2. Ανασκόπηση χρήσης της Γλώσσας SQL – θέματα υλοποίησης Βάσεων Δεδομένων - Χρήση περιορισμών (constraints) – Χρήση Views / Διάλεξη 2 / Στόχος του δεύτερου εργαστηρίου είναι η ανασκόπηση των εντολών της γλώσσας SQL έτσι ώστε στα επόμενα εργαστήρια ο ενδιαφερόμενος να εστιάσει απρόσκοπτα σε θέματα υλοποίησης Βάσεων Δεδομένων με χρήση SQL και να προχωρήσει σε θέματα αποθηκευμένων διαδικασιών (stored procedures), διαχείρισης cursors, διαχείρισης δοσοληψιών (transactions processing) κ.λπ. Μετά την επεξεργασία του εργαστηρίου ο ενδιαφερόμενος θα έχει επαναλάβει τα εξής σημαντικά θέματα: - Δημιουργία βάσης δεδομένων, δημιουργία πινάκων, ορισμός ευρετηρίων, αλλαγή ορισμού (προσθήκη στηλών, τροποποίηση στηλών) κ.λπ. - Οι τρεις Υπογλώσσες της γλώσσας SQL - Δημιουργία πινάκων και Διαχείριση Περιορισμών (Constraints) Επιπλέον, θα έχει εμπεδώσει θέματα χρήσης περιορισμών: - Ο περιορισμός Not Null - Ο περιορισμός Unique σε στήλη ή στήλες του πίνακα - Ο περιορισμός Primary Key - Ο περιορισμός Foreign Key - Ο περιορισμός DEFAULT - Ο περιορισμός AUTO_INCREMENT (mySQL) - Ο περιορισμός Check Τέλος, θα έχει κάνει ανασκόπηση των όψεων (VIEW) - Σκουρλάς Χρήστος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Στόχος του δεύτερου εργαστηρίου είναι η ανασκόπηση των εντολών της γλώσσας SQL έτσι ώστε στα επόμενα εργαστήρια ο ενδιαφερόμενος να εστιάσει απρόσκοπτα σε θέματα υλοποίησης Βάσεων Δεδομένων με χρήση SQL και να προχωρήσει σε θέματα αποθηκευμένων διαδικασιών (stored procedures), διαχείρισης cursors, διαχείρισης δοσοληψιών (transactions processing) κ.λπ. Μετά την επεξεργασία του εργαστηρίου ο ενδιαφερόμενος θα έχει επαναλάβει τα εξής σημαντικά θέματα: - Δημιουργία βάσης δεδομένων, δημιουργία πινάκων, ορισμός ευρετηρίων, αλλαγή ορισμού (προσθήκη στηλών, τροποποίηση στηλών) κ.λπ. - Οι τρεις Υπογλώσσες της γλώσσας SQL - Δημιουργία πινάκων και Διαχείριση Περιορισμών (Constraints) Επιπλέον, θα έχει εμπεδώσει θέματα χρήσης περιορισμών: - Ο περιορισμός Not Null - Ο περιορισμός Unique σε στήλη ή στήλες του πίνακα - Ο περιορισμός Primary Key - Ο περιορισμός Foreign Key - Ο περιορισμός DEFAULT - Ο περιορισμός AUTO_INCREMENT (mySQL) - Ο περιορισμός Check Τέλος, θα έχει κάνει ανασκόπηση των όψεων (VIEW): Χωρίζω Βύντρα και ζεστό χώρο σταθμών μου τέσσερις το βέβαιο είναι το βάζω εγώ το είχα ζητήσει να και η και το βαρέλι το οποίο έχει να κάνω σήμερα βέβαια να πείσει ότι αθώα να δοθούν στη τώρα όμως όχι και τόσο σπάνια βιβλία έτσι ώστε οι ίδιοι σας οι για άλλο ένα τελικό πως βαθιά μέσα του βίου μου να πουλούν ως να είμαστε έναν κάθε ζωντανού διεργασίες έτσι ώστε να μπορέσει να βγει λέει άλλα διευθύνοντας της λοιπόν άρχισε τώρα ύλη μέσα στο χώρο εις το Power Wheels οι μεγάλοι δανειστές διά λόγους συμβατότητας ήδη εδώ και λίγο καιρό άρχισα και εγώ να κοινοποιεί στο στο το 1000 άρα ανοίγει την υγεία εγείρει εύλογα το οποίο ετσι μέσα στους φορείς σας λοιπόν το λαό να αυτό είναι στη διάθεση της ένα σε μια επισκόπηση θέμα σχεδιασμού και και τώρα μπορώ περιέλαβε έτσι αν ήμουν στη τη ζωή πάνω στο πλοίο μάλιστα λίγο λέει αφορμή για να μιλήσει ένα λίγο μια νέα νοοτροπία μας μόλις το πρώτο ζήτημα αφορά νοσηλεία της ελλάδας κόσμος θυμόμαστε λίγο γι πια μας μας αξίζει όχι όμως εγώ πάω ενα βήμα να δούμε εμείς λίγα έχω μια σχέση με τη χώρα να έχουμε λοιπόν εδώ και ένα μήνα αλλήλων σας αυτόν τον μήνα τα στοιχεία μαζί με το δικό του όνομα κλειδί για λόγους οικονομίας ότι στο μέλλον με λόγους οικονομίας μόνο με τη χρήση οδηγό και όνομα έζησε μεγάλο οδήγησης με τον οδηγό βήμα προς ένα μόνο βήμα προς δω του υπαλλήλου παραδίνουμε πια ότι μας ως δήμος βόλου Χρήστος Βίοι εντολών αφορά ίσα στους αγωνιστές έχουμε τον αριθμό των παιδιών τους ενώ είναι πόσα παιδιά έχει ως παρ' ότι μπορεί να στεγάσει έχει ένα παιδί που το λένε βαριά και γεννήθηκε το ψυχής δεν αγνοούν λόγω νέα και Queen S Palace ρώσος τείνουν να γράφει ένα βιβλίο για το οποίο λήγει στις 20 του μήνα για να δούμε λίγο όπως παρατηρούμε δεύτερος ενώ δεν έχει χαρεί πράσινη ότι προσβάλλει ένα μόνιμο έχει ανέβει λέει σιγά μη μου δουλειά είναι να μιλά για όσα δεν είναι λύσεις αυτό το βάρος και πως οι κινήσεις ένα έργο ίσως μα να σου δώσει το όνομά μου παιδί μου έτσι είναι το μπάσκετ η ΑΕΚ του το 1009 τάση είμαστε σε αυτό το τμήμα Γι' αυτό δεν είναι μοντέλο ποίηση ποίηση αντί για το ίσως έτσι κάνοντας χρήση της της αυτός λέει ότι και η νέα της ημέρας και άλλα όμως κι εγώ σου μέσα εις τας κι αυτό λόγω της απειλής για πράγματα αυτού της μονής της όλοι να πάμε σε παραλίγο να μας χωρίς να γνωρίζουν τον δεν ισχύει επομένως αφού λέει το έργο τους και τις ίσως για να είναι σίγουρος ότι η γνώση επομένως είναι ένα λίγα μορφή δείπνο υλοποίησης να γυρίζουν ως εδώ δεν μας δε για μας κι αυτό ας το βεβαιότητες βάση οντότητα ίσως για το με μπορούμε να τις σχέσεις ελλήνων το κλίμα όμως και το γεγονός στο οποίο μου εσύ ναι ήμουν 80 πια κουμπί μου η λύση να οργανώνονται είχε ως τόσα εδώ δεν ρει να θυμηθούμε δύο πράγματα όπως ισχυρίζονται συμφερόντων της για να μας δει να δει τόσο όσο θέλουν στην όντως να τους ενισχύσει ένα αρετές υγει ας μη συσχετίζει άμεσα στο Παρανέστι είναι τρεις κόσμοι αυτός είναι κάτι σα σε ένα βήμα κι ένα βήμα πίσω τους τους ας δούμε και λέει στο βήμα ναι πλένετε και κόβετε λοιπόν τον δήμο τα νερά ώρα 1986 λες λίγα μόνο μη βασικά ας αρχίσουμε διαφοροποιείται αυτό για διάβασμα σε σχέση με το η σύζυγός του μπορείς να περάσεις και να τους το μοντέλο μας όπως σας έχω λίγο με βάση το μοντέλο βάσω δωρεάν γεύμα για τον γυάλινο β οι υπάλληλοι αναρωτιέται στα έργα Ludwig van ποιες στημένες συν κι έχει το know είναι οι Rush στα χείλη έχει το όνομα έχει άρα στο ένα βήμα παραπάνω έχει προκύψει μέσα στο μήνα που χρησι κωδικούς υπαλλήλου όνομα άρα ως λαό προσλήψεις 1000 πολύτιμος θέσεις και δήμος βήμα προς βήμα House για όλους μα όλους τους αλλά το ίδιο το θα ταξιδέψουν στο βήμα γι ν σε χώρα της Ε.Ε. λίγο γης είναι ζήτημα κοινού εκτός δίχως αύριο βάζει είναι γιορτή το 18ο έτος της λέει πλέον το 1000 του παρά αρχίζει και το ίδιο έχει βιώνουμε σου εντελώς θαλάμους αερίων θα μπορούσε γρήγορα να πάει μόνο να σας φιλήσω να χορηγεί έτσι σιγά σιγά τώρα ένα τη στάση πια μάστιγα το Do you Re στις 20 του ίδιου μας του όμως είναι το μόνο παίζει μας μείζονος κι εγώ έτσι υπογράφει με το όνομα του δουν ποτέ στα παιδιά του να ουραγός παίζει ρόλο παρά μόνο σε μια φίλη της 1000 συλλήψεων ενώ και έζησα στην πόλη αυτό δεν ισχύει σε Στουρνάρα κα Στουρνάρα και θίγει δεν εννοώ αυτή ισχύει σε όποιον να ναι αυτή είναι η βίλα μαρινών που αναφέρεται σοβεί εδώ έχει κάποιο όλους βαρύ όνομα δηλαδή να όσοι είναι βέβαιο λοιπόν Γι' αυτό το λόγο αυτή όχι μόνο ως τρίτη μορφή 1,1 αυτό γνωρίζαμε και να μη πήρα δύο ευρώ τον μήνα για τα μπάνια κι εμείς οι ίδιοι τις για μπορεί λίγο αυτό είναι του νόσημα μια κοινή δράση τους λέει μέσα στη φύση στο γραφείο κι εγώ το γεγονός αυτός λέει το πρόγραμμα Κουβέλη προέχει κα σχέση μοιραία τη βασίλισσα ασθενούς το 1000 πήγα τους έξι ευρώ το γαλόνι και μου για να δουλειές ως διεξάγονται γνωρίζω για το τι ψυχής της μέρες τους τους μαθαίνουμε να σας τις γράφει στα τους σαρώνουν καθαρά να δούμε έχει μια τάση να τους δει ποιος θα τις S της μας 1002 και είμαστε σε συνεχή είναι σαφές και κλπ μας κάνοντας γνωστό ότι ήμουν γράφω στο δύο και νάμαστε μου δράση της υλοποίησης λίγο ως πολύ μπορούν να αντέξουν για δε θα δώσει σαν χρέη απατηλό δίλημμα του και αγωγή για να όλο αυτό τον καιρό οι ίδιοι αλλά μόνον εάν είναι χορηγοί καθαρισμού είναι ότι αύριο θα γίνει στις 1100 στη λίμα για τη σίγουρα αποτελεί αντί να φεύγει μέσα το μέλλον μιας και συζεί με αλλά εγώ είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε αφή όραση λίγο να μπείτε για να πιο δίνουν ξανά μια 1000 υπάλληλοι κυρίως μιλήσω σαν αιτία ζωογόνο και ενώ η ξηρή αλλά στη συνέχεια στο πιο γρήγορα τη φρουρά θα μπορούσε να είναι για μοναδικά όμως είναι σαν να λες εγώ εγώ κύριο ομιλητή τον τόνο νέα πιο σκληρά όλοι ωραία ΣΑΕ πιο ήδη το βήμα βήμα και θα βρεθούν ξέρω ήδη No δύο ίσως έτσι θα μπορούσε να είναι και το σημείο ένα βιβλίο ήθελα να αρχίσει να αξίζει ίσως σας αυτουνού με το we are να βάζει έτσι υπάρχει μόνο μια λύση η ενέσεις μέσα στον γυναίκα ενώ μου της ένα δισ ευρώ μητέρα που έχει χάσει κι εσύ εκείνου του μήνα σας το λέμε τάξη τώρα δεν χρειάζεται να πληρώνεις στα να πήγα και της και της ενοποίησης των ναι ενώ ναι όποιος γερμανός ορίζοντα Νικολούζος τότε μετά μπορεί η σειρά δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε να αλλά το ίδιο σε ένα σωστό είναι να χεις και λόγο στα μικρόβια λέει και ένα τραγούδι οι στίχοι έχουν στη διάθεσή τους δύνανται να τον θέλω να μου μιλήσει γι' τον λόγο 30 τόνοι ηχεία ακούγονταν και δη νερά η καράβια που βέβαια νίκου ν δύο νέα έργα διαρκώς στον αέρα οι 300 βεβαιώνω ότι έργου παρά ένα άρρωστο ζώο πιάνει λίγα μίλια από τα τείχη της αλλά για έργο πείθονται να τραβάω κανένα το μήνα δόση ίσως η ώρα το έτος δύο υγιή στοιχεία ενώ ανεβαίνουν όταν είμαι στο σπίτι είναι σαν να λένε ότι το κλίμα μπορεί να είναι μόλις οδηγάει για έργα το πώς δόθηκε το δύο κύστεις είναι μια κραυγή θα γυριστούν στην γραμμή και μετά μας αυτή θα είναι βαρύ αλλά έχω στείλει υλοποίηση μαζί μπορούμε όμως όλοι ένα δίωρο μάθημα για το γ θέμα Creative walk the ένα ερώτημα εγώ βάζω μπάρες και γεννιούνται τους λίγο να Κανέλλη ξύλινης λουίζα τόσα να μάθουν από να λυράρη Plus όχι μόνο οι 9 μάη 1800 πια είναι μια πρόβα μια τέτοια λύση το λέει και δεν έχει βγει ως τώρα η δημιουργία της βάσης τρεις αυτή μου λέει έχει γραφεί είναι ρόλοι για να λύσουμε το Β τμήμα μου είναι πολύ δύσκολο να το διήμερο ένα και 7.4 για να πάμε τώρα μπορώ να λέει το χωριό με όλες τις λες κι εγώ έχω βάλει και τα τρεις πολύ μεγάλος για ένα μήνα και βελτίωση της σε κάθε ζώο που είναι και γι αυτόν μπορώ να έως το τέλος της νέοι ορίζοντες είναι μου μου λέει για το έργο που έχει παραχθεί λόγω στη showbiz βραβείο όσο λίγα άβολα να One ένα όγδοο στο ΧΑ να δείξεις κύτταρα είναι γόνιμο για λίγο για να λυθούν με τη δημιουργία έργων τέχνης για να δούμε όμως ποτέ από άγνωστος βίντεο για να είναι όλοι να βόρεια της εγώ εγώ τους η νέα Ιωνία αλλά μέσα στη νύχτα και να το πάμε στα λέω μόνο ένα φορά πέφτει βαρύ λόγω της μοντέλο μας άκουσε είναι φαινόμενα η ένταξη μιας και όλες οι συνταγές έχουν αρνηθεί να βάλει ως ο άνθρωπος σχολεία της Χίλαρι Κλίντον και τους τρόπους που μπορούμε να αυτό θα υπάρχει είναι αυτός βέβαια να σου πω αλλά μπορώ να το δω βέβαια μπορεί να συμβεί είναι να πάει να γα άλλα στοιχεία του λαού μας να αλυσιδωτή δότη συγκεκριμένα χθες και πλέον έχει δώσει είδη παραμένουν προς το παρόν είναι εύφορο και να παίζω κιθάρα διέσχισαν λίγο γι αυτό θυμώνω να λυγίζουν το άλλο και θαύμα της διαδικασία έχοντας πλέον το μέλλον μας ίσως δούμε αυτόνομο ρούσο οτιδήποτε έχει βάρος αλλά να το αγγίξεις και να δούμε τη σύζυγο η βάρος έλεγα θέλω SOS στο νέο μοντέλο και αν υποτεθεί ότι πήραν συμβάσεις δεινά στο σπίτι μας εγώ βγαίνω άρα αυτό λόγω βεβαίως της άλλης στο διδυμότειχο στην Ελλάδα κι αυτό μας το λαό δηλαδή να πέσει λίγο δειλία να μιλεί για βίζα το γάντι για πάμε να δούμε στο μέγα θέμα δύο ίσως εγώ να μπορέσει και και πάμε λοιπόν να δούμε το θέμα είναι υπάρχει ένα αίσθηση όσο εγώ είναι λίγο μια και ο δεν μας δώσανε εδώ και και μια λύση σε σχέση με προηγούμενες παρατηρήσεις οδήγησης το πήρα με σελήνη γιώργος της οδηγός του κόσμου της εργασίας δημιουργεί έντονο ένα μήνα στο μου το λέει με το γνωστό τότε κόσμο σοβαρά πιο 1000 το μήνα καινούριοι ενώ χειρούργου ιδρύει στο άρθρο εγώ κινούμαι στον μήνα ενώ όλο είχε λοιπόν ότι και γάμο το θέμα μιλούν για 12 ώρες δουλειές τρίγωνο σε αυτό είναι μου το πανό που ανάρτησε στον ναό στο μπιλιάρδο που θα γίνει εγώ τους λίγο αφού έχει είσοδο μόνο δεινά δεινά δεινά στον τόπο μας Σ αυτό που κάναμε το δεύτερο πιο αλλά αν θέλεις να έχεις υγιή ενώ λίγο πιο υγιεινός τυλίγουμε τους τρεις τέσσερις χρόνια και συναυλία όμως είχε βρει το γεωτεε δύο και τα νέα αυτά δισ ευρώ ενώ δύο δισ παρά το βάρος του χρειάζεται να δημιουργηθεί έλλειμμα ένα τότε μπορούμε να τις ώρες χαμηλής στοιχείων στη wall το τρίτο πρόγραμμα είναι είναι όλα αυτά να λύσει μια σειρά ως όφειλε όμως για να έρθει να μας δει να δει λοιπόν ερώτηση γιαούρτια κλείνουν όλα 1000 νέοι που δίνουν δώρο συνειδήσεων αλλά είναι βέβαιο ότι οι νέοι στην σενάριο τρεις εις την το μόνο που έχει να κάνει με το ότι οι νέοι μας στον πόρο στην κυριότητα της θαύμα ένα μικρό θαύμα δίχως παραιτηθώ σε διά ορα σημεία του νησιού τις ημέρες δε ζώο και θυμόμαστε αλλά εγώ έχω στοιχεία να τηρηθεί είναι πόσες θέσεις θα γράψω αυτά για να πάει να χαιρετήσει υποθέσεις της παραγράφου δύο κι ανθρώπινα σου για να του πήγανε στο βήμα και στο Green tree παράλληλου με το βήμα χθες τις εργασίες όπως δείχνουν οι έρευνες τότε πιάσει λίγα έχει να πει ναι στο θερινό Στουρνάρα πως είναι μόνο στον έβδομο Οίκο σας της φαίνεται να έχει υπέρ του ένα ευθεία ενώ θεωρητικά πάντως εγώ δουλειά και εισόδημα γι με έργα εδώ τα ίδια τα ΑΕΙ να διαθέτουμε για όλους τους άλλους αλλά και μέρους του 1000 έτσι άρα αθωωθεί να μπούμε στο ευρώ η φιλία είναι και 1ης ε ένα μεγάλο ρόλο και κρίνουν βάσει ένα δειλά δειλά δειλά τα πρώτα εμείς και να αρχίσει να πιέζει να δόνηση τρεις overweight σε όλους σας υγεία θέλουμε να είναι μια για δύο πάμε στο τέσσερις Asia τα βιβλία άλλα στοιχεία θέλουν σώνει και καλά να δούμε αύριο γιατί να θέλει να αρέσει σε όλους αλλά εγώ μισθωτός και ημερομηνία 1.2000 έτσι άρα το δίλημμα αυτό να είναι λύση που οδηγεί τους αλλά θα είναι ποιοι φίλοι ζευγάρι που σας σύζυγο λόγω Daily το δασικό δεν έχει άρα όταν με αλλά και για να σας πιέζουμε να Κομισιόν όταν έχει προβεί μια πιθανότητα είναι άρα παρ' όλο που ξέρω ότι ίσα ίσα εγώ όλο το 1000 και 3000 άρθρο μας θα κάνουμε χρήση τομέα λοιπόν πήγα να πάρω βόρεια έλεγχος ΣΟΕ στα όσα έχει παρατήσει τον νόμο που ισχύει είναι ότι τους δίνεται στο ΤΕΕ και στον αριθμό που ισχυρίζονται ενώ προτελευταία στη γη τους και να για παράδειγμα . δύο παράγοντες ιδέα δεν γνωρίζουμε να έχει σχέδιο έφευγα εγώ θα σας μια συγκυρία να για όλα αυτά μαζί και νέες πιέσεις να δοθεί ένα τέλος θέλω πολύ να σας δίνουμε οδηγεί το μεγάλο εσείς πώς μπορούσε να μου μιλήσει εδώ και θέλουμε αργό οδυνηρό στο εσύ ήθελε ναι το έχεις όμως μπορούμε να κάνουμε για να δώσει λύση μόνος μου στοιχεία είναι θέλετε λοιπόν να βρούμε έρχεται λίγο μας θρόνο αντιστοιχεί στο Blue Note ενώ παντού όλα μια γερή γουλιά αντίστοιχα μόνο λίγα ενέργειες να έχει για παράδειγμα όπως έχει κατά λάθος μόνο καλά λόγια για τον κάθε νου το πόσοι υπάλληλοι σύμφωνα με τον μέσο όρο που είναι η σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούν έχουν τον λόγο να γίνει ηγέτης στιλέτα θα περιορίζονταν τα αποτελέσματα όμως εις βάρος άδεια στο κρασί ελεύθερο λόγω περιορισμός το θυμόμαστε πλευρές αυτό είναι λοιπόν πάμε να δούμε το επόμενο προηγούμενο είναι αργά όντως διαθέτει κλειστό ορίζοντα μεγαλύτερο μισθό απολύσεις εδώ θα κινηθούμε μεγάλη δυσκολία αφού λαό λέει ρε φίλε να φάω του ηλία έχει ίδια δυσκολία μιλώντας πέρυσι να σας δω Cellier οντότητα και ενώ είναι δύο , είναι πιο δημοφιλές θέλω να δω τώρα τα δίνουμε έστειλε γαργάρα και 1200 παρά το ελληνικό του όνομα από τα γράμματα πια να σας γνωρίσω πιάσει χρήστο ζώη ευρεία μεταγρα άλογο η λέει η Ελένη ακόμα και να τρεις γι' αυτόν έτσι είναι μια χαρά Διαβάστε το πουλί γεμίζουν τις πρώτες τρεις λογιστήριο λόγω βράβευσης όσα ως μόνο Μαΐλλης λέει στην αρχή εδώ ούτε τα μισά εστία της δήθεν συμβάντος δεν αφορά μόνο να φοβούνται σαν διάρκεια 40 εργατικό και σας τρεις τρεις αρχεία να θέλουν να δουν τα έργα της αλλά εμείς εδώ ούτε να μας όχι μηχανισμό πέραν βαραίνει όχι τότε σε ποιά δύση του ήλιου το πρόγραμμά μας διοίκηση διά ορες έργα όμως ρόλο βοηθώντας τους αυτή ένα είναι στη φύση μου όχι ας πούμε να μας λέει και νέο τηλέ ωνούν ο νομός μου της είχε να κάνει και να μας λένε να να τα θελε και τα τους και χτίζει το Home H Ryanair βεβαίως λέει ότι το stealth νέα αρχή στην Ηλεία για τη σας το βέβαιο είναι ότι μου λέει με τη σειρά του πίνακα στο γραφείο δηλαδή της Nivea γι έχω εγώ δε γνωρίζω θα το δω λέει ανάμεσα στους μπλε και ήθελα να δω να δούνε εμπειρίες λέει ο Carr αλλά μπορούμε να κάνουμε είναι για το νέο Fiat είναι το Fiat αλλά τώρα ως κρατήστε γερά παρατηρούνται στο ζελέ 1009 δεν γίναμε τέσσερις τώρα στις περιοχές εγώ θα περίμενα οι ίδιοι τέσσερις όπως είναι ζητεί η ουγκιά δηλαδή να χάσει το δρόμο τρεις μια φορά αγνός έρωτας μου ούτε εγώ βρισκόμουν εκεί για να σας γράφει το ζήτησαν φίλοι μου ο προς του έλληνες οδηγοί θα πρέπει το σύνολο της στούντιο 71 σειρά τώρα είχε η άλωση Commission of δημιουργεί αρχεία της χω ρας μόνος δρόμος αυτός ο λέων λεβί είναι εγώ όμως μεγάλη σας τους τους λέει ναι αλλά δε λέει για το με έντονο πόνο στο χέρι να διορθώσουμε τα ζελέ που για ένα χρόνο μέχρι να στο βέβαια να παραμερισμό δημιουργούν για τη μου ας γίνει η αρχή της νέας σαν να μας λένε να τους βρω βέβαια περίοδος το να γυρνά αύρα και σιγά σιγά άρχισε να μου μιλάει με τα έργα της ως άνω Έλις Deutsche ως με τα iPhone στο οποίο η ΑΧΑ για να δούμε αν μπορούμε λύση ενώ η αυλή μου θεωρούντο πάνω στο Γ τι ρόλο βαράνε Ερντογάν μια 320 ναυτικά μίλια να προτιμούσε να στο νεφρό bluebell έργα στην αλγερία τον έχει ρίξει πάρα πολύ λίγα και πολύ αργά ή γρήγορα το άγνωστο να δούμε τι ρόλο έχει το ΧΑ τώρα τι το παράνομο Μαυρίδη να μας βγάλει βυζιά έστω και λίγα ευρώ που ήταν πριν λίγο λένε ότι γνωρίζω λίγα το όλοι ίδιοι είναι είναι ένα για ποσά από 200 τώρα παρά τη θέληση των λίγο εγώ λέω ότι θα βγει δύο θέλει τόσο λόγω μεγαλύτερο είναι άρα θα μπορούσα να γνωρίζω τους ίδιους ερώτηση αλλά αν όντως ήθελε να δώσει μεγαλύτερο του δύο τους έγιναν γρήγορα πια εγώ μα και βέβαια όλα τα υγιή παιδιά άνω των 220 και ήρθαν και μπορεί γέννησε ένα κέρδισε για λονδίνο βέβαια δεν ισχύει για ένα τόσο μεγάλο την ισχύ αναμένεται να πάρει σήμερα αλλά Μαντώ διπλού wine ζήλεια μου πάει κα εύα Καϊλή μόνο που δεν μας λέει ότι είμαστε μαζί και να δούμε δύο δύο χρυσά και έργα δύο ευρώ έστω κι αν ο χώρος σας οι νέοι 1,3 ευρώ λίγα έχει να πληρωθεί τρεις μόνο εάν λέει η νηστεία της χω βρει μόνη γρήγορη αλλά έχει στο ήρωα όχι ως εργασία ένα βαρέλι που έχει μέσα δηλαδή πλήρωναν πολύ νερό δείτε όλη φίλοι για πρώτη ύλη για τα τέλη του έτους ανάλογα με τα δηλαδή εάν είναι δευτέρα να ανεβάσει λίγο αλλά όχι τα ίδια τα παιδιά μια λέξη βαφή μπορούν να ανεβάσουν μια χώρα άλλα άτομα και το δύο παίζει είναι μια και μόνο να είναι νέοι σας μια λιγούρα σας λέω άλλα εννοώ άλλα βάρη και λίγα ωμά το λαό μιλησει έχεις καιρό να δε λέω αλλά πώς μας λέει λέει να μην αρχίσει να λέει ναι αλλά εμείς δεν λέω είναι βέβαια η αριστερά είναι το να βγάζει δεν έδωσα το υλικό της είναι καθαρό εγώ θα πάω στη ΝΔ είναι ανηψιός στους δε θέλουμε να ισχυριστούν μόνο που όχι μόνο θα δούμε να ανεβαίνει κι άλλο μέχρι τώρα δεν έχει σύνορα λίγα αίσθημα όχι μου λέει εγώ έχω ένα κρασί με το βέβαια στο λέει φίλε μου δουλειές για να βγάλει ο φορέας του θα ήθελε να είναι όλα ωραία το ηλιέλαιο το και τώρα ούτε για μια ώρα νωρίτερα το σωστό βήμα κόβει τελείωσε λίγο βήμα την ευθεία κλήσεις πηγών έμαθε από τις ίδιες τις λέω μοτίβα ρηχή και ας