Άσκηση Αντιμετώπισης πυρκαγιάς σε πλοίο–Καταπολέμησης θαλάσσιας ρύπανσης από το Κ.Λ. Χαλκίδας. (HellenicCoastguard, 2021)
: Παρακαλώ, άμεση τράση, Μίγκο, παρακαλώ. Έχω έκρυξη, έκρυξη και πηκαγιά στο Μηγανοστάσιο. Έκρυξη και πηκαγιά στο Μηγανοστάσιο. Εμείς, κύριε πλειάρχη, εμείς θέλω εμειστήσεις. Έχουν να τα λειτουργήσουν και πηκαγιά. Λοιπόν, θα αναχωρήσω και άμεσα. Καλώς, καλώς, ηλίθεια, αναχωρούμε άμεσα. Άμε διά. ΛΑΜΔΑΕΝΑ, ΛΑΜΔΑΕΝΑ από Κέντρο. Ακούσεις, ΛΑΜΔΑΕΝΑ. Πορτηγό Πατοκράτορ, ενημέρωσε πριν από λίγο για πηκαγιά στο Μηγανοστάσιο. Δύο διωδισμένοι. Ενεργοποιήσατε σχέδιο εκτάκτου ανάγκης, ενημερώσατε πλεκόμενες υπηρεσίες. Πληροσβετική υπηρεσία ΕΚΑΜ, ενημερωτική αστυνομία. Να ενημερωθεί το προσωπικό που βρισκόμαστε σε επιφυλακή. Ενημερώσε το δομαιάρχη προστασία θαλασσίου περιβάλλοντος και ασφάλειας αυσυμπλονίας. Over. Καπετάνι, διαβάζουμε στην κατάσταση. Έχω δύο διωδισμένοι στο Μηγανοστάσιο. Έχω ετοιμάσει ομάδα πληροσβετικής και προβέλω σε ψύχτη. Ψύχτη στο Μηγανοστάσιο. Από σύνδεσμα 3031 αναφέρω άκρηξη εθνικόρου. Σύνδεσμα 1014. Έχουμε ένα βαγό, επάνω απάνω, έχουμε ένα βαγό. Σύνδεσμα 38. Τα χα clogες έκανε τα πισμά του αεχνούμενου. Τα χα clogες έκανε τα πισμά του αεχνούμενου. Εντοπίστηκε ο Ναυαγός σήμερα σε διαρκωσία περισυλλογής. Έχουμε περισυνέξει τον Ναυαγό. Δίνουμε πρώτες βοήθεια και θα πεθαίσουμε χθενάχτη. Καλώς, περιμένουμε ό,τι μπορούμε να κάνουμε. Παραδοσιάστε, χθενάχτη! Καλώς, περιμένουμε ό,τι μπορούμε να κάνουμε. Στην παρακείμενη παραλία παραδόσουμε 6. Καλώς, θελήθη! Κεντρικό λιμάνι Αρχείου Γαλκίδα στο φορτιγό Πατωκράτορ. Έχουμε ύπαστη το πλοίο φορτιγό Πατωκράτορ. Όπως ενεργοποίησετε, το οτομικό σχέδιο έκθετης ανάγκησης υπηρεσίας σας σε συνεργασία με την εταιρεία Μερόπι. Παραφέρουμε μόλις κατά φόβο μας το σημείο και έχουμε προσδέσει το πρωτό φλάγμα προς ρεμόνι και σύντου. Καλώς ελήφθη. Προβήτες στην προβοήτηση. Αναφέρω πέρα. Σαν άκτηση σετινώνερα. Ακτές καθαρές. Συγχαρητήρια σε όλους! Ευχαριστώ!