4. Εισαγωγή στον προγραμματισμό με χρήση triggers. Χρήση τεχνολογίας PL/SQL / Διάλεξη 4 / Μια περιήγηση σε αφυπνιζόμενα προγράμματα (triggers), δηλαδή προγράμματα ενεργοποιούμενα από ενέργειες INSERT, UPDATE, DELETE στη βάση δεδομένων - Υποδείξεις για τον προγραμματισμό σε περιβάλλον PL/SQL - Σκουρλάς Χρήστος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Μια περιήγηση σε αφυπνιζόμενα προγράμματα (triggers), δηλαδή προγράμματα ενεργοποιούμενα από ενέργειες INSERT, UPDATE, DELETE στη βάση δεδομένων - Υποδείξεις για τον προγραμματισμό σε περιβάλλον PL/SQL: Της τρεις διήγηση είναι ένα βήμα για σου Δες θα γρά φιλίες τους ίλους μας είναι όντως αγώνες με τους ψηλούς με μια γκρίνιες είναι ασυμβίβαστη με όλους τους χρήστες μόνο έχω να σου σε λίγο μούρα είναι βέβαιο δε ότι όλα τα ρίγες μπαίνεις εσύ εγώ ήμουνα εξηγήσεις αλλά και οι νέας μόνο σοβαρό υγιή βάση λιούις με ηλικία έως τώρα ίσως να εισαχθεί μια διεθνής τεχνολογία συν της τι κι αν έχουμε μπορεί να υπάρχουν στη χώρα μας λίγο τι να πω να μην ξέρεις πράγμα κι εσείς μας παρά μόνο στο πονάς ναι εσείς που τώρα θεωρούν τη χώρα μας για λίγο όμως η διοίκηση της είναι όντως εργάσιμη κι εγώ ένα από τους παίκτες της τρεις Lexus μας σωστά να μπορέσουμε να ήμασταν λίγοι θα σας δείξω μια εφαρμογή έχει ψυχή μου βέβαια δεν μόνο τους ενέργειες μπορούμε να τους να σου πούμε είναι ένα από τους πολλούς τρόπους έδωσα βεβαίως σου εγώ να ζω γ.γ. της θα κάνουμε να μας σαν λαό ότι ένα τρεις είναι ένα πρόγραμμα όπου και μας τονίζει η χώρα μου ίσως όταν 3000 μέλη της Σύμφωνα με ποιους να για πες μας τι σου αρέσει είναι πολύ δεν είπα ότι είναι ένα να ομνύει γκρίνιες ράσο μνήμης για τη ψυχή πάρα μα πάρα θυμίζουν για παράδειγμα τα σύνορα συγκλίνουν στο παράδειγμα μας μπορεί να και σοβαρές θα ισχύει σήμερα μάθαμε πια εσείς μο νο παρα δειγμα ένα η θέση της ημέρας εγώ είχα δύο πολύ γνωστά στην δύναται να μιλούν λένε χορηγός παράλληλου όνομα θέση μας ημερομηνία πρόσληψης τόσο πολύ κόσμο έτσι ίσως δεν παράγουν ίνες και νερό για παράδειγμα δεν χρειάζεται να γνωρίζουν είναι μαγαζί γωνία όντως βάζετε ενώνουμε νέα στην ιδιωτική ζωή των δύο μου λένε ότι μας η Γωγώ στοιχίζει οσμίζεται όμως ζουν μια κότα μισθό πως ακόμη και σήμερα για να δηλώσει watt με το βήμα όσοι είναι σε θέση να μας έτσι είμαστε ένα βήμα μετά το πρώτο πράγμα που θα δούμε τώρα είναι ως ένα βάση για ένα μήνα και εγώ να φτιάξω κάποια άλλα έργα για τα οποία διαφοροποιούνται ως μέλους της ότι απασχολούν ποιος είμαι να φτιάξω ένα προϊόν όλοι μα όλοι και να τους τελικά θα τους λοιπόν ξεκινάω κι εγώ θα σου έλεγα να μην όπως λένε ότι το να έχει μόνο τρεις είναι νόμο ενώ χρήση π.χ. όλα κούρσα ευθύνες διάταξη μόνο τρεις μήνες ακριβώς για να είναι υγιή και λαμπερά χειμώνα άνιση μάχη να τον στείλεις ενώ δίνει όλο οδηγού αγώνων αρχίσει έρευνα ιχθύων άλλο να πω όχι εγώ αίσθηση και ασθένεια ήχο θυμίζω Photo είναι μια πολύ τ ν βασιζόμενος στα στοιχεία τον προηγούμενο μήνα για εγώ κρασί να είσαι νέος είναι ένα θυμόμαστε να μας είπα ναι έχει ως 1000 χώρας δεν γνωρίζει και με λύσσα τη έτσι μας τίποτα όμως δεν σε εσάς δεν τους λέει το πρόγραμμα είναι η απόφαση να πιέσει έλληνες ΤΕΕ ενώ και οι κι αυτό βάρος τα στοιχεία πέρυσι έλαβε χώρα στο Μέγαρο παρά δηλαδή να της δώσει λίγο στιβαρά οι θέσεις της Νέας ευθύς με αυτό το ζεστό μήνα βίαιο λίγα γνωρίζουν των δύο μουσικών μόνο κυρία μου εσείς 1000 Κάντε ησυχία τώρα εμένα μέσα στο μήνα γνωρίζονται νόμιμα που έχω σχέση εδώ και έλυσα το κλίμα είναι περίεργο αυτό μας λές βέβαια και της Renault αυτό και επιμένουν να καλά με τα υγιή στις πτώση διαλέγω buzzer beater και έστειλε τις ποιες έργο λίγες ενώ πλέον όμως είναι ότι έχω προσθέσει και μια δική μου και τελικά δεν εννοώ αυτής της στήλης για κάθε υπάλληλο αλλά και ως βάρος για μένα το μεγαλύτερο άγχος άρα είναι αυτός λόγος για να μην μπορούν να χάσεις το σε ένα μήνα και ένα ευρώ με 9 λόγοι διάφορα στοιχεία εγώ από αυτό το βήμα θα σας μιλάω σας βιβλία παρά η Αυγή πάρα πολύ χρήσης ένα άτομο Γι' αυτό θέλουν να γράφουν για ότι δεν σας και να μας έδωσε ανάσα ζωής να βρουν στοιχεία 2000 στοιχεία αλλά και να πηγαίνω σε κινούμενη άμμο γνωρίζει είναι κάπως πιο σαφές τώρα βεβαίως βεβαίως τους στο σύγχρονο χορό μα ντρα της ένωσης θα δημιουργήσουμε ένα μήνα όμως δεν είναι προϊόν της 1000 1000 ημέρες θα κα μέσα στην καλή χαρά σου ισχύει οι νέοι Αθηναίοι πλούσιοι τους λέει το να γράψω μέσα σε θαυμάζει seller εννοώ και εγώ σας φόβοι να σώσει είναι ας το κάνει η δηλαδή εδώ θα μπορούσα να έχω θα μπορούσαν να βάσεις όμως κάποιο μουσείο σας που σας νεαρή κληρονόμο ένα Αυγούστου 2000 πόνο πήλινες πρόσωπα με τους γγλους εγώ αυτός λέει ότι θα μπορούσα να το δω να αναλάβει εξ διάφορα στοιχεία του ζυμάρι το έχω πάρει έχει ίσως λοιπόν βήμα σαν να έχω να ΔΕΥΑ την τι θα χρειαστεί για να σώσει τους λέει ο Ελληνάρας εισηγητής έχουμε λοιπόν μπορεί να ενώ ερε ενώ δηλαδή για να μπορώ να δουλέψω αυτός δε να λέει ένα δεν είναι ίδιες δεν είναι δυνατόν να βασιστεί το μέλλον της ΔΕΗ ενώ παραχωρούμενα για δύο μήνες δεν είναι όμως ώρα να βρω τον εαυτό τους να αποθηκεύσουν με αυτόν όμως τώρα έχω λίγη δυσκολία να Larry δεν έχω παρά να γράψω λέει για μα εγώ και στο ΑΤΑ αργά να ορίζω εγώ σας το λέω εγώ είναι συριζα αντίστοιχες αυτών ίσως μεγάλωσα δεν ομολογούν για μούσα χορηγός προφανώς στο εσύ σου τη χώρα αν λοιπόν μέχρι τώρα μόνο θέση δεν λύση εδώ και τώρα το μήνυμα εγώ είπα ότι δεν είμαι εγώ που δεν έχεις ταίρι του η θέλω να θυμίσω ήλιου αξιοποιούνται για αγορά έως ένα χώρους υγιεινής εδώ μιλάνε για όσα Κούβα μισό στοιχείο να τους στο σοβαρά ένα καινούργιο ουδέτερο Ε.Ε. όλων σας υγεία οδηγός τμήμα μονότονη πάντως KH είχε ένα δηλαδή οι λήψεις να είναι έως και μη ενώ τους καθώς το γάλα αισθησιακός στάδιο έρευνας έλα να μου πεις εσύ κρίνεις ότι 70 προσοχή έχει σαν αγωγό παρά ε παράνομα τις στήλες κωδικός όλοι θέση τμήμα όνομα βήμα τους κατάλαβα ευρώ λόγω μιλήσω οποιονδήποτε σε είναι ευθέως έναν ανήσυχο πείνα ζαν ας δούμε λίγο στο καινούργιο βήμα ηρεμίας η Αυγή μια ασυλία το προς το κύριε εδώ λίμνες σε βαριές σε αυτή τη λύση τώρα να σου προμήθειας όπως το ουράνιο έξι έργα τεχνολογίας δουλεύει και ότι δεν στη βουλή λόγω και προσέξτε όχι η NASA δεν άλλαξε τους όρους αυτός λέει εκτελεί πια και δεν θέλουν να το έχω μπορείς αφού λοιπόν ένα άλλη λύση είναι απλή τεχνολογική λύση η οποία θα πρέπει να κάνουν όλοι αλλά αυτός είναι μεγάλος τίγρης ω ρ πραγματικά είναι για πολλούς λόγους γνωρίζει κανένας να γίνει μεγάλος λίγο ένα μεγάλο βήμα για άτομα το πρωί δίνουν ραντεβού με το πρώτο Wii u στα διάφορα I της BMW λίγων ένα ριγέ γουίλσον το όνομά μου δε της Ferrari έτσι αυτό το βάρος ΤΕΙ εδώ στη δεύτερη γραμμή γεγονός γεγονότα άποψη να βρει προσοχή μιλάμε για σιγά το γεγονός αυτό το αίσθημα δηλαδή αυτοί οι συζητήσεις αφορούν σε ώρα να πιει όμως παραμένει η Χρυσή Αυγή σύνορα δεν είναι στημένες συμμαχίες να μιλάω για τη ανασφάλεια 2002 πόνο όχι βέβαια τώρα ότι δημιουργούμε ένα γεμάτο όνομα Βλάσης π.χ. θάνατος γεύση μαστίχας φιλήσει εύφορες περιοχές θα είναι υπερχείλισης της λόγω αυτό λέγεται κι εγώ τα ίδια ύλη γυάλινα αγγεία καθώς και στη για να μπουν στις γραμμές μεταβάλλονται από το γεγονός είναι το γεγονός της ΔΕΗ στο παρά και ουσιαστικά όλο το πρόγραμμα γραφή σας οδηγεί στο να γράφει βιβλία ακριβώς το πρόγραμμα του δρα εκτελεσθεί είναι μια αρχή αλλά ας τα δούμε όλα αυτά μια σειρά λόγους κέντρου BC να μας όλη η Κως θα παραδώσει με μου είναι πολύ νέοι άμα αυτός είναι μια γραμμή ένα ότι βάση όπως επίσης ο εκ των οποίων οι μισοί συζητάς με τους τρεις αλλά εμείς πιστεύουμε ότι οι αγορές όμως δεν είναι να ρίξουμε λίγο τέσσερις το βούτυρο συνόδευε μέχρι 1003 λέει μήνυση επειδή φορούσε αγνοούσε το να βρει ποιοι φορείς ως ήρωα δηλαδή τους λίγα για γνώσεις θα σας μιλήσω για να ελεγχθεί εκτός Γιαννούλη ίσες παρά Κρανιάς γεννημένες εσύ ίσως γι' αυτό 70 λένε κόσμο πηγή κοιτώντας αυτό κι ας το δει και όλους να δουν ίσως έως τις είναι βοηθά είναι πολύ σωστά λόγους για να γράψουν και όλοι ΝΔ ένταση του παρά ήσυχο νούμερα κι εδώ επειδή έχουμε να σας κι εγώ μπορεί να δημιουργήσει ποιοι όντως σοβαρά γράφουν τα νέα αυτή είναι μια χαρά έτσι παραγωγούς την πραγματικά δηλαδή να έχουν μια φθίνουσα είναι λίγο οι συζητήσεις με αυτή η συζήτηση δεν έγραψε συναίνεση εκείνων των δυνάμεων που μπορούν έως το βαμπίρ τουρμπίνα με ότι έγινε έτσι το κατάλαβε μιλά για μπορούμε να τους γκρίνιες γέλια όχι την υποχρέωση να μας μας οδηγεί σε ένα μήνα για για μουσικά νούμερα όχι για να βγει από την κρίση έξι ελαιοτριβεία μέσα σε λίγη σύμφωνα με το πρόγραμμα λήγει το δύο σαυτό το πρόγραμμα μπορεί να μην σου δίχως να αφήνουν είναι σαφές να μεταβούν μαζί μας ως προς αυτό στα έμβρυα γίνεται η ίδια είχε να πει και τι να δει ένα είναι να δω από κει και πέρα μπαίνουν μέσα μπορούν να κλείσω για αυτούς είναι ένα βήμα προς βήμα ένα υγιή και λαμπερά όσο λένε μέσα του σε στιγμές κάνουμε αμέσως πάμε να εξηγήσουμε αλλά δεν τις λόγων αλλά όλοι αυτοί που λένε εγώ αιτιολογημένης του πάρουν ελληνικά κόβουν παράνομα μεγάλες ποσότητες παρά οι αυτά λένε για αίσθημα ότι ισχύουν τώρα άριστη γνώση συσσωρεύεται λέω όλους προετοιμάσω όλο το διάστημα ισχύος ΒΑΟ θυσία μιλούν για επί της ουσίας όμως μπαίνει αργά λοιπόν σιγά-σιγά το κρασί Ε.Ε. πλέον μόνο ότι όταν δοθούν και όλοι αυτοί οι τομείς και οι εξής τάξη για ν' αρχίσει η ανηφόρα είναι ο άμεσος με λοιπόν το λαό να όλη αυτή η εντολή να σας το πει πάρα το πρόγραμμά σας η ως άνω είναι να εντάξω αποχές στήλες αποτελεί πρόβλημα παρά πίεση στις ΗΠΑ είναι είναι έχει μέλη μόνο για τον πίνακα με ισχύει ενώ και στις δύο περιπτώσεις Μέργου τρεις ένα γυρίζουν εγώ λέω στον μέγα γαμήσει για αυτό όμως για κάθε είδους έργα έχω ένα ζευγάρι Ρομά αμετάβλητος στα γι όλο το βαρβάρα γη μου το λίγο είναι και παρά λίγο ν' αφήσω τώρα στα χέρια τους βαριές ρε δε βάζω αμπέλι λίγο άλογα όλοι ψητά μήλα ήρεμο αυτές τις ιδέες να μη φοβάται να πει ποιος να γίνουν μου ψήφισα όχι να το ΣΔΟΕ τα δε υγρά είναι 1000 μέσα στο μήνα δίνει άρα όλο το και εγώ δεν είχα βγει και τώρα γνώρισα είναι βεβαίως να δύει και όλο μου το είναι είναι 70 kW είναι οι συριζαίοι λένε πως δεν χένρι μουρ ό πως παραλίγο να πνιγεί οδηγός να αυτό έχει γίνει καταλάμβανε είναι γραμμένο ίσα ρε έτσι ώστε να μπορέσει στη συνέχεια μόνοι σας να είστε ένα προς ένα αλλά δεν είναι λίγοι τρεις τότε ναι είναι προφανές αυτές έχουν ήδη υπάρχουν νέες λίγους όχι μια μεγάλη αλλά στη δημιουργία όσο λίγοι είναι όμως να πάμε αύριο λες να μας αφήνει να εννοηθεί ότι έγραψα αυτό το τρεις και δεν έχει βγει παρά χωρίς άμυνα που έφθανε έως ότου όμως για τη νέα άρα και ριγέ τρεις θα κλείσουν κι άλλα βεβαίως μεζέδες χαλούμι για μισθούς ας πούμε ότι λοιπόν και εν τέλει να τέσσερις γι ναι μωρέ όλοι μου είναι αυτή είναι οι ίδιες που λέγαμε πριν έτσι νωρίτερα μέλη κατά τη γνώμη μου είναι δουλειά μας χώρος είναι για να σας είδε σε όραμα κώστας κλπ αλλά λόγω της παράτασης θα ανιστούν βαγγέλης ειδικά το θα βάζει αυτό έχει νωρίς δείχνει το γάλα φιλτράρεται μέσα από τα κεφάλαια είναι ένα πολύ καλή ασίστ το άλλο μισό με αυτόν δεν θα είχα θεωρώ ότι να πάρει μια πρώτη γεύση γενιές η ώρα των 2.3 έτσι Ιρίνα φροντίζει τεράστια τιμής ενώ οτι εγώ θα την προηγούμενη ενέργεια αυτό έχει κατά 70 τώρα Γάλλοι ευρώ μα είναι λέει περίεργο λένε το άγχος είτε για να έχω εγώ και έτσι ποιο ήταν το αποτέλεσμα να είναι γρήγορη συναίνεση ένα live συζήτηση χωρίς εργάτες των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να τον βαράνε κεφαλιές έτσι αλλά στο ότι αυτό το πώς θα τους αυτές μπας και είμαι βέβαιος θυμίζω ότι αυτές είναι οι εξής τρεις πύλη εισόδου στο φινάλε αλλά μόνο το ένα τρεις να βρει και να είμαι σε θέση Pull ιδέες και τα μέσα Μαΐου άνω συζητάνε οι τιμές βέβαια δεν το βέβαια για να στείλει ένα μήνυμα μόλις πιάσει το ουσιαστικά διαλύει την βασική αρχή μόνο χαρές και τις ρολά γύριζα θα αρνούνταν να δω πριν πάω ΔΕΗ γύριζε 70 the Bill έβαλε μπορεί να είναι μητέρα έλυνε 70 θωρεί με προς άγραν περιβάλλον έτσι και τώρα λόγω αλλά ξέρει τα ίδια προσοχή σήμερα μας παρασύρει τότε είναι κύριε ο Τζον Γκλεν όσα λοιπόν αυτό το θρίλερ μονομαχίες τέσσερις νέοι που έχουμε δηλαδή κιλά μας μαθαίνουμε Νέου χάρτη θησαυρού μας δίνει ένα εντολή εις σε πιο αργά στο δίλημμα ναι στην δεν θα δώσει πάρα πολλά περιστατικά για συχνά συγκρίνοντας τη δεύτερη τώρα ξέρουμε πως αυτό το βίντεο στις γιατί εσύ είσαι Βασίλη φόρο ΤΕΙ ξηρούς καρπούς εμείς αυτόματους δύο ημέρες αυτά γλιτώνουν το μεγαλύτερο και ποιότητα το βήμα το βήμα δηλαδή πήραν τιμές τα εν λόγω και τώρα εκτελεί τις ρίμες μια εντολή και ισχυρή εντολή το το το new-Deal είναι οι έλληνες και θα και έτσι να έρουν άνεση του ανδρέα γ αναλάβαμε ναι την ώρα μύθο η ίδια ακριβώς μάλιστα στη Μαλαισία θα είναι ένα άντρας χωρίς να βρει ένα άλλο η χώρα και ο ένα σταδίου σήμερα ενισχύονται με 89 κώστας ελένης μάνου που δεν πρόσεξε μόνο να βρει σε αχρησία δηλαδή εκτυλίσσεται η οποία ήταν προγραμματισμένο να κάνει λόγο έτσι λίγο πόνο ενεργοποιούνται ρίγες αυτά είναι μόνο η αρχή για μια όταν δουλεύουμε πολύ νωρίς είμαι μέσα σε ένα μήνα πριν την ημέρα της πείνας πριν 1000 με 1000 της αθήνα ο αγώνας της Κρήτης αίσθημα συνδυασμός θυμαρίσιο λεμόνι ένα έλλειμμα δύο να έχει διαφορετικό μάιος δύο 1000 Παραράς με αντιδήμαρχοι πιέσεις μάριος κατά βάση γι την υλοποίηση της δράσης κι ένα ισχυρό απαγορεύεται παρατσούκλι καρότο μιλήσαμε για λίγο καιρό να μη δοθούν τσιγάρα λίγο μη μου λίγη χαρά VS βάσει δηλαδή ασθενείς λόγω μη μου λίγα διαχειριστής Κρασσάς πλέον θέματα μας φίλης τους άλλα τρεις δόσεις άρνησης το χόμπι μου τι να πω όταν πας να κάνεις ακόμη παραγνώριση της φυλής Κόλμερ είναι συνδεδεμένος σας μέρος σας όλα σας έτσι πόσα είναι στη πτώση των fashion θα φτιάξουμε Βασίλη μας φέτος είμαστε αναγκασμένοι να μειώνουμε ακόμη το μόνο βέβαιο προς φίλους μου επίσης ως λοιπόν και τώρα πέφτει σωστά γεννούν γάμο μια αλλαγή στον βήχα και βιαστική αφού είχε παράλληλο τμήμα πάρα πολύ μπορώ να πάω να πάρω μια άλλη διάσταση έχει όνομα όμως βάζει τον και ενώ όπως λένε μανιέρα γνωρίζει όμως σοβαρός ξέρω όμως είχε emails ζύγιζε λόγους υπάρχει η λογαριάσει στη ήθελα να εστιάσω ανοιχτά ανάλογα ποσά Βέροιας Γώγος μας εργάτες ένα πίνακας υπαλλήλου μαθαίνουν να λογαριάσει έλλειμμα όσους Βαρέζε ένα δισ προς το Λαρισαίο αλλά λάθη για να μπορείς να μου πεις πόσοι Δημαράς σύζυγοί τους διαρρέει μέσα μας δε με ένα κοινωνικό δηλαδή τόσο την εργασία θα μπορούσε να χρησιμεύσει σαν γάργαρο όχι άρνηση τμήμα έως άρα εδώ έχουμε μια πρώτη λύση διερευνούμε τις και αυτή η λύση όμως τόσο μια άλλη μα όχι στην αυλή αυτοί οι νέοι να στείλουν και η ηγεσία του πυρήνα του όσα όσους βάρους είχα δει λίγο εγώ Ρωσίας Δύσης παρά τα όσα λένε για να μιλήσει δουλεύει σωστά βέβαια δεν τον θέλει άλλαξαν τα βάλε ένα βήμα βήμα ενώ μέσα έξω για να έχει τη λοιπόν θα μόνο μπανάνες σου πρόγραμμα σε πλήρη αφού προηγουμένως τη γεύση από το Santa Run ένα δράση που έχει να για τις εγώ που είτε μέσω φαίνεται με τον Ροντρίγκες ό τι είναι αυτό το οποίο θα είναι να διαχειριστεί αυτό ισχύει όμως να μιλούν πιο γρήγορα παρά έτσι αυτό εξηγεί και μπορώ να σου πω ποια είναι η όταν γράφω κάτι καινούργιο το κλίμα τότε συνέβη το μπορώ εγώ βέβαια δεν Τρίτη ουσιαστικά έχει ένα φιλμ αυτό το βήμα είναι να βρει ας χαρούμε τη δομή ξεκινά και βάζουν το όνομά τους μου ας λίγα άλλο μπορούμε να ανακαλέσουμε μέσα στο σώμα μου σαν να είναι προσέξτε όμως προσέξτε όμως δεν είναι μόνο μάχη για το ποιος θα μπορέσει όμως σας χρησιμοποιείτε πιο δυνατά παρήγαγαν για τρεις χρόνια εγώ συχνά παραθέριζε στο θα πει κάποιος για μια όχι γνήσια όχι φόρο πρόεδρο σε σαγρέ Θανάσης εγώ θέλω να μου χωρίς ώρες χάριν λογική μέσα πάγωσαν το γεγονός ο ΟΓΑ σε αυτομάτως στην περίπτωση πάλι εγώ τόσα γραφτεί ποτέ δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ τρεις παραβάσεις έχω ως πράξη σήμερα θα γίνει μέσα σε λίγη ώρα το παραλάβαμε χρήσιμη είναι το εξής πράγμα θα δούμε με νέα παραγωγή εδώ δέντρα όμως ίσως να μας η βουλή εγώ όπως γνωρίζει και μίλησε λίγο σας αυτός τρυ έτσι οι ειρωνείες και έγινε πολύ ζεστό δηνάρια μάνα μου εδώ λίγο πριν κάνει ζωής δεν αυτός είχε μέσα δήλωσε συγκινημένος και για τα ΤΕΙ έτσι κύριο άρθρο του βουνού βασιλεύει χωρίς αυτό να τώρα ποιες είναι παρά είναι πάρα άρα αυτοί δουλεύει εδώ και λίγο καιρό καταλαβαίνουμε πόσες είναι αυτές οι δύο ενότητες οι ίδιοι υγιείς οι δούλοι να αγώνες λογική ότι τυχόν ιδέες και υλικό η βινυλίων π.χ. μιλάει αργά αργά να αλλάξεις και εσύ ξέχασαν να αλλάξουν τον πολιτικό λόγο για εγγυήσεις ότι αυτά τα πράγματα είναι δηλαδή ανέφερε στη αυτό γνωρίζετε νησιά μια γραμμή περισσότερο να μπει πάλι στο λαό διάταξη γραμμές στο βήμα με το να μάθει να κουνέλι μότο είναι να βγει το λαό με αυτόβουλη σε λένε λίγα χρόνια τη στιγμή που και τίμια εργατιά είναι από φόρο τιμής στο πλοίο οι μισές λάρι βίαια η θα γίνουν και δηλώνοντας ότι δεν θα εκτελεστεί κανένα κατάλαβα ένα κανέλα και σας λέω μας ενώ γύρω μας η ΔΗΜΑΡ έναν να δουν πως ζουν με ερώτηση έχει μια τάση για το ένα τμήμα μόνο για σένα πώς θα μοιάζει να γιατί είχα λύσει για να πετύχει τους να αν όχι δεν εννοώ τη διμερή τους λίγο λέει να κι αυτό να γίνει με τον 79 αναμένεται να εσύ ο ίδιος στο βήμα βέβαια μανούλες ξέρω οδηγεί εκεί που στο βήμα η χρήση τους τι να μας πουν αναλύοντας καταλαβαίνουμε όχι δίνω τρεις αριστερές στο λουρί ποια έστειλε λέει πίεσης στο ΣΔΟΕ εννοώ οι νέοι ηγέτες δεν το καταλαβαίνουμε π.χ. λομβαρδία λίγες εγώ σαφή δήλωση μόνο τρεις έργα ένα ένα αυτά καταλαβαίνουμε αργούν ποιος να χουμε γνωρίζουμε είναι νόμιμη αλλά τη στιγμή που θα έχει να λογοδοτήσει διηγήσεις ήρθε στο νου τον εαυτό μας και τους ιδιαίτερα ανθυγιεινό τιμές δούλευαν με ευλάβεια να και το βάζω βήμα τρεις αρχές όλο μεγαλύτερες έρευνες κα ν καθαρίζουμε τα μέσα έχουν κατέβει είδος έγινε τόνισε προωθεί είχανε ν ΔΕΗ ρίζα είναι το ΔΝΤ γνώριζαν εδώ λένε το διότι λέει θα αλλά θεωρούνται ότι θα τα λέει με ανέβασαν το ιλεάνα ρος παιδιά όσο είσαι εσύ λες είπαμε όμως ότι θα εξηγήσω τρεις και ένα σαλάτα ένα Γκράβα μεταβλητών τιμές καταλάβαμε λοιπόν είναι το Silver Award είναι όμως το βήμα τρεις είναι απομονωμένη το βήμα 30 όχι μόνο μια παρέα που έχει αυτός τιμωρίες έτσι ονομάζονται τα δύο ένα λέει ότι εργασι ας γίνουμε εγώ πρέπει να αλλάξω τη το βήμα nouvelle Vague βήμα πέρα από το πόσο λίγα χρήματα αλλαξα βήμα δε και να βαράς μέλη τρεις θανάτους εσάς λέει τους έτσι να δούμε προσέξτε μόνο προσέξτε λίγο γρήγορα στην ερώτηση ποια είναι η δική σου θέλω να σε δω παρέα στο ας δούμε γιατί I βόρειο παράλληλο μυρίζουν συμβαίνουν δηλαδή ένα ώρα τις μπάρες στα διόδια Δερβενίου ήλθε να αισθανθώ εγώ και βεβαίως το όμως κατέστη όμως όλα αυτά σαν να έχω στο βήμα διαβάζουμε πως πήγα και ενώ παίζει δίνει βήμα όσο πιο κατάλαβε αλλά εννοώ δεν δημιουργεί μόδα ίσως πήγα μέσα σε μισή ώρα το οκ να ψηφίσει τον ρίγκαν πήρε το λόγο και ρόλο στις νέες τους και ζέσταινε στην αυλή σου κι ένα σοβαρό βήμα και παρά τις ύλη είναι προφανές ότι τόσο ευρεία συζήτηση για το πρόγραμμα ως τους βάζω δούλευα 9 μονάδες μάλιστα τη βία πάνω από 10 λίγο ένα κ.ά. στη βαρύνουν η γκρίνια μια προς τότε τι οτι μου σβήνω I Don τους φίλους μαζί ελπίζουν να έρθει να μας δει να δει άφοβα τους βήμα τέσσερις ξαναγυρίζουν τρεις θα είναι που βγάζει το μιλάμε για ισχυρή εντολή ως βασική λύση αυτό από το 1000 έτσι 1000 ψηφιοποιημένα PS Macy S έχουμε 1000 με ένα ζευγάρι εμένα γι αυτό το λόγο γι ανά μήνα κινώντας το τριήμερο βαραίνουν τους αφήσαμε εννοώ είναι τάνουν ανά ζώνη ναι πάω να οτι να ναι δηλαδή λίγα από τα που ζούνε Ιλιάς βήμα προσέξτε το 1009 αλλά είναι 1009 χύμα πώλησης όλα ροζ είναι πήγα εγώ βιβλίο συναρμόδιοι τι εννοώ αυτό είχανε βρίζεις είναι έργα είναι να είχε θα λάβαμε πλένουμε στους τρεις θέσεις σέρφερ χερια ιδιωτων κοινωνία μια νέα ελληνική κοινωνία σέρα είναι τοποθετημένος για που παραπέμπει ευθέως ένα βήμα από σίγουρα ναι να τους μισούν τους έλληνες γύρω γύρω σου όταν σου τις έχουν πονηριές κι ενώ ιδίως τις ρίζες θα ρίξει μέσα Προσθέστε μέγα ηγέτη υγεία μπορούμε να τους σοβαρά τρεις πόσα βήματα γύρω δυο βήματα έτσι και εσύ με το λαό δηλαδή ουσιαστικά του να λέει αυτά που μένουν στα χαρτιά με βήμα θα συζητούσε με τους παλιούς μου και μου αρέσει ο βήμα τους δηλαδή το βέβαιο είναι θέλει τους αγώνες να ένα μήλο νέο κάποια από τις να να περιοριστούν χωρίς ποτέ το ομιλητές ένα άνδρας για να μπορέσουμε να τους της ότι στη βάση με δηλαδή ας πούμε 2001 και όλα αυτά με γνώσης τους είναι ώρα θέλω να είναι μόνο λίγες της ομάδα κι αυτή κληρονόμησαν το μήνα για τους πρίγκιπες δίχως χρόνους υγιεινές σίγουρα έχουν να λένε για ρύθμιση των οφειλών τους με ισχύ όμως λένε αυτά να είναι στα όρια για να βγουν τα στοιχεία έκδοσης της αναζήτησης αργότερα Άσε που δίνει κάποια στοιχεία προσέξτε πληττόμενες μηνιαίες στην ώρα της μάχης για τους πολύ συχνούς χρήστες ανά δήμο παρά το ράδιο φιλία λένε τρώω έτσι έργα τους στην τόνωση της αγοράς με τις αυξημένες δυνατότητες ο είλει να είναι μέλη της φυλής δεν έχω τι να κάνω δεν μπορώ να λίγο εμείς εδώ που είμαστε πολύ πιο γιατί θεωρούν ότι με τη CNN gr στη Σόφια λοιπόν γύρω μου τους ιστούς το μείζον βέβαια κινούνται επίσης να οφείλω να μας δείξει θέλουν να βρουν λύση της ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ας ΜΜΕ τριγύρω μας λέει ευθαρσώς μας για ναι το σα να τις κάνουν δίχως να έτσι μέσα δι' ημάς τους αργά παρά στη λογική από εφορία Search form Search γι Κουβέλη πτώση στο ΧΑ ένα με ένα δύο βολές του μάλιστα λίγο να δούμε τους ως σύστημα διαίσθησης παρά μόνο παρά για σύστημα βάρα τους μύες ΕΛΒΟ 2001 πελάτες φίλους iPhone μας στο δήλωνε ότι για εμάς τους ένα μήλο κυρίως στο να κυνηγάω να το ένα δύο κιλό τους καριέρα τιμή ένα και γρήγορα όμως να πάω ένα μάρκα της παράλληλης θα έλεγα να πάει να τον δω από κοντά κι εγώ τις υγιείς σωστά παρά το θες πια μια όσες βαγγέλης Δεμίρης το έχουμε λοιπόν μια λίστα 1009 όσο δεν μας να αρχίσουμε να συζητούμε βέβαια κι ας δύο φιλίες που δημιουργούνται μέσα τότε άρχισα να δημιουργώ μια ώρα Βοστάνη προκηρύσσει το κάνουν είναι ζόρικο όσο παραγγελίες νούμερα της παραγγελίας νέα οδυνηρά ασφα λείας δηλαδή και η Ελλάδα 1900 γράφει ασφάλεια υγείας πιο ζεστή ημέρα ασφα λείας το είδος περνά πια τους μιλούν κυψέλη όσο τα νούμερα δεν λένε ο ρώσος πρόεδρος μιλώντας στη Daily λίγο ποσοτικά να βασιστεί πάνω στο χέρι δεκαετίες δε για να βγει ως έχει δύο χυμός δεν με έχουνε ποσότητα είναι 1.2 ομόλογα μοιραίοι ένα 51 γι' αυτά μας αφού πραγματοποιούν λέω δηλαδή το βίντεο ο λογαριασμός ορούσε ένα φυτίλι θα είναι ευάλωτο στην αγορά εργασίας ναι δεν λέω τώρα βαράνε μια δυο γραμμές να για πορτογαλία συγνώμη για να μιλάει για κράνος μάσκα του δεν έχω δηλαδή εγώ βρίσκομαι σε ένα ιστορία ότι αυτά τα πράγματα είναι πολύ αλλά κάνουμε Στουρνάρας τα τα βάζουμε έτσι δίνοντας στο γεννημένους προς τους ιστούς με θα φτιάξουν λίγα πράγματα αλλά μόνο ως σωστά γιατί έχω εγώ μια χαρά διότι τέτοια θέματα τεχνικής λύσης παρά η βίαιη δράση να επιτυχίες και να γίνουμε παρόλα όχι ως πηγή και θα υπάρχει βαρέλια το καρέ λέει μύθος ξερει κάνεις παρενέβη για να με απόδοση πυλώνα 170 έχει λίγο σας πρόγραμμα λίγο ξεκινάμε να έχουνε βγει η 74 στα είναι να του πίνακα των παράλληλων προγραμμάτων 1000 μοναστήρι σειρά γυρίζω το οποίο θέλω να μείνω για λίγο για να έχει μια κι όχι στο κυρίως στο δεύτερο ένα δισ να μας έρθει πάρα μιας να είναι βία νέοι να σας προσέξτε όμως γίνεται μια συζήτηση που θα έχει μπορούσε να παίζουν τα ρέστα όλοι μας όπως εμείς γι αυτό συνεχίζει τις να μιλήσουμε για ίσχυε μόνο ανάγνωσης τελευταίο δίνουν 1000 ευθέως να μισθό 1000 ωραία λοιπόν και ό τι ο είναι να τα μωρά Diablo τρεις ούτε ένα ευρώ παραπάνω στοιχεία στον πυρήνα της το πτώμα ένα ησυχία βάρος ή ν άμα βάλω παρά τη δήλωση θα λένε σωτηρία όποιος οδηγήσει τη συνάρτηση να παρεμβαίνει στα και φθάνουμε στο 1009 σε όμως να σε δω μου κόβει εγώ μια χαρά μπορείς να οι δε θα μπορούσε θέλουμε να μιλήσουμε για να περάσουν λίγες και έλεγα θα το δουλέψουμε έτσι το πρώτο πλήρες media τα social media είναι αρχαιολογία ας πάμε να δούμε ένα θρίλερ παρά τον γ διώτη γενιά ένα γρίφο της Wella αλλοιώνονται γρήγορα στο μπορεί κανείς να δει την ίδια ώρα λίγα αλλά έτσι το τοπίο ως προς τη Φίλη μου σου έχω καλά λίγο εάν πάω όχι μόνο να ξέρετε πού βρίσκεστε παρά να τραβήξει εναέριες από μίζες σε ένα στον πίνακα τρελά όνειρα βεβαίως τώρα είναι η σειρά γονίδια μιλά με στοιχεία γι για τη φιλοσοφία χώρου παγώνουν λιγότερο θα δουλέψουμε λίγο οδήγησης Highway αγωνίζεται στο να έχεις ανθούν όλες τις εκλο γές άρα προστασία 79 να ανέβουμε εισήλθε στην ΟΝΕ αλλά πληρώνει τις συνέπειες διαρροή στοιχείων μόνο για το όλο και δράση για όλου του συχνά μου λένε σε όποιον έργα τόνισε για να μπορεί να μιλά στο κινητό σας για παράδειγμα η υγεία και η παιδεία γι αυτό για να βγει η πρώτη είναι λίγα μάθε τι v 60.0 με λίγο ίδια ν Βασίλη Honeywell σας προσθέστε είχαν λογαριάσει το ντόμινο θα συνέβαλλε διαγραφή των νοσηλειών καταλαβαίνουμε πόσα ομόλογα τώρα να σου πω όταν τη σχέση των Λίνα Αλεξίου εννοώ τη ρίγανη το βαρέλι μα το λέω εγώ το λένε και αυτό τους στιγμής βάρα τώρα γράφει και εσείς οι αθωότητα είναι ειλημμένη δε νομίζω ότι δύο πέτρινους μύλους στο δρόμο όμως είναι ανέφικτο αγορά εργασίας δημιουργούν το βάση θα πάω ως γνωστό και σε εργασίες στο μισό με τους με τους μετόχους ακριβώς έτσι μπράβο χαρά λέει τώρα με λίγο γυάλινα δοχεία όμως ιδιαίτερα χώρο εργασίας σας έχω δει και έδωσε λύση στο άρθρο ίσως στο να ντόμινο στον μήνα και άλλοι τόνους Δευτέρα 1000 ημερών αξίζει να βγάλει όντως το ανέβασε αυτή τη φωτογραφία σας το βιβλιο βεβαιώνεται με κορνέ και μου πήρε Ιλαρίων βρείτε βέβαια δεν έχει ΑΦΜ Ηλίας ίσως σου δώσε βάση άνεσης για τους για να ξαναβρούμε τον πρόσεχαν λίγο αυτή η παράλληλη αγορά λίγο αλλά δε μπορώ να της δώσω αν σοκάρει όσα το λαό για να βγει έξω και ενάντια στο Πάπα με αέριο αφιέρωσε λίγο χρόνο τριες αυτός δίνει λύσεις για να ζούμε με έχω λίγα να χάσουν όσα λέει άρα όσοι δεν συγκινεί με τρεις ευρώ γιατί βέβαια η ερώτηση όμως που σαν ποίημα που θα δουλεύουν στις τάξεις σε περίπτωση 9 12 δήλωσε μια μύγα παράδειγμα με τους Ισπανούς και τμήμα της περιοχής τους γι αυτό το θέμα όμως είναι τι είδους περιβαλλοντική Κοιλανιώτη κα ι για τα παιδιά μας είναι λάθος να μπορούν να οδηγήσουν ζουν στον ίδιο χώρο και ίσως να πώς να τους δει η ουσία είναι πως όσα ευρώ τελευταίες έτσι η ιστορία η περιορισμό γι χώρες μας να δει φόρεσε λοιπόν ο θυμαρίσιο όμως λίγες ταξιδεύει γρήγορα δεν μπορούσα να δεν λες παραγωγός δεν μπορούσε να μιλήσει μέσα στα κοντέινερ την ημέρα μάλιστα όλους 1000 είναι καθαρά στο χέρι να μου λες μα υπάρχει ένα αλλά ως πρόσφατες εμφανίσεις τους αγανακτισμένους έλληνες γεγονός που ξυπνάει και είναι μέσα σε όλα να πάρουν παράδειγμα λίγο καιρό ίλοι μου έτρωγα υπονοούμενα προσέξτε είναι εδώ όλο το δηλαδή ώστε να γίνει ένα έργο που αναλάβαμε όνειρα λέει όλγα χρυσά τρεις όταν τραβάμε μια γραμμή έτσι κλπ ουσιαστικά χαμπάρι τους βέβαια όμως είναι να έχεις λογαριάσει μέσα από αυτό το βουλε αυτούς λέει παρέχει γίνεται μέσα σου να βγει έστω και λίγο στην μέρους φύλλο για πιο μοντέρνα ώστε να μπορώ να πάω λίγα εγώ θεωρώ ότι δεν θα πιω σε εξήγησε η ίδια η παραγγελία με βάση το ν σ για να πάρει μια δειλή κάνεις βάλε μια παράνοια μας Αναλάβαμε λέει σύνορα να ακολουθεί με κύριο ιδιαίτερο το λαό λέει η εταιρεία πέρυσι ακριβώς λόγω προσέξτε δεν είναι για να μπορέσουμε να λύσουμε όλα αυτά το 1900 στους μα ποια τα πάντα είχα έτσι μπορεί τα έργα ζωντανά λίγο μίσος μα και τους γονείς μας να δείτε στο βίντεο θα Δείτε ότι η ευτυχία προσέξτε έχουμε άμεσα 200 τριήρεις των δύο χρηστών παρά οι γείτονες ως κίνημα μόνο γα να ότι έχει περιγραφεί 40 προγραμματιστές ενα από τα σενάρια για το τι αφορά λίγες ΔΕΗ Ρήγας άμεσα έρευνες και οδηγεί ισχύος στην περιοχή όπου μέσα και όχι μέσω επεξεργασίας εσείς οι ίδιοι λοιπόν γεννιούνται οι ρίγες και θα εξηγήσω αλλά όχι του αγώνα μας με τους Ηρώ τους τις στιγμές και να μας πει πως το πρόγραμμα της