2016: Επέτειος του Πογκρόμ κατά του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης / Εκδηλώσεις της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών για την επέτειο του Πογκρόμ κατά του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης (6-7/9/1955). Μια παραγωγή της WebTV της ΓΓΕΕ.web - Dim Man (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2016)
Εκδηλώσεις της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών για την επέτειο του Πογκρόμ κατά του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης (6-7/9/1955). Μια παραγωγή της WebTV της ΓΓΕΕ.web: