Ευχές του Αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Κωνσταντίνου Κυριακίδη (ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ, 2020)
: Φίλες και φίλοι, συνδημότητες και συνδημότες, οι φετινές Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα είναι ιδιαίτερα διαφορετικές και πρωτόγνωλες για όλους μας. Η πανδημία μας έχει επηρεάσει όλους, μας έχει στερήσει τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Έχει επιβαρύνει σημαντικά το τομέα της υγείας. Έχει συνταράξει επιχειρήσεις και οικονομία. Οφείλουμε όλοι να μείνουμε δυνατοί, με πίστη και ελπίδα. Είναι ευκαιρίας από όλους μας να εκδηλώσουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας. Ελπίδα για το 2021 να μείνουμε όλοι δυνατοί, ενωμένοι, συνθέτοντας για ένα καλύτερο αύριο. Εύχομαι ολόψυχα, υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλους μας και ένα καλό ξεκίνημα, ένα νέο ξεκίνημα ελπιδοφόρο για το νέο έτος.