Δήλωση-απάντηση για την ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης / Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, απάντηση στην ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης: «Σε μία φιλελεύθερη ευρωπαϊκή δημοκρατία, όπως είναι η Ελλάδα, ισχύει η διάκριση των εξουσιών και η δικαστική λειτουργία ασκείται από τα δικαστήρια και μόνο. Ο ΣΥΡΙΖΑ, μη αποδεχόμενος αυτή τη θεμελιώδη συνταγματική πρόβλεψη, αμφισβητεί το σκληρό πυρήνα του […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, απάντηση στην ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης: «Σε μία φιλελεύθερη ευρωπαϊκή δημοκρατία, όπως είναι η Ελλάδα, ισχύει η διάκριση των εξουσιών και η δικαστική λειτουργία ασκείται από τα δικαστήρια και μόνο. Ο ΣΥΡΙΖΑ, μη αποδεχόμενος αυτή τη θεμελιώδη συνταγματική πρόβλεψη, αμφισβητεί το σκληρό πυρήνα του […]