Σχόλιο για την ομιλία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ / Σχόλιο του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για την ομιλία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Τσίπρας ασχολείται μονίμως με τον εαυτό του και το παρελθόν, στο οποίο έχει επιλέξει να ζει πολιτικά. Δεν έχει τίποτα να πει για το παρόν, πέρα από αφελείς διαπιστώσεις, και […] - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Σχόλιο του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για την ομιλία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Τσίπρας ασχολείται μονίμως με τον εαυτό του και το παρελθόν, στο οποίο έχει επιλέξει να ζει πολιτικά. Δεν έχει τίποτα να πει για το παρόν, πέρα από αφελείς διαπιστώσεις, και […]