Παρενόχληση ναυαγοσωστικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ από περιπολικό σκάφος τουρκικής ακτοφυλακής (HellenicCoastguard, 2022)
: Μουσική Μουσική Μουσική Στις 6 η ώρα στρίφει Μουσική Στις 7 Μουσική Στις 8 Μουσική Στις 8 Μουσική Στις 9 Μουσική Στις 9 Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική