Τι είναι η γλώσσα; (Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, ΑΠΘ, 2020)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Γεια σας. Ευχαριστούμε πολύ. Να σας κάνω και μια ερώτηση. Στους καιρός που ζούμε, για εσάς, ποια είναι η σημαντική έκση, ώστε τα πράγματα να γίνουν καλύτερα. Τι πιστεύετε ότι χρειάζονται οι άνθρωποι, ή εσείς τι χρειάζεστε. Επιστοσύνη. Ευχαριστούμε πολύ.