έχουμε καλύτερες και πιο ευχάριστες και πιο όμορφες στιγμές για όλο τον κόσμο, εν ώψη και του καλοκυριού, και να έχουμε μια ήρημη, γαλήνια και ωραία ζωή. Μία από τις πιο όμορφες περιοχές της πόλημα μας. Εδώ που δραστηριοποιεί το Σύλλο Γόσμος Σοκοπευτήριο, ήρθε σήμερα πλήθος κόσμων, πλήθους πολιτνών της Άρτας, για να πιάσουμε το ΜΑΐ, να φτιάξουμε τα στεφάνια μας, να περπατήσουμε, να παίξουμε εδώ πέρα στα τερματάκια ποδόσφαιρο, να παίξουμε στο ping pong, στην παιδική χαρά. Όχι μόνο αυτή τη δραστηριότητα. Πλήθος δραστηριοτήτων ετοιμάζει εδώ ο Σύλλογος Σοκοπευτήριο για το φυτινό καλοκαίρι. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχανε. Ευχαριστούμε τον Δήμο Αρτέων για την πρωτοβουλία. Περάσαμε όμορφα εδώ σήμερα. Περάσαμε όμορφα και ευχαριστούμε πολύ όλους όσους ήρθαν και αγκάλιασαν αυτή την εκδήλωση και ήρθαν εδώ δίπλα μας και πιάσαμε όλοι μαζί το ΜΑΐ. Ευχαριστούμε πολύ. Μια πολλά, καλή καλό μήνα. Αυτά. Ωραία, φέρομαι την εγγονή να παίξεις λίγο εδώ στην παιδική χαρά. Καλή πρωτομαγιά, να είναι όλοι καλά, με υγεία.